Белите памучни гащички на мама

Беше началото на лятото. Абсолютно най-любимото ми време от годината. Всичко вече беше разцъфнало и ухаеше на свежо, на нов живот, някак наелектризиращо. Нито студено, нито горещо.
Казвам се Марк и съм на 18 години. Висок и строен, никога не се бях интересувал от сериозни спортни занимания, но малко плуване, малко тенис, малко ски бяха задължителни. Завършвам Художествената гимназия и смятам да кандидатствам нещо свързано с дизайн.
Бях се събудил с ерекция защото не бях мастурбирал последните няколко дни. Докато си миех зъбите, мислих за какво ли не, само и само да я подтисна, за да мога да слезна за закуска.
Баща ми и майка ми се бяха разделили когато бях на 12 и сега баща ми се беше оженил отново за Джина.
Живеехме в просторна къща и моята стая беше на втория етаж. Усетих аромата на кафе още докато слизах по витата стълба към централното помещение, в единия край на което имаше обособена кухня. Бях още по пижама. Видях Джина да седи на високата маса в средата с чаша кафе и фреш пред себе си. Разглеждаше някакво списание. Видя ме и ми се усмихна:
– Добро утро, миличък. Кафе?
– Добро утро, да благодаря.
Тя стана да ми сипе кафе, докато аз сядах на масата. Беше по копринено кимоно, цвят пепел от рози с лека препаска около кръста. Джина беше около трийсетте, русата и коса падаше на леки вълни върху раменете, сините и очи гледаха палаво и с насмешка, очи на човек, който приема живота по-скоро като забавление, от колкото като предизвикателство. Чертите на лицето и бяха меки и миловидни, леки трапчинки се появяваха на страните и когато се усмихваше. Имаше перфектно тяло, защото беше Пилатес иснструктор. Нито слаба, нито пълна, нито ниска, нито висока, гърдите и също, нито малки, нито големи, заоблени. Извивките им и добре оформените им зърна изпъкваха през тънката материя на кимоното. Формите и бяха като по учебник. Като художник знаех много за форми и пропорции. Нейните бяха абсолютно перфектни. Бях свикнал с присъствието на красиви жени около мен, защото майка ми също е много красива, пък и в училище често рисувахме голи модели по “Живопис”.
Баща ми беше решил да тръгне на курс по Пилатес, за да влезе във форма след развода и се беше озовал в страстна връзка с инструкторката. Малко клише, но какво да се прави. Джина поне беше готина и не се опитваше да влезе в ролята на моя майка, правейки ми забележки за щяло и за нещяло, и опитвайки се да ме ограничава, за което и бях много благодарен. Усещах я по-скоро като приятел, с когото можеш да споделяш всичко.
Явно се бях отнесъл, защото леко се сепнах когато тя ме попита какво искам за закуска.
– Извинявай. Мюзли с прясно мляко. Благодаря.
Тя стана от стола с леко и грациозно движение, обърна се, отвори вратата на шкафа, надигна се на пръсти и се протегна за да достигне кутията с мюзли на втората лавица.
В този момент видях как кимоното и се повдигна и отдолу блеснаха меки бели памучни гащички. Господи, това ми подейства като електрически шок. Бях се възбудил за хилядна от секундата. Не разбирах какво се случи и защо. Съзнанието ми ясно ми казваше, че това са просто женски форми, просто обект, модел…,нищо не помагаше, уещах само пищенето в ушите и плусиращия атрибут между краката си. Силно притеснен се свих на стола, в опит да прикрия “палатката” и погледнах на долу, за да вия дали много си личи.
– Какво стана миличък, лицето ти гори.
Каза тя, с кутията мюзли в ръка.
Погледнах я виновно и срамежливо, а тя се доближи до мен и леко сложи ръка на рамото ми навеждайки се напред. Засрамен и възбуден до болка гледах само на долу, когато в крайчеца на окото ми попадна пролуката на леко завързаното кимоно и откри заоблената и гърда. Усетих аромата и, миришеше на чисто и на цветя. Направо полудях. Дъхът ми спря, преглъщах усилено и не смеех да помръдна, обливаха ме горещи и студени вълни.
– Но ти целия трепериш. Ела да те погледна
Каза тя и ме обърна към себе си. В този момент краката ми неволно се разтвориха и мъжествеността ми щръкна срещу нея “в цялата си прелест”.
Тя ахна, прикривайки уста с ръка, а очите и се смееха.
– Но Марк, ти си се възбудил ужасно силно.
– Извинявай, запелтечих опитвайки се да преглътна.
– Не се притеснявай, отвърна тя с усмивка.
– Ти си млад, здрав, потентен мъж, а аз съм красива жена. Нормално е.
Останах безкрайно учуден от реакцията и. И се стъписах още повече когато тя се доближи до мен и леко сложи ръка между краката ми.
– Но имаме и проблем. Ти не знаеш, но съм завършила за медицинска сестра и зная че при такава възбуда, ако не се освободиш можеш да получиш сериозно възпаление.
Полудях когато ръката и с леко въртеливо движение се плъзна надолу по опънатия плат и пръстите и обвиха ствола на пулсирашия ми до пръсване член. Придвижи ръка напред, назад, като че ли за да разбере от къде до къде стига и затегна хватката. Аз издадох дълбок гърлен звук, между ръмжене, мучене и грухтене, забелих очи и потръпнах конвулсивно, издишайки шумно.
– Горкичкият, миличък Марк. Сега ще ти помогнем.
Каза тя и ми помогна да се изправя. Усетих хладната повърхност на хладилника долепена до гърба ми. Тя клекна пред мен, развърза връзката на долнището на пижамата ми и го дръпна на долу. Мъжествеността ми се закачи леко в ръба му и изхвръкна като пружина право пред лицето и.
– Уау, въоръжен и много опасен.
Възкликна тя с усмивка и го хвана с една ръка.
– По-надарен си от баща ти.
Установи вещо тя, докато ръката и започна бавно да се движи напред, назад.
– Виж, има място и за двете ми ръце.
Хвана го с две ръце и започна да ги движи напред, назад, като същевременно ги въртеше противоположно една на друга. Вече само скимтях и треперех. Бях се изпънал като струна и не знаех на кой свят съм. Лекичко размаза капчицата прозрачна течност, която се беше появила на върха му с палец и го лапна. За миг почувствах облекчение, но когато тя го засмука и езика и започна да търка ръбчето на главичката ми, разбрах, че възбудата, която бях изпитал до сега е далече от върховата си точка. Тя продължаваше все по-бързо и по-бързо, главата и ръцете и се движеха в абсолютен синхрон, усещах засмукването от устата и и здравия хват на ръцете и, все по-силно и по-силно, докато тялото ми не започна да изпада в леки конвулсии и аз не усетих как една огромна топла вълна започна да се надига в мен. Усетила недвузначно на къде отиват нещата тя го пусна и го налапа целия. Хвана ме за задника и заби нокти в него. Аз изревах през зъби, дишайки тежко и на пресекулки. Леката болка и гъдела усилиха възбудата ми до степен, която до този момент мислех, че е невъзможна и нечовешка. Тя движеше главата си яростно напред, назад, а ръцете и даваха ритъм на тялото ми в противоположната посока. Когато се изпънах като струна и гърба ми се изви силно назад тя ме придърпа към себе си, натисна с глава напред и леко изплези език, което позволи на превърналия се в едно огромно, оголено нервно окончание мой член да проникне дълбоко в гърлото и. Тогава изригнах, пищях, гърчех се и ревях едновременно. Пулсиращи спазми изстреляха горещата течност право в гърлото и. Още няколко движения с главата напред, назад и всичко свъши. Мрак и тишина, нарушавана единствено от учестеното ни дишане, най-вече моето. Мислех си, че съм припаднал. Осъзнах, че съм се отпуснал върху нея, изправих се рязко притеснен, да не съм я смачкал.
– Спокойно миличък, не съм от стъкло.
Погледна ме тя през смях, с насълзени очи.
Изправи се, сложи ръка на гърдите ми, а главата и се отпусна на рамото ми. Погледна надолу и видя, че все още съм възбуден. Беше се поотпуснал, но все още беше във форма.
Стоеше изправена пред мен, препаската беше паднала на пода, кимоното се беше разтворило, а аз се бях загубил в прелестните и форми. Видях, че дъното на белите и памучни гащички беше мокро. Проследила погледа ми, тя ме погледна дълбоко в очите и каза:
– И аз съм човек, не съм от дърво. Готов ли си за това, което ще се случи сега?
Аз отвърнах на погледа и и кимнах с глава. Тя издърпа нагоре горнището на пижамата ми, а аз се освободих от свлеклото се на пода долнище, пристъпвайки от крак на крак. Бях абсолютно гол.
Прекрасно осъзнавах какво има предвид и какво би означавало това. Последиците, чувствата, но в момента не можех да мисля за нищо. Единственото ми желание беше да я докосвам, да усещам кожата и до моята. Наведох се и я целунах по устните. В началото леко а после страстно. Езиците ни и телата ни се сплетоха в кълбо от страст и възбуда. Пуснах ръка на долу и докоснах набъбналия и венерин хълм натиснах точката на максимална възбуда и разтърках с кръгообразно движение. Тя потръпна леко и се долепи до мен. Плъзнах ръка в гащичките и и започнах да я движа напред, назад, като средния ми пръст проникваше все по-дълбоко и по-дълбоко.
Тя вече пъшкаше силно, целуваше устата, врата и лицето ми. Ръцете и стискаха и мачкаха нежните ми части. Мъжеството ми отново се беше напрегнало до краен предел.
– Това не може повече да продължава така.
Каза решително тя, остави кимоното да падне на земята и с едно движение се освободи от белите памучни гащички. Метна ги небрежно на масата и както беше с лице към мен, сложи дупе на ръба на високия хокер и облегна лакти на ръба на масата. Перкрасните и гърди щръкнаха предизвикателно към мен, а изпъкналия и венерин хълм ме приканваше. Клекнах и зарових глава между стройните и бедра. Езика ми започна да търка и притиска набъбналия клитор. Ръцете ми бавно и нежно галеха стегнатия и корем, тънката талия и заоблените и гърди. Хванах зърната и между палеца и показалеца на ръцете си, стиснах леко и разтърках. Тя потръпна и измърка от удоволствие. Засмуках силно.
– Точно така миличък.
Каза тя, отмятайки коса назад и с едно движение хвана главата ми и я притисна силно към себе си. Сгъна крака и ги вдигна към гърдите си, така че нежните и части се разкриха пред мен в цялата си прелест. Започнах да ги обхождам с език, във всички посоки и с различна интензивност. Тя изви гръб назад като котка и започна да пъшка, сигурен знак, че вече беше силно възбудена. Зарови ръце в косата ми и ме придърпа на горе. Някак от самосебеси лактите ми се наместиха под коленете и, а ръцете ми се плъзнаха нежно по продължение на бедрата и, гърдите ни почти се допряха когато проникнах в
нея. И о Господи, усещането беше неописуемо. Нежна сатенена мекота, топлина и влага. Имах чувството, че нежните ни части са създадени да се слеят в едно.
– Най накрая.
Въздъхна дълбоко тя и ме погледна страстно и предизвикателно. Ръцете и задържаха стегнатия ми задник в положение, придърпвайки ме плътно към себе си.
– Нека да го усетя.
Усетих ясно как члена ми пулсира в нея и как вагиналните и мускули се стягат около него. Учудих се колко бяха силни.
Ръцете и отпуснаха задните ми части и аз започнах да се движа бавно напред, назад.
Господи, усещането беше фантастично. Движех кръста си леко в страни, правейки кръгообразни движения, за да и доставя максимално удоволствие. Усилих темпото, а петната отново заиграха пред очите ми. Тя пъшкаше и викаше от удоволствие, а звуците които аз издавах, нямаше как да бъдат описани. Вече лашках с пълна сила, когато видях как тя плъзна ръката си надолу и започна да си търка клитора със средния пръст. Изви силно гръб назад, от което зърната и още по-напористо щръкнаха пред очите ми. Захапах едното и засмуках силно. Мъжественоста ми беше пред пръсване.
– Давай миличък, сега мама ще свърши.
Засилих темпото, до колкото това беше възможно.
Пръстите и търкаха клитора и, като същевременно се плъзгаха около члена ми и допълнително го пристягаха отстрани. Не издържах повече.
– Искам, искам да те видя как свършваш върху мен.
Каза тя на пресекулки.
Тялото и потръпна няколко пъти, приглушен писък се изтръгна от гърдите и. Спонтанен гърч, предизвикан от мощния оргазъм, разтресе тялото и. Усетих как гореща, влажна вълна заля набъбналия ми до пръсване член. Това беше. Извадих го, а тя го грабна с едно движение, стисна го силно и започна да движи ръката си бързо напред, назад: Изпищях през зъби и изригнах. Горещата течност се разлетя на всички посоки. Цялото ми тяло се тресеше от мощни конвулсии. Свършвах и свършвах, и свършвах.
Останал без дъх се проснах върху нея, почти губейки съзнание. Усещах надигането на гърдите и под мен, чувах учестеното и дишане в ухото си, но някак от страни, имах чувството, че съм се отделил от тялото си.
– Бейби, това беше невероятно.
Чух гласа и като през завеса. Опитвах се да накарам тялото си да помръдне, но не успявах.
Ръцете и, които ме прегръщаха и галеха по гърба и усните и, които ме целуваха по врата и лицето, ме върнаха към реалността. С мъка се отблъснах с ръце от ръба на масата и се изправих. Цялото ми тяло беше изтръпнало. Видях я да лежи пред мен в цялата си прелест. Малки капчици пот примесени с резултата от моето изригване се стичаха по тялото и, очите и блестяха от щастие.Тя леко се изправи и ме прегърна. Ръцете и обвиха врата ми, а тялото и се долепи до моето.
Галеше ме, склонила глава на рамото ми.
– А сега марш в банята.
Каза тя с ведър глас и усмивка.
Хвана ме за ръка и ме поведе към банята.
Банята беше просторна, с джакузи и душкабина със стъклени страни. Все още държейки ме за ръка, каточели се притесняваше да не избягам, се пресегна и пусна водата, нагласи я на температура, пристъпи под струята и ме придърпа към себе си. Топлата вода ни обливаше, а ние стояхме под нежната струя, прегърнати, в абсолютно блаженство, телата ни се бяха слели в едно. Имах усещането, че този миг никога няма да свърши.
Тя се пресегна зад мен, спря водата и взе бутилка органичен шампоан от кошничката в ъгъла на душкабината.
– Дай си ръката.
Каза тя и ме погледна закачливо.
Подложих шепа и тя изстиска малко от гъстата течност в нея. Напълни и своята, остави шампоана на страна и разтърка ръце една в друга.
Следвайки примера и, направих същото. Сложих ръце на раменете и, а тя сложи нейните на гърдите ми. Бавно започнахме да се масажиране взаимно. Ръцете ни се плъзгаха по телата ни, оставяйки следи от пухкава пяна. Когато ръцете и започнаха да галят члена ми, започнах да се възбуждам отново. Усетих, че зърната и също набъбват, докато ръцете ми галеха гърдите и. Тя ме гледаше с онзи изпълнен с предизвикателство и жизнерадост поглед, който ме караше да полудявам.
– Но ти си абсолютно невъзможен, …, и невероятен .
Каза тя през смях, докато ръцете и обхождаха вече напълно еректиралия ми член.
– Хвани ме за дупето.
Плъзнах ръце надолу, хващайки я за стегнатото, заоблено дупе и започнах да го галя. Това ме възбуди още повече.
– Сега разтвори и леко вкарай пръст.
Направих точно както ми каза. След лека първоначална съпротива, средния ми пръст проникна в дупето и, усетих как се отпуска, след спонтанното стягане в началото. Замръзнах, когато усетих, че нейните пръсти проникват в мен. Страх примесен с блаженство се разля из цялото ми тяло. Мислех, че сънувам. Бях се надървил до краен предел. Усещайки това, тя се обърна и сложи ръце на стъклената преграда. Заоблените и, обгърнати в пяна гърди, се долепиха до стъклото. Издадено докрай назад, дупето и лъщеше на светлината и ме приканваше.
– Бъди нежен и внимателен. Моля те.
Нгаласих члена си между добре насапунисаните и задни бузи и го раздвижих нагоре надолу с ръка, за да намеря точното място. Усетих лека трапчинка и разбрах, че съм там. Внимателно проникнах напъвайки плавно. Тя изпъшка, а аз се отдръпнах рязко от страх да не съм и причинил болка.
– Не се притеснявай, всичко е наред. Ще стане, но не от първия път. Трябва да бъдеш търпелив.
Каза тя с усмивка, отмятайки коса през рамо.
Нагласих се отново, натиснах леко и се отдръпнах, натиснах пак и усетих как върха на главичката ми си проби път навътре. Натиснах отново, тя се отпусна и аз усетих как ръбчето на главичката ми леко прескочи през пръстеновидният мускул на аналният и отвор. Тя изпъшка от удоволствие примесено със сладка болка.
Започнах внимателно да го вкарвам и изкарвам, все по-навътре и по-навттре. Усещането беше, все едно прекарвам члена си през тесен ластичен пръстен. Никога до сега не бях изпитвал подобно нещо. Треперех от възбуда, а тя вече пъшкаше и викаше с пълно гърло. Ослепял и оглушал. Забил пръсти в извивките на таза и лашках с всичка сила. Не след дълго тремор подобен на електрошок премина през цялото ми тяло и аз изригнах в нея. Телата ни потръпваха конвулсивно. Продължих да се движа плавно за да изстискам и последната капка удоволствие.
Изнемощяла, тя леко залитна, колената и бяха омекнали допирайки се едно в друго. Ръката ми я хвана под мишниците и леко я повдигна, докато другата се подпираше на стъклената преграда, защото и моите колена не бяха особено стабилни. Тя се обърна към мен, прегърна ме и долепи плътно тялото си до моето. Погледна ме с очи изпълнени със сълзи и щастие. Ръцете и галеха косата ми, а устните и целуваха лицето ми.
– Беше прелестен.
Каза тя, гелдайки ме в очите с усмивка и леко прекрачи прага на душкабината, взе една мека, бяла хавлиена кърпа и подаде една на мен. Хвана ме за ръка и ме отведе в спалнята. Легнахме голи един до друг и се завихме с ухаещите на свежо памучни чаршафи. Не след дълго сме заспали в прегрътдките си, омаломощени от щастие.

Ивайло Стоянов – Дърти
София

Rating: 4.00/5. From 12 votes.
Please wait...