Да те чука Ник

Автор: Нейт

Не мога да ги видя ясно. Толкова са много. Обикалят неловко. Някои от тях не знаят какво да правят. Викове. Стонове. Смях. Навеждат ме като някакво животно, но възбудата е толкова силна, че тук, в тази стая, всички се сливат. Не е важно кой е наведен и кой навежда. Всички танцуваме един бавен, лепкав, наелектризиращ танц на лъст. Потта се стича от гърдите ми и усещам яростна болка някъде дълбоко в мен. Болка и наслада се преливат и ме изпълват. Мръснишки закани. „Давай, Ник, напълни курвенската му устичка с твойто семе“ и „Сега ще те наеба с големия ми топуз“ са само някои от на пръв поглед шокиращи заплахи, които всъщност заплашват точно това, за което съм влязъл в Червената стая. Телесни течности ме обсипват и за миг не вярвам, че бих могъл да се намирам в такава среда, сред такива хора. Но някъде там сред животинското, откривам човешкото желание за любов. Докато обаче два огромни по размер пениса навлизат бавно, но сигурно в моя анус, а още два напират да влязат в устата ми, изпитвам всичко останало, освен любов. Изпитвам едно от най-върховните чувства на тази земя. А как стигнах дотук? Това също е доста интересна история. История, която започна в един парк.

Всичко започна в един горещ юлски следобед. Както обикновено, бях излязъл да потичам навън. По принцип бягам с футболни шорти и някаква тениска, но този ден беше толкова горещ, че предпочетох бял широко-изрязан потник, който не скриваше почти нищо от горната част на тялото ми. Освен това, по една или друга причина (чувствах се възбуден онзи ден), реших да не нося боксерки под гащетата. Това не беше една от най-добрите ми идеи, защото веднага, щом се изпотих и пениса ми се разтърка достатъчно дълго време в мекия им плат, палатката беше опъната и с всяка крачка байрака се развяваше напред и назад, наляво и надясно, поздравявайки малкото минувачи, имали честта да вървят срещу мен в онзи момент. За щастие, наистина бяха малко. Трима, доколкото си спомням. Една баба с куче, едно момиче, което си беше забило погледа в телефона и не го откъсна (слава богу) през цялото време докато се разминавахме, и един пич на може би 25-30, който си личеше, че ме заглежда. Дори в негова чест забавих малко своя маратон, за да може да види всичко, което му трябва. После съм сигурен, че ме огледа едно-хубаво и в гръб… Или по-скоро в гъз. Само мога да си представям как са изглеждали бузките ми в тези черни и потни гащета…

На втората ми обиколка не го забелязах. Явно си беше тръгнал. На края на третата обиколка живота ми се промени завинаги. Момчето, което ме беше огледало преди малко, сега беше застанало точно пред мен. Дясната му ръка беше пъхната в неговите гащета и масажираха кура му, който изглеждаше масивен дори и отдалеч. С лявата си ръка той ми метна докато лека усмивка се изписваше по лицето му. А лицето му беше прекрасно! Тъмни очи, чисто бели зъби и руси коси. Тялото му беше мускулесто. Той носеше тениската си преметната през рамо и ясно можех да видя всичките му осем плочки. Спрях до него. Той извади ръката си от гащите и без срам я подаде към мен. „Ник. Приятно ми е“, каза той. Аз отвърнах с простото и кратко: „Нейт“. Той не почака повече, а се приближи до мен и с усмивка на лице ме попита дали искам да си направим кефа в горичката до парка, а аз отвърнах пускайки ръце, обхващащи дупето му. По принцип не бих пробвал нещо толкова дръзко, но навън беше 36-градусова жега и нямаше жива душа. А и не случайно носех кондоми в джобовете на гащетата ми.

Преди да се усетя, вече бяхме дълбоко навътре в гъстата борова горичка, в която неведнъж се бяха чукали какви ли не младежи. Поогледахме се и като се уверихме, че наоколо нямаше никого, започнахме да се натискаме. Ник ме опря до едно солидно дърво и впи език в устните ми. Започна да слиза надолу. Обсипа врата ми с нежни и жадни целувки. Ръцете му намериха долната част на потника ми и започнаха да го надигат нагоре, а устните му обхождаха плочките на корема ми. Хуят ми се надърви до пръскане в рамките на няколко секунди. Вълнението беше ужасяващо. Краката ми изтръпнаха от хладът, който идва с подтиснатия страх от това да те спипат. Ръцете му обхождаха тялото ми. Опипваше гърдите ми, бузите на дупето ми. Накрая клекна пред мен и започна да свлича гащетата ми надолу.

Докато усетя какво се случва, пенисът ми вече беше потопен в неговата уста. Той поглъщаше мъжеството ми и извършваше бурни движения с език. Опитваше се да го глътне целия, но главичката ми се опираше в началото на неговото гърло. Тогава той започна да се храчи, но вместо да изплюе хуя ми, го налапа още по-дълбоко. Тикаше главата си в отчаяни опити устните му да достигнат до топките ми. Когато усети, че няма да успее сам, той хвана дясната ми ръка и я постави на главата си. Това беше неговата подкана, която аз приех мигновено. Лека-полека започнах да го тласкам към чатала си, а той издаваше звуци на давене и мокри целувки. Точно, преди да се изпразня в гърлото му, той се отмести от пениса ми и ме помоли да почакам още малко. Със сетни сили аз спрях празненето на кура си и го погледнах жадно. „Искам да се изпразниш докато де обладавам. Може ли?“, каза ми той. Кимнах одобрително. Той се изправи и с мъжествените си ръце ме хвана за ханша и завъртя цялото ми тяло. За малко да се спъна, но предотвратих неловкото падане на земята с наполовина свалени шорти, като се вкопчих с две ръце в дървото.

Той разтвори бузите на дупето ми и се изплю. Слюнката му бавно се спусна надолу към дупката на ануса ми. Той събу своите гащета бавно и уверено, а аз му подадох един презерватив, който внимателно извадих от джобчето на гащите ми. Усетих как се усмихва зад гърба ми. „Подготвил се е даже малкия педераст. Ей сега ще те наеба в дупенцето, не се притеснявай“. Каза ми той малко преди да оближе с език гърба ми. Изплю се още веднъж между бузите на дупето ми и разтри дупката ми с пръсти. Вкара един, който влезе сякаш твърде лесно. „Оле-мале-е, колко ти е отпуснато дупето-о. Кой знае колко са го ебали преди да се появя!“, възкликна Ник. След това ме стисна за врата и попита разгневено „Брулили ли са ти сливата и преди, путко?“ Не знаех как да отговоря на тази грубост, затова се опитах да се обърна. Ник натисна главата ми към дървото и каза: „Няма да се обръщаш докато аз не ти кажа! Чу ли ме, педалче?“ След като отново не отговорих нищо, той плесна дупето ми и повтори въпроса си съвсем тихо. „Да, чух“.

„Видях те как ми се предлагаш! Щом предлагаш, трябва да си готов да дадеш всичко. Готов ли си да ми дадеш всичко?“, попита ме той. „Не знам, предполагам сега ще разберем“, отговорих аз. „Голямо курве ще се окажеш ти“, изсмя се той, „Сега си разтвори бузките, за да мога да си навра топуза вътре в теб“. Точно това направих. Даже се наведох малко към него, за да му бъде по-лесно. Той не реагира по никакъв начин. Направо започна да тика големия си чеп в моя отвор, който вече се беше разширил достатъчно след неговите масажи с пръсти. Аз изстенах от болка, а той навря хуя си толкова навътре, че големите му посинели топки се опряха в задника ми. „Ех сега вече… Ще ти пръсна педалския гъз!“ И започна да ме чука мъжката.  

Аз си разтворих краката, за да може да влиза по-лесно. Ебеше ме както баровец пори своите платени курви, само че моето щастие беше напълно безплатно. Честно казано, за такъв кур дори бих платил. Чукаше ме все по-бързо и по-бързо.

Минаха няколко минути безмилостно ебане, когато той извади члена си и ме накара да легна по гръб на тревата. Той ми разкрачи краката и ме накара да ги държа възможно най-плътно до тялото ми. Той намеси хуя си в дупката ми и плавно, но безотказно го натика до топките. Започна да ме чука бавно, без да спира. Гледах го в очите и изпитвах изумителна наслада. Той прокара ръце по плочките на корема ми и започна да си играе със зърната на гърдите ми. Наведе се, за да ме целуне. След малко отново се преместихме до дървото. Изправих се и с двете си ръце разтворих бузите на дупето си. Наведох се и зачаках той да си вкара мъжеството. След няколко секунди точно това се случи. Влезе безпроблемно.

След няколко минути ме хвана за чепа и ми каза, че е готов да се изпразни. За щастие, аз също бях готов да направя същото. Той започна да ми лъска пениса и след няколко мощни тласъка, аз започнах да се празня срещу дървото, а той – някъде дълбоко в мен.

По гърба ми се стичаше пот. Той сграбчи потника ми от земята и започна да трие гърба и гърдите ми. След това ми го подаде и аз го наметнах през рамо.

„Някога имал ли си мъжко семе в червата си?“, попита ме той. „Не, не мисля“, казах му аз. „Е, тогава, Нейт, мога да ти кажа, че официално си педал“.

„Аз винаги съм си бил“, казах му аз. Той се ухили и ми отвърна, че сега вече съм „еба ти големия педал“. Двамата започнахме да се смеем. Избърсах си кура с гащетата и ги обух. Поисках му фейсбука, той го даде.

„Е, дадох ли ти всичко?“ попитах го аз преди да се разделим.

„Не, но скоро ще ми го дадеш.“

„Че какво още имам да ти давам?“, попитах го аз.

Той се доближи до мен. Обхвана с една ръка дупето ми, а малко след това с друга – пакета ми. Доближи устните си до дясното ми ухо и каза: „Скоро ще ми дадеш цялото си мъжество. Ще ти направя такива неща, че от тебе няма да става мъж вече. От тебе ще остане само една малка гей пикла“. Той ме потупа палаво по дупето и си тръгна преди да успея да му кажа каквото и да било.

No votes yet.
Please wait...