ЗАВЕСАТА СЕ ВДИГА

Хладната есенна вечер настъпи над големия град. Хората бързаха да се приберат по домовете си. Глъчката на разговорите им се заглушаване от автомобилния час пик. Рева на двигателите суматохата по тротоарите, върволицата от хора създаваше едно впечатление на хаос. На главната улица също беше оживено.

Хората не бързаха и се разхождаха вперили поглед по витрините на магазините за дрехи. Осветени от неонови лампи създаваха магазините изглеждаха луксозни. Новите колекции на модните облекла бяха окичени по рекламни манекени. Главната улица беше красиво място в града обгърната в есенния полумрак.
Пред театъра имаше върволица от хора които се тълпяха да влязат за представлението започващо след около 30 минути. Сред тях се отличваше млад мъж, средно висок брюнет с нормално телосложение.Въпреки че не тренираше изглеждаше добре сложен. Прическата на късата коса беше пригладена назад с гел който даваше лек отблясък .Облечен в тъмно кафяво кожено яке, тъмно бежов пуловер и черен панталон обут в черни кожени обувки изглеждаше елегантно.Този мъж беше Светльо.Беше се загледал в афиша на постановката и се радваше че се бе сдобил с билети. В представлението участваше любимата му актриса. Малко се натъжи , защото колежката му се отказа да идва на театъра и мястото до него щеше да остане празно.Въпреки това се усмихна и се запъти към залата.Влезнал в залата намери реда който му беше отреден за да заеме мястото си. Другите хора бяха заели местата си. Той се настани в средата на реда и от мястото си виждаше добре сцената.Огледа се и видя до себе си млад мъж и красива брюнетка. Те си говореха тихо и се усмихваха. Поздрави ги мълчаливо и си свали якето. В този момент изгасна осветлението на залата и сцената се освети. Светльо чу че красивата брюнетка каза на приятеля си че хората пред нея и пречат да вижда. Той се наведе към младия мъж и каза:
—Чух какво ви каза приятелката ви, до мен има свободно място може да заповяда!
Младият мъж го изгледа и се усмихна.
—Аз съм Боян,а това е Съни! Съни ще се настани на свободното място! Благодаря ти!—Отвърна мъжа.
Двамата нови познати се изправиха и направиха път на дамата за да се настани на свободната седалка. Точно когато това се случи завесата се вдигна и представлението започна. Комедийната пиеса караше хората да избухват в смях и аплодисменти. Актьорите играеха сцените отлично и създаваха много хубаво настроение. Не след дълго обявиха АНТРАКТА.Светльо погледна стоящата до него Съни, тя търсише погледа на приятеля си.
—-Това е мъжа ми!–Каза тя.
—ПРИЯТНО ми е!—Отвърна Боян
—-Да изпушим по една цигара на вън докато трае Антракта!–Предложи Светльо.
—-Ние не пушим!–Отвърнаха в един глас двамата съпрузи. Всички се засмяха.
—-Тогава да изпием по нещо от барчето на театъра. Има време докато започне второто действие!—Продължи Светльо
Боян и Съни се спогледаха и се съгласиха. Тримата се отправиха към партера. В малкото помещение нямаше никой и те се настаниха с по малко питие в чашите. Заговориха за ежедневието, за икономическата политика и ред други въпроси. Така запознанство им бързо се превърна в приятелство. Не усетно мина времето и трябваше да се качат в залата за второто действие на представлението.Заеха местата си и очакваха нова порция смях. Постановката предложи още по голямо удоволствие от скечовете които актьорите разиграваха. Хората бяха доволни и в края не спираха да аплодират за бис. Осветлението на сцената изгасна и актьорите се прибраха. Боби,Съни и Светльо не бързаха да се тълпят на изхода,а си разказваха момент от театъра който им хареса. Смеха се искрено и настроението им беше хубаво.
—Ела с нас на ресторант!–Предложи Боби
—Нямам планове за вечерта, и с удоволствие ще дойда!—отговори Светльо.
Съни се усмихна и ги подкани да тръгват.
Ресторанта беше близо да театъра и се придвижиха пеша. Настаниха ги на маса която не беше в центъра на ресторанта и това им хареса. Поръчаха си от вечерния специалитет и салати, за десерта имаше време. Бутилката бяло вино беше от добра реколта и отлежало вдигнаха наздравица за новото си приятелство и се увлякоха в дълъг разговор. От дума на дума темите ставаха все по горещи и открито взеха да си говорят за секс. И тримата бяха освободени от предразсъдъци. Забавляваха се като изживяваха сексуалните си фантазии и обичаха секса. Светльо не спираше да сипе комплименти към Съни и това и харесваше. Красивата брюнетка имаше дълга чуплива тъмна коса оформена в прическа която и отиваше , беше облечена в рокля без ръкави , а не много дълбокото деколте подчертаваше средно големите добре оформени гърди разляти в основата.Дупето и беше стегнато,а краката и също. Черния цвят на дрехата подчертаваше слабото и тяло и сексапила който сруеше от нея.Боби беше доволен че жена му се забавляваше в тази обстановка. Средно сложен мъж с поддържани с тренировки тяло,Боби имаше тъмно кестенява коса облечен в тъмен костюм и риза без вратовръзка, той изглеждаше елегантно. Тримата продължиха откровения си разговор и флуидите изпълниха атмосферата. Вече тримата открито флиртуваха и мисълта да направят тройка се оформи спонтанно. Боби,Съни и Светльо си допаднаха много и беше време да продължат до края. Решиха да напуснат ресторанта и Светльо да се качи в апартамента им. Платиха сметката и извикаха такси.Излязоха навън а Съни беше хванала мъжете под ръка. Самата мисъл че се намира между двамата е накара да фантазира за секс с тях. Искаше и се още сега. Наведе се към Боби и го целуна дълго езика и се преплете с неговия във възбуждаща целувка. Светльо се наслади на този момент и си представи какво ще се случи. Таксито дойде и тримата седнаха на задната седалка. Красивата брюнетка беше между двамата мъже които е притискаха с телата си . Ръцете им е бяха прегърнали и тя се почуства желана.Боби беше пуснал едната си ръка по бедрото и така че е милваше нежно докато шофьора ги откарваше към адреса.
Стаята беше обляна в приглушена светлина. отблясък а на запалените свещи придаваше романтичен вид на обстановката. Леглото беше застлано с копринени чаршафи нямаше завивки а само възглавници.Червените цветове на завивките засилваха усещането. Двамата мъже и жената бяха излегнати в удобна позиция. Мъжете бяха обгърнали жената от двете страни и е обсипваха с ласки. Това бяха Боби,Съни и Светльо. Боби беше обгърнал с дланите си лицето на жена си и топлите му устни целуваха нейните нежно и дълго. Езика му се приплъзваше и доставяше удоволствие удоволствие с целувките.Светльо беше излегнат зад гърба и. Ръцете му се спусна по тялото и ,като с върха им е галеше бавно така че да усети всяко докосване. Устните му топли и меки целуваха раменете и. Езика му се плъзна по тила и като остави влажна следа. Това накара Съни да извие тялото си. Усетил това Боби обхвана гърдите и в дланите си и започна да ги масажира бавно с притискане. Стискаше нежно настръхнали те и зърна и ги въртеше бавно между пръстите. Продължи да е целува с език . И Съни се отпусна още повече възбудата е обземаше. Светльо се притисна още към нея и обхвана дупето и. Стисна хубавите бузки в дланите си и направи кръгови движения като разтвори така че да се види анусчето. Езика му се плъзна бавно, леко и плътно по гърба на жената. Ръцете не спираха да галят дупето и.Мачкаше с леко притискане женската плът.
Боби продължи да гали зърната на жена си, езика му се плъзна по врата и , а ръцете му се спуснаха надолу по коремчето. С върха на средния пръст масажираше около прочети и. Възбудата от ласките се предаде и на тримата. Светльо пусна ръка между бедрата на Съни и погали вътрешната страна бавно, като напредваше към путката и. Обхвана срамните устни и и ги притисна една в друга раздвижи пръстите си и е накара да изстене от удоволствие. Жената обхвана в дланта си топлия и възбуден кур на Боби, заголи го с бавно движение. Главата на хуя му беше набъбнала и зачервена. Съни се изви и устните и започнаха да целуват корема на мъжа и. Езика и влажен и нежен се спусна бавно към ствола на големия хуй. Прекара езика си по цялата му дължина и облиза главата му. Вкуса който усети е възбуди. Започна да засмуква и лапа. Ръката мачкаше бавно твърдите му топки и галеше кожата.Усети как кура на Боби се втвърди и започна да заголва по бързо кожата като същевременно го лапаше целия. Аромата на секс изпълваше около тях.
Светльо усетил с ръката си топлите срамни устни ги разтвори. Клютора и изпъкна, той се наведе и прекара езика си по цепката. Дупчицата и беше розова и влажна, аромата и силен , възбуждаш. Устните му захапаха клютора без да стиска а езика му ближеш е клютора. Усети как се набъбва и втърдява.Започна да лиже още по плътно и бързо. Облизваше срамните устни и ги смучеше. Вкара езика си в путката и го задържа. Това накара Съни да извие таза си и да разтвори бедрата си. Искаше и се да е чукат.
—-Боби,вкарай ми го!—промълви тя–Вкарай ми го!
Боби не чакаше втора дума. Възбудена му хуй щеше да и влезе целия. Смениха местата си със Светльо, като Съни се заигра с уголемения кур на новия си приятел.Налапа му го и прекара езика си по върха на главата му, вкусът му беше различен но и хареса. Продължи да смуче и го обхвана с длан. Движише ръката си сякаш му правише чекия.
Мъжът и беше застанал зад нея обхванал  косата и с едната ръка,с другата за дупето.Той е чукаше на задна прашка. Големият му кур влезе бавно ,като натискаше. Като го изкара и го набута рязко и придърпа леко косата.Това хареса на жена му и той продължи да е ебе в бърз ритъм. Тялото на Съни се извиваше от мощните тласъци , а устата и беше запълнена от удървения кур на Светльо. Насладата е обземаше, съзнанието и беше раздвоени от двете удоволствия. Путката и беше попита от сокчето и, пулсираше от удоволствие. При всяко вкарване се чуваше звука от влагата която се стичаше по кура на Боби. Искаше никога да не спира. Когато и го вкара тя усети как пулсира в нея. Той задържа и го натисна още по навътре. Тя изохка, това накара Боби да и го вкарва рязко и с тласък. Големият му кур изпълваше путката и, той усили темпото искаше да е свърши докато е чука. Съни беше много възбудена държеше хуя на Светльо в ръка и стремеше от удоволствие докато мъжът и го вкарваше. Топлината на кура в ръката и , неговият аромат е водеха до екстаз. При предното вкарване от Боби, тя усети как путката и се пристига , коремчето и се свива и изпъшка Пулсираха и путка беше зачервена ,срамните устни розови, клютора и набъбнал Боби посегна и подразни със средния пръст клютора и. В този момент оргазма е връхлетя. Изви тялото си, изпъкна крака и извика от удоволствие. Кура на Боби не спираше да е ебе. Оргазмът и продължи като се сви още а очите и се затвориха. Имаше чувството че припада. Отпусна се и затаи дъх.
——————-край на първа част—————
Светослав Колев Аргиров 40годишен
Гр.Кърджали
Rufio41@abv.bg
No votes yet.
Please wait...