Здравей Мира

 Париж, 23 май 1970 г.

Здравей Мира,

Скоро не съм ти писала. Все си мисля и все нещо става.

Ние сме добре. Мишел много пътува, става ми доста неприятно. Тази негова работа. Скучая, синът ни Йонел е в училище повечето време. И аз избеснявам често. Помолих баща ми да дойде. С него поне е забавно и не се скучае. Мама се разсърди, че искам да дойде сам. Мисля, че се усеща. Доста е нагла, не се сдържах и и казах за онова с брат и. Чудя се как още не е разбрал татко, или се прави на луд. Веднага се извъртя и каза:

Като че ли съм се преработила.

 Мира, Ти там как се справяш? Чух от братовчедката ти, говорила по телефона с леля ти, че си хванала Серго и сестра му да правят секс. Не му се ядосвай! Ти си съвременна жена, отворена. Разбираш сама, че тази рутинност ни убива. А мъжете по- не си поплюват от нас. Знам, гадно е да го прави скришом. Но си мисля, че е искал да запази нея от приказки.

Знаеш ли, тук се практикува почти във всяка фамилия. На скоро ме поканиха в едно семейство на гости и ми предложиха да остана. Отказах им. Те се събират през week-end- те цялата им фамилия и правяд луд секс. Това в България не се прави. Много е примамливо да правиш секс с различни партньори, но отказах. Без Мишел не ми е интересно. Свикнала съм, а и обичам да го правя в негово присъствие. Всъщност не знам да ли да го кажа, но имам нужда да го споделя.

Вчера през ноща някой хвърли нещо и ми счупи един от прозорците на първия етаж. Така се уплаших, викахме полицията. После ме беше страх да си легна. Йонел дойде при мен, помолих го да остане. Накарах го да легне при мен, нали баща му го няма.

По едно време се събудих, вир вода мокра. Но не това ме смути, а онова в ръката ми. Първо се стреснах, а после ми стана хубаво. Бях хванала Йонел за … онова то де. Но имаше и друго, ръката му беше на пубисът ми, там долу. Бях замръзнала, не смеех да мръдна. Изведнъж осъзнах, че това в ръката ми е доста голямо нещо. Все едно ме заля вряла вода. Взе да мърда пръсти с от което ми стана приятно. Инстинктивно си отворих краката. Но опитах да запазя спокойствие. Беше ми страшно хубаво. Очаквах, че ще спре да мърда, но той взе че ми вкара пръст. Вярвай ми, щях да експлодирам, но стоях като мумия. Онова чудо в ръката ми като че ли стана още по- голямо и твърдо. Взех да си го представям в мен. Не исках да го пусна, най- вероятно съм го стиснала много силно, защото Йонел се размърда и каза:

Изтръпнах! Прокара си ръката по гърдите ми, после я свали долу и докато се усетя я навря в мен. После той самият се впи между краката ми и почна да ме целува там. Нямах повече сили да се правя на отсъстваща. Погалих го по главата и я притиснах в себе си. Беше уникално, но аз мислех само за чудовището. Правех оргазъм след оргазъм и то доста гласовито. Мислех, че няма никога да се сети да ми го вкара, него. Бях вече готова да си го поискам, когато застана на колене, подхвана ми краката под коленете и ги вдигна на раменете си. Оказах се леко повдигната, лежах от части на гърбът си и на вратът си. Позата беше нова за мен. Неудобна за главата ми. Но в него момент усещах само екстаза. И тогава почна да си го търка в мен. Щях да се разкрещя, ако беше продължил така още малко. Но като че ли ме усещаше в него момент си го вкара в мен. Правеше онези движения като експерт в областта на секса. А си мислех, че си няма понятие. Отдавна не бях задоволявана толкова добре. На утрото се чувстваше малко гузен. Но побързах да го успокоя.

Сега мисля само за това, кога ще се прибере, че да почваме…

Баща му се обади към обед. Разказах му. Остана доволен. Винаги съм знаела, че Мишел е много точен и готов да задоволи всяка моя прищявка.

Това е мила Мира за сега. Много те обичам и чакам да ми пишеш.

Прегръдки и безброй целувки.

Твоя Лина

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...