Инцест

Пътувахме днес с мама до Берн. Почти на влизане в града, някаква се набута с Поршето си в нас. Вероятно бе друсана, полицай те я прибраха, но ние останахме без кола. Дойдоха от един сервиз и я вдигнаха, казаха след два дни да идем да я вземем. Имахме доста багаж и искахме такси, но трябваше да го чакаме поне 30- на минути. Тогава полицай те предложиха да ни закарат при вуйна. Поршето едвам събра багажа ни. Остана багаж и на задната седалка. Седнах до багажа, а мама седна в мен. Беше доста комична ситуация. Докато пътувахме, вероятно от това, че мама седеше в скута ми, се усетих, че почна да ми става. Не можех нищо да направя и се притесних. Виждал съм мама хиляди пъти гола, но в такава ситуация не бях изпадал. В един момент тя взе да се понамества. Щях да потъна в земята, но тя ми каза тихо в ухото:
– Не се притеснявай! Нормално е, но си го наместих между краката, да не ме убива.
Бях онемял. Успях да смотолевя едно:
– Извинявай! Дано не те притеснявам много?
– Не миличък, дори ми е приятно. Но предпочитам да беше при други обстоятелства.
Успяхме и двамата да издържим до вуйна ми. Полицай те ни помогнаха да внесем багажа. Единият в движение ми кажа:
– Много се извинявам за дискомфорта! Колата е малка и спортна, няма много място. Надявам се приятелката Ви не е била много притеснена?
Погледнах го и казах:
– Няма нищо! Мама е свикнала на голяма кола, но иначе трябваше да висим и да чакаме.
Полицаят се изненада, реши че се шегувам.
Мама и аз им благодарихме и те си тръгнаха.
Тогава мама ме прегърна през раменете, огледа ме от горе до долу и прихнахме и двамата да се смеем. Почуствах се освободен и казах:
– Майко, извини ме, за неудобството! Стана несъзнателно.
Тя ме прегърна силно, целуна ме доста агресивно и отговори:
– Казах ти, спокойно. Все пак си мъж, не си от дърво, разбирам. Но не очаквах че е толкова напорист. Приятно ми беше да го усещам!
Тези и думи ме накараха да се замисля. Никога не бях я приемал като сексуален обект. И мен ме е годил „ Едиповия комплекс, но тогава бях на 10-12. А сега съм на 20. Разликата с мама е почти 17 години и често ни мислеха за брат и сестра или приятели.
Вуйна ни настани по стаите. Имаше междинна врата между тях. Мама я отвори широко и попита дали съм съгласен. Обърнах се да и отговоря и останах с отворена уста. Беше гола и ми предложи да се изкъпем. Не беше ново за нас, но не бяхме го правили от 5-6 години. Идеята ми допадна и тръгнах да се събличам с въпроса:
– Какво ще си помисли вуйна?
– Спокойно, тя е от нашите!
Останах по слип и тръгнах, но тя ме спря и каза:
– Махни слипа, искам те гол.
Свалих го и тръгнах, когато се изравних с нея, ме спря и почна да ми оглежда члена. Хвана го и го постави в дланта си говорейки:
– Това ли нещо ме убиваше в колата? Я колко е срамежлив сега.
Говореше и се смееше. В банята взе да ме търка с една гъба. Беше ми много приятно и си мислех, ами ако сега ми стане, как ще реагира. А той не се интересуваше от това и доста бързо се надигна. Тя почна да го минава с гъбата и вече нямаше начин да се спотайва. Бях в пълна ерекция, не знаех как да постъпя. Но мама ме спаси, мина пред мен, приклекна, поля го с вода да падне шампоана и за мое учудване, най- неочаквано го налапа. Беше уникално усещане. Погледнах я и смело и притиснах главата към мен. В един момент го извади и каза:
– Когато ти дойде, не го вади. Освободи се в мен.
След няма и 5 минути почуствах, че спермата ми идва. Вероятно и тя го усети, защото ме хвана за ханша и си го вкара, колкото можеше повече. Изригнах. Тя преглътна всичко и каза:
– Хайде сега ти да ме натъркаш.
Смееше се закачливо, знаех какво иска. Насапунисах я, взех душа и почнах да я обливам. Клекнах на свой ред и почнах да и търкам душа в путката, след което си наместих езика там. Стенеше и правеше оргазъм след оргазъм. Не ги броях, но бяха поне десетина. В един момент ме хвана и ме накара да се изправя. Не издържах, курат ми просто плачеше за путката и. Тя се завъртя леко, наведе се и каза:
– Ти си!
Не чаках повторна покана. Потърках си го по ануса и путката и. Можех да го забия със злоба, но се овладях и почнах бавно да и го вкарвам. Още главата на курат ми не бе влязла в нея и започна да вика. Не спирах, схванах, че така я влудявам и продължих със същото темпо да и го вкарвам. Не повече от няколко разклащания и направи такъв оргазъм експлозивен, сигурно са я чули в целия квартал. Преместихме се в спалнята и продължих ме там до вечерта.
После ми сподели, че през целия път и се е ебало и всяко обаждане на баща ми я е влудявало и възбуждало повече. Научих, че преди тръгването, тя споделила на татко желанието си. Татко и казал, че ако останем на саме с нея, може да е по- лесно и тогава е измислил да посетим вуйна ми. Не се сдържах и я попитах:
– Ти от кога си мислиш да го правиш с мен?
– Още като беше на тринадесет, но решихме с татко ти, да чакаме ти да си поискаш.
Попитах я за сестра ми и тя каза:
– Сестра ти се оказа по- предприемчива от теб и още на 13-ят си рожден ден си поиска.
Тогава се сетих, че на този и рожден ден в един момент станаха с татко и отидоха оттатък. Тогава си мислех, че ще я сложи да спи, той винаги я слагаше. Докато мама се оправяше с мен.
Не съжалявам, че приех пътуването! Тук вероятно, ще останем десетина дни. Вуйна ми се шегува и казва:
– Това Ви е меденият месец…
Тя е доста хубава жена, живее със вуйчо ми, синът им и двете им дъщери. Питам се какво ли още, ще науча.
Бай за сега! Ако има нещо ново, вълнуващо, ще Ви го споделя.

Rating: 4.30/5. From 10 votes.
Please wait...