Историята ми от 2015 година

Това се случи през 2015 година. Тогава от няколко месеца работех за Круизна компания в Съединените Щати. От известно време харесвах една девойка която е Босненска, но тя не ми обръщаше внимание колкото и да опитвах да привлека нейноното. А причината е може би в това, че я виждах с един мой колега и приятел от Македония. Въпреки това аз излизах с едно момиче напълно приятелски. Тя беше от Белииз. Казваше се Клаудия. Бяхме си приятели и нищо повече. Излизахме заедно извън корабът, да поплуваме в океанът на Бахамските острови, разхождахме се на остров Козумел в Мексико. Случвало ни се е няколко пъти да пием по нещо по време на спирките на корабът, но в главата ми беше само Танита, момичето от Босна. Но с времето прекарано с Клаудия започнах да усещам, че тя започва да си пада по мен. Поддържах си тялото, бях спортна натура и отделях всяка вечер по два часа във фитнесът. На няколко пъти след като се разделихме с Клаудия след поредната разходка, виждах влажният и поглед в очите, а тя беше също доста симпатично и и добре сложено момиче на не повече от 22 години с много добра и изваяна фигура, беше чернокожа с къдрава коса и дълбок поглед. Личеше си че ме иска, а и не криех симпатиите си към нея. Въпреки че в главата ми беше зациклила мисълта за Танита. Та същият ден Клаудия след разходката ме целуна и каза, че довечера щяла да бъде сама в каютата си и ако съм искал мога да мина на гости. Предполагах, че ще се случи нещо по специално нея вечер. След като се разделихме с нея, мина и въпросният господин които сваляше Танита. Македонецът който се казваше Деян, той ме покани на рожденият си ден същата вечер. След което се върнах на работното си място. Честно казано по време на работният ден, си мислех какво да направя тази вечер и изобщо не мислех за работният процес. Дали да се кача на опен дек и да празнувам рожденият ден на Деян, знаейки, че там ще бъде и Тя. Моята Танита, която беше поканена на рожденият му ден заедно с други приятели и приятелки от Сърбия и Хърватска, или да отида вечерта при Клаудия и да правя секс с нея. С наближаването на работният ми ден. Вече бях обеден, че не искам да се качвам на опен дек и да празнувам рожден денят на Деян. Не можех да понеса мисълта да ги гледам заедно, въпреки че бях се примирил с мисълта, че те ще станат двойка. Но тази вечер имаше доста по различни планове за мен и така твърдо решен да отида при Клаудия, се прибрах в каютата си вземах си един душ и отидох до каютата и. Почуках на врата но никой не ми отвори. След третото почукване, реших да пробвам вратата дали не е отворена. След като отворих вратата я видях в тъмното легнала с оскъдната си пижама на леглото си.
Прошепнах леко името и…. Но тя не отговори нищо, след това още няколко пъти, и пак нищо, и когато се обърнах и отворих врата, тя се прошепна ела при мен, искам да усетя тялото ти. Така и направих. Легнал до нея, тя беше с гръб към мен и се отъркваше леко и нежно в мен, члена ми набъбна а и тя усещаше това. Започнах да я целувам по врата, по раменете и я чувах как се възбуждаше все повече и повече. Пъшкянето и се учести, а в стаята се изпълваше с феромоните на страстта. Хвана ме за набъбналият катохжелязо член и започна да го масажира с ръката си, докато аз я целувах по врата и я докосвах нежно по гърдите,стомахът и после ръката вече беше на клиторът и. Тя си надигна шията, а целувките ми станаха още по страстни и движенията на ръката ми навлажняваха вагината и. Тя беше изключително възбудена а аз се бях надървил до пръскане. След известно време тя се свлече на долу и го хвана нежно с ръка. Беше някак си неопитна но се стараеше, а и се получаваше. Тя ближеше с удоволсто и го лапаше страстно и ритмично. Усещах как вече се бях надървил до краен предел. След няколко минути я вдигнах към мен и реших да и доставя предсексулно задоволство. Започнах да я целувам по гърдите, по коремчето и слизайки постепенно на долу към клиторът и. Усещах я как се възбужда все повече и повече, зърната и бяха твърди а клиторът и беше изпълнен на макс. Започнах да я лижа страстно а тя се гърчеше от удоволствие. След няко3лко минути главичката на пенисът ми туптеше във вагината и. Целувах я страстно по вратът и с движения на тялото се заигравах със вагината и, която беше толкова влажна, че изпитвах огромно задоволство от това. След няколко минути целият ми пенис вече беше в нея а тя стенеше така нежно, че това ме караше да не спирам да я любя. С мощни тласъци влизах в нея и с нежни целувки я докарах до един невероятен оргазъм. Треперещите и крака конвулсиите във вагината и тялото продължиха няколко минути, но аз не спирах да прониквам в нея докато не изхвърлих гореща струя сперма, по цялото и тяло. След което ме гушна и заспа. След около половин час реших все пак да се кача и поздравя рожденикът по случай рожденият му ден, ала вече него го нямаше, но Танита беше там в целият си блясък. Тя се смееше говореше си с приятели, просто беше жената мечта за много мъже. Седнах срещу нея на масата и не спирах да я гледам. Имах чувството че я любя но все пак знаех че тя излиза с Деян. След около половин час тя минаваше зад мен навярно тръгнала за някъде, а аз само усетих ръцете и които ме прегръщаха и с нежен глас прошепна искам теб. Попитах е какво се е случило с Деян а тя каза, казах му че не мога да бъда с него при положение, че харесвам друг мъж и той си е заминал. Същата вечер няколко часа по късно в нейнятя каюута тя беше в обятията ми. А аз не спирах да я любя до сутринта . Тази нощ беше една незабравима за мен нощ изпълнена с много страст оргазми и любов преживяване…

Ако има дами в сайта който търсят също тази първична емоция, тази чиста любов, тази страст за която писах, ще се радвам да се запозная с вас и изживеем едни прекрасни моменти.
Пишете на имейл : e.b.ahmedov@web.de

Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...