Камериерка

Още помня онова лято, горещо и лепкаво. А и градът, в който живеех тогава, винаги е бил един от най- топлите. Работех заедно с група момчета в един хотел. Извършвахме цялостен ремонт на един от етажите, май беше десетият. Беше поредната топла сутрин, в която работата кипеше усилено. Имах чувството, че сме там от цяла вечност, а и скоро нямаше да свършим.
-Е, върви ли работата?- чу се познат женски глас. Леко строг, но не и заповеднически. Беше главната камериерка. Натоварена със задачата да наглежда работата и да дава инструкции, ако шефовете променяха нещо в плана. Беше дошла някъде от долу, но по външната стълба, защото се оплакваше как работниците на площадката и били гледали под роклята. Хубава жена, на около тридесет и пет, според мен. Добре оформено тяло, стегнати средно големи гърди и също толкова стегнато дупе. Истината е, че отдавна бях я забелязал. Тази жена излъчваше толкова сексапил. Рядко съм срещал точно това съчетание, от красиво лице и тяло, заедно с леко перверзно излъчване. Облечена бе в тъмно синя лятна рокля, стигаща малко над коленете и. Имаше и лек загар по кожата, на фона, на който ясно изпъкваха златните и верижки- на крака, ръката и една на шията. Заедно с другите пръстени, забелязах и брачна халка, но не се учудих. В момента, в който каза как работниците зяпали под роклята и, усетих как в курът ми се наля обилно количество кръв. Изведнъж се втвърди така, че изпъна гащите ми, които, ако бяха от хартия, да са се разцепили направо. Бях с къси гащи, но не от онези шушляковите, а памучени. Не широки, но не и прилепнали. Понечих да хвана кура си и да го преместя като същевременно го стиснах силно, за да го отпусна. Безрезултатно. Така не беше се надървял отдавна. Камериерката явно също го беше забелязала, защото започна да се върти все повече около мен. Прескачаше разни материали и инструменти, надигайки рокличката си всеки път, все едно щеше да се опре о мръсния под. Исках да спра да мисля и да я гледам, но всичките ми усилия бяха напразни. В съзнанието ми нахлуваше единствено една и съща картина. Помирисвах и милвах котето и, отново, и отново. По някое време се опомних и отново се съсредоточих върху работата. Скоро разбрах, че хартиеното ни тиксо е свършило, а ни трябваше за едни прозорци. Естествено се обърнах към камериерката по този въпрос. Каза ми, че имало в някаква стая, която ползвали за склад, но трябвало да отида с нея, защото повече нямало да се връща тук днес.
-Да вземем асансьора, стига са ми гледали гащите тези простаци!- каза почти нервно. Тръгнахме към асансьорите, а аз не отделях поглед от дупето и. Докато слизахме към петия етаж, където явно беше тази стая-склад, не обелихме и дума. Стигнахме до стаята и тя влезе, а аз останах да чакам на прага. Помещението започваше с тесен коридор, дълъг около два метра, завършващ в просторна стая. Имаше какво ли не наоколо. Точно срещу вратата имаше едно от онези легла, на които матракът се вдига на горе, а отдолу се използва като ракла. Тя отиде до него, повдигна матрака и се наведе да търси нещо. Пред мен се откри гледка, от която онемях. Дупето и щръкна пред мен, а аз бях само на два метра от него. Беше с едни от онези много тънки прашки, които влизат до толкова в цепката, че дупето изглежда голо. Прасковката и едва се беше скрила под тънкият плат. Курът ми отново се втвърди като чук.
-Влез вътре и затвори, че и на този етаж имаме гости. Не искам да виждат този бардак тук. – глухо долетя гласът и изпод матрака. Подчиних се почти инстинктивно и се запътих към голото дупе.
-Тук някъде трябва да е…- продължаваше да рови под леглото. Вече застанал буквално на педя разстояние, усетих как сърцето ми спря, а след това заби с такава сила, че почти можеше да бъде чуто. Ръката ми машинално докосна дъното на бикините и също така машинално се прибра назад. Никаква реакция. Не знаех какво ще последва. А и не бях сигурен точно какво иска тя. Не можех да чакам повече. “Всичко или нищо”- помислих си. Прокарах показалеца си зад тънката ивица и го свих като зад спусъка на пистолет. Заслизах надолу по цялата цепка, докато не достигнах почти до клитора. Започнах да търкам с кокалчето на пръста си вече започващата да се овлажнява вагина. Камериерката затвори матрака и остана в почти същата поза. Вдигнах роклята на гърба и и свалих рязко бикините. Обожавам да виждам вагината така от близо. Помирисах прашките. Слабо доловимото ухание ме възбуди още повече. Прокарах цялата си ръка и затърсих клиторът и. Застанах на колене и насочих езикът си към отвора. Скоро усетих вкуса от възбудената вагина. И още по- жадно я засмуках и масажирах. Истината е, че обожавам секса. Обичам да чукам красиви жени, жени без задръжки. Но сега бях възбуден, както никога до сега. След известно време тя се обърна и седна на леглото. Издутата ми предница се озова пред лицето и. Тя събу гащите ми, а надървеният ми хуй почти не я удари по носа. Цялата ми глава беше мокра. Видях петната оставила и по гащите ми. Тя налапа кура директно, без да го целува или милва. Явно обичаше “Дълбоко гърло”, защото набиваше целият член чак до сливиците си. Не издържах много дълго и усетих, че ще се изпразня. Хванах с две ръце главата и и я натиснах до дъно. Започнах да се изпразвам на мощни тласъци директно в гърлото и. Леко се позакашля и задави, но успя да поеме всичко. Не знам дали бяха свършвали така в нея до сега, но аз го направих. Извадих лепкаво мокрия си кур, който продължаваше да стърчи така гордо, както и в началото.
–Ти си бил огън бе, малкия.- каза, избърсвайки крайчеца на устните си. По онова време бях на около 22, така че бях видимо по- малък. Не казах нищо. Бутнах я по гръб и вдигнах събраните и крака нагоре. Опрях дясното си коляно о матрака и насочих кура си към мокрото и коте. Усетих, че беше свършила при моето свършване в устата и. Цялата беше мокра и течеше. Чуках я бързо и рязко. Скоро започна да вика и запуших устата и. Това някак си ме възбуди още повече и опитах да усиля темпото. Миризмата от възбудените органи започна да изпълва пространството. Изведнъж спрях и я погледнах. Извадих мокрият си хуй и отново го поднесох към устата и. Исках да усети вкусът на примесените ни възбуди. Тя го пое и засмука така, сякаш щеше да утоли жаждата и в това задушно време. Извадих го и я подканих да застане с гръб към мен, на колене и с лице опряно на леглото. Наплюнчих обилно двата си най- дълги пръста и започнах да масажирам анусът и. Вкарах средния си пръст и започнах да го движа бавно. Малко след това пръстите вътре станаха два. Усетих как за миг мускулите и се свиха, но скоро се отпуснаха, и продължих да я чукам с пръстите си. Едната и ръка масажираше усилено клитора, докато другата опитваше да разтвори още повече дупето. Когато реших, че е готова, доближих хуя си и леко започнах да го търкам о отвора и. Тя спря да се занимава с вагината си и хвана с две ръце, от двете страни, дупето си. Не чаках повече. Наплюнчих кура си и вкарах главата. Леко изохка, но някой вече беше влизал тук и то не веднъж. Натиснах леко, после още малко и след миг, вече започнах ебането. В началото бавно и нежно, но постепенно усилих темпото. Исках да и го вкарам целият. Аз самият да вляза вътре в нея. Започнах да я чукам силно, а ръката и блъскаше отново вътре, дълбоко в путката. Така ме възбуждаше тази жена! Имах чувството, че мога да я еба вечно. Бях като в непрестанен екстаз. Почти не усетих, че свършвам. Курът ми заблъска още по- силно в дупето и докато не експлоадирах отново. Изпразних се без дори да го извадя. Спермата леко започна да излиза и спуска по цепката надолу. Целият бях потен и лепнещ. Това несъмнено беше най- класната жена, която бях чукал. Стана, избърса дупето и вагината си, пусна роклята си и се запъти към тоалетната. Прашките и все още бяха на земята. Взех ги и избърсах ръцете си в тях. После ги сложих в джоба си и зачаках. Камериерката се върна, погледна ме в очите, леко се подсмихна и каза:
-А сега да видим къде е това тиксо. Намерихме го и се отправихме към вратата. На излизане се сети, че е забравила да си обуе бикините и се върна да ги търси.
–Тръгвай, аз и без това отивам другаде.- каза и влезе навътре. Заминах с прашките и в джоба ми. Дълго време работихме в онзи хотел. Но това, повече никога не се повтори. Понякога погледите ни се срещаха, но всичко беше само спомен. Дълго време пазех бикините и. Миришех ги и мастурбирах. С времето уханието им изчезна, а после и самите те. Но споменът за тази жена, остана завинаги.

Rating: 4.40/5. From 5 votes.
Please wait...