Краят на седмицата

Имаше една жена, която много харесвах. Тя работеше като администратор при едни наши фирмени партньори. Постоянно си търсех повод да мина през техния офис и да заговоря Светла. Тя бе няколко години по-малка от мен, майка на две деца и нещо с мъжа и нещата не се случваха. Отдалеч се разбираше, че не е обичана и е самотна. Обичах да разговарям с нея. Имаше красиви сини очи, страхотен бюст и макар да бе леко пълничка, изглеждаше изключително женствена. Обличаше се в червени тонове и когато чуех спокойния и тих глас започвах да мечтая за по-голяма близост.

Един ден тяхната фирма организира семинар в хотел “Панорама” и съответно ние получихме покана за събитието. Нямах търпение да отида и да видя Светла на събитие извън офиса. Така се получи, денят бе петък, семинарът беше започнал още в девет, когато аз със закъснение пристигнах в 9:30 и Светла ме посрещна пред вратата на залата с малка торбичка с материали в ръка:
– Хайде, закъсняваш, всички са вътре в залата. Мисля, че ще ти хареса представянето на новите ни продукти.
– Да, здравей, убеден съм, но имах тежък разговор по-телефона и не можах да дойда на време.
– Нищо, влизай, запазила съм ти място на последния ред, но ще чуваш всичко, залата не е голяма.
– Благодаря ти, Светле, ще се видим по-късно.
При тези думи, аз тихо пристъпих напред, и докато Светла ми отваряше врата на залата, усетих аромата на свежия и парфюм. Без съмнение, сутринта бе взела душ, уханието на пролет ме обгърна и преминавайки през вратата се спрях и я погледнах в очите:
– Много си красива, изглеждаш чудесно и този аромат….истинска прелест.
– Ееее, много си мил, благодаря ти, винаги се радвам да те видя!
Денят мина неусетно, имах няколко срещи с колеги в лоби бара, след това обядвахме и отново влязохме в залата и около 18 часа мероприятието приключи. Излязох на рецепцията и се огледах, със съжаление установих, че Светла не е пред залата, не е и в лоби бара и вече се готвих да си тръгвам, когато за гърба ми чух приятен женски глас:
-Г-н Петров, извинете, Вие ли сте г-н Петров? – администраторката на рецепцията ме гледаше неуверено и напрегнато.
-Да, здравейте, аз съм Петров – усмихнах се аз.
При тези думи момичето ми подаде малък плик и рече:
– Това е за Вас. Помолиха ме да Ви го предам лично.
Взех внимателно плика, в него имаше малка бележка и ключ.
Съобщението беше кратко:
“Моля те, не тръгвай толкова рано!” Ключът беше от стая 203…. Поколебах се, не бях очаквал, никога не ми се бе случвало подобно нещо и бях много любопитен. Погледнах към рецепцията, но служителката вече обслужваше новопристигнали гости и не ми обърна никакво внимание.
Бавно се обърнах и тръгнах по стълбите нагоре. Не беше трудно да намеря стая 203. В коридора нямаше никой. Вкарах ключа в бравата, ключалката щракна и вратата се открехна. Влязох внимателно, от стаята не се чуваше никакъв звук, пристъпих напред затворих врата и преминах към спалнята. Студиото ухаеше на свежо и чисто, някой бе спуснал завесите и вътре бе почти мрак. Обърнах поглед към леглото и замръзнах. Светла бе полегнала и ме гледаше с весели очи. Белите и зъби блестяха в тъмното като перли. Беше с черен дантелен сутиен, който едва прикриваше пищните и форми. Тънките и крака бяха във фини черни чорапи, завършващи в много нежни жартиери.
– Чаках те, цял ден мисля за теб!
При тази гледка си помислих: “прекрасно е да си мъж”.
Без да бързам свалих сакото и след това вратовръзката. Разкопчах ризата и предвкусвайки какво предстои усетих силно напрежение в слабините. Този факт не остана незабелязан. Моята дама се изправи приближи се и започна да разкопчава колана и панталона ми. Само миг по-късно бях чисто гол, напълно възбуден в компанията на най-красивата жена, с която съм бил някога. Тя леко приклекна и нежно отвори красивите си устни. Отдавна не ми бяха правили френска любов. Светла не бързаше, езикът и бе много внимателен и нежен, използваше много слюнка. От време на време ме поглеждаше в очите нагоре и след това отново свеждаше поглед. Знаеше отлично, колко много я харесвам, усещаше и какво удоволствие ми доставя.
– Миличък, желая те – каза след малко тя- искам да усетя първо езикът ти!
Сложих я да легне не спалнята, внимателно свалих дантелените прашки и пред мен се разкри великолепна гледка. Пълните и бедра се срещаха при нежна, леко окосмена сливка. Устните и отдолу бяха розови. Тя ме погледна подканящо и леко разтвори краката си. Започнах да целувам бедрата и от вътрешната страна и постепенно приближавах онова съкровено място, което така много жадуваше за моите ласки. Първо близнах леко, усетих леко солен и много приятен вкус. Прокарах внимателно език по дължината на цепката, устните се разтвориха и ме приеха гостоприемно. В началото движех езика са леко нагоре надолу и така напипах онова съкровено място, възелчето на удоволствието, което всяка жена има. Усетих го как пулсира в устата ми и колко горещо, усетих как Светла повдига таза си нагоре, за да ми даде още повече достъп. Тя течеше. Мъзгата и бе много приятна на вкус, чиста и обилна, харесваше ми, на нея още повече. Не след дълго това прелестно създание започна да стене и охка, храна с две ръце главата ми, стисна ме с двете си бедра и започна движи таза си по онзи начин, който не предвещава нищо друго, освен дълбок и силен оргазъм. Знаех какво ще последва и нямах търпение. Влизах и излизах с език от тази великолепна вагина и когато усетих че мига наближава. Вкарах два пръста. Те потънаха дълбоко в мокрото коте, езикът ми не спираше да обработва клитора и устните, а Светла започна да стене силно и на пресекулки. Вече беше си вдигнала и двата крака нагоре, беше ми се предала напълно и черпеше от великото удоволствие на оргазъма. Усетих как свършва, устата и брадичката ми бяха силно облени от соковете и, тя стенеше и се усукваше, беше напълно полудяла в удоволствието си. Не след дълго се отпусна и затвори очи.
– Ти си невероятен, благодаря ти, този оргазъм бе великолепен. Искам да влезеш в мен, искам да те усетя целия, искам да усетя силата ти, искам да ти се подчиня….
Не чаках друга покана. Обърнах я на четири крака, натиснах главата и да бъде ниско долу и пред мен се разкри прекрасното и дупе. Бяло, едро, меко и ароматно, цялото потекло. Наместих се и проникнах навътре. Хванах дупето и с две ръце и започнах да влизам и излиза. Гледката пред мен бе вдъхновяваща, Светла бе отново възбудена, усещах как се свива отвътре и се отпуска, всеки мой тласък предизвикваше тихи стенания, които още повече ме вдъхновяваха.
-Зная какво искаш, любовнико, прекрасен, и тази вечер може да го направиш спокойно. Свърши в мен, искам да взема всичко от теб.
Тези думи бяха същински катализатор за мен, започнах все по енергично да блъскам, вече не мислех дали трябва да бъда нежен. Знаех, че и харесва, знаех, че и тя желае да бъда малко по-груб, защото се бе предала в ръцете ми, имаше ми доверие и искаше да ми се подчини. Вече не правех нежна любов, сега вече чуках. Настървено, агресивно, Светла се бе притиснала до стената, лицето и бе силно зачервено, тласъците ми бяха дълбоки и резки. Тя знаеш какво изпитвам и искаше да се насладя напълно. Изви леко глава назад, погледна ме с погледа на изгарящата страст и….
– Да, да, да, скъпи, не спирай, да, миличък, ооо, да, да, моля те, не спирай, чукай ме, чукай, искам да съм твоя, да, по-силно, искам да можех още да се отворя за теб, дааа, ооо, да, не спирай, не спирай, свърши в мен, дааа, ааааа, аааа, Господи, колко е хубаво, не ме пази, дай ми всичко…любими мой, не ме пази, ооо, даааааааа….
Излишно е да казвам какво направих. Започнах да свършвам бързо, усетих как се изпразвам в това сладко горещо коте. Светла се гърчеше в ръцете ми и получаваше поредния убийствен оргазъм, а аз не можех да повярвам на късмета си и за това как завърши тежката ми работна седмица.
Дай Боже, всеки му!

Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...