Леля Вили 4

Така и двамата си задоволиха възбудата, но това не беше достатъчно нито за единия, нито за другия. Вили беше му натиснала главата на течащата си путка и не го пускаше, а се търкаше в изваденият му език. Искаше и се още и още. Пусна му главата, вдигна го да се изправи и започна да го целува, вкарвайки си езика в устата му. Тони и смучеше езика и на свой ред си го вкарваше в устата на Вили. Възбудата от целувките нарастваше все повече. Гледката беше прекрасна. В кухнята на стол седеше яка жена с разкрачени крака, а между тях момче стоеше право и страстно целуваше жената. Внукът и като стоеше прав курът му стигаше точно между краката на Вили. Бабата хвана хуя на Тони и го насочи към пулсиращата пещера. Без да спира да се целува му сложи главичката между дебелите срамни устни, пусна го и хвана момчето за дупето и рязко го дръпна към себе си. Хуят влезе целият в бабината пичка.

–                     Хайде момчето ми, набивай го, чукай меее.

Тони не чакаше втора покана хвана баба си за дупето и започна да набива голямото си парче в нея. Вадеше го до главичката и го вкарваше целия, засилвайки ритъма и силата. Вече бясно я блъскаше. Вили се разкрачваше повече с единия крак на мивката , а другия на масата, за да може да поеме още повече от младото парче на Тони. Стягаше с влагалищните си мускули кура и това караше малкия да полудява. Вили започна да се празни мощно. Тони усети това и наби хуят си докрай в разширената цепка на баба си и започна да я пълни със топлата си сперма. Вили го хвана за дупето и го натисна в междукрачието си. Двамата трепереха от удоволствие залепени в страстна прегръдка.

–          Браво момчето ми – извика Вили. – Ти си могъл да ебеш много добре.

–          Ххххаресваш ми много бабо – отговори Тони. – Искам още да те чукам.

–          И аз искам още – каза с треперещ глас Вили. – дай си парчето в устата ми.

Налапа главичката, която беше леко омекнала засмука я жадно и с въртеливи движения на езика му правеше страхотен  минет. Хуят се втвърди много бързо и и напълни устата.

Иваждайки кура от устата си бабата каза:

–          Тонка ще ме ебеш до скъсване. Виж ме отзад.

Тя стана от стола и се надупи пред него. Хвана бузите на дупето и подгизналата путка се разтвори.  Тони не беше виждал такава гледка до този момент.

–          Оближи ми я! Изпий соковете и! – извика обезумялата от страст Вили.

Тони се наведе и започна да лиже дебелата и пичка. Имаше сладко-солен вкус. Харесваше му. Облиза я навсякъде по дебелите устни, изгълта и мъзгата от нея и при движението нагоре докосна с език дупката на гъза и. Вили потрепера от кеф.

–          Даааа, още оближи ми и тази дупка. Хайде момчето ми лижи ме.

Тони си раздвижи езика около задния отвор на баба си и леко натискаше навътре. Вили си разтвори още повече бузите и малкият вече можеше да си вкарва езика в дупето и. той направо я чукаше с език в дупето. Бабата стенеше от удоволствие. Искаше и се много ебане.

–          Тони, я си вкарай хуя в дупето ми. Искам и тама да ме ебеш. Много ме сърби дупето за твоят голям хуй.

Малкият се надигна и сложи главичката на дупката. Натисна, но Вили му извика:

–          Бавно момчето ми да не ме разцепиш.

Натисна леко, усети твърда халка около главичката. Натисна още малко и главичката потъна влачейки целият му хуй, който влезе целия. Извади го до главичката и пак натисна. Вили пъшкаше и се кефеше яко. Извади го целия и ми го набивай пак. Тони я послуша. Извади го целия и със засилка го наби в задният двор на баба си. Хареса му как изщтраква на халката и повтори, потрети. Вече го вадеше всеки път и го набиваше със замах. Баба му крещеше от кеф, но и се искаше още…. Тя се беше надупила пред момчето и се беше подпряла на кухненския шкаф. Малкият я блъскаше в дупето все по яко. Вили се набиваше сама с насрещни движения на хуя му. Беше много възбудена и пичката я сърбеше много, но за нея нямаше кур. Тя се сети за голямата краставица и отвори чекмеджето. Извади я от там и каза на Тони:

–          Малкия, виж сега как баба ще се ебе в путката. –  Казвайки си напъха дебелата краставица в парещата пещера.

–          Ти не спирай, такаааа чукай ме! Оооохх!

Тони забиваше кура си в гъза на бабата, а тя си набиваше краставицата в пичката. Младежът вече не издържаше и започна да се празни в дупето набивайки парчето си до край.

–          Ааааааааа! – викаше момчето набило до край хуя си в бабиният гъз.

–          Чакай Тонка. Не го вади, за да свърша и аз. Задръж го вътре!

Тони я държеше през кръста с набит кур в нея, а тя търкаше с цялата краставица пичката си. Набиваше я и я движеше все по-бързо във влажната паст. Заби я здраво и мощно започна да се празни. Трепереше и крещеше.

Хуят на Тони след около 3-4 минути след изпразването на баба си започна да спада и плавно излезе от ануса и.

От голямата възбуда те дори не се бяха съблякли. Тони беше останал прав със свалени панталони на глезените и висящ кур, от който капеше сперма, а Вили с вдигната на кръста рокля, безсрамно надупена пред внука си с отворена голяма дупка на дупето и, от което също течеше сперма, и голяма зачервена путка, от която течеше мазен сок.

–          Страхотно ебане. Супер си Тонка. – изправяйки се каза Вили.

–          И ти бабо си жестока. – отвърна Тони.

–          Хайде да се изкъпем малкия. Баба да те измие навсякъде, пък може де ни се доебе пак.

–          Добре бабо.

Сваляйки си дрехите, се запътиха към банята. Тони въвреше зад нея и гледаше красивата задница на тази наистина красива жена. Не и личаха годините. От нея лъхаше секс и той усети, че се надървя отново. Тя усещаше погледът му и още повече поклащаше бедра. Влязоха в банята…

Следва…

Rating: 3.57/5. From 21 votes.
Please wait...