Лилав сатенен халат

Кристина се освободи от прегръдката му, отблъсквайки го нежно. Иво, останал вече съвсем гол и насладил се за момента на аромата й и допира с косите и устните й, бавно седна на фотьойла, поставяйки питието си на дясната облегалка. Едва сега от разстояние започна да възприема цялостно външния й вид. Тя изглеждаше… хммм… изглеждаше влудяващо. Беше в къс, едва достигащ средата на бедрата лилав сатенен халат. Тънката хлъзгава материя подчертаваше извивките на тялото й и при най-малкото движение, а съчетанието на лилавия цвят с черната дантела по краищата на дрешката, й придаваше едновременно класически еротичен и безсрамно похотлив вид.

            Кристина започна съвсем бавно да се поклаща, докосвайки се ненатрапчиво. Ръцете й се плъзгаха по корема, нагоре към гърдите и после отново надолу. Спираха се съблазнително на ханша, спускаха се надолу към бедрата. При движението нагоре ръцете й набираха леко краищата на халата, разкривайки още малко от бедрата й и после бързо ги отпускаха, скривайки отново разкритото. От време на време, продължавайки танца си, отмяташе грациозно с ръка косите си зад тила и поглеждаше към Иво. Погледа й беше спокоен и уверен – нито стеснителен, нито превъзбуден. От начина по който той я гледаше се уверяваше, че “представлението” й му доставяше удоволствие и после отново се абстрахираше от присъствието му. Харесваше й. Чувстваше се супер. Докосваше се все по-настойчиво. Движенията й ставаха по-отчетливи и с по-голяма амплитуда, а възбудата й растеше с всеки миг и тя вече простенваше приглушено. Ръцете й разкриваха все повече от тялото й, а движенията им все повече отдалечаваха действието от еротичния танц и го доближаваха до мастурбация.

            При поредния поглед към Иво забеляза, че ръката му вече не държеше чашата, а бавно масажираше еректиралия му пенис. Иво се забавляваше. Усмихваше й се и я насърчаваше с жестове и кратки фрази. Иво се наслаждаваше! Не бързаше, макар и силно да желаеше да я обладае на мига. Пред тях беше цялата нощ и той се отдаде на удоволствието да забавя съзнателно мига на проникването, достигайки все по-голяма степен на възбуда.

            Тази на Кристина също не спираше да нараства. Уверявайки се, че Иво, меко казано, няма нищо против да я гледа как се задоволява, Кристина с няколко решителни движения, без да разкрие почти нищо от себе си, се освободи от малките прашки и когато те паднаха на пода, с крак ги подхвърли към Иво. Той ги улови във въздуха и… о, да – бяха съвсем мокри. Иво ги доближи към лицето си и с притворени очи, с блаженство отпи от аромата и вкуса им. Кристина направи две крачки назад към спалнята, приседна на края, придърпа зад гърба си за облегалка една възглавница и се излегна подпирайки се на лакътя на лявата си ръка, докато с дясната започна откровено да мастурбира.

            Галеше бедрата си. Масажираше гърдите си. Разтваряше устните си с пръст, докосвайки нежно клитора. Проникваше в себе си и стенеше все по-силно. Периодично спираше и облизваше пръстите си, гледайки предизвикателно към Иво. Той масажираше все по-настойчиво твърдия си до пръсване член, разнасяйки по зачервената му глава едрите капки слуз, които отделяше. Кристина все повече се доближаваше към края и когато усети зараждането на „онова” кълбо в корема си, и че краката й вече започват да потрепват се спря и бързо се изправи. Сега не искаше да свършва така. Развърза демонстративно колана на халата и с едва доловимо движение помогна на нежната материя да се свлече в краката й.

            Иво се изправи, доближи се до нея и постави цялата си длан между краката й. Натиска разтвори леко устните й и освободи осезаемо количество от соковете й. Усещането на тази хлъзгава мокрота върху ръката му буквално го влуди. Той стисна с другата си ръка задника й и без да променя положението на първата, повдигна Криси във въздуха. Губейки допир с пода, Кристина кръстоса ръце зад тила му, увисна на него, а след това кръстоса и краката си над ханша му, докато натикваше езика си нахално в устата му, изследвайки жадно всяко нейно кътче. Прегръщаше го и го целуваше страстно, отчаяно дори, а когато Иво преместиръката си от между краката й на гърба й, за да я хване по стабилно, и мястото на ръката му зае пулсиращия му член, допира му с възбудения й клитор изтръгна от гърдите й едно гърлено “Ъъъъхххххххх……”. Тя се вкопчи още по силно в него, и зашептя невъздържано в ухото му “Искам те! Искам те! Искам те! Искам те!……”

            Иво положи внимателно Кристина по средата на огромната спалня. Тя трепереше от възбуда и дори не осъзна как разтвори широко краката си в очакване да го поеме. Иво бавно се надвеси над нея и в този момент, тя затвори очи в желанието си да остави инициативата изцяло в негови ръце. Сега не искаше да гледа. Не искаше да бъде подготвена. Искаше да бъде изненадана. Искаше да очаква неочакваното… Разтвори ръце широко в страни разкривайки още повече всеки сантиметър от тялото си, инстинктивно замачка с ръце чаршафа в опит да си осигури опора и зачака с лудо биещо сърце.

            Иво легна върху нея, отпускайки постепенно върху нея цялата си тежест. Тя почти не можеше да си поема дъх, но и харесваше да се чувства притисната. Почти не можеше, но и не искаше да се движи. Усещаше дъха му, възбудата му и се побъркваше от желание. Главата на надървения му член безпогрешно се насочи към “малката лейди” и когато разтвори набъбналите устни и докосна клитора й, отново изтръгна силен стон. Хлъзгавата му глава не срещна почти никаква съпротива от възбудената мокра плът и Иво запрониква в горещата й вагина бавно, но неумолимо. И още, и още, и още… Кристина вече стискаше чаршафа до болка. Втвърден до пръсване, члена му си проправяше си път в нея. Изпълваше я. Разширяваше я. Разтягаше я до сладка болка. Свръх възбуденото парче месо проникваше все по-дълбоко в нея и я караше инстинктивно да разтваря още повече краката си. И когато си мислеше, че е достигнал края, че го е поела целия, с безумна наслада установяваше, че той я пронизваше още, продължаваше да я набива на кола си още, и още, и още, и още… Този миг, тези няколко секунди на първото проникване й се сториха часове. Съзнанието й успяваше да забави времето, в желание това усещане да продължи вечно. … Боже, каква наслада….

            Иво постепенно, много плавно, ускоряваше движенията си. Вадеше го почти целия и отново й го вкарваше до упор. Все така я притискаше с цялата си тежест. Телата им се сляха в едно. Дишаха тежко. Учестено. С едната си ръка галеше грубо гърдите й, играеше си с настръхналите зърна, рошеше косите й, галеше с пръст устните, езика, вкарваше го в устата й, а другата беше вкарал под нея. Стискаше дупето й, вкарваше пръст между бузките и разнасяше по ануса й смесените им вече сокове. Той задържа пръст на входа му, и го натискаше без да прониква, докато не спираше да я чука. Кристина усещаше пръста му там. Тя обожаваше това усещане. Иво не предприемаше нищо повече, а тя вече искаше да отпие още една глътка от чашата на удоволствието. Дългото очакване правеше жаждата и още по силна и направо я побъркваше. Докато в един момент не издържа и започна да прави опити, доколкото й позволяваше да се движи желязната му прегръдка, да му отвори път, да го поеме в себе си и там. Иво разбираше желанието й, но не бързаше, защото се наслаждаваше на първичната и необузданост. И когато накрая натисна и средния му пръст потъна дълбоко в нея за да я запълни и отзад, тя вече почти закрещя от удоволствие. Непрестанните й стонове подлудяваха още повече Иво, и той я зашиба неистово. Тя отдавна беше преместила ръцете си и сега те шареха по задника му, гърба му, плещите, тила му. Притискаше го към себе си. Впиваше пръсти в гърба му, причинявайки му болка. От плътния контакт телата им бяха влажни. Телата им лепнеха от мокротата примесваща потта и любовните им сокове. Телата им бяха вкопчени в едно цяло, в едно първично и неделимо кълбо от страст и плътско удоволствие…

            Кристина дори не усети как достигна края. Оргазма я застигна изненадващо, бурно, всеобхватно… Стоновете й станаха хрипове. „Онова” кълбо се зароди в корема й, и за само няколко мига достигна чудовищни размери, докато накрая я взриви от вътре. Погледа й се премрежи. Цялото й тяло се разтресе. Съзнанието й се замъгли. … Докато накрая всичко реално изчезна……………………………………..

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...