Междучасие 2

МЕЖДУЧАСИЕ 2

   Най-добрата приятелка на д-р Енева -Таня Томова беше красива,млада учителка, която отскоро преподаваше по физкултура в техникума. Мъжът и беше отдаден на бизнеса и често отсъстваше. Таня беше цели 9 г. по- млада от Галина, от две години беше омъжена, но все още нямаха дете. Въпреки, че бяха с различни професии и семеен статус, двете жени намираха общ език- и двете бяха физически привлекателни и красиви и …обожаваха секса. Случваше се понякога в общуването си даже да се докосват бегло и това им носеше нескрито удоволствие.

   Та във върховното сексуално удовлетворение на д-р Енева ,открито в забранения и секс с ученика Манол,тя изпита странното желание да подари това изживяване и на приятелката си.

   В началото на връзката им, болезнена ревност пронизваше Галя ,като си помислеше ,че може да дели прекрасния си любовник с някоя… После, като малко му се понасити , докторката започна да се възбужда от фантазията „да види как Манол ще наебе учителката си”.

Един ден, в разговор на кафе Таня попита Галина:

– Нещо много загадъчно сияеш днес?Да няма някой …? –

Оставаха дни, преди Мони навърши 18 г. и Галя нямаше търпение да и каже.Разказа и много и и спести никои подробности.

– А ето тези очила са ми от него- Галя показа на Таня подаръка си –чифт слънчеви очила.

-Дай да ги премеря тези „седемнадесетгодишни” очила- рече физкултурничката.

– Осемнайсет… поправи я докторката.

Побъбриха така още ,но разговорът все се увърташе около Мони.

По лицето на младата учителка пробягваха интерес, срам и…възбуда.

-Не мога да повярвам, че си го направила!-каза и Таня и продължи:

– Като играят физическо, Мони е първи в редицата,носи стегнат анцуг и си личи колко му е голям, но –о-о, хм, не знам…не е за мен -такъв някакъв може да ме разкъса. А и отскоро минахме от „другарко” на „госпожо” ха…ха.

Таня беше преминала „секс-школата” на ВИФ , но после се беше кротнала. Сега опитваше да забременее напълно отдадена и вярна на мъжа си.

След тоя разговор, Галина продължи да поема удоволствието в бясно темпо, а интересът на Таня към Манол се засили, но не го признаваше .

За кратко време д-р Енева си оборудва частен кабинет , но съвместяваше частната работа с дежурства в болницата , а тези в техникума-преустанови. Кабинетът и стана честа арена на див секс.

Един следобед учителката по физкултура мина през новооборудвания кабинет и като видя, че на стола има пациент изстреля бързо.

– Мини довечера към нас на по винце.

– Ще минем – (Енева имаше предвид с мъжа си).

– Ами-и-и ,пак съм сама, така че-е-е ,сигурно ще му е скучно. А и искам да ти предложа един комплекс от йога. За всеки случай ,направи си прочистване

– Добре, ще мина,тъкмо децата ще са с баща си вкъщи.

От плана, който се загнезди в главата и, на Галина и се завъртя главата. Когато в края на работния ден в кабинета мина Мони, той веднага я целуна и поставил длани на дупето и ,я привлече към себе си.

Галя ,вече възбудена, едва намери сили да го поотблъсне:

-Почакай, обещала съм на Таня Томова да и ида на гости. Ще ме придружиш ли?

-Не мисля ,че идеята е добра. Готино парче е ,ама ми е учителка , макар че-е-е…нещо се заглежда напоследък.

Галя се поусмихна, планът и тръгна да сработва.

-Е-е, ще ни почерпи по един чай , и ще ти пише 6 по физическо ,ха, ха!

После звънна на мъжа си: -Мило, ще позакъснея …

   И разпредели заниманията – математика за дъщеря им и гости при свекървата за сина им.

Когато Таня отвори на позвъняването ,краката и се подкосиха.

-Не съм сама- каза засмяна д-р Енева и посочи Мони. Слезнал едно стъпало под площадката, ученикът бе по-висок и от двете.

-Влизайте- покани ги Таня, а вече зад гърба на младежа направи на приятелката си въпросителна гримаса.

Като смутолеви ,че няма много време, Галя се настани на дивана , а на другия му край седна и Манол.

-Вино –червено ,бяло? –попита я Таня -Кафе, чай за учениците? –обърна се предизвикателно тя и към Манол .

   Дневната на Томови бе разделена от кухнята с коридор. Докато домакинята се упъти към кухнята и затвори след себе си стъклената врата към коридора, двамата и гости проследиха с поглед стройната и фигура по пътя и до вратата.Таня беше облечена в анцуг и изглеждаше прекрасно,висока , с дълги бедра, малки стегнати гърди и красиво дупе.

Когато след минути се упъти обратно с чая , бутилка вино и чаши ,Таня в миг застина пред стъклената врата към хола,точно срещу дивана и за малко не изтърва подноса.

Галя беше полегнала към скута на младежа и с едната си длан държеше Кура му- огромен ,тежък, повъзбуден ,а с другата го милваше. Таня усети ,че падна в капана,остави тихо подноса на шкафа в коридора и прикрита откъм тъмната страна,остана да погледа зад стъклената врата.

Курът се заизправя мощно, докато докторката благоговейно го милваше в основата му и сякаш нещо му шепнеше. Галя първо нежно го целуна, а после обви главата му с напълно разтворена уста. Таня не виждаше ,но се досещаше, как едната ръка на младежа бе зад Галина със среден пръст в путката и.

Таня полудя. Без да откъсва поглед от извисилия се Кур на Мони,тя разхлаби връвчицата на анцуга си,прокара лявата си длан към зърната на гърдите си и хлъзна пръстите на дясната под прашките си. Беше мокра.Средният и пръст се окъпа във възбуда. Клиторът и посрещна милувката мокър, наедрял, тръпнещ.

В това време Галина беше докарала младежа до силна възбуда. Самата тя много възбудена, беше наумила да набута в Таня огромния орган стърчащ в ръцете и .И когато си мислеше ,че планът ще се осуети,телефонно позвъняване даде тласък на случващото се. Звънеше Антон на домашния телефон, дали само от загриженост или за проверка… Галя и Мони чуха през стъклената врата треперещия глас на Таня:

-…в къщи съм, къде другаде. Д-р Енева ми е на гости…Ако си дойдеш скоро ,ще я видиш….

Ще и предам тогава…, чао до утре!

Галя разбра онова ,дето знаеше отпреди- Антон ще отсъства тази нощ. Тя стана от дивана , отвори стъклената врата и бързо влетя в коридора. Докато Таня не беше се опомнила правейки се ,че нищо не е видяла,Галя я хвана за ръката и я поведе към хола. Там Мони бе легнал на дивана хванал в ръка огромния си възбуден Кур. Заведе я при него и я попритисна да се наведех и да се поклони на чудовището пред нея.

Таня се олюля и хвана в длан Кура без да има нужда да се навежда много–толкова високо стърчеше. Топлината му я жегна. За да го поеме с устни обаче, се наведе и остана така облегната с двете си ръце като на тояга. Д-р Енева бавно сне до ходилата на Таня първо анцуга а след това и прашките и. Сега тя виждаше прекрасна картина без рамка- гладко избръснато тясно путе и звездното отворче на дупето и. Галя поиска да притежава инструмента, който да разтвори това путе и да го остави така окъпан във влага и възбуда. Вместо това,си послужи с Кура на Манол . Докторката накара момчето да се премести и седне на облегалката на дивана,обърна се с гръб към него и прокара Кура му между бедрата си. И понеже му беше много дълъг, парче от него остана да стърчи пред нея. Курът на Мони триеше устните и, а дланите му мачкаха гърдите и, а учителката клекна и налапа стърчащата пред Галина глава и я засмука. После му го отмести малко надолу, колкото да близне докторката по клитора с вибриращ език.

Стана прекрасна игра ,като Таня отново налапа цялото стърчащо пред Галя парче от Кура.

И тримата полудяха, когато Таня се изправи ,обърна се с гръб към слятата двойка, наведе се и предостави путето си. Галя нагласи възбудената глава на на входа на путката на Таня, хвана я за дупето и я дръпна. Едрата твърда глава на Кура я разпъна, преодоля тяснотата и за да и влезе главозамайващо. Галя знаеше какво изпитва учителката-за малкото и путе тази глава се оказа огромна, но знаеше също така, че болката и ще трае миг, а след това…

Останала за секунди с дебелия връх на Кура в себе си Таня се разтресе в оргазъм веднага. Галя игнорира мисълта ,че Курът пред нея е на приятеля и. Мисълта ,че самата тя ебе учителката с длани на дупето и, извика в нея допълнителна възбуда. Двете се разтресоха в ритъм.

„Само дано Мони издържи, че после го искам и в мен” – помисли си д-р Енева.

-Предпазена ли си?- прошепна тя в ухото на Таня.

Таня махна неопределено с ръка, в смисъл „да става каквото ще”,а Галина си помисли, че учителката даже може да поиска да си задържи едно бебче.

-Само ако стане момченце ще е много надарено, нали..Трябва да го оправдаеш някак-прошепна и Галя.

-Няма лошо-отвърна Танчето все по- възбудена и любопитна и си помисли- „отдавна се пробваме,ще го обоснова някак”, изтегна се на дивана , поразтвори крака и притисна клитора си със средния си пръст.

Мони, без да откъсва поглед от Таня се настани легнал по гръб на леглото до Галина. Хвана правия си твърд Кур и го изправи като свещ към тавана. Галя го облиза отново , обкрачи го и с ръка го насочи в путката си. Влагата от влагалището и се стече по ствола и го накара да заблести.Тя диктуваше положението,яздеше го със силни подскоци,докато оргазмът я взриви.

Танчето не откъсваше поглед от възхитителната гледка, но след минута пожела Курът отново да я наниже здраво на задна, коленичи на дивана и навири хубавото си дупе. Мони се изправи доволен ,че изпразването му се е разминало, пресегна се, погали дупето на учителката си с длан и опита да въведе наслюнчения си пръст в ануса и. Когато обаче опита да вкара дебелия си напрегнат Кур в малкото звездовидно отворче на Таня, тя се дръпна и обясни , че не е готова за това. Мони не настоя и го премести сантиметри надолу и го вкара в путката и.

Тогава Галя реши ,че е дошъл нейния миг:

– Ти направи ли си клизмата за йога?.. попита тя приятелката си

Таня потвърди и изтръпна отгатнала намеренията на докторката. Получила нов свой оргазъм от забития в путката и Кур, тя се отдръпна и го извади от още туптящото си путе. Галя хвана оръдието и натри с мократа му глава горния отвор. Путето на Танчето и очакваше отново проникване с нетърпение .Вместо това приятелката и пусна малко слюнка на дупето , отново я размаза с Кура, с едната си ръка дръпна за да разшири ануса и а с другата отривисто бутна задника на младежа. Натискът беше очакван и неочакван, желан и нежелан. Не се сдържа и извика ,когато едрата твърда глава на Кура на Мони преодоля стегнатия пръстен на учителското дупето и премина „оттатък”. Болката бе силна ,но търпима.Силен стон извести въвеждането на дебелата глава.

-Галя и Манол се поуплашиха- задникът на Таня се оказа разтворен от голямото оръдие, което като че ли се заклини.

   -Не стой така-изрева Таня. –Това му е най-дебелото.Спука ми се дупето! Или го вкарай още или го извади! Моля те!!

С побутване от Галя ,младежът бавно и вкара още Кур по сантиметри. Целия? Не-е-е

Докторката гледайки как Мони обработва дупето на Таня, почувства заврян в ануса си пръста му ,навлажнен от слюнка или от собствения и изобилен сок.

Учителката получи най-най–страхотното си ебане-беше приютила в себе прекрасен Кур, красив младеж мачкаше щръкналите зърна на гърдите и ,а в „завистта си”,красивата и и услужлива приятелка неспирно търкаше с пръсти възбудения си клитор . Оргазмите връхлитаха двете жени на талази.

   Мони обаче издържа и премина към индивидуални занимания с двете приятелки. Никой не помнеше ,колко дълго и в какви комбинации се разменяха, но върховното удоволствие бе завладяло и тримата.

   Поуморени от якото ебане ,двете жени полегнаха на леглото и в унеса си предоставиха на божествения си любовник прекрасната гледка на две красиви навирени дупета. Като усети наближаването на изпразването му, д-р Енева се отдръпна от младежа, бутна Таня по гръб на дивана,разтвори и краката и бързо премести посинелия от възбуда Кур в путката на Таня. Влизане, тласък , два , три….Не можа да и го вкара целия, и по парчето останало навън от путето, се виждя как пробягаха конвулсии.Сякаш се чуваше преминаването ,като със помпа на море сперма през втвърдения ствол в малкото путе. Пространството, вече запълнено, запрелива и плодоносната течност ознаменува два слети оргазма ,като заизбликва навън. Галина седна на пода,облиза изтеклата навън от путето смес от спермата на нейния любовник и мъзгата на приятелката и, и я погълна.

След минути Мони, както лежеше между двете отпуснати от здравото ебане красиви жени

усещаше дланите им на Кура си.

  • Госпожо, не те питах –искаш ли да те пазя, но не издържах?- промълви
  • Нищо, нищо,ще се оправя някак си…Ти издържа достатъчно- отвърна Таня, но някак си усещаше, че е вече бременна. и продължи: – Но ако само споменеш на някой за случилото се, мен ще ме изселят, а ти няма да завършиш…

Въпрос на ден –два беше за прекрасния му Кур гостоприемно да се окаже и в тясното дупе на Галя, но трябваше и тя да е „готова за йога”.

   Пъхнал по един пръст в путетата на полегналите в съседство красавици, Мони остави да го галят по Кура . Той се заизправя само след минута и отново зае „твърда позиция по въпроса”.

По кой въпрос: Не е ли несправедливо към Д-р Галя ,да я остави ненапълнена?

Спермата си Мони раздели по сестрински и на двете жени. Първата струя още изтичаше от Таня, когато ученикът се завъртя към приятелката и, разтвори краката и и мощно набута вкаменения си Кур в Галина.

   Д-р Енева не очакваше ,че може да изпита оргазъм, ако я ебат в дупето,но ето че и това се случи. Манол беше напъхал члена си в дупето и, двата му средни пръста плуваха в путето и, а палецът на другата му ръка бе в путката на Таня, обляна в сперма. От всичко това, ученикът усещаше че отново наближава изпразването му. Силното потръпване на вагиналната мускулатура от оргазъма на Галина отново „натиснаха спусъка”- Мони се разтресе във възхитителен оргазъм. Тласъци сперма напълниха дупето на Ганя- благословено, трептящо напълване. . .

   Минута или десет, никой не помръдваше. Тримата бяха вплели тела и обещанието за нова среща витаеше из въздуха заедно с плътната миризма на интензивен, разтърсващ секс.

-Тръгвам си Мило, заприказвахме се нещо с Танчето..отвърна Д-р Енева на обаждането от мъжа си.

– Аз ще си хвърля един душ.Мони, ако нямаш нищо против ,тръгни първо ти…

– Имам по-добра идея, тръгни си ти , Галче- рече Таня. -Пък Мони , ако не бърза ,нека остане. Имам нещо хубаво за хапване .

   Като се върна от банята, д-р Галина завари Манол изтегнат на дивана, а Таня го яздеше с лице към него с кур заврян в блестящата и от възбуда путка.

-Е-е-ей, без мен ,не давам… каза Галя обличайки се бързо.

Не и обърнаха внимание.. само Таня подвикна след нея:

-Галче, моля те ,направи да се заключи ,като излезеш !

Rating: 3.88/5. From 8 votes.
Please wait...