Междучасие

-Може ли да вляза, д-р Енева?

След кратко почукване, рамката на вратата на кабинета и беше запълнена от едрото тяло на един младеж.

-Да ,заповядай. Боли ли те нещо?

-Не е зъбобол, но. . .ако може да ми помогнете със съвет!

-Аз съм по зъбобола, но дано успея да ти помогна с нещо- позасмя се Галя.

. . . . .

Д-р Галина Енева беше най-младата стоматоложка в стоматологичното отделение на болницата на планинския град. Притежаваше забележителна красота, която дължеше на украинско-татарските корени на майка си. Мъжете въздишаха по нея и не се сдържаха да я проследяват с поглед, когато стройните и крака я носеха през малкия град с магична, спортна походка. Галина на 29 г. вече имаше дъщеря на 10 и син на 2 год. В академията ,тя беше безспорната първа красавица на факултета и винаги беше обградена с внимание и грижи. Беше родила дъщеря си в първата година от следването си в Стоматологичен факултет. После стана така, че мъжът и следеше израстването на дъщеря си от дистанция.

Със завършването, Галя се завърна в родния си град и в миналото и останаха спомените за академията, ухажването на колегите и, вниманието им, усещането че е желана. Заживяха с мъжа си като нормално семейство- тя в стоматологията и с часове като училищен стоматолог,а той –включил се в политическата динамика на съвремието.

. . . . . . . . . . . . . .

-Казвам се Манол и съм в 4-ти курс. –промълви младежът. Галина го беше забелязала и преди това. Беше строен ,атлетичен, с вид на доста самоуверен ученик ,а сега-доста смутен.

– Заповядай ,седни – посочи му стоматологичния стол д-р Енева. Казвай!Какво има?

– Вие сте толкова красива, д-р Енева, а аз. . .малко се притеснявам. Навярно ще ми се изсмеете, но за мен е голям проблем…!

   Д-р Енева продължаваше да мълчи в изчакване да научи за „проблема” му.

-А-а-аз, не мога да си имам по-задълго приятелка!

– Сигурно не се отнасяш с тях подобаващо, Маноле.

-Не-е-е докторе, всичко върви гладко до момента ,в който приятелката ми разбере, че членът ми е прекалено голям. . . почва да увърта и . . къса с мен. Последната сигурно е казала и на друго момиче ,което също много харесвам, но. . .

Галина почувства ,че се изчервява. Разбра ,че младежът и разиграва театър, но трескаво мислеше как да реагира: Пропусна да го изгони веднага. Та Мони беше ученик, нямаше 18г. и разговорът беше немислим.

-Е, все ще си намериш някоя, която да те цени заради теб самия и ще се примири с твоя , „недостатък”-каза Галина с полуусмивка и свойски допря длан до силната ръка на младежа.

   Мони си тръгна ,разтърсен от ток при този допир, а за д-р Енева настъпиха дни на трескаво очакване. Мислеше си „…и как само го застрелях-„ ще се примириш с твоя недостатък”, егати „недостатъка” ха ,ха.

     По-късно споменът за този разговор непрекъснато спохождаше Галя и видимо покачваше възбудата и.

   Снощи преди да си легне, тя дълго не можа да заспи.Мъжът и отсъстваше нейде пак.Децата бяха при свекърва и. През стената ,тя дълго чуваше стенанията на съседката и. Галина и завидя, -мъжът на Мариела отсъстваше задълго и тя се бе пуснала по пистата с когото завари . Отскоро я посещаваше един млад здравеняк.Ех ,ако можеше да се присъединя и аз, помисли си докторката … След като съседите и притихнаха, Галя дълго остана възбудена. Младата жена си бе легнала само по фланелка,отмести завивката и притисна клитора си. Путето и беше много мокро ,хлъзгаво, набъбнало. Можеше веднага да свърши,но го отложи и се наслади продължително на докосването. Вторият и оргазъм я поуспокои и тя се унесе в сън.

   И ето днес, в края на дежурството и в стоматологията,възбудата от нощта се беше впила в слабините и. Всичко в тялото и съзнанието и крещеше за секс. А и разговорите в стоматологично отделение се въртяха около това ,как завеждащият се беше „възползвал” от стажантката- студентка. Говореше се ,че така беше ебал „горкото момиче” ,че от вчера то видимо куцаше .

   Но не към завеждащия летяха мислите и днес. „Сигурно съм полудяла” ,мислеше си д-р Енева, но с трепет очакваше дежурството си в техникума. След разговора с Манол , неудържимо я теглеше натам.

Сега по чукането на вратата разбра, че е „Той” и сърцето и лудо заби. Галина бързо разкопча най-горното копче ,та линията в която се допираха една до друга красивите и гърди се „усмихна” предизвикателно над лекарската и престилка . Краката и се разтрепериха и тя облегната на бюрото извика „Да-а-а”.

Вратата се отвори и едрата фигура на Манол изпълни очертанията и.

-Заповядай- промълви изтръгната от секундното вцепенение д-р Енева. И о-о-о ,боже –погледът и спря на стройните му бедра, където левият от крачолите на джинсите на младежа изглеждаше видимо по-дебел от десния.

Манол улови погледа и това повиши смущението му. –Аз. . .за преглед. . боли ме нещо зъбът. . И показа с пръст бузата си.

-Я, да видя. Сядай и отваряй уста – д-р Енева настани ученика на стоматологичния стол, включи лампата и затършува за инструменти.

– Да . .. кариес,но има и други в зародиш ,та ще трябва да ми дойдеш на няколко пъти, Мони.

– Ами да почваме тогава, не ме боли много , ама сега имаме свободен час.

– Е-е, нали ще ти дам бележка- усмихна се Галина и направи първата крачка в плана си, като свойски го допря по бузата. Отново ток ги прониза и двамата ,но докторката продължи да бъбри, а вълнението и личеше, като правеше гласът и да изглежда дълбок, дрезгав, а фразите -насечени.

Всичко в напрегнатата ситуация изгаряше младежа- красивото коляно на стоматоложката беше на педя от дланта му. Наведена над пациента, гърдите и предизвикателно го примамваха ,а уханието и о-о,това ухание го подлудяваше. Даже воят на машината и миризмата на лекарствата не можеха да намалят привличането.

Галина усещаше всичко и видя: курът на младежа се беше издул. „Не е редно, даже е опасно,но няма кой да разбере, не издържам повече”-помисли си тя. Не се сдържа и дрезгаво промълви:

-Виждам обектът на предишната ни „консултация”! Сякаш иска да го прегледам и него, та тръгва да излиза!

– Ами прегледай го, д-р Енева- с треперещ глас промълви младежът.

Галина стана, отвори вратата на кабинета и видя, че коридорът е пуст. Заключи и се върна на мястото си при пациента.

-Не само ти си възбуден- Галя хвана голямата длан на Манол ,постави я на бедрото си и я прибута под полата си. Плъзгането по нежната кожа на бедрото и завърши с допир на средния му пръст в копринената опаковка на меката, топла, събрана на топка путка на докторката. Влагата беше избликнала на повърхността. Галина отмести с пръстите на лявата си ръка мокрото дъно на прашките си и пред младежа проблясна путето и- с големи устни, сред красиво ,гъсто,но оформено окосмяване. С дясната си ръка тя придвижи дланта на ученика нагоре по бедрото си и средния му пръст разтвори вече мокрите устни на путето и. Изведнъж Манол потръпна и наведе глава засрамен, Галя разбра какво точно се случва: По петното избило откъм огромната подутина на панталона му при бедрото, тя отгатна – изпразни се. „Милият Мони, май наистина нямаш опит с жените ,какиното”-помисли си д-р Енева. Умилението и обаче, не можа да измести настанилата се в слабините и възбуда.

-Дай ,ще го почистя! – Галя ловко разкопча колана ,после горното копче и ципа на джинсите му. Лявата и ръка се хлъзна по твърдата гладка повърхност под корема на младежа, влезе под ластика на боксерите му и за миг спря на нежното окосмяване. „Май и аз ще свърша”-помисли си тя, когато с палец и показалец опита да обхване основата на кура му. Макар след изпразване, курът на младежа бе още много твърд. Беше огромен и изваждането на топлото парче продължи цяла вечност ,което достави на Галина неимоверно удоволствие. Накрая стволът му блесна пред нея в цялото си великолепие-топъл, с нежна млада кожа. Галя го взе в треперещите си длани и го загледа. Половината парче стърчеше вън от двете и ръце, а голямата му като яйце глава, надничаше позакрита от кожената си обвивка. Енева стисна длани.Курът бе толкова дебел,че Галина не можеше да срещне пръстите си.

-Видя ли защо ми бягат момичетата?-попита я Мони

„Дали путето ми ще го събере?” –питаше се тя, а същевременно ликуваше, но му каза:

– Глупчо! Прекрасен е! Не че имам много опит, но не съм виждала такъв…

„Ще го поема, разбира се, нямам търпение!” завъртя Галя срещуположно двете си длани върху кура му и придърпа обвивката на главата му. Като оголи изцяло прекрасната топка, спермата събрана под препуциума протече.

Галина се пресегна и със салфетка от работната си маса се зае да го подсуши.Тя беше нетърпелива да усети това чудо в себе си , наведе се целуна с красивите си устни заобления връх на кура на Манол. Когато вкара върха на езика си в ухаещото отворче Галина със задоволство усети,че милувката на тампона и последвалата игра възвръщат ерекцията на младежа. За да поеме цялата му глава д-р Енева разтвори напълно уста и го пое трудно, а усещаше ,че и путето и се моли за това. Докторката отдавна вече не можеше да разсъждава-редно ли е?, да не научи някой?, дали ще се предпази от бременност?(Галя беше със спирала, но усещаше ,че огромния член на младежа може да я разбута).

Следващите действия се развиха много бързо. При следващите им срещи Галина и Манол се освобождаваха от дрехите си стремглаво ,но сега, тя стеснително сне прашките си а той –дънките заедно със слипа и се преместиха на дивана. Там първа приседна тя и отново взе в длани големия кур на младежа. Целуна го отново за кратко,пак заби връхчето на езика си в дупчицата на върха му. После трепетно полегна . Поразтвори крака. Манол коленичи над нея и остави огромното си парче върху копринената космена възглавничка на д-р Енева. Тя се пресегна ,обхвана набъбналия кур с две ръце и потърка главата му в обилно омокрените устни на путето си. После леко го огъна и с благоговение го насочи навътре. Галя нетърпеливо повдигна таза си. Беше толкова мокра,но влизането на огромната глава и причини лека болка. За кратко Мони остави издутата,твърда глава на кура си неподвижно –разпънала входа на така желаната и харесвана от всички млада и едновременно зряла жена. Дългите крака на докторката, обвити в нежната и кожа, висяха във въздуха, а в нежния процеп,където те се сбираха,той беше заклинил масивния си топъл кур и всяко негово помръдване ,извикваше в жената вопъл и стон. Гледката ,която се разкри пред младежа го възбуди допълнително. След секунди от болката на Галина не остана и помен. Неописуемо удоволствие я обзе.

   Личеше ,че младежът няма опит, но прекрасният му кур правеше чудеса. Никой не беше я ебал така. Галя се остави да бъде разпъвана отвътре. Не сещаше болка ,не броеше оргазмите си, които се преливаха един в друг. Незнайно колко време тя задържа големия кур в себе си. Накрая телата им се отделиха трудно,а в путето на стоматоложката зейна непоносима празнота. Изживяването и беше познато,но и ново за докторката –тя мислеше ,че се познава добре ,като бе сигурна ,че без интензивен натиск върху клитора и, оргазмът рядко я спохожда. Ето че бурните талази я връхлитаха ей така- от плавните или по резки движения на прекрасния кур на момчето в превъзбуденото и путе.

После се занизаха дни и седмици. Ученикът и докторката превърнаха срещите си в навик толкова очакван и желан, че в понеделниците компенсираха за „пропуснатите” почивни дни с удвоено по времетраене и интензивност ебане. Толкова бяха пристрастени към секса,който си подаряваха, че понякога пренебрегваха мерките за дискретност.Че на кой би му хрумнало, че е възможно, отдадената на работата и семейството си красавица да се отдава с такава страст на отличника от последния курс на техникума.

   Веднъж в голямото междучасие, младежът чукна на вратата на кабинета –нетърпелив да изпревари следобедната им среща и като се увери ,че д-р Енева е сама , изстреля ухилен:

-Д-р Енева, боли ме зъб нещо тука…

– Я покажи къде… изправи се разтреперана Галина и бързо извървя пътя от бюрото до вратата.

Дръпна го рязко ,затвори вратата и тихо заключи. После се облегна на стената, целуна Мони по устните, хвана ръката му и постави пръстите му върху топлото дъно на прашките си. Младежът трескаво отмести коприната и плъзна среден пръст по путката и-топла,нежна и влажна. Кръвта му се преориентира и с напор заизпълва големия му кур. Галя го освободи ловко ,като бързо разкопча копчето и ципа на джинсите му. В дланта и курът се уголеми и втвърди още и тя нетърпеливо го постави на входа на мокрото си путе. Останалото свърши младежът- поприклекна ,та да и го вкара по-бързо, после натисна рязко и главата му се плъзна в нея. Галя влезе в най-бързия оргазъм,споходил я някога.Минутно, разтърсващо ебане!!! Момчето също не издържа и се подаде на вибрациите на путето на докторката,като я изпълни с топла сперма. Жената остана секунди прикована за стената от прекрасния кур на младежа. Докато Манол бавно и го извади тя пак потръпна . Оргазмите и се сляха а обилната нейна влага ,смесена със спермата му,се стече по бедрата и.

– Не забравяй след обяд да дойдеш да ти махна лекарството…каза докторката с отварянето на вратата,секунда ,след като подсуши бедрата си. В коридора никой не беше разбрал(май) за случилото се.

– Ще дойда към 3ч.,д-р Енева- отвърна младежът, а Галя вече витаеше в планове ,как ще застане на дивана,с дланите на Мони на навиреното и дупе и ще милва с путето си кура му, забит във влагалището и.

Тази мисъл я накара да се усмихне. Няколко пъти д-р Енева беше отклонявала опитите на момчето да премести кура си от путето, в дупето и. Не мислеше че може да го понесе и едва ли някога щеше да му го позволи. Това все пак се случи и „виновна” за това се оказа Таня.

(С Л Е Д В А)

Rating: 3.00/5. From 9 votes.
Please wait...