Моята лична история

Това се случи преди 5-6 години, когато още с мъжа ми си нямахме деца и бяхме волни птички. Лятото през юли решихме да идем на Рила за и отседнахме на хижа в района на Седемте рилски езера.
Всеки ден се разхождахме нагоре по билата и поляните, в горите в по-ниската част и смесените зони, където на много места пасяха свободно много коне… Беше красиво, а ние бяхме безгрижни и това ни настрои много на горещи вълни…
Още на втория ден с мъжа ми намерихме една падина встрани от пътеките, където имаше много хубава полянка, пасяха 4-5 коня… а ние необезпокоявани от никого се разсъблякохме и почнахме да се любим страстно… Макар че нямаше никого наоколо, постоянно се чувствах сякаш съм наблюдавана и още повече се възбуждах.
Винаги съм била сравнително тясна и се е налагало мъжа ми да ме лиже продължително време, за да се отпусна, навлажня и да може да проникне в мене, без да ме боли. Сега не беше по-различно, макар че някак си стана по лесно. Постлахме едното яке на земята, сложихме на него раницата и аз се разкрачих и облегнах на нея полулегнала… Мишо заби глава между краката ми и усетих палавия му език да се заиграва с клиторчето ми.
Докато тръпнех от удоволствие и мъжа ми се стараеше между краката ми, аз гледах наоколо конете, които пасяха… и ми направи впечатление един, който ни гледаше с интерес. Под мощното му мускулесто тяло леко беше провиснало огромното му конско достойнство… Гледката ме втрещи, но също така и безкрайно ме възбуди… Още в този момент получих първия си оргазъм и веднага се завъртях на 4 крака. Мишо само това чакаше и застана зад мен и проникна. Някак по-лесно от всякога стана, толкова бях мокра, че той с едно движение вкара сравнително големия си член в мокрото ми путе.
Аз извъртах глава назад, сякаш гледам мъжа си, но всъщност гледах коня на метри зад него, чийто пенис макар и ненадървен висеше заплашително отдолу…
Този път възбудата беше толкова силна, че двамата с мъжа ми свършихме едновременно със страхотни викове на удоволствие. Отпуснахме се на земята шепнейки си на уше “обичам те”… Полежахме известно време, облякохме се и се прибрахме в хижата за обяд.
Бяхме уморени от дивия секс и след като похапнахме се качихме в нашата стая за следобедна почивка. Мъжа ми почти веднага заспа, но ме сън не ме ловеше… Пред очите ми беше само една гледка, а хъркането на мъжа ми не ми помогна да се отърся от нея. Затова реших просто да изляза да се разтъпча, да се разходя…
Не знам как съм вървяла и как точно съм се озовала там, но след известно време вече бях отново на поляната, на която правихме любов с мъжа ми преди обяд.
Той беше там. Стоеше и пасеше спокойно, сега нищо не се подаваше отдолу, но го намирах за не по-малко възбуждащ. Тъмнокафявото му тяло, къдравата му грива, опашката която се подмяташе зад него… Усетих пеперудки в корема си сякаш бях влюбена тинейджърка на първа среща с гадже от прогимназията. А не бях… Бях сама, на километри от другите хора, сама срещу страхотен кафяв жребец.
Някак първично почти разкъсах дрехите си и ги захвърлих на земята, обладана от желанието да се пипам на най-съкровените си места… бях толкова мокра, че ръката ми се хлъзгаше по окосмението на венерения ми хълм… Така както бях права, срещу него, започнах да се галя.
И тогава го видях отново… Не коня, него го виждах вече от петнадесетина минути… видях пениса му, да се подава под корема му. Този път като че ли по изпънат… Ставаше все по голям и леко се повдигаше сякаш в опит да се удари отдолу в корема му.
Направих няколко крачки и вече бях до него, с ръката, с която галех путето си, го погалих по муцуната… а той с пръхтене вдишваше от моите сокове. А с другата ръка… плъзнах я по корема му отдолу и отначало неуверено, а след това целенасочено погалих пениса му.
Усещах как докато го милвам става все по изпънат и вените му изпъкват все повече… Пенисът на коня беше в ръката ми… може би над 40 сантиметра дълъг и значително по-дебел от този на мъжа ми. Това толкова ме възбуди, че имах чувството, че ще получа оргазъм дори без да се докосвам…
Обхванах пениса на коня с две ръце и започнах да го масажирам напред назад. Той пръхтеше доволно и правеше леки побутвания с него… За да ми е по-удобно приклекнах ниско до него…
Наблюдавах огромния му пенис на сантиметри пред очите си, докато го държах и галех с ръце… Не съм от жените, които обичат да правят френска. Дори на Мишо много рядко му правя свирка и той се сърди, че във френските ласки не сме равностойни. Но сега не знам какво ми стана и докато помисля дори бях разтворила устата си максимално и усещах конския пенис в нея… Беше повече от горещ и не толкова твърд, колкото на мъжа ми… Конят стоеше мирно и пръхтеше, но в отделни моменти тласваше и тогава напълваше устата ми докрай с огромния си член…
Усещах колко съм мокра, колко съм възбудена, как всичко в мене тръпне и се разтваря. Изправих се, завъртях се с гръб към него, наведох се и леко приклекнах, опирайки дупето и гърба си в корема му… с протегната назад ръка държах члена му и го търках по дупето и от вътрешната страна на бедрата ми.
Той отново леко побутваше, при което членът му допря на няколко пъти срамните ми устни… АЗ го задържах там, опитах се да се разтворя максимално и се притиснах назад… Беше толкова голям и толкова горещ, че имах чувството, че само от допира до срамните ми устни ще получа оргазъм… Не спирах да го държа и леко масажирам с ръката си и да се притискам така надупена към него, а той от време на време правеше леки или не чак толкова леки тласъци. Така дойде момента в който той изведнъж тласна по силно напред и с остра болка усетих как прониква в мене. Изкрещях с все сила… Макар да ме болеше адски много и да усещах как почти сякаш ще ме разкъса, изпитвах неистово удоволствие и сама се притисках назад към него. Той тласкаше спорадично и го усещах толкова навътре в мен, колкото Мишо никога не беше достигал. Тласъците учестиха след което сякаш усетих как се разширява главата му в мен и ми стана много горещо отвътре… Членът му се изтегли назад и звучно се измъкна като от вакуум, а аз се тресях от удоволствие и се чувствах все едно се напикавам, но всъщност от мен изтичаше бяла течност… Забърсах се с ръка и се изправих, гледайки членът на коня, който лека полека се прибираше, но беше целият влажен от соковете ми и още капеха бели капки от главата му…
Стоях така когато видях по склона да се задава мъжа ми. Беше се събудил и видял, че ме няма, след което решил да ме потърси и му хрумнало да дойде, където бяхме сутринта… Посрещнах го с усмивка и му казах, че досега съм се самозадоволявала, а той веднага се съблече и поиска да продължим заедно… Поиска да ме лиже, както обикновено, но аз му казах че съм достатъчно възбудена вече и няма нужда, затова застанах на четири крака на земята, а той с лекота проникна в мене. Правихме много страстен секс, бях толкова широка и толкова лесно влизаше, че не изпитах и частица от болката, която съм изпитвала обикновено в началото на секс. Мишо така и не разбра защо му е толкова широко и толкова влажно, но също се наслади на секса и скоро след това свърши в мене.
И досега понякога когато правим секс с него си спомням за жребеца и се възбуждам много повече, представям си огромния му член който проникваше дълбоко в мене и това ме кара да стена от удоволствие само при мисълта… Същото лято обаче забременях, после родих дете, семейните ангажименти се заредиха… И повече не сме ходили сами на планина.

 

Rating: 3.47/5. From 17 votes.
Please wait...