ОРГАЗЪМ

Уютната стая беше обзаведена с малко мебели.Светлите тонове на цветовете предразполагаха към една наистина отпускаща атмосфера. Широкото леглото беше балдахин, копринените завивки и големите възглавници подчертаваха разкоша отрупал стаята. Тежките завеси, сатенените пердета и бялата тоалетка с голямо огледало обвито в бяла дървена рамка покрита с красиви орнаменти придаваха завършен вид.
Моника искаше да потъне в този разкош.Усмивката и не слизаше от лицето, а мислите и бяха насочени към нейната приятелка Елисавета.Реши че тук ще и поднесе своята изненада.Времето минаваше ,а тя трябваше да покани Елисавета при нея.Извади телефона си и с треперещи пръсти набра номера.Беше е обзело желание за една прекрасна среща която да прерасне в страстен и изпълнен с фантазии секс.
След като чу сигнала в слушалката Мони притвори очи и зачака.Гласът на приятелката и прозвуча не много високо и с онези нотки в думите, които накараха сърцето и да забие лудо.
–Здравей, Елисавета!–прозвуча нежният и глас–Надявам се имаш време да говорим?
–Да,моя Мони!–отговори и се усмихна–Имах нужда да те чуя!
–Знаех си че за мен винаги ще имаш време, но да не те разсейвам, искам да дойдеш след като приключиш.Приготвила съм се за теб и желанието ми е силно.Побързай!–Моника искаше да предаде усещането за обзелата е възбуда.
—Гласа ти звучи много секси и ме накара да почувствам тръпката от която имах нужда.Сега оставям всичко и идвам в апартамента ти.–каза Елисавета и затвори . Беше разбрала че приятелката и е потърсила за да правят секс.
С прибързаност прибра документите над който работеше ,изключи лаптопа и напусна офиса без да се обади на никой. Фантазията за срещата с Мони е обсеби и тя не мислеше за нищо друго.Харесваше и да се чука с нея, а днес имаше нужда да и се отдаде напълно.
Пристигнала пред кооперацията, Елисавета се огледа в стъклото на входната врата.Тъмната и средно къса коса беше загладена и пристегната в плитка. Оформените и тъмни вежди, изрисуваните с лек грим клепачи на черните и очи, чирвилосаните с не много тъмен червен цвят устни и предаваха чаровен блясък.Облечена в широк бежов шлифер, блуза в бежов цвят с къси ръкави,подчертаваше малките и гърди на който зърната изпъкваха по плата.Панталона беше в бял цвят ,плътно прилепнал по бедрата и, впил се между краката и.Леко прозиращият плат на панталона разкриваше смътно белите сатенени прашки с финна мрежичка .Тънката лентичка минаваше между бузките на средно голямо стегнато дупе.Изглеждаше като хищна за секс в резултат дрехи.Почувства се секси и побърза да се качи при Моника.
Моника беше облечена в широк бял копринен халат пристегната с финно коланче в кръста ,тя усещаше по кожата си нежният допир на дрехата.Къдравата и кестенява коса стигаше до раменете,не носеше грим,сочните и устни имаха естествен ярък червен цвят.средните и гърди бяха разляти в основата си, а зърната и изпъкваха в добре оформени топчета.Нямаше сутиен а халата бе върху гърдите и.При всяко движение се разкриваха краката и красиво оформени издаваха че се подържа с тренировки.Носеше бели мрежести бикини с финна дантела по тях прозираха и се виждаше окосменият с късички косъмчета оформени на триъгълник пубис. При допир не боцкаха.Месестите срамни устни свити една в друга прикриваха клюторчето и изпъкваха по плата на бельото и.Чу звънна от входната врата,преди да отвори,спусна ръката си към путката  и натърка дланта и пръстите по срамните си устни, така че аромата на красивата и путка да попие по кожата . Поднесе ръката към  носа си пое дълбоко въздух и усети онази специфична и приятна миризма на овлажнено путенце . Миришеше на секс.
Отвори врата и застана пред Елисавета в целият си блясък излъчваща сексапила си. Покани е да влезе. Преди още да се усети тя обхвана лицето на Елисавета и е целуна по устните.Умишлено насочи ръката си към ноздрите и.
Моника усети как приятелката и се отпусна към нея и е прегърна като придържаше ръката си към носа и.
Ели, усети аромата на приятелката си, но не почувства парфюм , а онзи полъх на миризма от който се възбуждаше, но беше слаб . Прииска и се по плътен и силен аромат на възбудена путка.Притвори очи и потъна в обятията на Мони като потърси устните и в дълга целувка. Езика и се плъзна,и захапа нежно долната и устна.Усети тръпката по тялото на Мони от тази ласка и продължи да пуска езика си в устните и.Целувайки се страстно двете се придвижиха към стаята с балдахин- легло.С ръцете си Елисавета обхвана талията на приятелката си, притисна се в нея , устните и попиваха жадно целувките. Отдръпна се леко и облиза плътно и нежно шията на Мони, като драскаше бавно с  маникюрите си по гърба и. Моника усещаше ласките и бавно е обхвана възбудата, свали шлифера на Елисавета и е поведе към леглото.
Застана зад нея и притисна топлите си устни към тила и ,а влажния език оставаше чертичка при движение.Ръцете бавно опипваха тялото ,  с върха на пръстите си галеше коремчето нежно и правеше леки движения около пъпчето на приятелката си.Плътно с другата ръка обхвана гърдите и без да сваля бежовата и блузка.С дланта си притисна плътно и стисна. Сладката болка накара Елисавета да отвори устни и въздъхне.Усещането за удоволствие е завладяваше постепенно.Нежните устни на Моника е караха да настръхне. Путенцето и пулсираше, а влагата е подмокри.Разкрачи се и се приведе леко напред.Притисна дупето си в корема на Моника и раздвижи в лек ритам.Влагата и попи по фината мрежичка на прашките и.Отпусна се още по напред като не спираше да допира дупето си в тялото на Моника.Почувства топлината и се възбуди още по силно, срамните и устни пулсираха, а клитора набъбна.

Моника свали блузката на приятелката си, аромата на възбудено женско тяло е обви .Спусна езика си по гърба на Елисавета а с ръцете си милваше и стискаше нежно гърдите и.Зърната бяха твърди и тя ги притисна между пръстите си с въртеливи движения ги накара да набъбнат още.Аромата на възбудата се усилваше имаше около себе си мирис на нежно тяло и фин свеж парфюм.Хареса и.Езикът на Моника слизаше все по надолу, правеше бавни плътни и въртеливи движения с него така че Елисавета все повече се извиваше.Влагата и все повече полепваше по прашките и. Ръцете на Моника се насочиха към панталона докато придърпваше надолу  тя не спираше да е целува със сочните си устни.Свали го и тогава усети , миризмата на възбудената путка на Елисавета.Ноздрите и се разшириха пое от прекрасния аромат и притвори очи.Зарови лицето си между краката на приятелката си и помириса дълбоко наслади се на специфичния и прекрасен аромат , пусна езика си по финната мрежичка на прашките и ,усети вкуса на влагата избила по плата на бельото.Плътно прилепи езика си и бавно го прекара по цялата дължина на възбудената путка като пое вкуса на всяка капка.Усещането е накара да преглътне, вкуса беше натрапчив ,остър и малко примесен солен и сладък едновременно.Пое отново дълбоко въздух и се наслади. Свали прашките на Елисавета като ги държеше в ръка на топка ги помириса.Обхвана е онзи мирис и тя потръпна от удоволствие.Вече искаше да е лиже и смуче.Накара приятелката си да легне по гръб, разтвори достатъчно бедрата и .Загледа се .Пред нея се откри розовата и с прелепнали от влагата срамни устни гладко избръсната путка.
Моника се наведе и започна да целува нежно и бавно вътрешната страна на бедрата на Елисавета.Настръхналата и кожа е накара с върха на езика си да докосва навсякъде по краката.Топлите и сочни устни засмукваха и целуваха като приближаваше към сладката и ароматна възбудена розова путка.Слепените и подпухнали срамни устни имаха избило сокче по тях.Мони не бързаше, езика и с бавни движения се приближаваше към тази красота.Плътно прилепналия по срамните устни език спря и тя засмука нежно и дълго . Сокчето нахлу в устата и с топъл вкус, аромата които усещаше е подлуди.Продължи да смуче докато дъха и спря.Раздвижи устните си и така разтвори розовата путка на Елисавета.Елисавета беше примряла от удоволствие и усещаше наслада от всяко движение на Моника.Повдигна таза си и плътно се притисна към лицето на приятелката си усети как разтворените срамни устни се впиват в лицето на Моника.Завартя таза си бавно като притисна с ръцете си главата и още по силно към путката си. Мони усетила тласъка вкара езика си в розовата и дупка и направи въртеливо движение.Топлата и с особено приятен вкус мъзга попи по езика и.Задържа така и се остави тласъци те да е водят.Елисавета се чукаше с езика на приятелката си и се извиваше от удоволствие като масажиране гърдите си, аромата на путката и излизаше от всяка пора на нежната и кожа ,влагата и избиваше по срамните  устни,а мъзгата и полепваше по устните и лицето на Моника при всяко движение което правеше.Издаваше леки стонове на удоволствие.Дишаше учестено и усили движенията си на таза като не престана да се чука с езика на Моника.
Докато беше вкарала езика си Мони , защипа клитора на Елисавета между средния пръст и показалеца и с бързи движения го раздвижи усети как се втвърдява и набъбва продължи с движенията си а Елисавета издаде страстен вик”ОООХХХХХХ”
—Продължавай ,моя Мони,не спирай!
Започна с бързо темпо като същевременно вибрираше върха на езика си по клитора на мократа от сокове розова путка.Елисавета стисна с бедрата си лицето на Моника и направи няколко силни тласъка с тялото си.При движенията си усети как коремчето и потреперва ,путката и изтръпва а клитора е захапан между устните на приятелката си.Издаде вик на удоволствие и стисна нежно зърната на гърдите си.В този момент е връхлетя оргазма .Дъха и почти спря очите и щяха да изхвръкнат ,а тласъци те на тялото и не спираха.Прилепналите устни на Моника по клитора и е подлудиха от удоволствие.Издаде страстен вик”СВЪРШВАААААМММ”, тялото и се изви,а ръцете и притискаха лицето на Моника.Цялата трепереше, сокчето се стече по устните, езика и лицето на приятелката .Аромата на путенцето беше толкова силен, лепкавата мъзга имаше невероятен вкус.Повдигна лицето на Моника погледна е право в очите.Все още трепереше, мъзгата и беше размазана по устните и, придърпа е към себе си и изблиза блестящата течност от лицето на Моника.Вкусът и хареса ,това беше нейният вкус, на нейната красива путка.Помириса аромата попил по лицето на Моника притвори очи и с дълбока страстна въздишка се отпусна по гръб на леглото.
Това беше най силния оргазъм получавала досега.Наслади се на всеки миг в който се чукаше с Моника.Сега беше нейният ред да докара приятелката си до оргазъм.
=========КРАЙ на ПЪРВА ЧАСТ========

АВТОР:

Светослав Аргиров, 40годишен
Гр.Кърджали
rufio41@abv.bg
Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...