Огледалото

В долината на планината се беше сгушило малко езеро, гъстата растителност опасла бреговете му, придаваше див пейзаж и същевременно много красиво място. Цветовете преливаха от тъмно зелено до ярко оранжево  в листните корони на вековните дървета и храсти. В близкия край на езерото имаше изградена красива масивна дървена хижа.

Постройката беше не много висока , а на покрива се отличаваше с това че всъщност служеше за лятна градина отрупана с красиви цветя в ярки червени и жълти цветове. Красотата се допълваше от удобни градински мебели с махагоновата отенък и меки постелки за удобен и комфортен отдих. Лъчите на слънцето къпеха със щедрата си топлина големите прозорци на фасадата на хижата и светлината се преливаше в страхотния модерен лукс на стаите който всъщност представляваха едно голямо помещение разделено на кътове като всяко се определяше от обзавеждането си…..Широкото и удобно легло беше в средата на стаята като матрака му беше много  омекотен и удобен…Завивките бяха в бежово и златисто и предаваха красиво усещане за окото.

  В леглото все още се излежаваха Юли и Доника! Бяха голи под завивките и се наслаждаваха на красивия пейзаж който се разкриваше през прозореца.Още сънени мислите им бяха насочени към предстоящия ден щяха да бъдат на следобеден излет в планината и трябваше да се подготвят.Юли се размърда бавно и не му се искаше да става но се изправи до леглото, беше не много висок брюнет, тренираното му тяло имаше атлетичен вид като се очертаваха мускулите на гърдите, корема и бицепсите. Бедрата му бяха силно изразени от мускули също. Изправен до леглото светлината го обливаше и като се обърна към Доника , пениса му беше набъбнал но не и възбуден. Нямаше косми по себе си и кожата на тялото му лъщеше. Наведе се към красивата си половинка и е целуна. Притвори очи ,Доника прие целувката и отвърна нежно . Устните им се сляха,а езиците се приплетоха в дълбока и дълга целувка.Юли се отпусна върху приятелката си и е обгърна. Красивото тяло на Доника се изви и почувства силните ръце върху себе си. Отпусна се и продължи да го целува с месестите си влажни устни. Чаровното и лице беше в гримаса която издаваше наслада. Боядисаната и в тъмно червено коса се спускаше до раменете и, леко разрошена та и прическа подчертаваше сексапилният и вид. Малките и гърди бяха разляти в основата си ,а не много големите и зърна бяха настръхнали. Коремчето и беше стегнато в мускули, дупето красиво оформено, бедрата също стегнати издаваха че тренира фитнес.Срамните устни на путката и бяха месестите и сочни, имаше малки интимни косъмчета оформени в тънка чертичка.бяха руси. Това изглеждаше много секси и Юли се възбуждаше като е гледаше.
Почувстваш целувките на Доника, той изви устни и започна да целува врата и, езика му се плъзна по кожата и усети как тя изпуша и отвори устните си, продължи да движи езика си ,а устните засмукваха ухото и. Усетил че това и харесва той плъзна ръцете по гърдите и като ги обхвана с длани. Направи кръгови движения бавно като притискаше леко. На Доника и хареса да бъде в такива силни ръце. Разтвори бедрата си и путката и изпъкна още повече. Приятелят и продължи да е целува като устните му се спускаха към гърдите и. С върха на езика си той облиза бавно зърната, усетил че се втърдяват той ги засмука едно по едно. Докато смучене едното, дразнеше другото прищипа го с впръсти стискаше леко и правеше въртеливи движения с ръката си. Усетил аромата на тялото на Доника ,Юли се удърви, топките му се стегнаха , а обръснатата му кожа на топките настръхна. Спусна езика си по коремчето на приятелката си като остави влажна следа. Топлия и влажен език накара Доника да потръпне. Юли продължи да лиже около пъпчето бавно и плътно. Това накара приятелката му да се свие и усети как влагата и подмокряш срамните устни на възбудена та и путка. Пръстите на Юли се спуснаха по набъбнали те срамни устни и погали бавно и с леко притискане като средния му пръст премина през цепката и. Влагата попи по пръста му , той разтвори леко и усети аромата на путката. Това му хареса и спусна езика си върху зачервеният клютора, с върха на езика си правише бързи движения така дразнеше клютора че той набъбна ,а Доника пъшкаше от удоволствие. Възбудил се до краен предел, дървеният му кур беше се уголеми да 19см. Топките му бяха набъбнали и искаше да чука Доника . В този момент чу нежния и задъхан глас:
—Вкарай ми го , мили, вкарай ми го целия!
Юли се изправи на колене, силните му ръце обхванаха краката на Доника , разтвори ги и путката и овлажнена и с разтворени устни изглеждаше красиво.Той бавно с едно движение вкара главата на кура си и го задържа. Раздвижи таза си като дразнеше сладко дупката на приятелката си.Отново натисна и задържа..Не бързаше да го набута целия , а искаше да е чува как стене при всяко движение. Пак завъртя таза си и натисна..Набъбнали я му кур влезе до край , до топките му. Започна да се движи бавно като клатеше тялото на Доника в бавен ритъм. Чукаше е бавно и големият му кур влизаше целия. Задържаше го в нея и е притискаше към себе си. Усетила твърдостта и топлината му при всяко вкарване,тя, се овлажни още повече. Извърна глава и се видя в огледалото как красивото тяло на приятеля и се беше запотило пое дълбоко въздух и усети аромата на секс.Мъжката миризма е възбуди по силно и започна да движи таза си все по бързо като сама се чукаше в твърдия и голям хуй на Юли.Усетила как кура му полсира в нея , и се прииска да го налапа и да оближи топките му.
—–Искам те в устата ми!–Каза тя с възбуден глас и примрежен поглед.
Юли изкара хуя си от влажната и путка. Мъзгата беше полепнала по целия му кур. Аромата беше силен. И двамата го усетиха , насладиха се на тази миризма. Доника жадно налапа кура и изблиза всичко. Вкуса на путката и пренесен с този на възбуденият кур е подлуди. Забели кожата и засмука главата му,езика и правеше кръгови движения по ръбчето, а ръката милваше твърдите топки..Спусна езика по ствола на възбудена кур и топлината и аромата му е накараха да усили движенията. Събра с пръсти кожата му върху главата и засмука цялата кожа. Вкуса на кура и хареса.
—–Искам спермата ти за мен!–Каза Доника докато жадно смучеше твърдия хуй.
Юли се отдаде на усещането и усети как кура му се удървя много. Притвори очи и направи два тласъка с тялото си. Влезна и чак до гърлото извади го и в този момент топлата сперма излезе на струя като обля устните и лицето на приятелката му.Доника изплези език и спермата на приятеля и напълни устата и. Топла и лепкава бялата течност имаше хубав вкус а специфичния аромат на кура е накара да оближе всяка капка наслади се на това усещане и чу възгласа на Юли това е накара да го погледне в очите докато облизваше кура му. В тази поза двамата се усмихнаха и се погледнаха в огледалото пред тях.
Очакваше ги хубав следобед с разкошен излет сред красивата природа на планината.
————————————-КРАЙ——————-
Светослав Колев Аргиров,40г.
Гр.Кърджали
Rufio41@abv.bg
Rating: 4.00/5. From 1 vote.
Please wait...