Перверзният доктор

Тази история се случи преди повече от десетина години, но при спомена за преживяното, още ме облива сладка възбуда и се настройвам яростно за секс.

   Когато бях бременна в шестия месец, без предупреждение отзоваха  съпруга ми в дълга командировка и това ме обричаше на временно въздържание.  А с него правехме секс всеки ден, експериментирахме постоянно и се чукахме на всички възможни места.  Сексът бе възбуждащ, но тайно в себе си копнеех да усетя между краката си някой чужд, як хуй. Исках и други мъже да се наслаждават на тялото ми, особено сега, когато бях бременна.
  Исках и други устни да лижат и смучат лакомо катерицата.
  И да ме карат да се празня обилно.  От едно известно време бях хвърлила око на гинеколога ми – висок, достолепен мъж, малко над 50- те. И чаках с нетърпение посещенията при него. Пипаше много фино, нежно и в същия миг категорично, и всеки път когато лежах с широко зейнала шунда на магарето,  затварях очи и си представях как доктора забива големия си кур в пичката ми.
  Но обикновено това се случваше само в ума ми и след излизах от кабинета, отивах в тоалетната за да мастурбирам.
 Мисълта за доктора не ми даваше мира, и не чаках дълго да си намеря  претекст, за да го посетя. Мъжът ми беше заминал и нямах задръжки.
 Честно казано, докторът не бе кой знае колко учуден като го потърсих, даже се отзова веднага и се съгласи да ме приеме още същия следобед. От възбуда сърцето ми заби и започнах да се приготвям трескаво. Първо минах през банята и грижливо си обръснах сливата, до съвършена гладкост. По принцип мразя да ми е окосмена, и докато плъзгах бръснача по срамните си устни,  си мислех как по- точно доктора ще забие езика си там и как ще я гризка. И бях готова да се изпразня.
  След половин час почуках на вратата на кабинета му с подгизнало  бельо.  Той ме въведе вътре и нежно ме хвана под ръка, като я опря високо до напращелия ми бюст.  За секунда почувствах как от тялото му лъха топлина и съвсем полудях. Той не ме остави да се чудя дълго. С един бърз жест свали престилката си и ме поведе към кушетката. Наблюдавах го със затаен дъх как  протегна ръка и ме погали нежно по лицето. След това ръката му се плъзна надолу по раменете ми и към кръста. Вече не издържах. Грациозно се вкопчих в него и се зацелувахме.  Езиците ни се вплитаха хищнически един в друг. Целуваше се като Бог. Майсторски и леко грубо.
Помогна ми да съблека роклята и разкопча медицинския си панталон.
” Ти си една сладка еблива перверзница, която исках да чукам още от първия път”  – довери ми той и с рязък размах разтвори бедрата ми. Придърпа ме близо до лицето си и пусна бързо език по клитора. Опитваше го какъв е на вкус. С другия си пръст отвори срамните ми устни и нежно ги потърка с брада.
 Беше взривяващо. Дишах учестено и от путката ми се лееше мъзга. Той заби езика си по – надълбоко и ме зализа настървено.  Въртеше пръста си във всички посоки. Чукаше ме с него. Намаляше темпото, после го усилваше и чувах как путката ми шляпа, разтворена до краен предел.  Хапеше клитора със зъби,  дърпаше калпачето му нагоре и го оголваше целия.
 Аз вече крещях от кеф. От невероятната наслада.  Зърната на гърдите ми бяха щръкнали върховно. Готови само за целуване. Оргазмът идваше и аз се изпразних директно в устата на доктора. Минута по – късно той пък ме ебеше в моята уста. Големия чеп опираше в гърлото ми. Дебел, як, с огромна глава.
 После започна с хуя си да гали зърната на гърдите ми и оттам го напраска директно в сливата.
Ебеше ме. Аз се празнех и празнех с всеки втори тласък на хуя му. Беше невероятно да ме чука с това огромно парче месо.
И като за финал го навря в ануса, а три пръста вкара в шундата ми.
Изпразни се с викове. Топлата сперма потече вътре в дупето ми, а остатъка ми даде да го оближа.
Какъв великолепен мъж само!
Повече не го видях. Но още си мисля за него.
 Автор Blue Horizon
GD Star Rating
loading...
Перверзният доктор, 3.0 out of 5 based on 114 ratings