Перверзният доктор

Тази история се случи преди повече от десетина години, но при спомена за преживяното, още ме облива сладка възбуда и се настройвам яростно за секс.

   Когато бях бременна в шестия месец, без предупреждение отзоваха  съпруга ми в дълга командировка и това ме обричаше на временно въздържание.  А с него правехме секс всеки ден, експериментирахме постоянно и се чукахме на всички възможни места.  Сексът бе възбуждащ, но тайно в себе си копнеех да усетя между краката си някой чужд, як хуй. Исках и други мъже да се наслаждават на тялото ми, особено сега, когато бях бременна.
  Исках и други устни да лижат и смучат лакомо катерицата.
  И да ме карат да се празня обилно.  От едно известно време бях хвърлила око на гинеколога ми – висок, достолепен мъж, малко над 50- те. И чаках с нетърпение посещенията при него. Пипаше много фино, нежно и в същия миг категорично, и всеки път когато лежах с широко зейнала шунда на магарето,  затварях очи и си представях как доктора забива големия си кур в пичката ми.
  Но обикновено това се случваше само в ума ми и след излизах от кабинета, отивах в тоалетната за да мастурбирам.
 Мисълта за доктора не ми даваше мира, и не чаках дълго да си намеря  претекст, за да го посетя. Мъжът ми беше заминал и нямах задръжки.
 Честно казано, докторът не бе кой знае колко учуден като го потърсих, даже се отзова веднага и се съгласи да ме приеме още същия следобед. От възбуда сърцето ми заби и започнах да се приготвям трескаво. Първо минах през банята и грижливо си обръснах сливата, до съвършена гладкост. По принцип мразя да ми е окосмена, и докато плъзгах бръснача по срамните си устни,  си мислех как по- точно доктора ще забие езика си там и как ще я гризка. И бях готова да се изпразня.
  След половин час почуках на вратата на кабинета му с подгизнало  бельо.  Той ме въведе вътре и нежно ме хвана под ръка, като я опря високо до напращелия ми бюст.  За секунда почувствах как от тялото му лъха топлина и съвсем полудях. Той не ме остави да се чудя дълго. С един бърз жест свали престилката си и ме поведе към кушетката. Наблюдавах го със затаен дъх как  протегна ръка и ме погали нежно по лицето. След това ръката му се плъзна надолу по раменете ми и към кръста. Вече не издържах. Грациозно се вкопчих в него и се зацелувахме.  Езиците ни се вплитаха хищнически един в друг. Целуваше се като Бог. Майсторски и леко грубо.
Помогна ми да съблека роклята и разкопча медицинския си панталон.
” Ти си една сладка еблива перверзница, която исках да чукам още от първия път”  – довери ми той и с рязък размах разтвори бедрата ми. Придърпа ме близо до лицето си и пусна бързо език по клитора. Опитваше го какъв е на вкус. С другия си пръст отвори срамните ми устни и нежно ги потърка с брада.
 Беше взривяващо. Дишах учестено и от путката ми се лееше мъзга. Той заби езика си по – надълбоко и ме зализа настървено.  Въртеше пръста си във всички посоки. Чукаше ме с него. Намаляше темпото, после го усилваше и чувах как путката ми шляпа, разтворена до краен предел.  Хапеше клитора със зъби,  дърпаше калпачето му нагоре и го оголваше целия.
 Аз вече крещях от кеф. От невероятната наслада.  Зърната на гърдите ми бяха щръкнали върховно. Готови само за целуване. Оргазмът идваше и аз се изпразних директно в устата на доктора. Минута по – късно той пък ме ебеше в моята уста. Големия чеп опираше в гърлото ми. Дебел, як, с огромна глава.
 После започна с хуя си да гали зърната на гърдите ми и оттам го напраска директно в сливата.
Ебеше ме. Аз се празнех и празнех с всеки втори тласък на хуя му. Беше невероятно да ме чука с това огромно парче месо.
И като за финал го навря в ануса, а три пръста вкара в шундата ми.
Изпразни се с викове. Топлата сперма потече вътре в дупето ми, а остатъка ми даде да го оближа.
Какъв великолепен мъж само!
Повече не го видях. Но още си мисля за него.
 Автор Blue Horizon
Rating: 3.40/5. From 5 votes.
Please wait...