Поздрави от Америка

Здравейте!
Ако щете вярвате но това е моята история.  Живея в Хюстън, ходя на Айкидо и почнах да излизам с инструкторката от доджото.  Тя е американка, супер яка стегната блондинка, работи като медицинска сестра в болницата, израснала на огромна ферма близо до Хюстън и също така е 4ти дан черен колан. Да не говорим че ходи и на Крос-Фит а аз съм едва зелен колан.  Аз съм близо 2м, тренирам редовно вдигане на тежести и повечето хора ми се отстраняват от пътя.  Обаче Сара може на много хора да им разкаже играта без да се мъче.  Определено на мен ми показа кой е по-силен в нашите отношения и какво значи равенство но ми беше супер унизително и супер яко едновременно.

Значи Сара живее в един луксозен апартамент в един от най-яките квартали на Хюстън и си има мъжка немска овчарка на име Рекс.  Една неделя се връщах от Сара към къщи и си бях забравил телефона та се върнах до нейния апартамент да си взема телефона.  Тя беше оставила врата отворена.

Отварям аз и какво гледам?  Сара гола на пода на 4ри крака, стене яко а Рекс я ебе здраво!  Тя ме видя, каза ми да влеза и да се съблека гол и да седна на дивана.  Докато Рекс я ебеше тя ми правеше чикии и яко си търкаше клитура.  Като свърши и станах да си тръгвам, Сара каза че не може докато не е сигурна че на никой няма да кажа.  Аз обещах че няма и пак исках да си тръгвам но тя ме хвърли на земята сложи ме в хватка и направо загубих съзнание.
Като се събудих, усещам че и ръцете и краката ми са вързани и не мога да мръдна а усещам как с кола маска Сара ми маха космите на цялото тяло. Рекс скимтеше в другата стая. Тя ми каза че ще ме научи на равенство и трябва да ми махне всички косми както тя ходи на кола маска из цяло заради мен. Беше ми дала нещо и бях доста отпуснат.  Хем болеше, хем бях супер надървен и без косъм по тялото.  Тя ми каза че както аз съм я чукал, така и тя ще ме чука в дупето а и за да има доверие че няма да я предам, ще даде и на Рекс после да ме чука.  Също така да не се срамувам тя като ме чука понеже е медицинска сестра и всичко е виждала и няма нищо срамно да изпитвам удоволствие от анална стимулация.

Та Сара взе една кофа и ми направи една клизма за да ми е чисто дупето.  След това ми намаза хуя, дупето и пръстите си с кокосово масло и почна първо с един после с повече пръсти да ми ебе задника и от време на време ми лижеше топките.  Kaто се поотпуснах още, тя ми вкара един голям вибратор приличащ на огромен розов хуй в задника и го движеше ту изцяло вътре ту изцяло на вън на максимална вибрация.  Кефих се много, стенех яко а тя не ми даваше да свърша. Тя ми го вкара до края и каза да чакам мирно.

След малко тя дойде с още по-голям пенис колан който беше троен, тоест тя си  беше вкарала два вибратора, единия в задника и другия в путката и а третия в моя гъз. Това чудо което беше за задника ми беше огромно, пак розово и имаш чувството че ме разпаря от всякъде но пък и ме беше много кеф.  Супер кеф ми беше да ме ебе с нейния хуй!  Казваше ми спокойно миличък остави се на удоволствието и го поеми из цяло като мъж.  Беше невероятно. През цялото време бяхме на КИК и тя ми казваше че съм нейната добра българска курвичка.

Е поех го де и хем болеше хем беше готино! Взехме си малко почивка и Сара ми накара да взема болкоуспокояващо.   След като въздейства хапчето,  тя смени позицията ме сложи да сам на колене пред дивана с вързани крака, ръцете вързани зад гърба ми и пак ми смаза задника с кокосово масло.  Сара заповяда да си разтворя задника да ме боли по малко и го направих. Пусна пак КИК, извика Рекс който веднага ме хвана и си навря огромната си кучешка пишка в задника ми почна да ме ебе зверски а Сара се намести на дивана, разклече си краката а с едната ръка си блъскаше двоен вибратор в гъза и в путката а в другата телефона с директно на КИК и ми заповяда да и лижа путката. Видяхме много от нейните приятелки които много искаха да са на моята позиция тях да ги ебе Рекс, пипаха се яко и се кефиха.  А друга нейна приятелка беше накарала гаджето и да и язди страп она като добър каубой и патката му се мяташе на горе на долу.

Аз така и не бях свършил.  След като Рекс се изпразни в гъза ми, аз направо имах болка в топкита.  След като Сара и Рекс яко ме наебаха по всякакъв начин и целия шибан КИК го видя, Сара се смили над мен и каза че ще може да свърша.  Само че хората от КИК предложиха да свърша с фистинг но искали да видят.  Сара подпря телефона така че всичко да се вижда, развърза ме и ме накара да се разклеча на дивана.  След което съвсем нежно си пъхна цялата китка в дупето ми, лижеше ми гладките обезкосмени топки и ми направи може би една или две чикии преди да изригнах и да стена като ненормален. Тая мръсница ми погълна спермата, всичко излиза от мен и ме целуна за да пробвам колко ми е вкусна спермата.

После тя ми призна че нарочно ми е скрила телефона и много е искала да сподели с мен нейния сексуален живот. 🙂

Поздрави от америка

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...