Приятелите на мъжа ми

Аз съм Рени на 38 години съм висока 164 и 48 кг, брюнетка с леко чуплива средно дълга коса ( малко под раменете), омъжена съм и имам една дъщеря, която учи в друг град.
Това започна преди около 3 месеца и се случи така, съпруга ми доста пътува, такава му е работата и често не е в къщи. Позвъня се аз тъкмо излизах от банята бях по халат, отидох на вратата и там беше неговия приятел Марин. Отворих разбира се и му обясних че го няма но все пак съм учтива и го поканих да влезе. Той прие. Поканих го в кухнята и понечих да отида да се преоблека, но той ме спря че е за малко само иска чаша вода. Поднесох вода и предложих кафе , тъкмо имах намерение да си правя.
Седнах и аз да пия кафе, беше ми малко неудобно по халат и седях като глътнала бастун на стола.
Марин е доста едър мъж на около 45, дори има някакво шкембе, което не го прави непривлекателен. Зяпаше ме доста настойчиво и ми стана още по неудобно че не съм облечена. Говорихме си общи приказки, станах да извадя малко бисквити и да долея кафе, минавайки край него, халата се закачи в ръката му и се разтвори, изчервих се и спрях на място. той посегна дръпна колана и той се развърза. Бях гола пред него и скоро усетих пръстите му на путето си, вече бях мокра. Погали ме и вкара един пръст аз стоях вцепенена но не казах нищо, което той явно прие като покана, и то беше така.
Марин стана и ме притисна смъквайки назад халата ми, останах на пълно гола. Целуваше ме продължително езика му мърдаше в устата ми, усетих ръката му на дупето си слизаше надолу и стигна до путето ми, вкара 1 пръст в мен и го движеше навън навътре. Другата му ръка взе моята и я постави на ципа на дънките му, смъкнах ципа , и бръкнах усетих члена му, беше твърд и аз го поисках в мен.. Той разкопча колана си и копчето на дънките и те се смъкнаха надолу, натисна ме с две ръце да застана на колене и аз разбрах какво иска.
Поех члена му в устата си, не беше много дълъг, но доста дебел, беше топъл и ми хареса да го смуча.Усетих как пулсира леко и разбрах че ще свърши , рязко се дръпнах назад и спермата му попадна на гърдите и лицето ми.
Той вдигна дънките си закопча ги и попита как си Рени, казах добре, излъгах исках да ми го вкара веднага.
Добре , каза Марин трябва да тръгвам, обаждай се ако нещо. не ме изпращай чао.
Reny

Rating: 2.50/5. From 8 votes.
Please wait...