СЕКС С ПРОСТИТУТКА

Гаджето ми замина за родния си град за 2 дни и реших да направя нещо ново на мен. Прегледах няколко обяви за компаньонки , избрах си 1 девойка и си я поръчах за 1 час. След 30 минути момичето беше пред входа в който живея. Слезнах  пред входа и след 2 минути вече се бяхме качили в апартамента ми.

Беше русо миньонче, около 160см, слабичка, на видима възраст 30-35 години, със средно големи гърди. Попитах я дали мога да свърша на стъпалата (защото обичам фут фетиш) и тя се съгласи. Платих и започнахме. Тя започна бавно да се съблича и пред мен се показа страхотно секси тяло – стеганти гърди, стегнати бедра, малко дупенце и впити в него черни секси прашки , а след като ги свали – гладко избръснато пуси с набъбнал клитор. Момичето се представи за Поли (макар че се съмнявам това да е нейното име). Двамата заедно влезнахме в банята да си вземем душ , започнах да я целувам по врата , да я докосвам навсякъде по тялото, и прокарах език в розовата слива. За да ни бъде по удобно , се преместихме на спалнята.  Поли започна да ми го лапа, пое го целия , лижеше ми топките . След това тя легна на леглото , започнах да целувам гърдите , слезнах надолу по тялото  , и като стигнах до нейната пичка , рязко се преместих и започнах да лижа стъпалата , качвах се нагоре по бедрата и когато стигнах до пусито и , започнах да я лижа ,като в същото време я чуках я с пръсти, а тя стенеше от удоволствие. Поли сложи с уста кондом на кура ми , лапаше го още малко и започнахме секса. Потърках главичката на кура ми по входа на путката и , тя стенеше , беше достатъчно влажна и започнах ритмично да я чукам мисионерската в продължение на 2-3 минути. Обърнах на задна и след още 3 минути клатене усетих че свършвам, извадих го , свалих презерватива и свърших на стъпалата и.

В следващите 40 минути продължихме да сменяме различни пози, свърших още веднъж , но този път на гърдите , след  което тя облиза кура ми до последна капка сперма.

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...