СЛАДКА БОЛКА : ХОБИ РОБИНЯ

Новата съседка в малката ни кооперация беше загадка за всички.Ту се появяваше,ту изчезваше – понякога с дни,друг път със седмици.Когато се засичахме винаги свеждаше очи,обръщаше глава и бързаше да се прибере в жилището си.

Един следобед,докато отваряше пощенската си  кутия забелязах,че този път не беше с обичайните си черни чорапи и веднага се наби на очи нашарените и от удари прасци. Попитах я дали някой не я е бил( за мен бе очевидно,че беше бита и то с точно отмерени удари) и има ли нужда от помощ.Тя се усмихна и каза,че наистина има нужда от приятел ,за да сподели.Поканих я да изпием по кафе,като и казах,че с радост ще я изслушам и ще и помогна ако мога.

Още вечерта тя дойде с бутилка вино.Представи се,че се казва Вера,като ме разцелува,така като че ли сме стари приятелки,невиждали се много дълго време.Поканих я  и седнахме на дивана ,след като отворих виното и сипах в две чаши. Не дочака да я попитам ,а веднага започна да разказва.

 • Често ходя в провинцията на гости и от там са синините ми. – усмихна се мило и

прокара ръка по крака си.

Исках да кажа нещо,но тя сложи пръст на устните ми и продължи:

 • Имам съученичка- Тони,която веднага след завършване на училище се омъжи и замина

при съпруга си в гр.В. Така се случи,че миналата година бях в командировка в същият град и отидох да я навестя.Тя много ми се зарадва,бях доста учудена от милото и посрещане,защото никога не сме били близки.Седнахме и  ме почерпи вино.Не бях изпила и две чаши,когато усетих, че леко ми се зави свят.Стана ми много горещо, но и времето навън си беше доста топло. Тони  забеляза,че съм плувнала в пот и ми предложи да си взема душ.Стана ми неудобно…така потяща се,а и  жената очакваше мъжът и да дойде с приятели и се съгласих.В крайна сметка щях да се изложа пред  хората.Щяха да ме помислят за мърла.Влязох в банята,дръпнах завесата и първото нещо,което видях бяха три различни по размери вибратори.Веднага усетих как клитора  ми започна да пулсира.Обърнах се с гръб,но ръката ми се намери м/у краката ми,а топлината в мен продължаваше да расте. Това не можеше да се случва…такава възбуда…ударих силно клитора си,но от това желанието ми стана по силно.Седнах във ваната и бясно се затърках,но не можех да свърша,а дъх не можех да си поема от .Тогава на вратата се почука и Тони ме попита дали съм готова,защото мъжът и и приятелите му вече били тук и чакали да се запознаем. Не ми оставаше нищо друго,освен да изляза.Изненадах се,когато на закачалката в банята,вместо дрехите ми имаше прозрачен халат.Помислих,че Тони нещо се е объркала,но в този момен чух гласът и зад вратата да облека халата и да излизам вече.Не ми оставаше нищо друго,освен да се подчиня и да се  отида  при съученичката си,мъжът и и двамата му приятели.Те се смееха,побутваха се  и ме оглеждаха.Казаха ми,че във виното е имало възбуждащо средство и ако искам да бъда задоволена ще трябва да се съглася да бъда тяхна робиня.Мислено се противях,но не усетих кога коленичих и сведох поглед  в очакване. И знаеш ли,че това ми хареса. –  Вяра замълча загледана някъде навън през прозореца.

Веднага се досетих за какво мисли исе опитах да си представя ситуацията,от което усетих как слабините ми се стягат и вси по силно стискам краката си.

 • После ? – попитах с пресъхнала уста.

Тя дори не ме погледна,облиза устни и продължи.

 • Свалих халата и ме накараха  да застана в кучешка поза,като разтваряха бузите на дупето ми,бъркаха в аналният ми отвор,както и във влагалището.

Единият мъж,който  се казваше Петър пъхна члена си в устата ми,другите двама обслужвах с ръце и мечтаех кога най-сетне ще ми го вкарат.Тони с тънка пръчица ме удряше леко по задните части и бедрата.Очите ми се бяха насълзили от възбуда и ако не беше хуя в устата ми щях да закрещя да ме чукат.Петър свърши направо в гърлото ми,а аз отворих уста и показах,че съм глътнала спермата.Мъжът на Тони – Иван пъхна члена си в ануса ми,закрещях от удоволствие,но той направи само три резки тласъка и го извади недоволен,премести го в устата ми,хвана ме за косата и ме задърпа напред,назад.От зад бе минал Стоян (третият от групата) и започна бързо и грубо да ме чука ту във влагалището,ту в ануса. За мое съжаление и тримата свършиха и седнаха да си допият на масата,а аз стоях разкрачена(така ми заповядаха) и възбудена пред тях.Тони,която бе изчезнала някъде се появи гола,а на кръста си имаше изкуствен член.Завърза ръцете на гърбът ми и ме наведе надолу.Вкара изкуственият член в ануса ми и започна да прави въртеливи движения. Болката беше сладка и ако ръцете не ми бяха завързани на гърба щях да подхвана и без това набъбналия ми клитор. Извади го ,обърна ме с дупето към мъжете,разтвори бузи и попита мъжът си дали сега съм добре разширена.Иван поклати недоволно глава и каза,че е още тясно.Членът му беше средно статистически дълъг,но много дебел.Не искал да се протрива.Докато гледаха цялата церемония по разширяването Стоян и Петър се бяха надървили. Стоян стана и легна на земята,а Тони ме бутна да легна в/у него с гръб,така както си бях завързана.Усетих как хуят му прониква отзад.Исках да направя няколко движения,но той здраво ме държеше за раменете.Петър,легна в/у мен и проникна във влагалището ми.Двамата се заклатиха в ритъм. –  Вяра запали цигара и напълни отново чашите.

Чаках да продължи,но тя мълчеше и ме гледаше с присвити ,изучаващи очи.

 • Е,е…?! – попитах,като без да се усетя галех гърдата си през тениската.
 • Какво „Е „ ! В общи линии това е.Сега ходя от време на време да се забавляваме.Вече няма нужда да ми слагат стимулант,а и ми харесва да съм робиня. – засмя се тя.
 • Завиждам ти! – рекох с половин уста. – Как бих искала поне веднъж да съм на твое място.

Тя бе приковала поглед в/у ръката ми,която неусетно от гърдата ми се бе озовала в панталона.Видях погледа и и засрамено я извадих.Беше мокра и я изтрих в дънките си,като очаквах,че ще се засмее на това,но тя протегна ръка покали гърдата ми,леко ущипа зърното през блузата и каза:

 • Утре ще пътувам при тях.Ако искаш ела и ти, аз ще им се обадя довечера ,за да ги предопредя.
 • О, Искам!Как само искам…! – извиках и я прегърнах силно.Тя отвърна на прегръдката ми,а устните ни се сляха.

Разбрахме се към 8 часа сутринта тя да мине и да ме вземе и се разделихме.През ноща не спах спокойно.Имах различни еротични фантазии и всички се въртяха около разказа на Вера.Възбудена и потна местех вибратора си от пичето в ануса и обратно,но истината беше,че жадувах за такова приключение.

Сутринта Вяра ми звънна по-рано от уговореното време,но аз отдавна бях станала.Каза ми,че през ноща и е станало лошо и нямало да може да пътува,но побърза да ме успокои,че всичко била уредила.Говорила със семейството,което било много доволно от моето идване и ще ме чакат с нетърпение.Новата ми приятелка ми каза да отида и да се приготвя,защото след малко един неин приятел щял да ме закара.Дори ми била приготвила изненада,така че пътуването ми щяло да бъде забавно и най-вече подчерта ползотворно.Не чаках втора покана.Вече всичко си бях подготвила,дори и да ви стане смешно си бях направила и клизма.

Вера ме изпрати до колата.Беше малко товарно бусче.Целуна ме с език  и отново ме увери,че няма да съжалявам.Качих се и останах доста изненадана.Шофьорът се оказа момчето,което работше в бакалията отсреща.Дори и да не се познавахме,а само се бяхме виждали се цулунахме с език.Мълчахме докато не излязохме на магистралата.Тогава той грубо каза:

 • Свали си гащичките и се разкрачи!
 • Какво !? – попитах учудено.
 • През часовете,докато пътуваме ще си моя робиня,или грешно съм разбрал Тони . – заяви той и стисна гърдата ми.

Първо се ядосах,но в същият момент усетих приятна топлина в слабините си.Нищо не отвърнах.Свалих бикините си и се разкрачих. Той протегна ръка и опита путето ми.

 • А вече си готова.това е добре.Ще отговаряш само когато те питам и ще правиш това,което ти се казва.
 • Добре. – отвърнах.

През следващият половин час търках клитора си,като краката ми бяха разкрачени на таблото.Свърших с вик. Господин Х( така искаше да го наричам) ми даде да пия някакъв сок,който имаше странен,тръпчив вкус и ме накара да го изпия на един път.Веднага се досетих,че това е възбуждащо.И макар и да нямах нужда от това не казах нищо, а резултатът и не закъсня.

Колата отби от магистралата и сви по един черен път.Не спирах да трия клитора си,да пъхам пръсни във влагалището си,стенейки,а Господин Х се смееше забавлявайки се с това ми състояние.Спряхме в една малка горичка,далеч от пътя.Шофьора извади от жапката две въжета и една кърпа.Към краят на едното въже беше прикачена кожена каишка,която постави на врата ми.Завърза и кърпата на очите ми,но веднага я махна,защото реши,че трябва да виждам всичко,което ми се случва.С другото въже завърза ръцете зад гърбът ми.Мина от моята страна и ми помогна да сляза.Накара ме да застана кучешка поза,вдига полата на кръста ми и като ме удряше с една палка по задника ме задърпа да се движа.Водеше ме,като животно,а аз стенех от възбуда, задните ми бузи се стягаха и отпускаха при всеки удар.Стигнахме най-близкото дърво и той завърза въжето за него,а мен ме нагласи ,така че задника ми да сочи колата.Отиде към колата.Не знаех,какво възнамерява да прави,но ако не ме обладаеше скоро щях да полудея.

Отиде до буса,отвори задната врата и чух,че от там слизат още двама мъже.Не можех да ги видя,защото бях с гръб,но вече бях сигурна,че това е изненадата на Вера.Когато приближиха вече ги разгледах.По възрастният се представи,като Господаря,а малкият веднага познах.това беше бавноразвиващият брат на шофьора,който глуповато ми се хилеше  и триеше панталона при чатала си.Първи ме облада малоумният.Огромният му член грубо пореше влагалището ми.Закрещях от удоволствие,но тогава възрастният запуши устата ми с хуя си.Обхождах с език главата му,смучех,после пак облизвах,докато не изригна в гърлото ми.Това бързо свършване го ядоса.Той бутна малкия и се опита да ми го вкара в ануса,но понеже вече му бе омекнал още повече се ядоса.Хвана малоумният и напъха члена си в устата му.Той звучно засмука въртейки очи,а Господин Х започна да е смее.Дойде при мен ,развърза ръцете ми и ме бутна да легна.Започна да ме чука,но тази стойка не му хареса.Видях,че малкият е успял да надърви Господаря.Тогава шофьора го накара да легне,аз легнах в/у него.Усетих големият му хуй как изпълва влагалището ми.Господарят мина отзад и рязко с груба сила го вкара в ануса ми.Господин Х ми го подаде и аз засмуках главичката,а после и как се удря в сливиците ми и спермата,която едва не ме удави.

Тогава в мен нещо се надигна…силно  и топло…цялата се разтресох и накрая мощно свърших,крещейки: „ Още, още…“

Четиримата,доволни и смеейки се се отправихме към буса. Тогава видях,че едно черно волво с тъмни стъкла е спряло близо до колата.До него се бяха изправили мъж и жена,чийто възраст не можех да определя.Шофьорът им помаха,а когато се приближихме се здрависаха.Разбрах,че се познават и срамът ми от това,че съм гола изчезна.Не говореха. Мъжът подаде куфарче на шофьора,който ми се усмихна.Не бях забелязала,че носи въжето със себе си.Бързо завърза ръцете зад гърбът ми,а краят на другото въже,което висеше още от нашийника подаде на жената.Обърна се към мен с усмивка:

 • Плановете се промениха. Трябваше да бъде Тони,но ти извади късмета.това са новите Ви Господари.

С малоумният ни качиха в колата,но вместо да закрещя аз бях доволна и отново възбудена,но това вече е друга история.

КРАЙ!

LILITH

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...