Секс с приятеля му

Матей беше колега на гаджето ми. С Ясен бяхме заедно от 2 години и живеехме заедно от 1. От няколко месеца, в магазина, в който работеше, имаше нов колега. В началото само слушах за Матей. Ясен беше много впечатлен от него. Разказваше ми колко е готин, слуша хубава музика, имат общи интереси, умно момче бил, в същото време бил леко сдържан, понякога мълчалив и вглъбен в себе си. Но като цяло му харесваше да общуват и да го открива като нов приятел.

Скоро започнаха да излизат и след работа за да пият по мъжки, Ясен го представи и на други свои приятели и започна да го внедрява в компанията си, после в нашата, но преди това се случи нещо интересно.

Понякога посещавах Ясен в магазина през деня, ако почивах, или след работа, за да се прибираме заедно. Така при две-три ходения се запознах и аз с Матей. Разменяхме по някоя дума, но някак си разговора ни не вървеше. Беше странно за мен, защото общо взето лесно общувам с хората. А Матей сякаш сам се държеше настрана. Може би и защото като цяло познанството му и приятелството с Ясен беше отскоро. Някои хора просто се откриват по-късно. Така го приех.

И все пак не можех да отрека, че той ме заинтригува. Беше хубав. Имаше една такава мъжка хубост. Висок, едър, тъмна коса и очи. Добри и спокойни очи. Къса подстрижка, къса оформена брада, гладко лице, правилни черти, пълни устни. С мек и приятен глас, говореше бавно и интересно.

Един ден Ясен ми се обади и ме попита дали имам нещо против да покани Матей удома вечерта. Съответно трябваше и да преспи вкъщи, тъй като не живее в нашия град, а съседен. Искал да му покаже хобитата си и да пийнат на спокойствие, на музика и на вкусна вечеря от мен. Нямах нищо против, обичам да имаме гости.

Вечерта мина доста забавно. Говорихме си тримата, слушахме музика, Ясен му показваше неговите си неща, свързани с хобитата му, пиехме и се смяхме. Матей се отпусна и вече можех повече да го опозная и разбера за него.

Усещах, че ме привлича. Беше ми и леко тъпо, че усещам нещо такова спрямо приятел на гаджето ми. Досега не ми се беше случвало и по принцип го намирах за кофти ситуация. Някак ми стана гузно, но си мислех колко е сладко, че само в моята глава се развива всичко и никой няма как да го разбере и да ме осъди.

Вечерта напредна и беше време за лягане, някои бяхме на работа на следващия ден. Приготвих завивки за Матей, оставих ги в хола, където той щеше да спи, казах ‚лека нощ‘ и си легнах. Те останаха да си допият и договарят. По някое  време Ясен си легна до мен и настана тишина.

Събудих се между 3-4 часа сутринта, за да отида до тоалетната. Винаги ставам през нощта поне веднъж.

По някаква случайност доближавайки вратата на тоалетната, точно в този момент Матей излезна от хола. И двамата се смутихме, защото беше неочаквано по това време на нощта, бяхме по бельо, твърде интимна гледка.

–          О, Поля, ти към тоалетната ли? – попита ме.

–          Да, и ти ли? Ами кой ще е пръв? Хайде аз, че съм по-близо. – казах.

Той кимна, затвори след себе си и продължи към кухната.

–          Ще си налея вода през това време. – каза Матей.

Излезнах след минута и реших да се отправя към кухнята да му кажа ‚лека нощ‘, че ми се стори тъпо просто да се изнижа към спалнята все едно не сме се засекли.

Той беше излезнал на остъклената тераса, седеше на прозореца и гледаше в далечината. Заговорихме се  шепнешком, за да не събудим спящия.

–          Аз съм готова. Може да влизаш.

–          А добре.

–          Има ли нещо интересно навън? – попитах закачливо.

–          Няколко разгонени кокти. – каза той през усмивка.

Отидох до него и надзърнах, заслушвайки се в тишината с надеждата да чуя мяукане отвън. Затаихме дъх за няколко секунди, за да стане още по-тихо, но нищо не се чуваше вече. Бяхме толкова близо един до друг. Той по боксерки, аз по потник и бикини. Зърната ми бяха настръхнали от утринната хладина. Поглеждайки към него в един момент, за секунда го видях как отмести погледа си от гърдите ми. Беше ме гледал.

–          Извинявай. – каза той. – Не си мисли, че съм някой нагъл зяпач. Просто са пред очите ми.

Прихнахме да се смеем тихо, слагайки пръст пред устни в знак за тишина.

–          Явно котките са се успокоили… получили са каквото са искали. – казах с абсолютно сериозен поглед но и на шега, разбира се.

В този момент и той се всериозничи и се вгледахме един в друг за няколко секунди. Той пристъпи по-близо срещу мен и без да отмества погледа си ме дръпна за потника към себе си. Лицата ни бяха съсвем близо едно срещу друго. Усещах дъха му. Започна да ме души като куче. Обикаляше лицето ми, ушите ми, косата. Хвана ме за тила през косата ми, наклони ми главата леко настрани и назад и започна да обхожда с дъх шията ми. В този момент усетих, че цялата съм настръхнала и започва да ме облива топлина и в слабините и бях същисана в същото време, че това се случва и какво ще последва всеки момент. Матей изведнъж ми изправи главата и започна да ме целува страстно и дълбоко и нежно в същото време. Смучеше ми устните, аз му отвръщах. Захапа брадичката ми, после отново ме целуваше, после шията. Всичко се случваше бързо. С другата ръка вече беше стиснал леко задника ми и ме притискаше към себе си. Усетих, че се е надървил и това ме възбуди още. Започнах да усещам как пулсирам в слабините. Ръцете ми бяха на кръста му. Вече не можех да се спра и просто го обгърнах повече. Започнах да галя гърба му, да обхождам неговия задник, беше толкова стегнат…

Избута ме до стената зад нас и ме опря на нея. Вдигна ми потника и започна да ми гали гърдите и после да ги целува. Беше толкова страстен и неудържим. Лижеше зърната ми, засмукваше ги леко и беше толкова увлечен във всичко това, че дори не вдигаше глава да ме погледне. Галеше гърба ми, спускаше се към задника ми и бъркаше под бикините, стисваше и отпускаше. Започна да слиза с целувките по корема. Аз му придържах главата и го галех. Продължи към слабините ми. През бельото. Искаше да усети аромата дори през него. Целуваше ме. Вдъхваше топли талази, за да ме загрее още повече сякаш. После отмести леко бикините настрани, облиза ме обилно с едно дживение и започна да ме целува малко по малко, да засмуква устните, да ги близва докато стигна до клитора. Започна да го смуче съвсем леко, за да усети как ми харесва. Ближеше го, смучеше, ближеше, смучеше. После продължаваше надолу към отвора, пъхваше езика леко и се връщаше нагоре. През това време галеше гърдите ми, а аз го държах за главата и вече не му давах да мръдне от мястото си.

Лижеше ме още кратко, след което вече не се сдържаше, изправи се, вдигна ми единия крак върху едната си ръка, извади си кура над боксерите, беше адски надървен. Потърка го в навлажнената ми путка и го вкара леко бавно, но не прекалено. Леко дълбоко, но не прекалено… после го изкара и повтори така още два три пъти. Усети, че съм достатъчно влажна и възбудена, за да влиза както иска и започна да ме чука по-дълбоко и бързо. Хвана ме здраво за хълбука с едната ръка и за задника с другата и започна да ме чука с умерени тласъци, дълбоко и настървено. Целувахме се сладко. Езикът му беше толкова мек и приятен. Има мъже, които се целуват така, сякаш правят секс с устата и езика си. Той се целуваше така. Направо ме възбуждаше само с целувките. Исках да се целуваме през цялото време.

Не можехме да издаваме никакви звуци, само тихи стонове. И това още повече засилваше усещането.

Обърна ме с гръб към себе си, опрях ръце на стената и се наведох леко, за да го поема по-лесно. Хвана ме за дупето, погали го хубаво и започна да ме чука още по-бързо, бясно и с по-плитки движения. Това ме възбуди адски много. Обичам като ме чукат да има момент, в който ме дразнят с плитко чукане и ме карат да си поискам сама, да се нанизвам по-дълбоко и по-бясно. Започнах да му се натискам, за да ме чука по-дълбоко, но той спираше движенията ми, дори забавяше. Играхме така за кратко, после реши да прекрати изтезанието ми и започна да ме чука дълбоко и бързо. Хвана ме за шията, изправи ме и започна да ме хапи по гърба, по шията, докато ме чукаше.

Беше ми толкова хубаво исках да се слее с мен.

Извадих го от себе си, обърнах се, клекнах и започнах да му духам. Лапах го с наслада, ближех го, смучех. Той ме държеше за главата и наставляваше движенията ми. Обичам така. Възбужда ме още повече. Играех си с език по главичката, после я лапвах и засмуквах. Движех се по нея напред и назад, после пак пърхах с език по главичката и пак засмуквах и ближех.

Той ме изправи, надупи ме и започна отново да ме чука бясно. Чукаше ме адски бързо и дълбоко…Докато най-сетне го извади и се изпразни хубаво над дупето ми. Тогава изпъшка по-звучно. Не се сдържа. Изтръска го още малко и ме обърна към себе си. Започна да ме целува нежно. Знаеше, че аз не съм свършила. Облегна ме на стената, клекна пред мен и вдигна единия ми крак на рамото си. Започна да ме целува по влажната путка и да ближе по клитора. Придържаше дупето ми с едната си ръка и го галеше нежно. Корема ми галеше с другата си ръка. Целуваше ме нежно и сладко. Беше толкова внимателен с клитора ми. Толкова добре усети какво ми харесва. Просто го смучеше леко и пърхаше сладко с език още няколко минути, докато изтреперих от удоволствие и конвулсии ме разтърсиха.

След малко се съвзех. Целунахме се страстно отново и отидохме да си налеем вода. Бяхме жадни. Много жадни.

Всъщност всичко се случи за не повече от 20 минути. Все още нямаше 4.30 сутринта. Казахме си само ‚лека нощ‘ и нищо повече. Всеки легна на мястото си.

Сутринта станах преди тях. Взех си душ, оправих се бързо и тръгнах за работа.

от Клит

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...