Строга господарка – Част 1

Автор: Wind wind@mail.orbitel.bg

Един ден реших да посетя близкия секс шоп. Исках да си купя нещо ново, което да пробвам с моята приятелка. Отидох там след обяд, на връщане от работа. Разговорих се с продавача. Беше около 45 годишен, нормален ръст, слаб. Обясни ми подробно за някои нови атрибути. Харесах си един вибратор за дупе, не за мен, за приятелката ми. Щеше да се изкефи да и го вкарам отзад, да го включа и после да я чукам. От дума на дума, реших да го попитам, дали случайно не познава някоя ‚строга господарка‘. Отдавна ми се иска да пробвам нещо подобно, но моята приятелка си пада по по-стандартни неща. Той ми отговори, че има една клиентка, която може да попита. Извади си телефона и и написа съобщение в Скайп. Написа и, че има клиент, който иска да опита нещо по-хард. Отговорът на въпросната жена беше: – Писнало ми е от лигльовци, които само говорят, а после бягат от страх. Той ми го показа и аз малко се подразних. Наистина имах желание. Казах му да и напише, че съм готов още сега да направя нещо, което тя поиска. Той изпрати съобщението и зачакахме отговора. Тръпнех в очакване. Исках да я провокирам, за да реши да ме изпробва. Много е тъпо, когато някой се отказва, преди още да е опитал. Не чакахме дълго и нейното съобщение пристигна. Пишеше следното:

  • Кажи му да влезе при теб зад щанда, да клекне, после му завържи краката един за друг, а ръцете зад гърба. Накрая му сложи от онези запушалки за устата. После ще ти я платя.

И двамата го прочетохме. Малко се стреснах. Тя искаше нещо от мен и то в този момент, без дори изобщо да присъства. Зачудих се как това ще и докаже, че съм истински. Точно в този момент дойде още едно съобщение.

  • Като направиш това, го снимай и ми прати снимката.

Вече ми стана ясно. Продавачът, който се казваше Стоян ме гледаше и също леко недоумяваше.

  • Е, ще направим ли снимката?

Веднага казах Да. Какво толкова. Една бърза снимка, за да докажа на онази жена, че съм сериозен. Пъхнах се зад щанда и отидох до единия край, където да съм по-скрит, ако случайно влезе някой. Стоян пък отиде да вземе въжето и запушалката за уста. Аз през това време бях вече клекнал под щанда и с гръб към него. Той се върна и ми завърза ръцете зад гърба, после и краката. След това ме завъртя с лице към него и ми сложи тапата в устата. Взе си телефона и ми направи една снимка. Завъртя го и каза:

  • Харесваш ли се?

Аз измънках едва. Той прати снимката и зачакахме отговор. Почти веднага получихме една усмивка. Явно и хареса това, което виждаше. Аз вече се канех да ставам и започнах да правя знаци на Стоян да ме развърже. Тогава телефонът му избипка отново. Погледна го и прочете.

  • Остави го така вързан, докато дойда. Искам да ме чака в тази поза. След 2 часа ще мина да го прибера. Не му давай да става. А ако искаш може да си поиграеш малко с него. Ще го направиш ли за мен? Искам хубаво да му зачервиш дупето. Напляскай го с онзи широкия, не знам как се казваше. Ще ти се реванширам после, ако си го изпълнил.

Стоян четеше и се подсмихваше. А аз недоумявах какво се случва. До преди минути всичко беше различно, а сега, стоях завързан под щанда, със запушена уста, а скоро и със зачервен задник.

Край на първа част

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...