Строга господарка – Част 2

Реших да стана, но Стоян веднага ме спря. Натисна ме надолу и ми каза:

  • Чакай, къде тръгна? Не може да ставаш, докато не дойде шефката. Ако си тръгнеш, тя няма да дойде, а ти нали точно това искаше? На всичкото отгоре, сега и аз съм ангажиран да те пазя. Знаеш ли какво ще ми направи, ако те пусна да си ходиш?

Той взе още едно въже и както си бях клекнал, ми завърза ръцете и краката заедно, за да не мога да стана.

  • Ще стоиш там докато дойде твоята бъдеща господарка. Ако някой влезе, да не си гъкнал, защото ще извадя запушалката и ще ти напъхам нещо по-дълго, чак до гърлото. Имай предвид, че хич не е приятно, особено ако не си свикнал.

Аз продължавах да стоя клекнал под щанда в близкия секс магазин. Замислих се, че наистина точно това исках. Да се запозная с някоя строга господарка, която да си играе с тялото ми, а аз да изпълнявам каквото ми нареди, точно за това си мечтаех. С приятелката ми не можех да правя подобни неща. Тя искаше всичко да бъде нежно и бавно и най-вече стандартно. А аз имах желание да експериментирам. Наистина в момента нещата се развиваха малко по-различно, но щом се налага, в името на каузата, ще постоя така.

Стоян вдигна телефона, който звънеше и започна да обяснява за някакви продукти и цените им. След малко влезе и нов клиент. Започна да разпитва като мен, кое е по-хубаво, какво харесват жените и т.н. Човека си купи едно голямо вибриращо дилдо за жена му, защото щял да пътува и да не и било скучно. Замислих се, дали тя наистина ще го ползва или ще излезе някоя вечер с колега от работата? Само някакви фантазии ми се въртяха в главата. Започна да ми става неудобно. Краката ми се схванаха. След малко онзи си тръгна доволен, а Стоян заключи след него. Изненадах се. Помислих си, че затваря, но беше много рано. Като го видях да идва с уреда за пляскане на задници, се сетих какво беше поискала господарката от него. Започнах да скимтя, че не искам да ме доближава, но той не ми обръщаше внимание. Каза ми, че трябва да изпълни заръката, иначе горко му. Звучеше много наплашен. Какво ли е правила с него?

Развърза ме, колкото да се изправя и ме натисна с лице към щанда, вдигна въжето нагоре с едната ръка и така ми изпъна ръцете нагоре, за да не мога да мърдам. После с другата ръка ми издърпа панталоните надолу, а също и слиповете. Заголи ми задника, както се казва. И започна да ме пляска. Първият удар беше лек, май не му беше много удобно, но после започна да удря по-силно. Сълзи ми потекоха. Чувствах се като онези деца в колежите, които са ги биели като малки, ако не слушат. Беше ме срам и се почувствах унижен. Не си бях представял някой да ме бие по дупето. На Стоян му харесваше, сигурно защото знаеше какво ще получи от господарката, за това, че е изпълнил нейното желание. Това продължи цели 15 минути. Не си чувствах мускулите на краката, задника ме болеше много. Стоян спря да ме бие и каза, че хубаво ми го е зачервил. Смееше се и изглеждаше доволен. Аз се псувах, затова че бях дошъл в този магазин днес. И в същото време си спомнях, че точно това исках. Да бъда роб. Е, не на мъж, исках строга господарка

Стоян ми вдигна панталоните и отново ме навря под щанда. Стоях така още около час. Идваха и други клиенти, телефона звънеше, а аз се криех отдолу, за да не ме види някой. Беше ме много срам да стоя така завързан и със запушалка в устата.

По едно време тя дойде. Усетих хубав женски парфюм. Разбрах, че е тя, защото попита: – Пазиш ли го още?

Получи потвърждение. След това я видях да заобикаля щанда и да пристъпва бавно към мен. Беше около 40 годишна, висока към 170 см, леко пълничка в дупето, но като цяло много стройна жена. Носеше черни очила. Беше облечена в бял панталон, а отгоре много късо сако и едно шалче на врата.

Гледаше в мен и ме преценяваше. Зачудих се дали ще ме хареса. Не че съм грозен, но някак ми се искаше да и се харесам и да и стана роб. Да изпълнявам всичко каквото ми каже. А я харесах. Тя се приближи и ми махна тапата от устата.

  • Как се казваш?
  • Мартин.
  • Ще ти викам Марти. Аз съм Силвия. Хайде Марти, сега идваш с мен. Мисля, че няма смисъл да ти развързвам ръцете. След малко пак ще си вързан, но на друго място.

Обърна се към Стоян, приближи се до него и рязко го хвана за топките. Започна да му ги стиска, а той заскимтя.

  • Направи ли каквото ти казах?
  • Да, зачервих му задника, много.
  • Я да погледна. Нали не ме лъжеш?

Завъртя се отново към мен, обърна ме с гръб и ми дръпна панталоните.

  • Мммм, браво, много хубаво си се справил. Заслужи си наградата.

Тя извади едно малко ключе от чантата си, после свали панталоните на Стоян и аз видях, че пишката му беше заключена в решетка. Беше много малка. Бях виждал от тези устройства в Интернет. Жените заключваха пишките на мъжете си, за да не могат да им стават и да не могат да ебат чужди жени. В същото време така ги дразнеха, като постоянно ги карат да се възбуждат, при което мъжа изпитва болка. Силвия му беше заключила пишката. Не е ясно от колко време, но Стоян много искаше да му го махне.

  • Освобождавам те за 1 ден. Утре отново ще си мой. Заслужи си го.

Каза „Чао“ на Стоян, прибра клетката в чантата си и ме поведе към колата си.

Край на втора част

Rating: 4.00/5. From 5 votes.
Please wait...