Той ли го искаше или аз се възползвах от него…?

Той ли го искаше или аз се възползвах от него…?

Историята се разви преди няколко месеца, когато една вечер, в “ергенската си квартира” както наричам жилището си тъй като живея сам в двустаен апартамент, поканих мой приятел да пийнем по нещо и да гледаме телевизия. По телевизията нямаше кой знае колко интересни предавания та накрая отчаяни от предложенията намерихме някакъв мач… Имах бутилка хубаво уиски. Отворих го и налях по една чаша… На мен не ми вървеше глътката но на Кристиян му се отвори и той обърна на бързо две големи докато аз все още допивах първото… Второто полувреме на мача беше значително по-интересно и глътката и на двама ни се отвори.. така бутилката свърши и тъй като нямах друго уиски преминахме на ракия. Тогава на мен вече тотално не ми се пиеше, но Кристиян дали от мъжество или от глупост обърна още две големи и след около половин литър алкохол стоеше на дивана до мен и просто гледаше в телевизора без дори да съм сигурен, че можеше да фокусира. Уж без умисъл се наведох и вдигнах краката му върху моите, той само изпъшка а по лицето му си личеше че новата му поза му беше по удобна. Започнах леко да движа ръката си по десния му крак като се бях фокусирал върху частта от глезена до коляното. Прекарахме така около 20 минути като аз ту почвах ту спирах да го галя по крака, а на Крис му ставаше все по трудно да гледа телевизора. От вида му си личеше, че се е отпуснал напълно. Тогава понечих и свалих чорапите му. Започнах да масажирам едното му стъпало, но само след минута той се размърда и се обърна на другата страна така торса му беше обърнат към мен а краката му бяха на другата страна. Подложих му ръка и той се подпря на нея.
Тогава аз му казах. Братле ти май ще спиш тук тази вечер а? А той опита да ми отговори нещо от сорта на “аааа не е не ей сега ставам и тръгвам” но очевидно езика му се бе удебелил и само успя да издаде няколко нечленоразделни звука, Ясно беше че няма да може дори и да иска да се прибере.
Станах от дивана а той само се свлече на моето място. Аз го хванах под раменете и го притеглих за да легне добре на дивана. После реших да му сваля тениската, така че на бързо направих и това. Гол до кръста Крис лежеше на дивана и дишаше тежко. Сложих ръка на дясната му гърда и бавно я спуснах надолу докато стигнах до дънките, после внимателно свалих колана и разкопчах копчето. Пред очите ми лъснаха белите боксерки на Крис а под тях ясно се очертаваше топлия му кренвирш. Уж неволно прекарах пред мишницата на дясната си ръка по него докато бутах дънките надолу по краката му. За щастие Крис не си падаше по тесни дрехи и свалянето на дънките беше изключително лесно.
И така Крис вече беше почти чисто гол и почти в несвяст. Изправих се за да го огледам в по-общ план наместих втвърдяващата се тояга в гащите ми и пак се приведох над него.
До тук всичко вървеше като при изнасилване но аз нямах намерение да му причинявам каквато и да било болка, така че в главата ми нещата изглеждаха приемливи.
Гледайки го в лицето, започнах бавно да свличам боксерките му, Още след първите 3 сантиметра бях приятно изненадан. Малкия долу беше абсолютно гладък тъй като редовно се бръсна знаех че това не са следи от нож… това си беше фото епилация и то доста сполучлива. Веднага сложих ръка върху хуя му и започнах бавно да я движа нагоре надолу…. Крис започна да се намества по удобно и по удобно докато аз обработвах малкия долу.
Така не надървен беше около 10 санта но скоро започна да отговаря на топлата ми ръка и “малкия” започна да придобива сериозни размери, След 5 минути работа вече беше напълно изправен и втвърден… истински красавец около 20 – 21 санта изключително релефен и изпъстрен от вени.
Тогава усетих че е на крачка от свършването и реших да забавя темпото за да удължа момента.
Изправих се отново и си свалих дрехите без много много да се бавя. Моят също беше готов да палува.
Главата на Крис беше на ръба на дивана, Хванах го леко и леко му отворих устата, От алкохола беше доста обезводнен така че бързо се изплюх в шепата си, намазах главата на моя и го плъзнах върху топлия му език. Той беше толкова груб и грапав че имах чувството че си бия чикия с ръкавица. Така беше обаче само първите няколко тика навътре и навън после устата му се изпълни със слюнка и свирката се превърна в истинско чудо.
В този момент се случи нещо което ме изуми. Крис се размърда и посегна с ръка към лицето си докосна ме и започна да ме бута навън.. Помислих си че всеки момент ще закрещи и всичко ще отиде по дяволите, но вместо това точно когато го извадих от устата му той го хвана с ръка и започна да ме работи… топлата му длан върху олигавения ми хуй беше най-близкото нещо до екстаз което бях срещал. Един тик, втори, трети, и тогава отвори широко уста и изплези език, Поканата беше ясна и аз въобще не чаках втора вкарах първите 5 санта в устата му за да не го задавя и той започна силно да смуче с уста и да лъска, за да не го оставя на сухо се пресегнах към неговия и започнах да го лъскам той беше сух така че внимавах повече. Не след дълго и аз бях на крачка от края и го издърпах от устата му. Той навярно разбра защо и започна да се изправя. Отдръпнах се и тогава той ме изуми наистина.
Крис се изправи на колене на дивана, застана с гръб към мен и се надупи, Гледах го и недоумявах какво по дяволите прави. Точно тогава той каза “Давай!
Погледнах олигавения си пенис после погледнах позата на Крис и плавно се приближих до него. Подпрях го и бавно се плъзнах вътре в него. Той изстена а аз сякаш току що глътнах хапче екстази и сега всичко беше изпълнено с усещания. Хванах се за таза му и започнах да го клатя здраво след около 7-8 минути така Крис каза че краката му са омалели. Без да го питам го тласнах настрана и той падна по гръб. Отворих му краката широко и го подпрях отново. Сега към усещанията прибавих и това че можех да гледам как хуя му се клати напред назад.
Крис стенеше о удоволствие. след няколко минути така пуснах единия му крак, хванах за чепа и започнах да го лъскам колкото бързо мога. след минута усетих спазмите в ръката си и веднага видях струите да излитат една след друга. Тази гледка беше капката която преля чашата и на моето търпение. Отпуснах се, извадих го от задника му и започнах да пръскам по корема му.
Това беше най-великолепната нощ която бях прекарвал с приятел а в началото дори не знаех, за наклонностите му, както и той за моите…
Какво пък за напред можем да си станем и нещо повече от добри приятели… И без това имаме история…

Rating: 3.83/5. From 6 votes.
Please wait...