Той ли го искаше или аз се възползвах от него…? Част 2

Тази история се разви няколко седмици след първото ми преживяване с Крис. Бчхме се уговорили да отидем да играем мач с други наши приятели и в уречената вечер всички бяхме в залата. След разпределението аз и Крис се озовахме в един отбор и мача започна на пълни обороти. Верни на приятелските правила се редувахме кой да пази и кои да са отпред, но определено нашия отбор играеше най добре когато аз и Крис бчхме отпред заедно, Въпреки нашата силна игра мача вървеше трудно и когато след края на времето бяхме спечелили само с 2 гола целия ни отбор се чувствахме като истински титани, няма да излъжа ако кажа, че нивото на ендорфина беше до небето.
След края на мача всички се разотидохме и аз предложих на Крис да го закарам тъй като той беше пеш. Крис ме погледна право в очите, после леко се усмихна и закачливо попита “Ще ме повозиш ли”, засмях се леко и веднага се метнахме в колата.
Ако някога сте се питали кой би си купил BMW 5-ца и за какво му е то бързам да Ви кажа, че това е идеална за свалки (на вече свалени) мишени. Седалките са ниски, купето е дълбоко и трудно се вижда какво става вътре.
Потеглих по тъмните, междублокови, улички поради късният час бяха и съвсем празни, и още на третия завой пуснах скоростния лост и си сложих ръката върху бедрото на Крис. Той сякаш се постресна, но само секунда по-късно се отпусна и се облегна назад на седалката. Леко стиснах два три пъти ведрото му от вътрешната страна и после се спуснах към малкия долу. Леко го размачках през футболните шорти и веднага усетих как започна да набъбва и да се втвърдява.
Крис ме погледна и каза “Карай някаде на скатано, искам те…” аз се засмях и му казах “Неее, сега отиваме у нас имам точното лекарство за теб”.

През трите километра до вкъщи карах спокойно тъй като дясната ми ръка беше заета с хуя и топките на Кристиян. Лъсках го, гъделичках го, галих го и когато пристигнахме, се изумих колко голям му ставаше хуя когато беше здраво надървен. Спрях на паркигна пред нас, и възхитен от гледката се наведох и го налапах така силно че езика ми опря на топките му, можех да усетея вкуса на потта от мача. Усещането беше толкова опияняващо, че трябваше да положа неистови усилия да не го изсмуча още на паркинга. Не такива бяха предварителните ми планове за  вечерта така че извадих хуя му от устата си и му казах да слиза бързо.

Крис намести шортите на бързо и слезе, веднага слязох и аз. Влязохме във входа и се качихме в асансьора. Едва дочаках врата да се затвори и да натисна 14 за да тръгнем и веднага и веднага се обърнах към Крис, блъснах го леко към ъгъла и се наведох пред него, шорти долу, боксерки долу, патка вън и така вътре вън. Силно засмукване и Крис вече беше на ръба, а бяха минали само 7 етажа. Изправих се плавно пред него и го ухапах по шията. Това го подлуди и си личише, че е готов на всичко за още. Хванах го за гърлото и леко го стиснах, той изплези език и аз пъхнах моя в устата му. Целунах го толкова яростно, че усетх как въздуха му свършва.
В този момент асансьора звънна, че сме пристигнали. Извадих езика си от устата му пуснах гърлото му и му казах че слизаме.
Няколкото секунди които ми трябваха да отключа врата и да влезем вътре ми се струваха като часове толкова надървен бях и аз самия…

Влязохме вътре и моментално започнахме да се целуваме този път малкия беше по активен, съблече ми фланелата, като през цялото време докато я изхлузваше, лижеше зърната и вратът ми. После коленичи и свали и шортите ми пред очите му се пояши гладко избърснатия ми и напълно готов за чукане хуй. Налапа го със страст като чели от месеци чакаше този момент. Разлигави ме както до сега никой не беше успявал. Едва събрах сили да го хвана за главата и да го изтръгна от устата му, а когато успях и го погледнах отгоре той зщпаше и чалаше да се изпразня на лицето му. Това също не влизаше в сметктие ми за през ноща или поне не към момента. Така че му казах да се съблича и да влиза в банята веднага. Той отново се усмихна и изпълни думите ми, като че бяха заповед. Влязох след него и пуснах душа, топлата вода още не беше дошла когато вече аз бливех зърната му а той лъскаше хуя ми трудно беше да се каже кой от нас ще издържи повече. Но при гей двойките важи правилото “който свърши първи, остава отдолу” а аз неисках да пропусна шанса да се възползвам от епилирания му задник. Топлата вода дойде и покачи нивото на екстаза помежду ни. Тяло в тяло вече всеки гледаше просто да доставя удоволствие на другия и двамата мега надървени и двамата мокри и загряти и двамата на ръба на еакулацията. Усетих че губя контрол над члена си и изблъсках Крис в ъгъла, запиших му устата коленичих пред него, налапах хуя му и точно за 10 секунди той вече беше напълно безпомощен пред надигащия се от топките му оргазъм. Още в първия момент в който усетих соления вкус в устата си извадих хуя от нея ударих два бързи удара нагоре надолу и посрещнах струите на втечненото удоволствие върху гърдите си. Крис бе свършил краката му трепереха и той едва стоеше на тях. Подкосих го и той слезе на моето ниво. Дишаше очестено и очите му бяха затворени. Помислих си че това е идеалния момент. Помогнах му да се изправи, но той още неможеше да ходи, явно умората от играта и свирката го бяха размазали. Хванах го и го занесох директно в спалнята малкия му вече беше спаднал а моя се беше поуспокоил.
Мокрия Крис лежеше в леглото ми и ме гледаше искащо. Отворих нощното си шкафче и извадих лубриканта отвътре. Когато го видя Крис без да каже каквото и да било просто се извъртя по корем и надигна дупето си към мен. Аз от своя страна сипах малко от тубичката в шепата си и хубаво размазах мекия му хуй, тъй като гела беше загряващ, знаех че това ще му хареса колкото и да е изнемощял вече, бавно бавно плъзнах ръката си към ануса му и полека започнах да разширявам. Един пръст, два накрая за кратко три и после моята бухалка вътре. Леле как го пое повечко лубрикант по бавничко навътре и така докато не разбрах че е достатъчно раздвижен за мощна финална атака. Предвид всичката любовна игра през която бях преминал да свърша беше въпрос на една минута чукане. Но гледката как хуя ми влиза и излиза от ануса ми беше достатъчна награда за чакането до момента. Усетих порива и извадих венестия от задника му ударих една ръчка нагоре надолу и всичката сперма която бях събрал за последните три дни започна да тече като река върху гърба му. Изнемощял просто се свлякох върху него и двамата се озовахме върху чаршафите. Крис трепереше от кеф, аз едва се сдържах буден от умора.

Свалил гарда и затоплен от банята и секса се отпуснах и съм заспал… Събудих се час по късно от нещо което мислех за сън но си беше чиста реалност. Крис се беше събудил преди мен и ми правеше  Weak up Blowjob. Но за нея ще Ви разкажа в една друга история, защото сама по себеси заслужава внимание.

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...