Учителката по пиано и първото ми участие в сандвич

Минали бяха няколко седмици от последния секс урок с моята учителка по пиано. Майчето отново беше строгата госпожица Мая. Строга, студена и все така красива. Отдадена на работа и успеха на своите ученици Мая отбиваше всякакви намеци за секс. Дори един ден ме предупреди, че ако продължавам пътищата ни ще се разделят. Страдах няколко дни, може би седмица. Мислех за нея постоянно – вероятно някаква странна любов се бе зародила.

Един ден отивайки на урок аз открих вратата на студиото открехната. Странно госпожица Мая винаги заключваше не една, а цели две ключалки плюс верижка.  Внимателно отворих и предпазливо влязох в студиото. Не исках да се срещна лице в лице с крадци или други престъпница. Приближавайки стаята с пианото чух пъшкане и стенания. Аха! Майчето сигурно маструбира. Бях шокиран, когато видях Майчето на сандвич с две от хлапетата, които се обучават при нея.  Здраво я помпаха в двете дупки. Сигурно е имало и трети, които тръгвайки си е оставил врата незаключена.

Светкавично надървен се отправих към разгорещилата се тройка, заставайки пред лицето на Мая. Тя погледна нагоре и аз видях, че цялото и лице е омазано със семе.  Тя се усмихна дяволито и през стенание каза, че е на млечна диета. Вече нямах съмнение, че днес ще я почерпя и с моето мляко.

Подадох и го и я хванах за тила, натискайки я, така че да погълне парчето ми докрай.  А хлапетата помпаха и помпаха на кака си дупките. Редувахме се. Когато единият свършеше аз заставах на неговото място. Направихме и всички възможни сандвичи – класически на четири крака, обратен лежейки по гръб върху единия от нас и най-якия сандвич – държейки я във въздуха. Два часа, два часа и половина – толкова дълго я ръгахме, по четири или пет празнения на човек, двойно анално, двойно вагинално, а кучката не показва и капка умора.

Усещайки, че на нас силите ни свършват я подканих последното празнене да бъде след лапане на два кура наведнъж. Кучката се въодушеви, а на мен ми пораснаха криле.

Две тупалка лапаше бе проблем. Дори трета помести, но беше неудобно.  Продължихме по двама да и го подаваме в устата. Третият я и разкопаваше за пореден път задното дворче. Не след дълго за последно и обляхме лицето с лечебното мляко, но нямахме много време да се радваме на победата, защото на вратата се звънна. Бяха нацупеното момиченце и нейния баща, за които вече ви разказах.

По моя инициатива се изнизахме, за да не пречим. 

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...