Аз, Джорджо, и Никол

Работя в един ресторант в центъра на Лондон. Имам един колега италианец – Джорджо. Женен, с две деца. Супер нагъл. Че ми говори мръсотии постоянно ще го преживея. Обаче, освен това, постоянно ме пипа по зърната и ми мачка гърдите и не изпуска случай да си отърка хуя в задника ми. А, споменах ли, че съм мъж?

На коледно парти сме в някакъв клуб в Сохо. Има сума народ, защото сме верига от пет ресторанта. Не познавам почти никой. Пълно е с педали. Заглеждат ме супер нагло. Даже един се е облякъл в женски дрехи, с перука и гримиран. Аз съм с тесен кожен панталон, кожено рокерско яке, тясно черно поло и каубойски боти. Такъв ми е стила, не че съм се натокал. ОК, бил съм с мъже доста пъти, но по принцип си падам по пички. 

Точно си приказвам с Никол, колежка от ресторанта в един много тъмен ъгъл. Знам, че е лесбийка, тя не го крие. Обаче тази вечер е ослепителна. Вечерна рокля, дълги ръкавици, фризура, грим. Абе искам да я опъна на всяка цена. С нея е нейното протеже – двайсетина годишен младеж, облечен в костюм с часовник с ланец. Тя му го е избрала от нета.

Приказваме си за всичките педали, които демонстрират, че са такива. Опитвам се да я убедя, че не е това мястото да го правят. Да си отидат в подходящите клубове и да правят каквото искат. Тя ме убеждава, че всеки трябва да бъде себе си навсякъде. Както и да е, доста сме близо и постоянно и пускам ръце. Тя не се дърпа, и двамата сме пийнали порядъчно.

И точно в този момент две ръце ми бръкват под мишниците и започват да ми мачкат гърдите, а един надървен хуй започва настървено да се търка в коженото ми дупе. Обръщам се и виждам Джорджо, не че на знам, че е той.

 • Ох, бейби, колко си секси – стене той, докато ме мачка и клати.

Не искам да се държа като ощипана девойка и не се дърпам, ама му казвам:

 • Джорджо, не е подходящ момента. Говоря с Никол.

А тя, мръсницата, казва:

 • А, не, няма проблем, ние пак можем да си говорим. И ме хваща интимно за ръцете.

Ебати положението! Хубавата Никол ме държи за ръцете и си приказваме, все едно нищо не се случва, а надървения шибаняк ме язди яко. Продължаваме така няколко минути. На Никол определено и харесва. Не се чувствам много удобно, но Никол се държи много мило и нежно. Джорджо ме натиска като за последно.

 • Много ми се ебе – вика ми в ухото Джорджо – Точно сега! Не издържам!
 • .Айде, изпразвай се – казвам му – и ме остави на мира!

А Никол, хубавата кучка, казва:

 • Е врътни му се малко, де! Помогни му да свърши!

Протежето и стои отстрани и докато ни гледа се пипа по хуя! 

Започвам да си въртя дупето и да давам назад. Никол продължава да ми държи ръцете и да ми се усмихва чаровно. Джорджо стене като откачен и ме клати все по-яко. Добре, че сме в супер тъмен и отдалечен ъгъл.

В този момент Никол казва:

 • Знаете ли, че зад онази голяма завеса от другата страна има празна зала. Можем да отидем там на спокойствие.
 • Никол, – казвам и- искам да отидем там с теб! НЕ искам други хора!
 • Ти пак ще си с мен, бейби – отговаря – Само ще го направим по-интересно. 

Изнизваме се един по един зад завесата. Зад нея има още една голяма зала. Съвсем малко светлина прониква зад завесата. Пълно е с малки масички и сепарета с диванчета.

 • Никол – казвам и – искам да ти лижа пичката!
 • Няма проблем, бейби – отговаря ми и си набира роклята нагоре. Събува си гащичките и ми ги отърква в лицето. – Само искам да си заголиш дупето, че Джорджо да може да ти се изкефи. Много ще ми хареса!

Какво да правя, навеждам се и започвам да и смуча клитора и в същото време си разкопчавам кожения панталон и го смъквам малко под дупето. Няма и три секунди и хуя на Джорджо вече е опрял в ануса ми и напира. Ръцете му са ме хванали за ханша.

– Ей, много тъпо копеле си – казвам му. Никол се е подмокрила страшно! Обирам всичката мъзга от путката и с ръка и я размазвам по ануса ми.

 • Айде, давай, тъпак – викам му.

И в този момент той ме разцепва! Хич не му е малък! Изкрещявам от болка.

 • Спокойно, бебчето ми – нарежда хубавата Никол – Давай, връткай се!

Боли ме, ама и ми е кеф. Започвам да му се връткам на мръсника.

Чука ме така към десет минути. Не мога вече да броя на Никол клиторните оргазми. Искам да я надена както трябва. Тя, обаче, явно е щастлива.

 • Никол, искам да те чукам – казвам и.
 • Ще ме чукаш, сладък, нека само Джорджо да ти напълни дупето със сперма! Много ме възбужда!
 • Никол – стена аз докато скапания нерез ме ебе – Той се изпразни два пъти досега! Само си сложи ръката между краката ми и ще усетиш колко сперма ми изтича от дупето!
 • Нищо, бебче – казва ми тя – накарай го да свърши трети път! Много ще ми хареса!

Много се постаравам. Въртя си дупето, въпреки, че ме боли. След още десетина минути тъпака свършва за трети път и усещам остатъците от топлата му сперма да се изливат в мен. В момента, в който го изважда се качвам върху Никол и докато се усети съм я наденал.

Чукам я със страшен кеф! Първо Никол е много красива жена, второ е лесбийка, което я прави много трудно достижима и трето – трябваше да отнеса три тека за да се добера до нея!

Чукам я с мощни тласъци и огромен кеф! Тя е много възбудена и стене заедно с мен. Усещам как путката и направо е протекла! Няма такъв кеф!

Изведнъж усещам как нечия ръка размазва слюнка по ануса ми и вече го поемам! Обръщам си и викам:

 • Джорджо, не ти ли стигна?! Обаче там не е Джорджо, а протежето на Никол! Джорджо се е облякъл и ни гледа отстрани.
 • Остави го да ти се изкефи, бебче – мърка хубавата Никол. 

Няма какво да правя, поемам го и продължавам да чукам хубавата Никол.

Свършваме по няколко пъти. Накрая лягаме изтощени на едно диванче.

 • Никол – казвам и – много съм доволен, че те изчуках! Ама не можеше ли да го направим без мен да ме разцепят от ебане?
 • Не, бебче – казва ми красавицата – Ако не те бяха наебали, и то здраво, нямаше да се възбудя изобщо.
Rating: 4.14/5. From 7 votes.
Please wait...