Аз, жена ми и тираджиите

От много дълго време се опитвах да накарам съпругата ми Ива да участва в групов секс. За мен беше възбуждащо и вълнуващо, защото тя е моя. Все едно да си купиш Мерцедес и да искаш да се изфукаш с него пред приятелите си, но да знаеш, че те няма да го карат, защото е твой.
С жена ми сме заедно от 15 години, женени сме от 5. Не е необходимо да казвам, че след 15 години сексът вече не беше същия. Държахме се един с друг като най-добри приятели, но и двамата имахме сексуални желания, които трябваше да бъдат задоволени.

Жена ми беше висока 155 см, 35 кг (размер 0!), имаше дълга руса коса, гърдите й бяха дребни, но си бяха нейни. Задникът й беше перфектен и нямаше и грам мазнина по тялото си.
Основният проблем беше, че аз исках да организирам групов секс и да си прекараме страхотно, което щеше да ми покаже колко лоша може да бъде. Исках тя да покаже животинските си инстинкти пред момчета без аз да й казвам какво и как да прави. Единственото условие беше аз и момчетата да командваме и доминира, а тя да бъде съпругата-курва, която се подчинява и никога не казва “не”.
Много ми харесваше тя да ме възбужда, като гледа порно списания, порно филми или ми говори неприлични неща, докато ми прави свирка. Тя трябваше да казва неща като:
-О, погледни този голям черен кур…това момиче има късмет, тя ще обслужи всички тези курове…о, скъпи, всичките й дупки са пълни…аз също искам да гълтам.
По мое желание, всички списания, филми и разкази бяха за момчета от етносите. Веднъж тя ми говореше за групов секс, докато ми правеше чекия, а аз свърших бързо, защото историята беше много мръснишка. Отново реших да я попитам дали иска да си направим истински групов секс с мъже от етносите.
-Скъпа, – започнах аз – все още ми се иска да участваш в групов секс с мъже от етноси.
-Скъпи, не разбирам защо продължаваш да ме молиш. Знаеш, че няма да го направя – каза тя.
-Хайде, скъпа – увещавах я аз – това ще разнообрази сексуалния ни живот. Много искам да го направим и ти да участваш, да се държиш като робиня и проститутка за група мъже. Но искам и на теб да ти е приятно и да ти хареса. Какво ще кажеш?
Тя помълча малко, не отказа веднага и явно обмисляше предложението ми.
-Хайде де, знаеш, че те обичам. А и не е нужно да ги виждаме отново след това. Ще се позабавляваш малко и ще продължим напред – казах й аз.
-И ти няма да имаш нищо против? – попита тя с глас, който звучеше като въпрос, но и като заявление.
-Не, няма да имам нищо против. Нека го направим. Умолявам те за това 5 години. Но нека подчертая, че аз и момчетата ще доминирам, а ти ще изпълняваш всяка наша заповед. След това няма да имаш вина за нищо, защото просто ще си следвала нашите заповеди.
-Ами…сексуалният ни живот е доста скучен напоследък. Ако сега го напря, ще престанеш да ме молиш вече, защото това наистина ме вбесява – каза тя.
-Добре, обещавам. Това ще направи сексуалния ни живот много по-интересен и вълнуващ. Само виж кура ми!
Тя погледна надолу, а курът ми беше твърд като скала и стърчеше нагоре.
-Ами, добре, ако намериш момчета със страхотни пишки, ще го направя.
-Наистина ли ще го направиш? – попитах аз.
-Да, добре. Ако уредиш всичко, ще бъда вашата лоша курва и обещавам да ви обслужа всички. Съгласен ли си?
-Да, скъпа, да – казах аз развълнувано, прегърнахме се и й казах, че ще уредя нещата за уикенда.
ВРЕМЕ ЗА ШОУ
Беше събота вечер и ние решихме да отидем в един малък бар извън града.
-Скъпа, отиваме в един бар, знам, че се превръщаш в животно, когато се напиеш, така че…
Тя се съгласи и след 15 минути влязохме в бара, за да пийнем по нещо. Накарах я да изпие всичко бързо и след още 15 минути алкохола свършва. Хваща я много бързо и аз казах:
-Така, сега ще излезем на улицата и ще спрем някой камион, а ти ще правиш каквото ти кажа! Ти ще бъдеш моята малка курва тази вечер, нали?
-Хммм, да, звучи ми забавно – измърмори Ива и тръгнахме към мястото до ресторанта, където спират камионите, за да почиват шофьорите. Всички я гледаха, тя беше облечена с рокля на цветя и розов камшик, с черни обувки с 10-сантиметрови токове. Нямаше сутиен. В ресторанта имаше седем мъже, всички гледаха нея. Казвах й да седне на една маса в средата на заведението. Ива седна и кръстоса крака. Алкохолът й въздействаше и след няколкото минути, през които шофьорите я гледаха, путката й се навлажни. Тогава й казах да разкрачи краката си и да ги качи на масата.
-О, боже – прошепна тя – всички мъже ще видят разкрачените ми крака! Не мога да го направя!
-Скъпа, ти се съгласи…хайде – настоях аз.
-Ами, путката ми е влажна – каза тя. –Сигурен ли си, че искаш да го направя?
-Да, стига си ме питала. Качи краката си на масата…веднага! – заповядах й аз.
Ива вдигна късата си рокля до кръста и качи краката си на масата. Светлината в заведението беше слаба, но все пак шофьорите можеха да видят под масата, но без да различат нищо…най-интимните й части бяха затъмнени, но те със сигурност виждаха как розовия камшик закрива путката и задника й.
Аз се наведох към нея и й прошепнах:
-Скъпа, дръпни камшика, за да могат момчетата да видят путката и задника ти.
Ива се усмихна развълнувано и погледна шофьорите. После бавно дръпна камшика настрани и показа путката и задника си. Започна да търка путката си и соковете й изтичат към задника й. Всички мъже я гледат, а на мен много ми харесва! Те не могат да повярват на очите си. Ива поглеждаш всеки от тях в очите и продължава да пипа с ръка клитора си.
След това аз казах на висок глас:
-Ние отиваме в тоалетната, а тези шофьори ще те чукат във всички дупки!
Ива се съгласи и ние тръгнахме към тоалетната. Аз влязох, за да проверя положението, докато тя изчака отвън. Когато излязох, за да я взема, седмината шофьори бяха при нея. До една от тоалетните имаше пейка. Аз й казах да съблече роклята си и да остане само по обувки, а тя изпълни моите заповеди веднага.
-Скъпа, сега ще паднеш на колене на пейката, ще се наведеш и ще оближеш тоалетната – казвам аз. -Вдигни седалото и оближи цялата тоалетна. Кучко, направи го веднага! – крещя аз. -Преди тези мъже да те чукат, трябва да изчистиш тоалетната с език. Но тъй като душовете не работят, трябва да изчистиш и тях самите с езика си.
-Слушам господарю – отговаря кротко Ива.
Тя пада на колене и се навежда, като се подпира с ръце на тоалетната. Това разкрива прекрасна гледка пред шофьорите: космите й са обръснати под формата на триъгълник, а срамните й устни са напълно обезкосмени, както и прекрасния й розов задник. Това беше най-прекрасния задник, който съм виждал.
Шофьорите започват да се навъртат около не и тоалетната. Аз им казах:
-Добре, момчета, съблечете дрехите си, без да сваляте бельото си.
Те изпълниха моите заповеди и чакаха, а куровете им стърчаха през гащите им.
-Залавяй се за работа, скъпа – казах аз.
Ива ближеше тоалетната и я целуваше. Погледна нагоре към момчета и разбра, че трима от тях са турци, останалите – българи.
-Скъпа, виждам, че гледаш между краката им. Ако искаш да видиш куровете им, помоли ги да си свалят бельото.
Ива погледна към тях и ги помоли:
-Може ли да видя куровете ви?
Всички те свалиха бързо бельото си и пред Ива се разкри следната гледка: първият беше бял мъж с космати топки, членът му беше 16 см; вторият също беше бял, с твърди стегнати тестиси, курът му също беше 16 см; третият беше турчин, също космат, топките му висяха, а хуя му беше 17 см и твърд; четвъртият беше бял, обезмосмен, а курът му беше 15 см; петият беше турчин, космат с 17 сантиметров кур; шестият, който също беше турчин, имаше много големи и увиснали топки, а хуят му беше 16 см; последният седми също беше турчин, а курът му беше огромен – 20 см, а топките му бяха космати и висяха.
-О, искам да обслужа всеки от вас, с тези големи и дебели курове. – каза тя с възторг.
Аз извадих тубичка вазелин и казах на момчета да си поиграя с пръсти с задника на Ива.
Единият от турските шофьори намаза средния си пръст с вазелин и го вкара в задника й.
Към него се присъедини и втория турски шофьор. Те вкарваха и изкарваха пръстите си от задника й, а тя крещеше:
-Ооо, даааа. Страхотно е!
Момчета започнаха да стават нетърпеливи и аз заповядах на Ива да оближе с език топките и задните им. Тя се зарадва и изпълни моята заповед, като облиза задниците и тестисите на всички седем мъже. Моят кур ставаше все по-твърд само докато я гледах.
След това тя вкара в устата си куровете им един по един и започна да ги ближе и смуче. Мъжете ми поискаха разрешение да я чукат и аз се съгласих. Първият шофьор коленичи до Ива. Чух я как изкрещя от удоволствие, когато той вкара 16 сантиметровия си кур в стегнатия й задник. Аз вкарах кура си в путката й и започнахме да я чукаме едновременно. Тя крещеше от удоволствие. В този момент над нея се надвеси огромния 20 сантиметров кур на третия турски шофьор.
-Може ли да ти направя свирка, – попита тя и налапа кура му в устата си.
Аз и първият шофьор я чукахме, докато тя се опитваше да побере в устата си огромните топки на турчина.
След около 5 минути шофьора свърши в съпругата ми (това беше третия път, в който той се изпразваше в нея).

Следващият бял шофьор вкара 17 сантиметровия си кур в задника на Ива, на мястото на първия. Двамата я чукахме бясно, а тя продължаваше да ближе и смуче 16 сантиметровия кур на турчина. Ива беше в екстаз, стенеше и викаше от удоволствие. Турчина започна да вкарва хуя си все по-дълбоко в устата й.

Тримата продължавахме да я чукаме във всички дупки – аз в путката, белия шофьор в задника, а турчина – в устата.
По едно време аз казах:
-Момчета, нека да спрем за малко – и тримата извадихме куровете си от нея. – Скъпа, легни по гръб на пода.
Ива легна на пода и аз накарах турчина да вдигне краката й до главата й, за да се открие задника й. Вкарах кура си в задника и й започнах да я чукам бясно, все едно беше последната жена на земята. Тогава наредих на турчина да застане така, че Ива да може да ближе задника му с езика си. Той се намести, а тя вкара език в задника му.
Междувременно, аз изкарах кура си от нея и турчина със 17 сантиметровия хуй започна да я чука в задника.
Той вкарваше със сила хуя си в тесния задника на Ива и го изкарваше.
-Нека някой друг седне на лицето ми! Искам да оближа задника на още някой! – молеше се тя.
Турчинът се изправи и на негово място се настани един бял шофьор. Тя ближеше задника и топките му. В това време аз отново вкарах кура си в тесния й задник.
Тя продължаваше да ближе и смуче задника на другия шофьор, а той крешеще:
-Давай, скъпа, още малко и ще свърша!
Ива чу зад себе си още един глас:
-И аз съм готов да свърша – тя разбра, че това е турчина с 16 сантиметровия кур.
Той клекна над лицето й и каза, че ще свърши там.
-Не, направи го в устата ми – каза Ива – Искам и двамата да се изпразните в устата ми.
Поне шест гъсти струи се изсипаха в устата й. Тя гледаше тежката и лепкава сперма, която течеше в нейната уста. Никога преди не беше гълтала толкова гъста течност.
Аз също извадих кура си от задника й и клекнах над лицето й. Тогава вторият шофьор вкара 16 сантиметровият си кур в задника й.
Аз се изпразних поне осем пъти в устата на Ива, спермата беше също много гъста и лепкава.
-Сега го глътни, скъпа – заповядах й аз. Тя затвори уста и преглътна два пъти.
Белият шофьор, който я чукаше в задника, попита дали също може да свърши в устата й.
-Определено ще оближа и твоя задник, но имам и нещо друго наум – отвърна тя и погледна последния седми шофьор – турчина с чудовищния 20 сантиметров кур, който досега чакаше.
-Легни на пода, голямо момче – каза му тя.
Той легна по гръб, а кура му стърчеше, целия намазан с вазелин. Беше твърд, а косматите му топки висяха до него.
Съпругата ми Ива се изправи и се насочи към него:
-Да видим ще успея ли да го направя – каза тя.
Тогава наведе розовия си задник към 20 сантиметровия му кур и го вкара в задника си. Тя подкачаше нагоре-надолу, нагоре-надолу, а курът му влизаше чак до топките му.
Останалите мъже бяха впечатлени.
-О, да. Целите 20 сантиметра са в задника ми – възкликна тя. Тогава погледна към втория шофьор и му каза:
-Ела тук.
Той дойде и се наведе към Ива, като разкри косматия си задник. Тя разтвори задника му с ръце и започна да го целува и да го ближе.
След няколко минути тя се обърка с лице към турчина и накара другия шофьор да застане на четири крака. Отново вкара кура на турчина в задника си и отново започна да ближе задника на белия мъж.
Турчинът я чукаше в задника, а тя спря да ближе другия, за да попита:
-Скъпи, може ли още някой да ме чука в задника? Искам два кура в задника си.
Аз се съгласих и посочих шофьор номер 5, който не беше чукал жена ми. Той коленичи и се присъедини със своя 17 сантиметров кур към 20-сантиметровото чудовище в задника й.
Сега съпругата ми имаше два големи дебели кура в задника си, докато ближеше косматия задник и топки на един от шофьорите!
Шофьорът с 16-сантиметровия хуй се приближи към лицето на жена ми. Той беше единствения, който все още не беше свършил
-Хайде, курво, отвори широко устата си – каза той – Готова ли си?
-Да, готова съм. Искам да гълтам, докато имам два дебели кура в задника си – изкрещя жена ми.
Гореща гъста струя се изсипа в устата й. Бях наистина впечатлен от количеството и гъстотата на спермата му, но бях силно впечатлен и от жена ми.
Тя мъркаше от удоволствие. В този момент двамата шофьори, които я чукаха в задника, закрещяха, че ще свършват.
-Пробвайте да уцелите устата й оттам, момчета – настоях аз.
Те извадиха куровете от задника й и ги стиснаха. Стояха пред нея в и един и същи момент се изпразниха. Беше невероятно! Никога преди не бях виждал подобно нещо.
Около 15 струи се изсипаха в устата й. Всичко се събра на езика й и го покри.
Тя ми се усмихна.
-Хайде, скъпа, глътни го. – казах аз. Тя се опита да преглътне, но сякаш не можеше. След миг тя отвори уста – беше глътнала всичко.
Беше наистина впечатляващо: жена ми облиза задниците на всички, всички осем мъже я чукахме в задника и погълна огромно количество сперма!
Ние бяхме изтощени, а жена ми беше леко засрамена, защото действието на алкохола отмина. Шофьорите не казаха почни нищо, благодариха на Ива и казаха, че това е било най-хубавото им чукане и си тръгнаха.
Жена ми се почисти, доколкото може, облече се и излязохме от банята, като се държахме за ръце.
-Скъпи, може ли да си поръчам нещо за пиене? – попита тихо Ива.
-Да, какво искаш? – казах аз.
Тя коленичи на един стол и започна да разглежда менюто. Голотата й привлече погледа ми – роклята й се беше вдигнала, като разкриваше задника й. Не можех да повярвам на очите си! Когато се обърнах, видях 15 шофьора да гледат голия й задник и путка

Rating: 4.00/5. From 10 votes.
Please wait...