Амбициозната Ана

Ана беше млада, красива, умна… и омъжена. Беше израснала в България и пристигна в Щатите след като получи стипендия да учи икономика. Едно лято, докато довършваше магистратурата си, тя дойде да работи при мен като стажант. Така се запознах с нея. После тя се прибра в България, но две години по-късно се ожени за американец и се върна.
Бях се издигнал и вече заемах висок пост в голяма компания, когато Ана пак дойде в САЩ. Тя работеше в малка фирма и много искаше да се премести при мен, защото знаеше, че парите ще са повече. Започна непрекъснато да ми изпраща имейли и да пита мога ли да направя нещо по въпроса, като се надяваше да я вкарам с връзки.

Срещнахме се в едно кафе да обсъдим нещата и аз й казах да се пробва да кандидатства по обичайния ред за някои от позициите. Тя настоя аз да й обясня подробно за условията, които компанията предлагаше, и така от дума на дума някак се озовахме в апартамента ми, седнали пред компютъра. По-точно Ана седеше на бюрото ми, а аз стоях зад нея, надничах над рамото й и обяснявах каквото трябваше.
Приведох се по-напред, за да посоча нещо на екрана, и тогава Ана се извърна и ме погледна. Големите й кафяви очи се втренчиха в мен за секунда, а след това не знам кой направи първата крачка, но устните ни се срещнаха. Целувката бе дълга, страстна и греховна. И двамата бяхме женени. Добре че жена ми щеше да отсъства няколко дни заради пътуване по работа.
Едва намерих сили да се отдръпна от Ана, но някак успях и й казах, че съжалявам. Ана нищо не отговори, продължи да ме гледа още няколко секунди, след което пак ме целуна. Този път целувката беше още по-гореща. Ана се завъртя в стола и обви ръка около врата ми, след което се изправи и се притисна към мен.
Обвих ръце около кръста й и двамата се запрепъвахме към леглото, без да прекъсваме прегръдката. Ана се приземи по гръб на матрака и ме придърпа върху себе си.
Сега беше последната възможност да проявя малко разум и да прекратя всичко докато е време, но вместо това ръката ми се плъзна под копринената й блуза. Пръстите ми погалиха гладката кожа на корема й и се пъхнаха в чашката на сутиена й. Стиснах меката й плът и ощипах зърното, след това направих същото и с другата й гърда.
Ана изстена и прехапа устни. Разтвори бедра и аз притиснах твърдия си кур между тях и започнах да го търкам в нея.

 • Да… – изстена Ана, а аз се претърколих по гръб и я притеглих върху себе си. Тя ме възседна и продължи да се отърква в мен, докато аз мачках циците й с една ръка, а с другата стисках заобленото й дупе.
  Изследвах всичките й извивки, а тя сложи ръка върху издутината в панталоните ми. Започна да движи пръсти и да търка кура ми. Аз пъхнах ръка отпред в панталоните й и проврях пръсти под ластика на бикините й. Напипах топлата влага в цепката й и погалих набъбналите й срамни устни.
  Ана пак изпъшка едно „да”, когато усети докосването ми, а ръката й остана на кура ми, като го стискаше през плата на панталоните. Вкарах средния и безименния си пръст в путката й и ги завъртях вътре. Ана започна да се гърчи, като тихо повтаряше „да” отново и отново измежду стонове на удоволствие.
  Още и още сокове извираха от Ана и се стичаха по пръстите ми, докато ги вкарвах и изкарвах от путката й, а тя клатеше дупето си и се нанизваше на тях. Вдигна ръце към гърдите си и започна да щипе зърната си. Стоновете и въздишките й се бяха учестили и тя едва си поемаше дъх. Преместих пръсти към клитора й и започнах бързо да го търкам.
  Ана прехапа устни и изви гръб. Тялото й замръзна за момент, след което се разтърси в още по-силни гърчове, а от устните й излезе дълъг стон, след това още един. Пак вкарах пръсти в нея и започнах трескаво да ги движа, а Ана се тресеше в неконтролируеми спазми. Тя нададе още един силен вик, след което впи пръсти в ръката ми.
 • Стига… стига… не мога… – прошепна тя и ме накара да спра.
  Ана лежеше по гръб и дишаше тежко. Претърколих се и легнах до нея. Исках да оближа пръстите си, омазани в соковете й, но не го направих, за да не ме помисли за някакъв маниак. След малко тя се обърна на една страна и ме прегърна с една ръка. Сгуши лице във врата ми и известно време никой не продума. За момент си помислих, че тя може да избяга преди и аз да съм свършил, и да си остана сам с този надървен кур.
  За мое успокоение Ана пъхна език в ухото ми и спусна ръка надолу по корема ми. Тя се надигна и се зае да разкопчава панталоните ми, коленичила до мен. Извади кура ми и го стисна в малката си ръка. Потърка го няколко пъти, след това започна ритмично да го помпа с все по-бързи и резки движения. Реших, че иска така да ме накара да свърша и с това да се отплати за удоволствието, което й бях доставил. Така се бях възбудил, че нямаше да й отнеме дълго време.
  Бях затворил очи и си представях как Ана ме язди и крещи мръсотии. Все повече се приближавах към оргазма, когато ръката й внезапно спря. Отворих очи тъкмо навреме, за да видя как тя обвива устни около кура ми. Главата й бавно се спускаше надолу, докато накрая устните й стигнаха основата му. Тя го задържа дълбоко в устата си и започна да стяга гърлото си и да мърда езика си, за да го масажира. Вълни на силно удоволствие се разнесоха по цялото ми тяло.
  Оралните умения на Ана надминаваха всички свирки, които ми бяха правили досега. Тя нападна кура ми като озверяла тигрица и започна да прави най-невероятни неща с езика и устните си. Ту движеше устата си нагоре-надолу по ствола със страхотна бързина, ту поемаше кура ми невъзможно навътре в гърлото си, или започваше да ближе и смуче само главата му и да я стиска и гали с устни и език. През цялото време знаеше точно какво прави и какъв ефект ще постигне с всяко движение и успя да ме задържи на ръба доста дълго. Всеки път, когато си мислех, че ще се изпразня, тя някак успяваше да удържи положението.
  Сложих ръце на главата й и започнах да й чукам устата все едно беше путка. Ана засмукваше и следваше ритъма ми, а от устата й излизаше слюнка и се стичаше надолу по кура ми. Тя галеше топките ми, а когато устата й стигаше до върха на кура ми, езикът й описваше кръг около главата.
  Страшно се възбудих и реших, че този път вече ще се изпразня. Просто нямаше начин да ме задържи още веднъж. Тя нямаше такива намерения. Стисна кура ми с устни и натисна с пръст някакво място зад топките ми. Това накара спермата ми да изхвърчи като фонтан, а удоволствието беше невероятно. Натиснах кура си навътре в устата на Ана и продължих да я пълня със сперма. Тъкмо бях помислил, че вече всичко е излязло, когато тя направи още нещо с пръстите си и накара още малко сперма да се изстреля в устата й. След това наистина вече нямаше повече.
  Чак се бях зашеметил, а когато отворих очи, курът ми все още беше в устата на Ана. От устните й се стичаше сперма, а очите й бяха вперени в моите. Тя отдръпна уста, без да сваля поглед от мен, и преглътна. После се зае да облизва кура и топките ми, за да обере всичко до последната капка.
  Когато приключи, тя се сгуши до мен и попита дали ми е харесало.
 • Страхотно беше, но… май не трябваше да се случва.
 • Не ставай глупав. И двамата го искахме. Освен това, никой няма да разбере.
  Тя се облече, напомни ми да й се обаждам, ако в компанията се появи добра възможност за нея, след което си тръгна.
  В следващите седмици така и не се срещнахме повече, само си разменяхме мейли, главно по въпроса за евентуалното назначаване на Ана. Както и досега, тя все проверяваше и разпитваше какво става в компанията, искаше разни услуги от мен и не губеше надежда, че благодарение на мен все някак ще успее да се вреди
  Вече бяха минали няколко месеца, когато с Ана отново се видяхме. Излязохме да вечеряме заедно и пак захванахме обичайната тема за възможностите за работа в компанията и интервюто, на което тя се надяваше да я повикат.
  Ана почти не докосваше храната си, но за сметка на това обръщаше чаша след чаша вино. По едно време започна да разпитва за жена ми и като разбра, че тя пак е извън града, в очите й се появиха палави пламъчета.
 • Май пих много. По-добре да не карам колата, живея доста далече от тук. Но пък ти си на две преки. Може ли да остана при теб за тази нощ?
 • А какво ще каже мъжът ти като не се прибереш?
 • Ти не се притеснявай, това е моя грижа. Вече му казах, че няма да се прибера, и му пробутах някаква правдоподобна причина. Така че, може ли да остана? Хайде, ще бъде забавно.

Съгласих се. Стигнахме пеша до блока, в който живеех. Ана започна да ми се натиска още в асансьора. Когато влязохме в апартамента, тя се тръшна на леглото и каза, че е леко замаяна. Обърна се по гръб и леко сви в коляното единия си крак, така че полата й се вдигна нагоре. Погледна ме прелъстително и ми махна да се приближа до нея. Този път май щяхме да стигнем доста по-далеч от духането.
Ана обви ръце около врата ми, притегли ме и аз легнах върху нея. Тя побърза да ме целуне и да вкара език в устата ми. Целувката беше гореща и страстна, като че и двамата едва я бяхме дочакали и изгаряхме от нетърпение. Ана трескаво разкопча ризата ми и я свали, а аз направих същото с блузата и сутиена й. Претърколихме се и тя застана отгоре ми. Ръцете й се захванаха с ципа на панталоните ми и скоро останах съвсем гол.
Ана стисна кура ми и го потърка няколко пъти, после дръпна полата си още по-нагоре. Отдолу нямаше бельо. Стана ми ясно, че нямаше да губим време с предварителна игра.
Ана се наведе да ме целуне и отърка цепката си в надървения ми кур. Усетих как той се плъзва между влажните й срамни устни. Тя го нагласи в отвора на вагината си и се отдръпна от целувката, за да ме погледне.

 • Изчукай ме. – каза тя и вкара кура ми навътре в себе си.
  Хванах бузите на задника й, за да направлявам движенията й. Тя започна да се клати и да стиска кура ми с добре тренираните си вътрешни мускули. Имаше съвършен контрол върху тялото си. Отново притисна устни в моите и езикът й се стрелна в устата ми. Пищните й цици се търкаха в гърдите ми и тя издаваше сладки стонове на удоволствие. Двамата се движехме заедно в бавен ритъм, като при всеки тласък вкарвах кура си максимално дълбоко в нея. Тя беше страшно мокра и хлъзгава от сокове. Усещах как извират от нея и се стичат по телата ни.
  Претърколихме се, така че аз пак да съм отгоре. Ана вдигна крака и притисна колена към гърдите си. Продължих да я чукам с мощни и дълбоки тласъци, а тя ме гледаше в очите и не спираше да повтаря колко иска да я чукам. На лицето й беше изписана невъздържана похот, а стоновете й ставаха все по-силни.
  Тя успя да провре ръка между телата ни, за да търка клитора си. Погледът й беше подивял и тя ръмжеше от удоволствие. Клатех я здраво и топките ми се пляскаха в задника й. След малко тя отметна глава назад и цялата се стегна. Стисна рамената ми и ноктите й се впиха в кожата ми. Нададе пронизителен вик, а аз тъпчех кура си в нея отново и отново.
  Когато оргазмът й премина, тя каза, че не може повече и ме накара да спра. Извадих кура си от нея и тя се сгуши до мен за малко, колкото да си поеме дъх. Когато се успокои, тя се плъзна надолу по тялото ми и сложи кура ми между устните си. Смъкна полата си, преметна единия си крак над главата ми и спусна путката си над лицето ми. Започнах да лижа новите сокове, които вече течаха от нея, а тя отново пусна в действие феноменалните си орални способности.
  Използвах и пръстите и езика си, за да й доставя още удоволствие. Натиснах върха на пръста си в задника й и тя изстена едно „дааа”, с което ми даде да разбера, че много й харесва. Започнах да мушкам пръста си вътре, докато въртях езика си по клитора й.
  По засилващите се стонове можех да кажа, че Ана все повече се възбужда. Когато тя свърши, нова струйка сокове потече в устата ми.
  Ана се завъртя обратно и ме възседна. Целуна ме и усети вкуса си. Продължихме да се целуваме и тя се наниза на кура ми. Топките ми бяха напращели и спермата само чакаше да се изстреля. Ана нарочно ме държеше на ръба и забавяше ритъма щом усетеше, че вече едва се сдържам.
  Тя се премести и застана на четири крака.
 • Изчукай ме така. Тази поза ми е любима.
  Тя разтвори крака и вдигна дупето си нагоре. Гледката беше фантастична. Виждаха се розовите й срамни устни, набъбнали от възбуда, и анусът й между двете кръгли бузки на задника й. Тя се беше облегнала на лакти и ме гледаше през рамо.
  Първо само я подразних като потърках кура си в цепката й, без да го вкарвам. После с един тласък го пъхнах целия. Тя изстена, аз я сграбчих за бедрата и започнах да я чукам с яки удари.
 • Аааах, да, чукай ме! – викаше тя и бясно търкаше клитора си, а по бедрата й течаха сокове.
  Погледнах надолу да видя как добре смазаният ми кур се плъзга навътре във влажната й путка. Натиснах палеца си в тесния й анус и го вкарах навътре. Ана нададе такъв писък на удоволствие, че сигурно всички в блока разбраха какво става. Тя цялата се тресеше и мяташе глава наляво-надясно.
  Не стига че ме стискаше с путката си, а и пръстите й, с които търкаше клитора си, докосваха топките ми и съвсем ме влудяваха. Направих още няколко мощни тласъка, след което вкарах кура си максимално навътре и с див рев започнах да се празня в нея. Изстрелвах струя след струя, а Ана крещеше. Накрая спермата започна да прелива от нея и потече по бедрата й.
  Изтощен се отпуснах върху нея, без да вадя кура си. Тогава телефонът иззвъня и ни стресна. Отдръпнах се от нея и се обадих. Беше жена ми, която веднага започна да ми натяква, че съм забравил да й звънна. Докато я слушах, Ана засмука омазания ми в сперма кур. Почти веднага успя да го надърви.
  Тя ме възседна и намести пълната си със сперма путка на коравия ми хуй. Сложи ръка между бедрата си и разтвори срамните си устни, за да видя как го вкарва. Наниза се и пръстите й започнаха да описват кръгове по клитора й. После се отпусна назад, опряна на ръце, и започна бавно да се клати.
  Беше ми трудно да говоря така и се опитах да прекратя разговора, но жена ми не млъкваше. Ана се завъртя с гръб към мен и пак се наниза на кура ми. Гледах как задникът й се движи нагоре-надолу и гълта кура ми, а жена ми не спираше да дрънка, без да подозира какво става.
  Разговорът най-сетне вървеше към привършване, когато Ана се изхлузи от кура ми, хвана го и насочи главата му към ануса си. Натисна го навътре и успя да вкара върха му.
  Беше минало доста време, откакто за последно бях чукал някоя отзад, а от всички тях Ана беше с най-идеалното дупе. Тя натисна още, наниза се хубаво и започна да се клати. Апетитните й закръглености пак заподскачаха нагоре-надолу пред очите ми. Нямаше по-възбуждаща гледка от това как курът ми влиза между меките бузки на това съвършено дупе.
  Ана стенеше и се клатеше бавно, като вършеше цялата работа, а аз само лежах и гледах с възхита. Добре че тъкмо бях затворил телефона. Тя вкарваше кура ми докрай, спираше за момент и го стискаше с мускулите си, после се вдигаше обратно нагоре с въртеливи движения. Правеше всичко с лекота и явно имаше доста опит и с аналния секс. Ръката й пак беше между краката и търкаше клитора й с бързи движения.
  Тя седна върху мен, нанизана докрай, а пръстите й се забързаха още повече. Всеки миг щеше да свърши. Мускулите й се стиснаха и тя започна да трепери. Цялото й тяло потръпваше от силния оргазъм. Накрая тя се просна напред, задъхана. След това се обърна и се надвеси да ме целуне.
  Възседна ме, обърната с лице към мен и потърка кура ми в цепката на задника си.
  После пак го вкара в ануса си и с лекота го пое до край. Дишаше тежко и стегнатите й цици с големи щръкнали зърна се надигаха и спускаха трескаво. Започна пак да се клати, а аз правех тласъци нагоре и я посрещах.
  Този път аз сложих ръка между краката й започнах да търкам влажната й путка. Вкарах два пръста вътре и усетих как курът ми се движи в нея. Тя започна да щипе зърната си и да вика, че ще свърши. Соковете й потекоха по пръстите ми и тя се просна напред върху мен. Тялото й още се тресеше от оргазма, когато устните й жадно потърсиха моите. Извадих ръката си от нея и вкарах пръстите си в устата й, за да й дам да вкуси соковете си. Тя продължаваше бавно да се клати на кура ми, докато ме целуваше.
 • Мъжът ми не иска да ме чука отзад. Казва, че било мръсна работа, но на мен ми харесва. Добре, че си ти…!

Не можах да отговоря, защото устните й пак се залепиха за моите и езикът й се стрелна в устата ми. Задникът й стисна кура ми, докато тя бавно се движеше нагоре-надолу. После тя стана, легна по гръб и вдигна крака към себе си.
Веднага легнах върху нея и пак вкарах кура си в тесния й анус. Тя ме придърпа към себе си за още една трескава целувка. Започнах да я тъпча с мощни удари, без да откъсвам устни от нейните.

 • Чукай ме, по бързо! Искам да се изпразниш в задника ми. – изстена тя, когато се откъсна от целувката. Прехапа устни и отметна глава назад. Щеше пак да свърши. Този път дори не търкаше клитора си. Чуках я все по-бързо и пот се лееше от мен докато хвърлях всичките си сили да поддържам бесния ритъм, който тя искаше.
  Стоновете й преминаха във викове на неистова възбуда, а погледът й стана като на диво животно. Като я гледах и аз озверях и започнах да я блъскам с всичка сила. Тя пак се разтрепери в поредния оргазъм и ноктите й се впиха в мен.
  Така здраво я тъпчех, че сърцето ми щеше да се пръсне, а пред очите ми блестяха светкавици. Изревах като див звяр и започнах да се празня. Не спирах да правя тласъци, докато спермата ми се изливаше в нея. Когато се изцеди всичко до последната капка, най-сетне спрях и се отпуснах върху Ана. Тя беше все така вкопчена в мен и продължаваше да трепери. Не знам колко време сме стояли така, но накрая извадих кура си и легнах до нея, а после май съм заспал.
  По едно време се събудих, защото Ана ме разтърсваше.
 • Отивам да си взема душ. Ще се присъединиш ли?
  Отидохме в банята и влязохме под душа. Всеки започна да мие другия, като обръщахме специално внимание на някои части. Скоро курът ми пак се беше надървил. Притиснах го в задника на Ана, докато стоях зад нея и сапунисвах циците й. Спуснах една ръка между краката й и потърках клитора й. Тя изви глава назад и се целунахме. След това тя се завъртя и притисна хлъзгавото си сапунено тяло към моето. Продължих да я целувам, а ръцете ми стиснаха двете бузки на дупето й.
  Ана хвана кура ми и го навря между бедрата си. Започна да го търка в срамните си устни, а после вдигна единия си крак и го обви около кръста ми. Ръката й стисна кура ми и го насочи в цепката й. Вкарах го в горещата й путка, а тя се облегна на стената и започнахме да се чукаме под водните струи.
  След малко извадих кура си и накарах Ана да коленичи. Хванах главата й и натъпках кура си дълбоко в гърлото й. Тя го глътна целия и стисна гърлото си за допълнителна стимулация. Устните й здраво стискаха основата на кура ми, а гърлото й се свиваше и разпускаше. Издърпах кура си обратно и започнах да й чукам устата. Тя го лапаше с готовност и очевидно се кефеше. Колкото по-грубо го вкарвах, толкова повече се възбуждаше тя.
  Водата течеше по лицето й, докато вкарвах целия си кур в устата й и при всеки тласък го натисках в гърлото й. Тя го поемаше, без да се дави, а от ъгълчетата на устните й се стичаше слюнка.
  Тогава тя ме изненада и направи нещо, което никоя друга не се беше осмелявала. Докато ми духаше, вкара един пръст в задника ми. Усещането беше невероятно. Тя намери това, което търсеше, и нарочно натисна пръста си там. Това беше толкова възбуждащо, че веднага започнах да се празня.
  Когато изцеди всичко, Ана се изправи и ме целуна. Вкара език в устата ми и усетих вкуса на спермата си. Няколко капки се стекоха от устата й, но водата от душа ги отми.
  Ана се обърна с гръб към мен и се опря на стената. Наведе се и ме погледна през рамо.
 • В задника. Там го искам.
  Насапунисах пръстите си и вкарах два в ануса й. Мушнах ги няколко пъти, а после вкарах кура си. Тя бутна дупето си назад, за да се наниже. След няколко тласъка вече го бях вкарал целия вътре. Обвих ръце около нея и стиснах циците й, а зъбите ми потънаха в меката кожа на врата й.
  Знаех, че ще мине доста време докато мога пак да свърша, затова се концентрирах върху това да доставя удоволствие на нея. Вкарах два пръста в путката й и така започнах да я чукам и в двете дупки. Тя започна да стене и след малко преместих пръсти върху клитора й и започнах да го търкам.
  Усетих как цялото й тяло се стяга и ударите ми станах още по-силни и дълбоки. Ана изкрещя и цялото й тяло се изопна. Получаваше още един зашеметяващ оргазъм и се тресеше в силни тръпки.
  Извадих кура си и я обърнах с лице към мен. Целунах я, а после довършихме къпането и се върнахме в спалнята. Веднага щом пак се озовахме в леглото, Ана се покатери върху мен и намести путката си на лицето ми. След това засмука кура ми. Лизахме се един друг докато тя получи още един оргазъм.
  После Ана ме възседна и вкара кура ми в путката си. Наниза се и го задържа дълбоко в себе си. Започна да прави въртеливи движения, така че и клиторът й да се търка в тялото ми. Хванах бузите на задника й и започнах да направлявам клатенето й.
  Устните ни бяха слети в страстна целувка, когато поредният й оргазъм я връхлетя и тя изстена, без да вади език от устата ми. Усещах как соковете й се изливат и текат по топките ми. Задържах кура си дълбоко в нея и вкарах един пръст в задника й, което я подлуди и още повече усили оргазма й.
  Тя се изтърколи настрани, но аз бях все така надървен и исках още. Вече бях готов да се изпразня и легнах върху нея. Вдигнах краката й докато колената опрат в рамената й, след което забих кура си право във влажната й путка и започнах да я къртя като невидял. Топките ми се пляскаха в задника й при всеки мощен тласък. Очите й бяха вперени в мен.
 • Да, чукай ме! Точно така, тъпчи ме с дебелия си кур, искам да свършиш в мен.
  Топките ми се стегнаха и усетих как курът ми още повече се издува вътре в нея. Вените на врата ми изпъкнаха и направих няколко последни невъзможно яки тласъка преди да завра кура си дълбоко в нея и да го задържа там, докато се празня.
  Ана пак търкаше клитора си, докато я пълнех със сперма. Тя извика, успяла да си докара още един оргазъм. Тръшнах се върху нея и отново заспах. Когато пак се събудих, вече беше светло. Каква дива нощ!
  Ана я нямаше. Помислих, че се е измъкнала, докато съм спал, но когато станах, я намерих пред огледалото в банята. Беше се облякла и си слагаше червило. Косата й беше изтеглена назад в семпла прическа и тя пак беше придобила вида на сериозна делова жена.
  Тя приключи с грима си и излезе, а аз влязох в банята за един душ. Когато привърших и отидох да се просна гол на леглото, Ана все още не си беше тръгнала.
 • Трябва да вървя, но мисля, че имам още няколко минути.
  Тя се надвеси над мен и засмука кура ми.
  Има нещо особено еротично в образа на жена в строг делови костюм, която се е навела и е обвила начервените си устни около дебел кур. Усещах как се надървям все повече, докато тя го лижеше и засмукваше. На няколко пъти тя притисна кура ми дълбоко в гърлото си и го държа там, докато не остана без въздух. Устните и езикът й галеха всеки сантиметър от него, а от време на време тя се отдръпваше и го помпаше с ръка.
  Ако не бях се празнил и аз не знам колко пъти през последните няколко часа, сигурно щях да се свърша доста по-бързо, но Ана духаше ли духаше, а курът ми все така си стърчеше гордо изправен и нямаше никакво намерение да се празни. Накрая Ана загуби търпение.
 • Ох, така ще закъснея за работа – каза тя и облиза пръста си.
  Вкара го в задника ми и в същото време засмука кура ми навътре в устата си. Налапа го целия, докато устните й опряха в топките ми. Пръстът й пак намери онова специално място и номерът й подейства безотказно. След секунди вече се празнех в жадната й уста. Ана глътна всичко, после се изправи и приглади полата си. Върна се в банята да оправи червилото си, след което дойде да ме целуне.
 • Сега вече наистина трябва да вървя. Дано ми се обадят днес да ме извикат за интервю. Все още никой не ме е потърсил, след като си подадох документите. Ти ще кажеш някоя добра дума за мен на когото трябва, нали?
  Излишно е да споменавам, че Ана не само отиде на интервю, а и получи работата
Rating: 3.89/5. From 9 votes.
Please wait...