Ана

Ана беше на 19 години.Една вечер докато се прибирах , я видях в едно заведение с някакво момче, седяха си на една маса и може би поръчваха. Впечатление ми направи начинът по който изглеждаше.Беше се гримирала семпло ,но стилно и бе облякла дълга черна рокля с полугол гръб. Добре оформените и  гърди придаваха грациозни извивки на дрехата. В първия момент не бях сигурен дали това е тя, но се позагледах по обстойно. Дългите и леко накъдрени коси с червеникав нюанс се разливаха върху раменете. Лицето и, леко овално с правилни черти и усмивка която сякаш озаряваше цялото пространство. Определено беше тя.

Влязох в заведението, не знам защо, но бързо се спрях, защото тя стана от масата, направи някакъв жест и тръгна към мен.Приближаваше ме,а гърдите и се поклащаха с всяка нейна крачка, сякаш следват симфонична мелодия.Дамата наистина беше музикантка и облеклото и напомняше концерт.

Аз се прикрих зад ъгъла и видях как влиза в дамската тоалетна. Момчето също стана и помислих, че ще я последва,но той доста безразлично зави и излезе от заведението.

Не бяха минали и пет секунди от неговото напускане и най-неочаквано, светлините угаснаха.От тоалетната се чу тих писък и аз механично влязох, без да се замислям.

Тя се бе намокрила на чешмата.Едвам виждах силуета и, и се приближих зад нея,когато тя най неочаквано се обърна и ме целуна.Не чаках специална покана и започнах да отвръщам на страстните и целувки.С едната си ръка я прегърнах , а с другата опипах гърдите и.Усетих набъбналите зърна, докато мачках прекрасните форми за които всеки мъж и всяка жена само могат да мечтаят …

Курът ми вече бе готов да я обладае и тя осъзнаваше това докато разкопчаваше панталоните ми.Страшната ми възбуда си личеше.Ана смъкна и бельото ми и коленичи пред мен, като отведнъж налапа целия ми пенис.Едвам се сдържах да не се изпразня върху сладкото и лице .

Не след дълго я подканих да се изправи и бавно и свалих презрамките на роклята,тя се плъзна и се събра около кръста , а циците и моментално се озоваха в шепите ми.

Тя започна да стене , избутах я до плота с мивките и я сложих да седне на него.

Насъбрах роклята и нагоре и изненадващо за самия мен, скъсах нежните и гащички,при което тя простена.Не губих време и я придърпах към себе си, като направо и го вкарах.Беше толкова влажна и топла…Удоволствието от проникването в нежната и путка не може да се сравнява с никое друго.Започнах да я чукам , силно и дълбоко, а тя уви крака около мен сякаш да не избягам.Отпусна се и легна на плота като се извъртяхме малко настрани. Без да спирам да я чукам мачках прелестните и гърди.

Странно беше , че тъкмо преди първия си оргазъм тя спомена нечие име, после ме избута от себе си,слезе от плота и се преви върху него, легна по корем.Циците и се опряха в мократа повърхност до мивката,а аз я натиснах отзад и отново я обладах.Чуках я отзад,прегъната над плота, а перфектният и гръб се изпъваше в екстаз при всеки мои тласък. Малкото сладко дупе, което до преди година е било девствено, жадно поемаше тласъците ми.Усещах как всеки момент ще я напълня със сперма, но не ми се искаше това удоволствие да свършва и някак успявах да се въздържа, но в един момент усетих, че е време.Излязох от нея и я обърнах към мен.Бутнах члена си към лицето и , и тя го лапна, но само след миг спермата започна да изхвърча върху лицето и гърдите и. Това бе и мигът в който токът дойде ..

Елесар.

Rating: 4.50/5. From 4 votes.
Please wait...