Ани. Нежен инцест

Събудих се рано както винаги. Слънцето леко прозираше през процепа на завесите и падаше точно върху стегнатите ми гърди с малки кафяви зърна загорели от слънцето, защото се печех без горнище докато бяхме на вилата с брат ми и неговата приятелка – Мария.

По гърдите ми имаше засъхнала сперма. Спермата на по-големия ми брат – Иво, който вчера за пореден път смогна и на двете ни с Мария като ни дари със засищащ секс и хубава доза от спермата си. Измърках като си спомних за вчерашния секс и се

протегнах в леглото. Със затворени очи и опипващи леглото до мен ръце потърсих от двете си страни на широката спалня брат си и Мария. Исках да го хвана за кура още сега. Да го събудя и да ни обладае една след друга но брат ми явно беше станал. Напипах до себе си горещото тяло на Мария. Малко по-едра от мен (не дебела) по-висока и руса тя спеше до мен блажено.

Загледах се в красивото и лице легнах плътно до нея, прегърнах я през кръста и я целунах по устните силно и страстно при което тя пробуждайки се с едно приятно сънливо “Ммммммм…”  напъха език в устата ми и ме погали по клитора.
-Добро утро…коте – Каза Мария.

-Добро утро путенце. -Отвърнах аз -Как спа?

-Ох като яко изебана.

-Ахаха че то така си беше -засмях се аз и пак се целунахме.

-Къде е брат ти?

-Не зная и аз сега се събуждам.Сигурно е излязъл да вземе закуска. – Мария ме гледаше влюбено и ме галеше по едно от зърната ми

с опакото на едната си ръка.

-Как ти е дупето? -Попита ме тя.Вчера ми беше първия анален секс който протече невероятно хубаво под напътствията на Мария

и вниманието на брат ми.

-Добре съм все още го усещам разтеглено но ми беше хубаво. -Целунахме се отново.Страстно с език а Мария бръкна в ануса ми с

показалеца си.

-Хубавата ми малка сладурка. Ще те изям бе.Вчера така пискаше че свърших само от това докато Иво ти сцепваше задника.

-Мръсница. -засмяхме се заедно.

Тук е време да кажа че Мария е с шест години по-голяма от мен и е наборка на брат ми.Тя е супер дива в секса и аз се стремя да науча всички прийоми който тя знае.

Много е страстна и понякога от страст се случва да ми причинява болка като я да ме плесне по путето и то понякога доста силно или да ме щипе и хапе по зърната до не малка болка както и често да ми понабива по някой лек шамар и да  ми плюе в устата или по мен. Нямам особени проблеми с това търпи се а аз знам че го прави защото обича да е с мен ли с мен и Иво.

Ние често се чукаме само двете когато Иво е на работа като инициативата е предимно нейна.Аз съм по-нежна и плаха а и Иво наскоро ме отвори и не съм толкова професионалистка като нея.

– Ох путката ще ти схрускам! -каза Мария и ме дръпна за косата рязко но не ме заболя след което се зае да целува и облизва вратлето ми при което започнах да се подмокрям. Дъха и имаше сладникав аромат на скъпото вино което пихме снощи и никак не беше неприятен като за рано сутрин преди да си бе измила хубавите подредени бели зъби.

След като ме нацелува се качи върху мен и започна да се отърква в бедрата ми и да продължава да снове с език из цялата ми устна кухина.

-Как искам в такива моменти да имам кур и да те разцепя цялата! Навсякъде! -каза Мария, а аз нямах сили да говоря от желание и възбуда.

Натиска и върху бедрото ми стана по-голям, а влагата струяща от нея вече се стичаше по нежната ми кожа.Тя се изправи продължавайки да се отърква  мен, хвана ме с две ръце за шията ми, умерено (не слабо но не и силно) ме стисна докато свършваше бурно както винаги.

-Аааааааааххх дааааааа!!! Малка секси пачавра! Как ме кефиш само путко! Оооооххх даааа…! тя се разтресе и излегна върху мен дишайки учестено.

Дадох и време да се посъвземе, въпреки че беше мой ред да ме задоволи и нямах търпение. Вече бях хипер подмокрена и копнеех за устните и по моите срамни такива и езика и да си играе с клитора ми.

-Опаааа май още рано-рано започваме днес?

На вратата стоеше стройния ми красив брат с две хартиени торби с продукти в ръцете. -Никоя от нас не проговори а Мария докато все още лежеше върху мен прокара ръка под задника ми и напъха два пръста в ануса ми който не малко разшириха и без това все още раздразнен анус при което аз само леко изписках.Това беше достатъчно на брат ми да захвърли торбите на масата и да започне да се събува…

 

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...