Бяхме колеги

Бяхме колеги и донякъде приятели, но такива които ги свързваше предимно работата. Харесах я още когато дойде за първия си работен ден. Беше облечена стилно и същевременно семпло. Носеше жълто яке за ски, което свали и закачи на закачалка. Когато заговори, гласът и бе нежен с един съвсем лек нюанс на дрезгав отенък.Усмивката и сякаш изпълваше цялото пространство, изключително очарователна, както и самото момиче. Казваше се Нели, на 20 години, средна на ръст с отлична фигура. Беше много чаровна и сладка, нещо като Сандра Бълок на младини, дори още по-чаровна. С тъмни очи и черна права коса. Направо се влюбих на мига. Разбира се не можех да повярвам, че толкова хубаво момиче ще тръгне с мен и за това не предприемах нищо. Минаха месеци и аз тръгнах с една друга колежка, която знаех, че ме харесва. Аз също я харесвах, но само толкова и в това отношение, бях откровен, като и казах, че не мога да започна сериозна връзка с нея.

 Дойде лятото и гаджето ми замина в командировка, а в работата приключвахме задълженията си. Последната вечер преди отпуската излязохме няколко човека да се почерпим и с Нели се заприказвахме много сладко. После я изпратих до тях, но разговора беше много интересен и се качих в апартамента и, който беше празен, тъй като техните бяха на море. Вече наближаваше полунощ, тя сипа някаква ракия и продължихме да си бърборим, разглеждах разни снимки, поезия и т.н. В един момент, тя каза, че не е нужно да хващам такси да се прибирам, има достатъчно място да нощувам у тях. Аз разбира се се съгласих. Тя стана и отиде към уредбата за да смени музиката, обръщайки ми гръб. Сякаш на автопилот станах и отидох след нея. Протегнах се и я погалих по главата, като вплетох пръсти в косите и. Тя мигом отпусна главата си в дланта ми, което беше несъмнено добър знак за мен. Поиграх си малко с косата и, а тя продължаваше да се умилква нежно в дланта ми. Доближих се плътно зад нея и докато ръцете ми слязоха към талията и, започнах да я целувам по врата. Малко след това я обърнах към мен и нежно я целунах по устните. Първоначално целувката беше съвсем деликатна, но постепенно започнах да я целувам страстно и езиците ни се срещнаха в нейната уста. Едната ми ръка започна да се качва нагоре и обгърна лявата и гърда. Опипвах я внимателно през копринената и ризка, но скоро реших да действам по-целенасочено и след като разкопчах няколко копчета, захвърлих дрехата на земята. Панталонът също падна и го изнизах през стегнатите и бедра. Вече я сложих да седне на близкия диван. Тя бе с бял сутиен и бели бикини. Аз бързо се съблякох и нежно я бутнах да легне на дивана като аз се наместих върху нея. Започнах да я целувам отново и не след дълго смъкнах презрамките на сутиена. Циците и не бяха големи, но стегнати и добре оформени, приятно изпълваха шепите ми. Махнах сутиена за да не ми се пречка и започнах да целувам циците на Нели, като ръцете ми бавно се спуснаха надолу с цел да събуят бикините.

-Сигурен ли си?-каза тя като ми хвана ръцете заедно с бикините и спря моето движение.

-Разбира се.-отвърнах аз и след като тя пусна гащичките си аз ги смъкнах и захвърлих на персийския килим, където веднага след това се озоваха и мойте боксерки.

Целувах я по корема, гърдите, шията, устните, а ръката ми се спусна надолу, между разтворените и крака. Тя вече беше толкова мокра, че нямаше нужда от особена стимулация. Бях толкова възбуден и не исках да се бавя повече, наместих си члена и бавно проникнах в нея.Вълна от емоция, възбуда и топлина в слабините. Допрях гърдите си до нейните, като вече не стоях в опора, а на лакти, върху нея. Започнах бавно да я чукам, а тя стенеше от удоволствие. Мислех си само как да не свърша и реших да сменя позата, за да овладея възбудата. Обърнах я по корем и вдигнах дупето и към кура си, тя застана на четири крака, отново я обладах и започнах да я чукам ритмично. Ръцете ми ту я държаха за кръста, ту се спускаха и си играеха с хубавите и цици. Дупето й подаваше на силните ми тласъци. Косата на Ели, черна, дълга, права, вече беше вън от всякакъв порядък и се мяташе на където я поведат тласъците и гравитацията. Възбудата ми нарастваше, особено когато сладкото и дупе плющеше. Излязох и и казах да стане, тя се изправи и се опря на стената с 2 ръце, а аз отново я обладах отзад. Така сменихме няколко пози. Чуках я отзад, докато тя лежи по корем, превих я върху барплота на кухненския бокс и отново наебах стегнатото и дупе. После я хвърлих на пода по гръб и легнах върху нея.

-Харесва ми че обичаш разнообразието.-каза тя.

-И на мен ми харесва.- и докато изричах тези думи отново курът ми потъна, между бедрата на девойката. Виждаше се един добре оформен правоъгълник, от къси косъмчета в който потърках кура си преди проникването. Чуках я на пода, върху персииския килим, но вече се чукахме повече от час и усещах, че идва време да свърша, а хич не ми се искаше. Толкова я харесвах, че не ми стигаше насладата, а и не знаех какво ще и хрумне на другия ден и дали ще ме пожелае отново.

Не след дълго излязох и и казах да стане права, аз също се изправих. Не бях сигурен дали ще иска да ми духа, но тя усети момента сама и коленичи пред мен, налапвайки твърдия ми кур. Беше невероятно да гледам, как чукам сладкото и лице. Как с целия си чар, обаяние и невинност поема кура ми с нежните си устни. След като малко си поигра с него, хвана члена ми и започна да ми духа здраво, което много ме възбуди, но се наложи в един момент да я избутам, защото щях да се изпразня, а още не ми се искаше да свършвам.

-Отиди и си облечи някоя рокля.- казах аз.

-Ама ти май не искаш да свършваш, не ти ли омръзна?

-Няма как да ми омръзне…

-Добре, отивам…- и тя отиде в друга стая. След няколко минути се върна облечена в дълга черна рокля, от някаква памучна материя, много мека на пипане.

След като влезе в стаята, бях възхитен разбира се, но веднага я награбих и започнах да я опипвам през роклята. Избутах Нели до кръглата дървена  маса и я сложих да легне върху нея, само краката и висяха. Аз бързо се наместих между тях, насъбрах роклята около кръста и, и отново я обладах. Този път страстно и бързо започнах да я чукам отпред. Пипах циците и докато тласъците ми  пързаляха дупето и по повърхността на полираната маса. Бърках в деколтето и я държах за циците докато я чукам, но скоро и смъкнах презрамките и така цялата рокля се озова около кръста на чаровницата.

Страхотно чукате… излязох и я подпрях на барплота отново, където я наебах здраво, но само за малко, после легнах на пода и я подканих тя да се качи върху мен. Тя го направи внимателно, дори малко плахо. Сега тя командваше темпото и постепенно то се усилваше или намаляваше, а аз си играех с циците и. В един момент я прегърнах и започнах да и помагам с тласъци отдолу, но това също е уморително, за това в един момент решихме да сменим позата. Вече бяха минали повече от 3 часа и усещах, че е време да свърша, за да не загуби интерес девойката. Казах и да легне по корем на пода. Тя го изпълни. Аз легнах отгоре и, обладах я. Постепенно засилих темпото и силата с която я чукам. Дупето и поемаше тласъците ми, а Нели дишаше тежко и възбудено под мен. Пляс, пляс, отново и отново и вече не издържах. Излязох и започнах да се празня върху дупето и гърба и. И двамата се отпуснахме с въздишка. После се изкъпахме и си легнахме заедно в нейното легло, голи. Поговорихме малко и заспахме, докато на вън, слънцето изгряваше…

Елесар

Rating: 3.00/5. From 4 votes.
Please wait...