ВИП Ивелина – 1част „клиента с фетиш към пушенето“

Автор: Bgerotikautor

Жанр: Фетиш към пушене на цигара, анален секс, груб анален секс, доминация над жена, дълбоко гърло, Умствен контрол,  връзване, Изпразване в устата, Садо-мазо

Ивелина бе от онези ВИП компаньонки, които основно работеха с клиенти, които имат нестандартни фетиши и сексуални предпочитания. За да се отсяват самостоятелно другите, които просто искаха да освободят сексуалното напрежение чрез бърз секс помагаше и доста скъпата тарифа от 300лв / час, на която тя работеше, отделно тя бе описала в обявата си много точно какви услуги предлага:

“Аз съм една 25 годишна брюнетка, която предлага нестандартни секс услуги, като: Садо Мазо – пасивна/активна, свирка/ръчно с задържане на изпразването до 45-60 минути, Дилдо с колан, Златен дъжд – пасивна, връзване – пасивна, фетиш крака и др фетиши.

Цената за 1час варира според услугата от 300-500лв, като ви гарантирам перфектно обслужване и отношение, хигиена и дискретност.

Тел. 0899!@№$%€€ – Ивелина “

Бе ранна неделна утрин в 9ч, когато Ивелина сънена все още си пиеше кафето, и спокойствието и бе нарушено от телефонно обаждане на непознат номер.

-Ало да- измърка Ивелина, като изпусна лек стон, знаейки че това действа винаги секси и възбуждащо на клиентите по телефона – какво мога да направя за вас?

-Здравейте, видях вашата обява в интернет, и се обаждам да попитам, дали можете да изпълните едно мое специално желание – попита със сравнително уверен, но и любезен глас мъжът – или съм набрал погрешен номер?

-Неее, не сте набрал погрешен номер, напротив – отговори Ивелина – в какво се състои това ваше специално желание?

-Знаете ли, надявах се да ме попитате когато дойда при вас, но ако настоявате, мога да ви отговоря и по телефона – с леко нежелание да конкретизира по телефона отговори клиента.

-Практиката ми е такава, че с нови клиенти се уточнявам преди посещение какво ще желаят и колко ще им струва, за да не се случи да има нещо, което не мога да направя и по този начин да загубя и мое, както и време на клиент, което за мен също е много важно – отговори Ивелина.

-Пушите ли – попита клиента.

-Да разбира се, че пуша – отговори Ивелина –  надявам се, че това не е проблем за вас?

-Неее, не е проблем, даже напротив, моя фетиш са жени, които пушат докато ме обслужват орално, анално, и тн.

-Аааа разбрах, нямате проблем – отговори Ивелина – ще ви струва 300лв за час, кога желаете да дойдете?

-Става ли в 12часа днес – попита с надежда клиента.

-Да, заповядайте – отговори Ивелина, след което му продиктува адреса по телефона и си допи кафето

Ивелина използва всяка една минута до 12 часа, за да се приготви да е в перфектен вид за клиента. Тя се епилира от краката до лицето, след което се намаза с балсам за тяло с лек аромат на ягода, ананас и кокос – аромат, който харесваше на всеки един от нейните клиенти, и който им оставаше в съзнанието, както и преживяното удоволствие с нея, и ги правеше нетърпеливи да подушат отново тази миризма от гладката и нежна кожа на красивата брюнетка.

След епилацията и душа, Ивелина облече боксерки от естествена кожа , които имаха две дупки, една на дупето, както и една на цепката на вагината и, които се закопчаваха с червени копчета. На пъпа си закачи златна халка, която чрез златен синджир свърза халката с боксерките закопчавайки синджира за боксерките. После обу фигурални чорапи дълги до средата на бедрата. Огромният бюст спрямо крехкото и едва 50кг тяло, щеше да е атракцията за клиента в първите секунди, за това тя залепи по две ленти черно тиксо в формата на  + за да прикрие зърната само. Дългата и до под дупето чак черна коса среса внимателно, след което я върза с червен  ластик тип “конска опашка”. Извади от шкафа и си сложи  очила с искрящо червена рамка, които придадоха на лицето и още по-перверзен вид, и които пасваха по цвят с червилото, което бе нанесла на сочните си и дебели естествени устни. Погледна си маникюра – ярко червен и пасваше перфектно на тоалета и. Тъкмо си наметна прозрачна дълга до коленете и на квадратчета тим рибарска мрежа черна жилетка с три копчета, когато клиента и звънна на вратата.

Ивелина отвори широко вратата, посрещайки с ослепителната си усмивка и сексапилен вид клиента.

-Заповядайте, седнете удобно – каза на клиента тя, след което му посочи един луксозен ретро стол тил Барок, с червени велурени облегалка  възглавничка за седалка, с златисти на цвят дървена част и крака. Клиента седна на стола поставяйки малкото си куфарче до него на земята, а Ивелина затвори и заключи вратата,след като попита клиента си, какво желае да пие, и го уведоми, че времето до преди да започне сеанса не се таксува, за това да е спокоен докато уточнят какво се иска от нея.

-Винаги са ме възбуждали красиви жени, които пушат цигари, държеейки ги между пръстите си със страхотен маникюр. Възбужда ме когато жената си играе с цигарата, с пушека, флиртува с мен гледайки ме докато си дръпва, след което прави кръгчета с красивата си уста –  започна да описва желанието си клиента – както и да пуши по време на секс…

-Хм…Доста интересно ми звучи това- изрече Ивелина – и честно казано, досега не съм имала клиент с подобен фетиш, но ще се постарая да импровизирам, както и да направя всичко останало така, че да дойдете отново при мен – каза на финала Ивелина намигайки с лявото си око на клиента.

– Тук в куфарчето си имам един метален анален вибратор, с конска опашка на края, би ми се искало да си го вкарате и бъдете с него през цялото време – изрече клиента отваряйки куфарчето – заповядайте Ивелина.

Ивелина взе дългото и дебело метално дилдо, което бе около 25см дълго и поне 8см дебело, а на края, където бе включващия се чрез завъртане механизъм започваше конската черна опашка.

-Мммм – измърка Ивелина – това нещо ше ми разшири дупето много, нали знаете?

-Да, точно това искам, задника ви да е разширен максимално през цялото време и да е достъпен за груб анален секс след сеанса с цигарата – изрече клиента с толкова спокоен глас, сякаш питаше момичето, дали пие кафето с или без захар.

-Доообре, но това означава  час и половина за 450лв, или 2 часа за 600лв, кое да бъде?

-Нека бъде час и половина този път – изрече клиента вадейки портфейла от джоба на сакото си – а ако наистина сте толкова добра, колкото изглежда и твърдите, другият път ще отнема 2 часа от времето ви- завърши изречението си, като след това подаде 500лв на Ивелина.

-Благодаря много – изрече с усмивка Ивелина виждайки че има бакшиш – мисля че е крайно време да започваме!

Ивелина загреба малко вазелин от кутията на нощното и шкафче след което внимателно намаза огромния вибратор, след което си пъхна два пръста в дупето за да го смаже и него леко, след което насочи вибратора към ануса си, и натисна бавно но и силно вкарвайки бавно сантиметър по сантиметър огромния “Анален Инквизитор” (както му бе името на дилдото). Не бе го вкарала до средата, когато започна да чувства сякаш задника и е така отворен и разширен, че никога появече няма да се затвори и стегне отвърствието и както преди, но тя продъжи да го вкарва, леко прехапвайки устни и успя да го пъхне до край. След това събу пантофите, с които бе обута и обу черните лачени обувки на висок ток, и тръгна с котешка бавна походка към клиента.

Тгигайки до него, тя застана на колене, след което на четири крака и започна лазейки да обикаля масичката, минавайки покрай краката на клиента си първо с ръцете, след това лазейки бе ред и на дупето и да премине покрай клиента, който вече бе запалил цирара и наблюдаваше случващото се с интерес и възбуда.

-Господарю, бихте ли включили вибратора, за да може да вибрира това огромно нещо в дупето на мен, вашата секс робиня?

-Дааа, момент – мъжът завъртя механизма, и вибратора започна да вибрира толкова силно, че Ивелина от възбуда настръхна цялата продължавайки обиколката си лазейки стигна до кутията с 100мимилетрово червено Марлборо.

Тя извади една цигара, пъхна я в устата си, след което продулжи да лази до клиента си, и заставайки между краката му на колене, тя си постави ръцете на коленете му, плъзна ги с ноктите по бедрата му напред към дюкяна, и гледайки го право в очите, приближавайки се на точното разстояние , му поиска огънче.

Господаря и подаде огънче, а тя дръпвайки силно разпали цигарата, след което отваряйки леко устата си издиша част от пушека към члена, който бе извадила докато получаваше огънчето и го лускаше бавно с лявата си ръка, а след това поглеждайки господаря си в очите нарави три облачета с формата на кръгчета с останалия пушек.

-Члена ви е толкова дебел и дълъг господарю мой, че се притеснявам, дали ще мога да го поема целя в устата ми – изрече Ивелина, дръпвайки отново от цигарата и правейки три-четери кръгчета от дим, които насочи към надървеният от ласките и член. Облачетата се удариха в члена и леко погалвайки го се разбиха , а Ивелина смъкна анталона на господина с двете си ръце до обувките му, след което държеейки цигарата само с устните си, си пъхна ръцете зад задника му, и го издърпа до ръба на стола да е.

-Сега ще мога да ви духам по-добре господарю – изрече Ивелина, след което дръпна силно от цигарата, и без да издишва пушека, взе цигарата с лявата си ръка, хвана члена с дясната си длан и постави устните си поемайки главата му, след това завъртайки езичето си издиша бавно пушека около мократа вече от лигите и глава на члена.

-Аз сега ще ви духам много хубаво, но искам да знам господарю – изрече Ивелина гледайки го с кур пред устата – дали ще ме изчукате хубаво след малко – продължи да говори Ивелина, след което си дръпна отново от цигарата, и пое члена в устата си, плъзвайки устните си този път надоло по ствола поемайки го бавно целият в гърлото. Задържа така няколко секунди, след което без да си мърда устата изкара пушека от нослето си.

Мъжът не можеше да стои и гледа това повече безучастно, за това си сложи дясната ръка зад тила и, за да не си дърпа назад главата, а с лявата си ръка взе цигарата от ръката и и я постави в пепелника.

-Ще те чукам в гърлото Ивелина – изрече мъжът, след което хвана момичето за главата с двете си ръце и започна така грубо и силно да и движи главата нагоре-надолу по дължината на члена си, че момичето започна да се дави около огромното парче, което ореше гърлото и. ПОтекоха и лигите, сополи от носа, както и сълзи от очите, не можеше да диша, давеше, а мъжа бе като един безчувствен робот, който бе програмиран сякаш да я чука в гърлото, без да отчита, че Ивелина в един момент се бореше с всичка сила, за да получи поне една глъдка въздух, нещо което не се получаваше, защото мъжа бе изключително силен и така умело движеше главата инатискайки я върху члена си, че тя можеше само да се дави, и кашля около члена му, което още повече му доставяше удоволствие, но не и да се отскубне. Чак след около петнайсет минути, клиента и реши, че и стига толкова чукане в гърлото и махна ръцете си от главата и, при което Ивелина веднага отдръпна главата си от скута му, и с течащи от устата и носа и лиги и сополи пое няколко пъти въздух.

-Отиди да си измиеш лицето и освежиш и ела до леглото – изрече с заповеден тон клиента и – но не се бави повече от половин минута!

Когато Ивелина дойде до леглото, на леглото имаше пепелник с запалена цигара. Тя легна по гръб на леглото, взе цигарата и дръпна дълбоко, след което издишвайки пушека си разтвори краката широко, после изви левият си крак така, че да и е стъпалото под вратлето, а между палеца и показалеца на дясния си крак постави запалената цигара. Клиента и разкопча копето накожените и черни боксерки, при което путето и зейна мокро на негово разположение.

Мъжът насочи члена си към вагината и, опря главата на члена си и с лек натиск проникна в нея, я тя насочвайки отново стъпалото на десня си крак към лицето, си дръпна отново от цигарата и започна да поема тласъците на мъжът, който я поммпаше бързо и дълбоко гледайки как красивата жена пушеше докато я обладава. Възбудата му нарастваше с всеки тласък, а начина по който Ивелина пушеше го възбудиха още повече, и той започна да пляска огромните и гърди, като шамарите му бяха садистично силни, и тя започна да плаче с глас допушвайки цигарата, а шамарите по гърдите и бяха заместени с здраво и болезнено стискане на гърдите и с шепи.

-Ето ти кучко, това заслужаваш – стискащ със зъби  изрече клиента и, след което изплювайки се няколко пъти по лицето на Ивелина си извади члена, взе почти привършващата цигара от пръстите на дясният и крак, постави я в устата – дръпни си кучко!

Ивелина дръпна дълбоко , след коетоиздишвайки пушека от нослето си, тъй като цигарата и бе в устата, мъжът започна да се празни на откоси върху очите, нослето и горящата цигара, като с втория откос тя изгасна. Той взе цигарата, остави я в пепелника, след което седна на стола, на който бе одеве, и викна Ивелина при себе си.

-Ела лазейки кучко, да ми оближеш и почистиш кура!

Ивелина изпълни заповедта, като лазайки стигна до клиента си, и само с език започна внимателно и старателно да ближе все още надървеният член, облизвайки всичко.

-Доволен ли сте господарю – попита Ивелина –  заслужих ли си аналният секс за десерт?

-Дааа кукло, изчакай ме тук само на колене, да си взема един бърз душ, и продължаваме.

По желание на клиента, Ивелина бе застанала на колене с опряна  брадичка си на пода, а ръцете и бяха назад до свивката на коленете и заключени с белезници. Дупето и бе високо вирнато и на разположението на клиента и, който внимателно започна да издърпва огромния вибратор от ануса на Ивелина, След като го извади, задника и зейна достъпен и беззащитен, и изцяло на разположение на клиента и.

-Имаш ли прясно млеко в хладилника момиче – попита я клиента.

-Да господарю – отговори момичето чудейки се за какво му е прясно млеко.

Отговора последва след около половин минута, когато мъжът започна да пълни дупето и с прясно мляко.

-Сега ще ти напълня задника с мляко, и ще те чукам  после като животно, докато ти изпомпя с кура ми всичкото млеко от задника – изрече стискайки зъби възбуденият мъж.

Когато млякото преля, започна аналният кошмар на Ивелина. Мъжът опря дебелата глава на члена си в разтворения широко  и пълен с прясно млеко задник на момичето, след което просто заби члена си рязко до топките в задника и, при което избликна много млеко, и започна да я чука като кучка, като млякото вътре в задника и ту влизаше навътре, ту изсмуквано при изваждането на члена избликваше на силни струи навън от задника и.

-Оооохх да,да да, чукай ме, дааа, оххх да, да да – възбудена Ивелина не спираше да стене, охка и приканва мъжът да я чука – аз съм твоята долна кучка, чукай ме в задника за да се науча да бъда добра и послушна, оххх, оххх даааааааа….

Мъжът извади члена си от разпорения от чукане задник на Ивелина, след което я хвана за косата, и както бе заключена с белезници и я задърпа към леглото, където я облегна така, че кърба и да е опрян на матрака, и все с заключени ръцеи стисна челюста за да си отвори устата.

-Ето ти путко – изрече той и започна да се празни в широко отворената уста на Ивелина – не гълтай и капка, чу ли – заповяда и той, докато все още се празнеше в красивата и уста до последната капка.

-Стой така за момент  с отворена уста и не гълтай спермата ми още!- изрече той, след което си запали една цигара, и я пъхна в лявата ноздра на Ивелина – дръпни си дълбоко – каза той запушвайки дясната и ноздра. Момичето дръпна с носа колкото можеше, като внимаваше да не погълне от спермата в устата си, след което той и заповяда – издишай през устата си кучко!

Ивелина започна да издишва пушека през устата си, като мунаваше покрай спермата и бълбукайки излезе навън,след което мъжът запуши лявата ноздра и сложи цигарата в дясната и тя повтори отново издишвайки пушека през устата си.

-Така пушат истинските кучки като теб Ивелина – каза мъжа, след което започна да допушва цигарата – искам сега да глътнеш спермата ми!

Ивелина покорно глътна спермата на клиента си, след което отвори широко устата си, за да му покаже че е изпълнила заповедта му, а той си пъхна члена в устата и, натискайки главата и с лявата си ръка, та да го поеме целия, и започна да пикае в гърлото на Ивелина, ползвайки я като жив женски писоар.

-Пий кучко, пий пикнята ми- Ивелина гълташе колкото може, което не успяваше и я давеше излизаше навън и така в продължение на минута погълна по-голямата част от урината на клиента си, който доволен и сложи цигарата в устата да я допуши, и отключи ръцете и от белезниците.

Ивелина седейки без грам сила просто допуши цигарата, докато през това време клиента и се обличаше, след което с последни сили се изправи, и залитайки отиде да го изпрати до вратата.

-Довиждане господине, надявам се бяхте доволен- попита с усмивка и размазан грим Ивелина.

-Да красавице, и дори с размазан грим изглеждате прекрасно, защото ви изчуках както трябва – отвърна клиента и слизайки по стълбището на долу.

(следва продължение)

No votes yet.
Please wait...