Властта опиянява – част 2

Автор: Шехерезада

Доцент Юлиян Петков, млад, запален по професията си, женен от 5 години за красавицата на випуска, която освен красива бе и мила, умна и възпитана. Стела се влюби в него, още когато го засече в коридора на правния факултет. Тя беше впечатлена първо от излъчването и магнетизма му, а по-късно и от начина, по който се държеше с нея. Двамата бързо разбраха, че си пасват и озакониха връзката си. Въпреки, че Стела бе 5 години по-малка от него, тя се чувстваше готова за тази стъпка. Сексуалните им отношения бяха доста разкрепостени. Юлиян обичаше нестандартното, а Стела бе като глина в ръцете му. Бързо я научи на неговия стил, а тя заслепена от любовта, не се дърпаше на необичайните му прищевки. Обичаше да му доставя удоволствие и да го кара да откача от възбуда. Бяха правили почти всичко – връзване, играчки, контрол, тройки, лайф секс пред камера, нестандартни места, ролеви игри и какво ли не. Единственото, което все още не бе осъществил като фетиш, Юлиян, бе секса с бременна жена, но усърдно работеха и по този въпрос.

Когато започна работа като преподавател, той осъзна, че младите студентки биха направили доста неща, за да улеснят завършването си и той се възползва от това. Рядко стигаше до секс с някоя. Обичаше да ги измъчва, да изпълняват нарежданията му, да усеща контрола над тях. Малките неща го влудяваха. Играеше си с момичетата по различни начини. Някои от тях караше да прекарват лекциите му с различни предмети, старателно вкарани лично от него в избрана дупка. От други искаше да се свалят на определен техен състуден пред него, трети настояваше да идват без бельо в лекциите му и в лекциите на негови колеги, да сядат на първия ред и да показват интимните си части. Всяка една от тези игри завършваше със свирка в кабинета му. Всички тези момичета изпълняваха мръсните му желания, за да получат по-висока оценка по неговия предмет. Но, когато се появи Ема, той знаеше че тя е различна, усещаше го по влагата между краката й, когато отнасяше някой друг шамар. Болката и унижението я мокреха. И това караше Юлиян да иска още и още от нея. 

Решението да наеме онзи апартамент, за да може да се наслади на игрите с нея не бе случайно. От известно време той и трима от приятелите му бяха започнали да споделят за извънбрачните си похождения и този терен щеше да е от полза на всички. Всеки от тях бе семеен и с престижна професия. На почти еднаква възраст и четиримата бяха вече леко отегчени от семейните задължения.

Когато доц. Петков изблъска Ема в една от стаите, тя залитна и падна на пода. Трябваха й няколко секунди, докато очите й се адаптират към светлината. Когато се огледа видя доста приятна обстановка. В едната част на стаята имаше черен кожен диван с две кресла и малка масичка между тях. Доц. Петков седна на едното и запали цигара, гледайки право в очите на Ема. 

– Съблечи се… по бельо! 

Облегна се назад и избълва дима. Ема се изправи и застанала на около метър пред него свали бързо якето си и остана по къса плетена рокля. Освен дантеленото бельо, тя бе облякла и черни силиконови чорапи, завършващи с дебела лента дантела, обгръщаща средата на бедрата й. Бавно свали и роклята. Гледката беше страхотна. Матовата й кожа и ярко червените къдрици падащи по раменете й, прозрачните чашки на сутиена й разкриваха малките щръкнали зърна на сочните й цици. Погледа на доцента продължи надолу по коремчето й и се спря между краката й. Направи й знак с пръст да се приближи и прокара същия този пръст по дантелата между краката й. 

– Обърни се, Ема – гласа му прозвуча меко.

Тя се завъртя и той огледа стегнатото й дупе, веднага след това силен шамар подпали едната й бузка.

Свършвала си, нали курво! 

Още един шамар зачерви и другата буза на задника й. Тя изпищя:

– Не… доц. Петков… аз… не можах да се спра…

Цялата трепереше и беше на ръба да се разплаче не от болката, а от срам че се е възбудила до такава степен. Той се изправи зад нея и улови косата й с едната си ръка, притисна я силно към себе си и ухапа ухото й, ръмжейки в него:

Ще бъдеш наказана за това, Ема. Както и за всяко следващо провинение и неспазване на изискванията ми. 

Изпъваше косата й и хапеше и врата и ухото й, докато говореше. Пръстите на другата му ръка стимулираха зърната й, щипеше ги и ги изпъваше през тънката дантела. Ема усети твърдия му кур на дупето си и се натисна в него.

– Ще идваш тук всеки вторник, Ема. Искам да бъдеш идеално гладка навсякъде. Всеки път ще получаваш инструкции за облеклото си, ако не ти дам такива, то просто бъди секси… 

Пръстите рязко дръпнаха сутиена и тънката дантела не издържа. Гърдите й се оголиха и той ги стисна грубо. Търкаше кура си в дупето й и стискаше циците й на моменти ужасно силно. Тя скимтеше тихо, усещайки онова гаделичкане ниско в корема. 

Той я извлачи за косата до едно от креслата и я надупи. Издърпа рязко прашките й и те се впиха в нежната й путка. С единия си крак разтвори нейните крака и шамара, който последва я накара да изквичи като животно. Дланта му се стовари на путката й още веднъж. Очите й се напълниха със сълзи. Смъкна грубо прашките й и ги набута в устата й. 

– Готова ли си Ема… 10 удъра по тази ненаситна путка! На голо!

Тя се сви цялата. Още недовършил думите си първия шамар изплющя между краката й. Устничките и клитора и запариха. След втория се зачервиха. Тя скимтеше с прашките в устата, вдишваща собствените си сокове. Третия и четвъртия удъра бяха един след друг без пауза между тях. Всичко и гореше. Сълзите технаха по бузите й. След петия усети как единия от пръстите му влезе в нея рязко.

– Толкова ли те възбужда болката, Ема… Погледни се как течеш!

Той избърза пръста си в устните й и последваха още два силни шамара. Осмия удър накара краката й да треперят. Беше останала само по силиконовите чорапи и високите си токчета. Грима й се размаза около очите. Скимтенето премина в квичене и деветия шамар я разтрепери зверски, знаеше че е на ръба и че последния ще я довърши и не можеше да направи нищо, за да се спре. Десетия шамар запали путката й и тя се свлече, гърчеща се и конвулсираща. Да… болката я свърши.

Доцент Петков не можеше да повярва на очите си. Ема плачеше от удоволствие и болка, свлечена в краката му. Наказанието му я беше накарало да изпита един от най-силните си оргазми. Това го изнерви и възбудата му нарастна още повече.

Той я вдигна за косата и я извлачи до дивана. Сложи я там с двигнати крака на обкегалката и провесена глава от седалката. Нагласи се пред нея на колене и извади пулсиращия си орган. Отърка го в устните й и ръцете му минаха по гърдите й. Сама си отвори устата и доц. Петков начука кура си директно в гърлото й. Позата му позволяваше да наблюдава как гърлото й се деформира, когато кура му потъне до край. Ема не можеше да диша от ритъма му. Лицето й бе омазано в сълзи и лиги. А той мачкаше гърдите й и усещаше, колко близо е края му. Гъстите струи сперма започнаха да се изливат в гърлото на Ема. В екстаза си, доц. Петков изпъваше зърната й силно. Тя преглъщаше давейки се. Топките му бяха притиснати в лицето й, изпразнени. Той се отдръпна от нея и седна на креслото. Запали цигара и се отпусна. Тя не помръдваше. Тялото й още се разтърсваше от някоя по-слаба конвулсия. Той я гледаше. Стана и излезе от стаята. Върна се и застана пак пред нея. Разтвори краката й, Ема усети студен метал минаващ по парещата й цепка. След това металното топче потъна в нея, след това още едно и след него още едно. Три топки с големината на орех запълниха путката й. Малката верижка остана да виси от нея. Доц. Петков я изшляпа леко.

– Не ги вади Ема. До утре в кабинета ми в 9:00

Той стана и закопча колана си. Ема чу как входната врата се затвори.

Стела чакаше съпруга си, стиснала теста за бременност с две червени чертички…

Rating: 4.40/5. From 5 votes.
Please wait...