Властта опиянява – част 3

Автор: Шехерезада

Стела беше подредила масата за вечеря, но вълнението и радостта, която изпита, когато видя втората бледа чертичка на теста за бременност, изпариха апетита й. Тя знаеше, че Юлиян ще се прибере всеки момент и нямаше да развали изненадата като му каже новината по телефона. 

Макс обикаляше след нея от стая в стая, сякаш усещаше емоциите в нея. Беше 3 годишен, красив екземпляр от някаква смеска с вълча порода, но бе изключително лоялен на стопаните си. Особено близък със Стела. 

Напоследък Юлиян отсъстваше често и компания на Стела правеше Макс. Една вечер, когато Юлиян бе с момчетата, Стела се бе зачела в доста пикантен еротичен роман и дори не усети кога бе дръпнала прашките си настрани и пръстите й шляпаха по влажната й цепка. Макс лежеше срещу нея и наблюдаваше действията й. Аромата й му причиняваше нещо. Нещо диво и първично. Той бавно се доближаваше по-близо и по-близо до нея, докато накрая влажния му нос не докосна клитора й и веднага след това прокара езика си по путката на стопанката си. Стела се сепна и дръпна в първия момент, но усещането от грапавия език на Макса породи любопитство в нея.

– Какво правиш, момче…

Погледите им се засякоха и Макса изскимтя като пале. Облиза се и пак се наведе между краката й. Тя не се дръпна. Остави го да опита пак сока й. А той се пристрастяваше към вкуса й със всяка изминала секунда. Тя си помагаше и с пръсти, докато той все по настойчиво ровеше с език в путката й. Вадеше соковете, които тялото й произвеждаше и ги преглъщаше лакомо. Езика му бе различен. По-груб, по-дълъг, по-настойчив и носещ много по-голяма наслада. Стела скимтеше тихо като кучка, а Макс не спираше да я чука с езика си. Докара я до края много бързо. Тя се изля в устата му, а той изблиза всичко. Когато малко се успокой, Стела се изправи и първото, което видя бе огромния му изваден и зачервен кур. Макс се бе разгонил от нея, от човек, без тя дори да го е докосвала. Онази гледка се запечата в съзнанието й и тя не спираше да мисли за кура му от тогава.

Само, че сега мислите й бяха другаде. Тя чу превъртането на ключалката и още повече се превъзбуди.

Стела излезе да посрещне любимия си, прегърна го, целуна го, но успяваше да контролира емоциите си. Юлиян се изми и преоблече и двамата със Стела седнаха да хапват. 

– Как мина деня ти, бебче? – Стела се опитваше да подхване разговор.

– Нормално беб, изморен съм. А при теб?

Тя стана от масата бавно.

– Искаш ли десерт, беб?

– О да, искам.

Стела взе чинийка и остави теста вътре. Не го бе планирала, така го усети. Сервира му я, а той зяпаше учуден. Взе теста и се изправи, без да откъсва поглед от нея. 

– Беб… ти… ние… аз ще ставам баща…

Той не знаеше къде се намира. Зениците му бяха разширени, не можеше да скрие усмивката си, усещаше се като в безтегловност. Тя стоеше срещу него и кимаше, една сълза се търкулна по бузата й. Той я сграбчи в прегръдките си и я целуна. Макс изръмжа, но никой не му обърна внимание. Толкова нежно я докосваше, както никога преди. Прошепна в ухото й “Обичам те, беб”. След това просто я взе на ръце и я занесе в спалнята. Остави я на леглото и бавно свали дрехите й. Без да спира да я целува. Когато остана напълно гола пред него, той се изправи и я погледна. Усмивката му беше лукава вече. Гледаше гърдите й. Стела имаше хубави гърди, сочни, с малки зърна. Той се наведе над тях и ги захапа едно по едно. След това ги засмука. Мачкаше ги с ръце, сякаш ги изцежда и смучеше зърната й. Това я побъркваше. И двама знаеха за какво си мислят. Слезна бавно надолу по коремчето й. Целуваше я внимателно там. Разтвори краката й и застана между тях. Устните му докоснаха вътрешната страна на бедрата й. Бавно се доближаваше към най-нежните й части. Аромата й му действаше винаги по този начин. Влудяваше го. 

Езика му мина бавно по устничките между краката й, а след това се впи в тях страстно. Целуваше я, пръстите му я разтвориха и напъха езика си в путката й. Вкуси сладките й сокове и задълба по-настойчиво. 

Стела беше забила дългите си нокти в кожата на главата му, скубеше го и се огъваше под опитните му докосвания. Мъркането й премина в стонове и когато пръстите му проникнаха в нея тя вече пищеше.

Усещаше как смучеше клитора й, а той бе зверски набъбнал, два пръста влизаха в нея закривени. Ритъма му бе безумно бърз. Освен писъците й се чуваше и джвакането на чукащите я пръсти. Юлиян познаваше тялото й до болка и знаеше как да й доставя удоволствие. 

Усети че няма да издържа повече, когато започна да го скубе силно и да се мята под него.

– Бебббб… – цялото й същество се тресеше от оргазма.

Соковете й пръскаха по пръстите и по лицето му. Обожаваше да я кара да избухва така. Не спираше да движи ръката си, докато тя накрая не се изниза сама от него. 

Нямаше сила за нищо. Дишаше учестено. Всичко под нея бе мокро. Той се изправи на колене до нея и извади кура си. Вените му пулсираха. Изплю се на дланта си и започна да го лъска пред нея, върху нея. А тя още конвулсираше и го гледаше с премрежен поглед. Няколко секунди по-късно, той източваше топките си по тялото й. Омаза я цяла в гореща сперма. Корема, гърдите, путката й, дори по лицето й имаше пръски.

Изкачи се до главата й и тя засмука нежно главичката му, поглъщайки последните капчици. Заспаха изтощени и омазни в собствените си сокове.

….

8:50 сутринта.

Ема едва стоеше на краката си пред кабинета на доц. Петков. Усещаше как по бедрата й се стича вадичка от сок. Топчета в нея се движеха и от най-малкото й движение и я побъркваха

Rating: 3.76/5. From 21 votes.
Please wait...