Властта опиянява – част 4

Автор: Шехерезада

Доц. Петков се събуди вир вода. Взе душ, направи си късо кафе в голяма чаша и допълни почти до горе със студено мляко. Смътните спомени от кошмара го преследваха, докато шофираше към университета. Въпреки, че снощи бе свършил със Стела, усещаше напрежение в топките си. Паркира колата си и докато се качваше по стълбите към кабинета си се размина със две момичета, студентки. Те му се усмихнаха, а той усети кръвта изпълваща члена му.

Видя в гръб Ема. Търкаше бедрата си едно в друго, неспокойна. Бе облечена в бяла риза и червена карирана пола малко над коленете й, точно както бе поискал от нея. Знаеше че няма прашки. Не би си позволила да наруши правилата му. Той изчака да минат трите момчета и се прокрадна зад гърба й.

– Влез след 5 минути – гласа му прозвуча тихо в ухото й.

Тя се стресна в първия момент, унесена в сладката агония между краката й. Доц. Петков влезе в кабинета си, остави чантата и извади лаптопа си, седна на бюрото и отвори компютъра, цъкна няколко пъти с мишката. Отпусна се и затвори очи. Отърси се от всички мисли в главата си и стисна вече твърдия си орган през панталона. 

Ема влезна точно 5 минути по-късно. Той я погледна и посочи стола от другата страна на бюрото му. Тя седна внимателно, по лицето й се изписа силната възбуда, която я мъчеше почти 12 часа. 

Той стана от стола си и мина пред бюрото, леко в страни от стола на Ема. Облегна се и кръстоса ръце на гърдите си.

– Разтвори си краката, малка мръснице…

Тя го гледаше в очите и бавно раздалечи бедрата си и вдигна полата. Клитора й беше набъбнал и зачервен между устничките. Между тях се подаваше и тънката верижка на топчетата.

– Извади ги бавно, Ема… позволявам ти да се пипаш и да свършиш, ако искаш.

Той разкопча колана си, след него и копчето и ципа, бръкна в боксерките си и извади вече пулсиращия си член. Тя пусна ръка, но преди да дръпне шнурчето, потърка клитора си. Сподавен стон на удоволствието се изтръгна от устните й. Пръстите и продължиха надолу и напипаха въженцето. Доц. Петков я гледаше внимателно и бавно лъскаше кура си пред нея. Тя го дръпна бавно и усети познатото раздвижване във вътрешността си смесено с лека болка. Наложи й се да дръпне по-силно и първото топче се показа на входа на влагалището й. Беше обилно подмокрена и металната сфера я разшири с излизането си. 

– Остави го така, Ема и се довърши.

Тя не чака втора покана и се отпусна в стола. Едната и ръка държеше устничките разтворени а другата търкаше бързо клитора си. Бе затворила очи и се бе отпуснала в кожения стол. Тежестта на първото топче дърпаше второто и я разтягаше, но не достатъчно за да излезе от нея. Ема бе събрала толкова много напрежение между краката си, че няколко секунди по-късно вече се свиваше от разтърсващ оргазъм. Безумно силен. Цялата трепереше пред погледа на доцента. А гледката го побъркваше. Той се наведе над нея и с едно движение издърпа рязко второто топче от путката й. Втора вълна сякаш я разтресе и стоновете й огласяха кабинета на Петков. Соковете й изтичаха по черната кожа на стола. Тя стискаше подлакътниците със всичка сила. Зърната й личаха под бялата ризка. Настръхнали, твърди. 

– Носиш ли гащичките, Ема? – гласът му бе дразгав и напрегнат.

Ръката му се движеше по кура много бързо вече. Тя кимна.

– Облечи ги!

Тя бръкна в раницата си и извади чисто нови бели изрязани бикини. Вкара краката си един по един и ги вдигна до коленете си, все още седяща на стола. Точно, когато понечи да се изправи, той я спря. Приближи се до нея и насочи главичката на кура си към дъното на бикините. Ръката му се движеше бясно. Вените по врата му бяха изпъкнали силно. Гледаше я в очите. Със свободната си ръка стисна челюстта й и задържа главата й.

– Ема, ти си много разгонена курва май… – Главичката му се търкаше в плата на бикините й и това го подлудяваше. 

– Да, доц. Петков… – гласа й бе тих и се усещаше подчинението в тона й.

– Довечера в 8! На адреса! – той ръмжеше в лицето й и спермата му се изливаше по дъното на бикините й. 

Гъстата течност се задържа без да попие в тъканта на бельото. Той се дръпна бавно от нея. 

– Вдигни ги, Ема!

Тя се изправи бавно и внимателно приплъзна гащичките нагоре. Когато прилепнаха в нея, усещането за топлина и влага и хареса. Не успя да скрие усмивката си. Той прибра кура си и се закопча. Седна на бюрото. Без да я погледне каза:

– Свободна си… за сега.

Тя излезна от кабинета му. Нямаше никой по коридора. А тя имаше 40 минути до следващата лекция. Слезна в кафето и си взе сок. Седна на една отдалечена маса и потърка с ръка бикините си. Днес нямаше часове при доц. Петков, но част от него щеше да е с нея през целия ден.

….

Светльо, Ицо и Марти гледаха лайфа, който Юлиян им бе пуснал с новата им жертва, докато той си играеше с нея в кабинета си. И тримата харесаха Ема и доволно усмихнати, нямаха търпение да я видят на живо довечера.

….

Писъците й огласяха малката стая в студентското общежитие. Весела бе надупена на леглото на Ема, чисто гола. Митко я блъскаше с всичка сила, капчици пот капеха от него по гърба на Весела. Тя бе стиснала чаршафите и се огъваше под него. Имаше нежен и красив татуиран надпис по целия й гръбнак. Митко извади кура си и започна да се празни по гърба и кръста й. Омаза буквичките със спермата си, а по голямата част от нея се събра в малка локвичка на кръстчето й. Той изшляпа дупето й с длан и започна да се облича. Тя не помръдваше. Беше размазана. Митко се наведе над нея и изръмжа в ухото й:

– Погрижи се скоро да включим и приятелката ти Ема.

Ухапа я леко и пак я плесна по оголеното дупе. След това отиде на тренировката, за което вече закъсняваше, а треньора никак не толерираше това. Митко бе звездата на футболния отбор на университета и за него важаха други правила, но въпреки това, той не обичаше да парадира с това.

Rating: 4.00/5. From 7 votes.
Please wait...