Властта опиянява – част 5

Автор: Шехерезада

Ема влезе в апартамента. Бе притеснена и това усещане се засили още повече, когато чу мъжките гласове, идващи от всекидневната. Докато се чудеше дали не би било по-добре да си тръгне, Юлиян я посрещна.

– Здравей, мръсницо! – той се усмихваше някак различно. Очите му горяха.

– Здравейте, доц. Петков… вие май не сте сам… – гласа й трепереше.

Той се доближи до нея и я хвана за ръката. Дръпна я рязко и я вкара в стаята. Тримата мъже се бяха разположили на дивана и гледаха някакъв футболен мач. Всички бяха приблизително на един възраст. 

С влизането на Ема в стаята, мъжете се превъзбудиха. Главата й бучеше, но успя да чуе подсвиркваният им и фраза от сорта на “на живо е много по-добра”. Юлиян я блъсна в ръцете им, като преди това изръмжа в ухото й:

– Раздай се, курво!

Тя веднага усети няколко чифта ръце по тялото си и то отвърна на тези ласки. Бе ужасно засрамена от себе си, но в същото време, усещаше как възбудата я поглъща. Ръцете им обикаляха тялото й, но не събличаха дрехите й. Тя бе със същата бяла риза и плисирана пола, с които бе по рано в кабинета на доц. Петков. И да, бе със същите бикини, в които той се бе изпразнил. Щипеха зърната й и ги дърпаха силно. Стискаха гърдите й. Шамареха дупето й под поличката. Юлиян гледаше отстрани как и тримата си играят с малката. Гледката му харесваше. Искаше му се да види и Стела в ръцете на тези тримата, но сега играта бе друга. 

Мъжете станаха рязко и хванаха Ема. Събориха я на дивана и Светльо, който бе най-едрия от тримата, разкопча ризата й. Извади от някъде маркер и започна да пише по гърдите й. Докато се осъзнае, Ема бе заклещена от другите двама, които я държаха от двете й страни. Големи съразмерни букви “КУРВА” украсиха сочните й цици, а щръкналите й зърна добавяха достоверност към написаното. Светльо се наведе и долепи челото си в нейното. Устните му бяха на милиметри от нейните.

– Чуй ме сега, малката. Закопчаваш се толкова, колкото да не ти се разлеят циците и слизаш в кварталния магазин. Купуваш три… или по-добре 4 опаковки лубрикант и се връщаш. Постарай се да те видят повече хора, курвичке. Ние също те гледаме. 

Той й намигна и посочи телевизора, на който вече не вървеше мач, а се виждаха камерите от кварталното магазинче, разделени в четири прозорчета.

Ицо и Марти я пуснаха, а тя бе размазана от докосванията им. Светльо и помогна да се изправи и я бутна към врата. Тя погледна доц. Петков, сякаш очакваше някакво допълнително разрешение. Той се доближи до нея и ръката му влезна под полата й. Дръпна гащичките й настрани и потърка путката й. Беше влажна. Много влажна. Вкара директно два пръста в нея и започна да я чука с тях бързо и много грубо. Ема започна да стене и да губи равновесие. Юлиян рязко извади пръстите си и ги избърса по лицето и устните й. Собствените й сокове размазаха грима й. Той дръпна бикините й и шевовете изпукаха. Захвърли ги настрани. Изпляска я силно по дупето:

– Действай, курво!

Ема стигна до магазина сякаш на магия. Имаше усещането, че не тя, а някой друг е в тялото й. В асансьора видя отражението си в голямото огледало. Разрошена и раздърпана, зърната и се очертаваха и прозираха заедно със вулгарния надпис, украсяващ гърдите й. За нейн късмет нямаше други клиенти в магазина. Обиколи набързо лабиринта от рафтове и стигна до касата. Момчето, което беше на работа, зяпаше със отворена уста циците й. Ема взе 4-те тубички лубрикант подредени до дъвките и ги остави на касата. Тогава погледите им се засякоха. Той веднага позна лицето й. Мацката от колата, от онази сутрин… 

В този момент Ема осъзна, че няма чанта, няма портфейл, няма пари. Момчето маркира един по един флакончетата и със заекващ глас каза:

– 34.20 лв.

Ема се изчерви и тогава видя баджа с името му. Емил Ангелов. Тя се наведе към него, гърдите й буквално се изляха пред него.

– Виж… Емо… аз нямам пари, а тези неща наистина ми трябват много. Няма ли как да се споразумеем някак…

Той преглъщаше и усещаше как панталона му става тесен. Нямаше 18, работеше само нощни смени, за да събере пари за шофьорски курс. 34 лв… почти колкото надницата му за смяната. Ема погледа право в камерата над него и се усмихна. А той извади ключовете и отиде до врата. Ключалката превъртя веднъж, Емо се върна зад касата и й направи знак да дойде при него. Тя застана пред него и сложи ръцете му на гърдите си. Той ги стисна леко и внимателно. Погали ги. Пръстите му преминаха през настръхналите й зърна. Усещаше как главичката на кура му пулсира. Не можеше да каже нищо. Беше си глътнал граматиката. Тя се наведе към него и устните й докоснаха ухото му. Няколко секунди по-късно ръката й го галеше през панталона. Той хапеше устните си и мачкаше все по силно циците й. Ема мъркаше в ухото му.

Когато плъзна ръката си под поличката й и усети директно мократа й путка, Емо не издържа и започна да се празни в боксерките си. Тя го усети и ръката й стана по-настоятелна и силата, с която мачкаше кура му се увеличи. Изчака го да изживее екстаза си, взе прозрачната торбичка, оправи ризката си, сама си отключи и изчезна в тъмнината. На врата се размина с двама мъже и една жена. Ема побърза да изчезне от погледите им и бързо се върна в апартамента.

Когато влезе там, чу аплодисменти и вулгарни подсвирквания и подмятания.

– Браво, малката. Ще излезне добра курва от теб. Личи ти, че го правиш с удоволствие.

Юлиян я дръпна настрани и я приклещи в стената. Докато разсъбличаше дрехите й доста грубо й обясняваше положението, в което се намира. Думите му звучаха равно и спокойно.

– Слушай, Ема. Понеже все още не съм те чукал. Тази вечер ще бъдеш само за мен. Само аз ще мога да те шибам. Приятелите ми ще се задоволят със свирки. Нямаш право на им отказваш… колкото пъти пожелаят. Но следващия път, бъди подготвена, че те също ще могат да те чукат. Навсякъде. Ясно?

Тя кимна едва доловимо. Доц. Петков я хвана за косата и вече чисто гола я надупи на масата пред дивана, на който седяха тримата мъже. Бяха си извадили куровете и ги мачкаха, гледайки я. Юлиян остана зад нея. Разтвори краката й грубо и изшляпа зверски силен шамар по дупето й. Ицо се намести пред лицето й и стисна челюстта й.

– Обичаш да празниш малки момчета, а, курвенце? А с по-големите как се справяш?

Отърка главичката на кура си в устните й. Ема го гледаше в очите, а нейните искряха. Юлиян шамареше дупето й все по-силно. Държеше косата й изпъната силно. Ема усещаше тялото си изгарящо от желание. Дланите на доцента се отбелязваха и оставяха червени следи по нежната й кожа. В следващия момент тя усети как и двамата мъже проникват в нея едновременно. До дъно в гърлото и в путката й. Искаше й се да изпищи, но устата й беше пълна. Размерите им бяха горе долу еднакви. Усещаше равномерните им,синхронизирани движения. Знаеше, че не се учат на нея. Бяха доста стикован отбор. Двамата мъже забързаха темпото. Лигите й капеха по кура на Ицо и по пода. Той заби кура си в гърлото й и го задържа така. Гледаше я в очите. Запуши носа й и гърлото й започна да се стяга. Стискаше главичката му като в менгеме. Той беше на ръба, но все още успяваше да се контролира. Очите и се напълниха със сълзи. Юлиян я блъскаше зверски и от путката й също капеше сок. Ицо извади рязко кура си и тя си пое въздух. В следващия момент усети горещите пръски сперма по лицето си. Първите няколко бяха по устните й, веднага след това той пак го набута в устата й и тя и изсмука останалото. Докато преглъщаше и се облизваше, Светльо смени Ицо и запълни гърлото й. Юлиян беше забавил тласъците си и се наслаждаваше на гледката пред него. Няколко минути по късно, Ема беше обърната по гръб на масата. Главата й висеше от единия край и Светльо виждаше как гърлото й се деформира всеки път, когато кура му проникнеше до край. Краката й бяха разчекнати и Юлиян я чукаше и мачкаше циците й грубо. Зърната й бяха щръкнали и много чувствителни. Всяко докосване я побъркваше. Топките му се блъскаха в дупето й ужасно бързо. Пот капеше от него по нея. Марти снимаше през цялото време. Ема дори не разбра какво става. Снимаше я от близо как путката й поема кура на Юлиян, как гърлото й се разтяга, снима я как облизваше спермата от устните си след Ицо. Марти нямаше търпение да дойде реда му. Беше болезнено твърд от гледката. Светльо се изпразни директно в гърлото й, без да го вади. Ема се давеше, но преглъщаше. Грима й бе размазан. Надписа на гърдите й също. 

Юлиян сгъна краката й плътно към гърдите и се отпусна върху нея. Така проникваше с цялата си дължина. Беше стиснал гърдите й и хапеше зърната й, докато я чукаше обезумял. Същото се случваше и с устата й. Марти не дочака да погълне до край спермата на Светльо и вече чукаше гърлото й. Ицо снимаше сега. И двамата я блъскаха с безумно бързо темпо. Юлиян не издържа и изръмжа силно, натискайки се докрай в нея и изпъващ зърното й със зъби. Пълнеше я. Ема усещаше горещата му течност в себе си. Марти извади кура си и нагласи топките си на устните й. Ема ги засмука веднага. Натискаше с върха на езика си и смучеше лакомо. Юлиян се дръпна от нея и камерата запечата вадичката от сперма, изтичаща от зачервената й путка. Няколко секунди по-късно, Марти избухна, докато Ема смучеше топките му. Спермата окъпа циците и коремчето й. Той набута пак кура си в устата й за последните капки. Ема внимателно ги изсмука. И четиримата гледаха творението си и бяха доволни. Такава курва не бяха имали до сега. С предните трябаше хиляди уговорки и досадни обещания. А тази… тази се наслаждаваше да я употребяват. Оставиха я в апартамента. Марти или д-р Георгиев, както бе по-известен в обществото й написа рецепта за противозачатъчни и я остави до нея.

Бяха й оставили някакви дреби за такси, но дрехите й бяха на парчета и тя отново трябваше да прежиее срама да е гола пред непознати.

Малко по-рано същия ден д-р Георгиев потвърди бременността на Стела. На излизане от кабинета му, той й даде плик с думите:

– Юлиян държи да спазваш стриктно схемата. А от мен зависи да сте здрави ти и бебето. Ще те чакам другия месец отново на консултация.

Усмихна й се. Тя взе плика и когато се прибра разгледа с любопитство съдържанието му. Няколко кремчета за зърна, комплект щипки за зърна с различни тежести, електрическа помпа за кърма и схема по дни и часове как да я използва най-оптимално. Последно изречение гласеше:

” При стриктно спазване на схемата, в 20-тата седмица, би трябвало да отделяте по около 50 мл кърма от всяка гърда!” Стела се усмихна дяволито и легна на дивана. Макс бе до нея. Извади едната си гърда и той започна да ближе и дразни зърното й.

Rating: 4.43/5. From 7 votes.
Please wait...