В завещаната на мама от баба къща

Автор: BGerotikautor

Ставаше студено. Зад леко изкривения прозорец се простираше широка селска улица с издълбан коловоз от няколкото минаващи оттук коли, пощенски кутии с избеляла и олющена синя боя и неподатлив стълб от сив безразличен бетон, извисяващ се гордо над ниските къщи. Тихо. От време на време съседските кучета лаеха и плашеха прегърбените врани, разпръснали се по дървената ограда. Една добре охранена котка се люлееше на избледнялата трев. Безшумно, но решително гръмотевични облаци покриваха ниското есенно небе. Със смъртта на баба ми, къщата, пазена от нея с красива ябълкова градина, малки градини и други стопански постройки, осиротя. Мама и леля, доколкото можеха, се грижеха за домакинството, чакаха нещо неизвестно но добро да се случи и помогне.

Това лято леля ми беше дежурна, и тя трябваше да ремонтира каквото може по къщата на баба, но явно никога не се заела да ремонтира поне малкия кухненски бокс, с една дума, тя безгрижно прекарала времето, скитайки се около отдавна забравени приятелки и ехо от спомени, толкова много, че за повече от три месеца от престоя си тя се скарала с всеки, с когото може. След като тя си тръгна, в къщата не остана нищо. Нито троха хляб, нито общи спестявания за ремонти, а само битови сметки. Нямаше дърва за огрев, необходими за функционирането на банята, без която нямаше къде да се измием. Настана упадък и запустяване пред неизбежно приближаващата хватка на зимата.

В такива условия много хора отдавна биха се отказали от това безнадеждно начинание, но майка ми не беше такъв човек. Разбира се, като отидохме и видя в какво положение е всичко, тя се напи, но не мислеше да се откаже от въображаемия си дълг към баба и твърдо реши да издържи на всички трудности на живот, лишен от каквито и да е удобства, но да ремонтира къщата и да я посещаваме когато можем семейно.

Да, и аз и баща ми не можехме, аз поради това, че бях твърде малък още а татко работеше и ни хранеше, но помагахме с каквото можахме, идвайки всеки уикенд с радостно настроение и решителен ентусиазъм. Оправихме с татко дограмата на всички прозорци и я пребоядисахме. И така тъмните есенни дни течаха бавно преминавайки през прозорците на старата къща и мама сама оставена да прави каквото може.

За съжаление, поради голямото натоварване, този месец татко не успя да направим друго пътуване.

Много неща останаха неизпълнени и към вечерта на следващия ден, уморена като куче след подготовката за зазимяване на цветната градина, мама се сблъскала с катастрофален недостиг на дърва. Предишният доставчик, или по-скоро нашият стар приятел, изчезна някъде и бяхме принудени да поръчаме вместо обичайните спретнати и най-важното готови трупи, масивни трупи или пънове със съмнително качество, които трябва да се цепят и тн допълнително.

Тогава отидох сам до бабината къща, а там мама уморено извадила брадвата и с нова сила започнала да забива металния връх в твърде здравите трупи дърва. С обичайно движение на крака тя изрита кривите и грозни дърва за огрев. С тежка въздишка тя избърса потта от челото си. Изморена. Много изморена, но ме посрещна и прие настанявайки ме в най-добрата от всички стаи, след което тя излезна отново да цепи дърва, а аз открехнах леко прозореца да се проветри и следях с поглед мама, тъй като бях твърде малък още, за да и помогна.

– Защо страдаш така? Изведнъж иззад оградата се -чу нисък мъжки глас. Мама почти отбита от всякаква жива комуникация от дълги дни отговори.

– Извинете, какво? – попита тя строго, като погледна подозрително познатия брадат мъж.

– Не се страхувай толкова. Петър, – представи се мъжът с топло усмивка, – аз съм твой съсед. Аз се грижа за дядо си. Ти, навярно, изобщо не ме помниш, но аз те познавам добре. И сестра ти. И майка ви царство небесно.

Мама омекна. И наистина, как да не го призная? Съсед. Висок мъж, буквално изпълнен със сила. С гъста, но къса брада, добри очи и, както се казва, златни ръце. Помагал е на много хора из селото и с уреди, и с вода, и с ремонти… и у дома, тоест с дядо си, през изминалата година ремонтирал оградата, и плевнята…

=О, Петър, как ме изплаши – усмихна се майка ми с принудена усмивка – напълно съм отвикнала да говоря с хора.

– Хайде да нарушим мълчанието ти? Имаме цял ден – не спря да се усмихва мъжът, махайки някъде от другата страна на пътя, където се простираше “земята” му.

Мама въртеше сатъра в ръцете си, внимателно намествайки презрамката на мокрия си от пот сив потник без ръкави. Не беше свикнала да посреща гости в този вид… и изобщо да бъде в този ужасен вид – дългата й кестенявочервена коса беше заплетена, неприятно полепнала по зачервеното й, изпотено лице. Домашната тениска, която по никакъв начин не покриваше ръцете с няколко ожулвания, се бе намокрила, залепвайки за нагорещеното и слабо тяло. Стари панталони, полепнали по тях от прах и талаш, маратонки с дупки на места, използвани „за градината”. .. всичко това не й придаваше обичайния външен вид.

– И така … – Мама беше малко смутена, намятайки си есенното яке и все още не разбирайки целта на разговора,

– Да не се е случило нещо?

– Да, случи се. Не мога спокойно да те гледам как се гърчиш тук с тези трупи. Слушай, честно казано, съвестта ми ще ме гризе, ако не помогна по някакъв начин.

– О хайде…

– Не не! Дори не започвай. Майка ти преживе ми помогна неведнъж. Тук сме като семейство! Така че не мога да стоя настрана. Хайде, поне ще ги нацепя – Петър махна с ръка към извадените от плевнята пънове, – Или да ти донеса дървата ни.

– Не ти…

– Е, разбирам, че след като сестра ти бе тук и не само, че нищо не ремонтира, но и съсипа още повече и това ти пълни очите със сълзи. Тя само тичаше напред-назад, не докосна нищо с пръст. Скара се с всички. На края и азюз се скарах с нея и си тръгнах, а сега ти го изчисти и възстанови.

Мама мълчеше.

– Имам още баня за ремонт…. но поне мога да ти помогна – Мама се поколеба – хайде, не сме непознати!

– Е, добре… но… да, не ми трябват непознати, ако ти сам…

– Нито дума повече – усмихна се Петър, минавайки през новоотворената порта.

И всичко стана някак забележимо по-лесно. Оказва се, че има с кой да говори. Умората, след безкрайни приготовления за зимуване, вече не е толкова всепоглъщаща. Стана някак си по-спокойна защото в момента не е сама на двора. Не е заобиколена от хора, затворени зад високи огради, плюещи по чуждите мъки.

– Петър – не издържа майка ми – нека поне да ти дам пари? Ще кажа на мъжа ми, той ще донесе всичко.

Мъжът поклати глава и разби поредния пън със силен удар.

– Ами не ми е удобно. Разбирам всичко, но и това е невъзможно!

– Да, за какво говорим? – небрежно попита съседс – Няколко дърва за огрев? Забравете и не се притеснявайте.

– Не – строго го сряза майка ми – банята ти е в ремонт, нали? И така, нека днес и вие да се насладите на плодовете на труда си. Ще се искъпите след мен и детето ми, ние сме бързи. Топлината остава до сутринта. След нас, по-късно елате, вземете парна баня, починете си. Окей?

-Да, къде да отида! – закиска се мъжът, – Но не ти е регулиран водопроводът. Имам душ, за такива нужди. „Да”, веднага се сопна майка ми, „и аз също съм „ от града“!“ Този душ, а след това и ваната. След кратка пауза мъжът се изправи, държейки в ръцете си голяма купчина нови дърва за огрев, готови за по-нататъшно транспортиране.

– Убеден съм, личи си въпреки облеклото и моментния ви вид – той кимна утвърдително, затваряйки очи, за да засили жеста, – Баня, хммм… баня, договорихме се!

Той нацепи и подреди всички дърва на сухо и се прибра в тяхната къща а мама дойде при мен да ме вземе да вечеряме.

Докато вечерягме ми обясни за госта, който чакаме за да се изкъпи при нас.

Мама проверяваше кърпата, която беше изпрала предишния ден, когато звънеца я извади от собствените й мисли.

– Е, приемайте гости, домакинке – Петър се усмихна, слабо осветен от жълтеникаво-оранжевата светлина на малък фенер на портата.

– О, ти вече … – отговори мама с объркана усмивка,

– Счетох, че е подходящо време вече?

-Да Петър, отивайте вие първо…

– Не не не! В никакъв случай! – прекъсна я Петър, – Струва ми се, че къпането ми ще отнеме Бог знае колко много време. По-късно, след теб значи по-късно, не бързам.

– Благодаря ти, ще се изкъпе първо сина ми, после аз и ти последен, няма проблем – отвърна мама и пусна Петър да влезне при нас и седнахмме заедно в хола, понеже бе най-подреден

Петър извади от хартиена торба бутилка с червено вино, две чаши и тарелка с различчни видове месни колбаси за мезе, а на мен подаде натурален сок от ябълки, който отворих и си налях в чашата.

-Аз не пия – притеснено каза мама – алкохола така ме отпуска, че нищо не мога да правя след като пия дори само чаша…

-Спокойно, вечер е и единственото, което имаш да правиш, е да се изкъпеш. така че – Петър отмести на мама ръката и и наля чашата до горе и си казахме “Наздраве”.

След около час аз отидох да се изкъпя и оттеглих в моята стая. Докато си лежах видях на една от стените малка завеса. Станах и като я отместих видях, че зад нея има малко прозорче към банята, където момента нямаше никой.

Взех една стара книга да чета от шкафчето до леглото, защото въпреки, че до момента не съм ви споделял, тогава бях на 15 години и гола жена не бях виждал нито на снимка, а компютри още нямаше, а мама бе най-красивата майка сред майките на децата от целия ми клас и рядко съм виждал някоя поне красива колкото мама.

Докато четях книгата ясно чувах какво си говорят мама и комшията.

Когато чух мама да казва “Аз отивам да се къпя, докато си изпиеш виното ще дойда тук, за да отидеш ти”, при което без да подслушвам повече скочих от леглото ми и загасих лампата и отворих завесата заставайки удобно на малкото прозорче.

Мама влезна така както бе облечена преди малко с черна вечера рокля с малко декулте и дълги ръкави, къса някъде пет-шест сантиметра над коленете.

След като се позатопли добре горещата стая, майка ми свали роклята и остана по сутиен и бикини и така по този начин тръгна към мен, имам предвид стената на кояро е прозорчето ми.

Стреснах се да не ме забележи, но тя носеше свалената рокля и дрехите ни за пране, които бе взела в кош. Не виждах какво прави докато бе под прозорчето, но в един момент зейнах и ококорих очи, защото майка ми вървеше чисто гола с гръб към мен към пейката на която седна уморено, наслаждавайки се на тишината, огъня, гъстата топлина и влага.

– Охх – издиша блажено мама, усещайки как кожата й диша, как топлото спокойствие бавно я обгръща, разкарва всички грижи и умора от тялото й чрез обилна пот, която тя изправяйки се веднага запопива с малка кърпа, предварително напоена със студена вода. Очите ми поглъщаха сочните и стегнати гърди, като мама прокарвайки кърпата първо по едната след това бавно и внимателно забърса и другата и малките зърна бяха настръхнали и щръкнали леко. Тя дишаше бавно, наблюдавайки как кожата на идеално стегнатия и корем за жена на средна възраст се изпъва и веднага се отпуска.

Мислите ми се скупчиха една в друга, сякаш бяха спрели напълно, а майка ми се отпусна сядайки на пейката се разкрачи и започна бавно от пръстите на десния крак нагоре по прасеца и бедрото да забърсва потта си, а аз хванах члена ми надървен до болка и бавно започнах да го лъскам гледайки как мама сега забърсва бавно и внимателно левия крак. Имаше дълги и красиви стегнати крака а аз си представях как вместо кърпата облизвам потта от краката на просналата се на малката пейка моя майка.

Широко разкрачени крака, ръцете й зад главата, гърдите и се бяха надигнали а аз не спирах да си лъскам члена гледайки как тя се радваше на възможността да се отвори сама на уединение, напълно гола в обгръщащата я топлина на банята, а аз смело оглеждах как тя демонстрира всички непревземаеми и невидими от дрехите и места по тялото и.

Мама явно усещаше как гърдите й бавно се затоплят, как нежните зърна още набъбват, колко приятно и леко вълнение се разпространява върху почиващото и тяло в прегръдката на парата, която за мой късмет не бе гъста а пейката бе сранително близо до прозорчето ми и аз виждах всичко идеално.

Приключила с другите части от тялото си мама стана, обърна се към прозорчето ми с гръб и постави кърпата на вирнатия и но сравнително малък задник, след което започна да забърсва бузите на дупето си масажирайки го и издавайки стонове на задоволство а аз когато се наведе заднешшком към мен да остави кърпата и изпъна гърба си извивайки гръбнака за да си намести прешлените, при вида на зейналите бузи на дупето и, така наведена с красива извивка на гърба и леко окосмена путка започнах да се празня по стената представяйки си че се празня по дупето, путето и гръбчето на майка ми.

Тя се размърда малко, придвижвайки се още повече към стената и изправена с леко разкрачени крака опря ръце на стената. Потоци пот, упорито преодоляващи гънките отново започнаха да се стичат от главата и надолу и надолу, мушкайки се между бузките на леко разтвореното и дупе и плавно се плъзгаха по изпънатите и разтворени крака, послушно следвайки формата на бедрата и чак до стъпалата …

Огъня се бе засилил и чувах как пращи, но изведнъж се чу още едно скърцане, като на отваряне и затваряне на врата и то някъде много близо.

Мама се обърна и веднага изписква, виждайки как напълно гол Петър е влезнал в стаята, с мощното си тялов гръб към мен.

– КАКВО ПРАВИШ?! ПО… ЧАКАЙТЕ!! – Мама започна да крещи възмутено, и подскача нервно, напразно покривайки гърдите и слабините си с ръце, и се опита да избяга от стаята. Мъжът не отговори. Той само мълчаливо сложи гигантската си ръка на рамото на мама и с уверено движение я сложи да легне по гръб на пейката. Мама сякаш в ръцете на едрия и силен мъж бе като малка кукла. а той в същото време леко се наведе към майка ми, за да не опре в тавана.

– ПУСНИ МЕ ЧУВАШ ЛИ?! ОСВОБОДИ МЕ ВЕДНАГА!! – започна да рита с крака мама, осъзнавайки със страх, че няма да е победител в тази битка.

Членът на Петър… огромен член, скрит в леки гъсталаци с не по-малко плашеща виненочервена голяма глава, се извиси точно пред очите и, и се потърка докосвайки яростното и изплашено лице едновременно. Явно в този момент остра миризма удари майка ми в носа – отвратителната миризма на немит мъж…

Петър хвана члена си и го лъсна няколко пъти и спермата му започна да се излива върху красивото лице на майка ми Отгоре, пръски се върху миглите и устните на майка ми, след което започна да се стича по гърдите и

-Тихо – каза спокойно мъжът, като премести другата си ръка от рамото на майка ми към главата и, хвана и косата и я нави около огромния си юмрук и стисна леко скубейки я в знак на отхвърляне на всяко съпротивление.

-Н… стига! Достатъчно!! Чуваш ли?! Спри! – продължавайки майка ми но по-тихо да се опитва с думи да го спре, за да не ги чуя.

А Петър без да се вслушва в протестите и се наведе и се спуска по-надолу и без придружаващи думи си пъхна в гърдите на майка ми и започна да ги мляска, лиже, целува и хапе с устни и зъби, което ме надърви отново и аз започнах гледайки какво се случва, да лъскам отново члена ми

– О-о-о… – мама замръзна и неочаквано за себе си и мен дори , изтръгна сподавен стон на удоволствие, усещайки как комшията бавно започна да я нанизва на дебелия и огромен член. В началото ми се стори, че мама се отдръпва малко, но след това отпусна тяло на пейката и подпря главата си с една ръка и започна да гледа члена който я нанизваше грубо и първично. От моя ъгъл изглеждаше толкова огромен инструмента на Петър, че като го вкараше целя сякаш разтяга и смачква путката на майка ми и влизайки дълбоко вътре я разореше здраво. Аз лъсках яко, майки ми си бе прехапала другата длан за да не вика и само стенеше и охкаше тихо със сподавени тонове, докато Петър започна още по грубо да я лашка и натискаше да е вътре още по-дълбоко и по-дълбоко мачкайки циците на мама обирайки спермата си по тях и се опитваше да я вкара в устата и, което тя направи започвайки сякаш да прави свирка на пръстите му и облизвайки спермата му.

Изведнъж Петър си извади члена, хвана мама с огромните си ръце и я обърна да е по корен и тяло на пейката, но с колене на пода, загреба с огромния чирпак вода от варела и заля мама по гърба с гореща вода, после един чирпак по задника и а третия изля върху главата и след което се заля себе си и намести явно члена си на входа на дупето на мама.

Когато без каквото и да е внимание а рязко и го заби до край в задника, мама започна стене още по-силно и сякаш вместо болка да изпитва удоволствие от тази както после разбрах “Анална екзекуция” на която бе подложена

Той я чука диво и неубоздано около 10 минути в задника и явно усети, че няма да може да устои още дълго и че ще се празни за втори път, и за да не може мама да го избута и да се изпразни вън, той се наведе и притисна тялото на мама със неговото и забърза тласъците и започна да я чука още по-силно.

-Не, не… по…ллллеееееко…. моля те… спри… стига… моля те… спри… Достатъчно!“ Моля те!! А… а-а… а-а-а, – стенеше майка ми,

– Тихо, не вдигай шум – без да променя тона си, извади члена от задника и го вкара отново в подгизналата и течаща вагина и започна отново да я ръга кучешката като долна евтина кучка

-Аз… не мога… не мога… не… По дяволите… по дяволите… б… боли ме… м-м-ме… ах… А-А! Б… боли! БОЛИИИИ!

Но на човека не му пукаше от молбите на майка ми. Той си правеше кефа и усещаше,путката на мама го прегръща отвътре и без никакво смущение и съчувствие просто я насилваше бутайки си члена докато не спря изведнъж и хвана мама за талията с големите си длани. Вкара два от пръстите на лявата си рука в леко зейналия анус на мама и започна да я чука отново в двете дупки

-Трябва да свикнеш. За теб това е неизбежно- изрече прз стиснати зъби Петър трамбовайки мама като най-долна курва.

Тя ще свикне мислех си аз опитвайки се да не свърша, защото исках да се изпразня с него представяйки се че аз пълня майка ми със сперма. Тя започна отново да хленчи, стене, но може би и свиква с това, което и се случва, а аз колкото и перверзно да ви звучи искрено се наслаждавах на гледката.

=Не мога“, изхленчи майка ми през дъха си, „Не мога!“ Не мога, не мога, не мога!!!

– Тихо. Тихо. Сега ще свършиш – нежно се опита да я успокоява комшията.

Стисната в мускулесто менгеме, майка ми изведнъж изпадна в ужасено тресене. Тя започна да вика от удоволствие запушвайки си сама устата с длан и започна да се притиска по-силно с дъпе към пръстите, които разораваха задника и вече бяха четири и кура на партньора си, а косматите му гърди и подмишниците, които воняха може би на застояла мъжка пот и мъжка сила япритикаха в дървената пейка и мама започна да стене

-Мъж… мъж… „А… А-А-А-А!! А-А… А-А-А-А! … по дяволите… не не!! Не! Не-о-о-о!! ДА-А-А-А… ДА-А!! – внезапния оргазъм се смеси с болката, унижение и удоволствие се сляха в едно и майка ми трепереше в силен оргазъм, тогава Петърр си извади члена при което се чу един особен звук сякаш от празнината, която се получи путката на мама и започна да пръска нещо сякаш пикае ли не знам…

Обляна в пот и треперейки цялата бе вдигната от комшията и опрянас гръб на стената и крака разкрачени във въздуха до пейката.

Едрия комшия притисна с една длан тялото на мама към стената, а с другата си намести члена в разтворената мокра путка и проникна както си знае рязко и до край и започна да чука мама като я остави да стои във въздуха на стената подпирайки се само на члена му, като пеи всяко проникване вероятно дереше гърба и в мазилката на стената, а мама го прегърна и започна да вика:

. – ОЩЕ ▼!! ДАААА ▼!! ОЩЕ ▼! Още .. ах … ах …

Той гледайки я право в замъглените и очи, накрая най-накрая замръзна със забит до топките кур в мама члена си с рязко движение до топките и започна да пълни майчината путка със сперма, а аз започнах отново да се празня по стената представяйки си че изливам спермата ми в майчината путка вместо комшията.

-О-о-оххххх – изсумтя комшията, изваждайки все още пулсиращият огромен член от почти разцепената путка на майка ми.

Мама не помръдна, хленчейки тихо между собственото си накъсано, тежко дишане седнала току що на пейката понеже краката и сигурно не я държаха.

-Ти си добра жена – усмихна се Петър, наблюдавайки с нескрита гордост лепкавите потоци сперма поддаваща се и изливаща се от раздразнена и разтворена путка,

-И работиш по къщата и домакинството, въпреки че наоколо има толкова прецакани неща и мизерия. И се опита с гордост да откажеш помощ, когато ви бе предложена.

След като мама не отговори нищо, комшията продължи:

-И знаеш как да се отблагодаряваш… нали?

-Млъкни животно и ме изчукай пак – изпъшка мама, усещайки как нагорещеният въздух на банята внимателно прониква в широко отворената й мокра вагина.

– О, така е по-добре вече! – Той леко я плесва по тката с 5-6 шамара разливайки по мама мъзга и сперма, която размазапо циците и мачкайки ги злобно, дкато аз вече отново бях надървен и лъсках кура си в очакване на новото опъване на мама

– Нито дума повече, сега ще ти напълня путката отново със сперма и така ще си легнеш, ще се изкъпеш една на сутринта, разбра ли

Той просто хвана стъпалата на мамините крака, сложи си ги на раменете, и когато кура му започна да влиза в путката на мама., тя се опъна като струна, усещайки как в нея с нова сила се напъхва огромния член отново готов за изстрел след малко.

-Моля те бързо да ме чукаш пак! – но Петър не я послуша. Тук и сега тя нямаше право да влияе на нещо, да командва и да решава.

Веднага щом кура на комшията влезна до дъно и плътно прилепна към очуканата и напоена със сперма преди малко матка , мама, стенейки жално, пак се пречупи и свърши отново, дарявайки кура на шибаняка с унизителна струя урина, която вече не можеше да сдържи. Петър изръмжа след нея, изсипвайки отново гореща сперма право в матката на мама, като същевременно заливаше вътрешностите и вече с излишък, който започна бавно да се натрупва и излиза покрай забития дълбоко кур и капе на пода докато красивите дълги крака трепереха около врата и по тялото на грамадния ни комшия и потта им се бе сляла отдавна заедно със семенните течности.

Мъжът извади члена си и явно все пак смилил се над мама я взе на ръце и влезна в казана с гореща вода заедно с мама и се отпуснаха двамата мълчеейки, а аз изпразнил се три пъти легнах и съм заспал неусетно.

Rating: 3.82/5. From 17 votes.
Please wait...