В КРАЯ НА ДЕНЯ

Автор: Ема Славин

Неочаквана случка в края на работния ден…

– Значи… като свършиш работа днес и се прибереш… ще ми дадеш да си поиграя с котенцето ти и да го обръсна хубаво, нали?- чувам дишането ти в слушалката на телефона.

– Да… приготви всичко. Косъмчетата ми започнаха да растат и ме сърби.

Знам, че това ще те разсмее, но въпреки това усещам и леко зачестяване на дишането ти. След като ти бях позволила да станеш мой личен бръснар преди няколко месеца, разбрах че много те възбужда мисълта за това да ме бръснеш. Знам, че си на телефона и се галиш. Щях да ти кажа нещо, но и самата аз започнах да се възбуждам. Мисълта за това как си у вас, търкаш се и се възбуждаш при мисълта за това как ще ме бръснеш и това ме побъркваше. Можех да усетя как котенцето ми се налива с кръв и соковете ми потичат. Дори когато никой от колегите ми не ме гледа прокарвам палец по клитора си през панталона, а дори и някой да ме види се надявам да реши, че е станало случайно.

– Трябва да спреш да мастурбираш, докато говорим по телефона. На работа съм все пак, а знаеш, че като те чуя как свършваш се възбуждам.- шегувам се аз с теб, правейки се на сърдита. Толкова ми е трудно да се въздържа да не започна и аз да се галя, но това е толкова секси.

– Отивай в тоалетната и се включвай и ти! И без това ви остава малко време до края на работния ден, а пък може и дори да свършиш един път преди да си тръгнеш.

Чувам как дишането ти става тежко, когато казваш това и знам, че наистина искаш да го направя. Какво пък… И без това повечето ми колеги вече са си тръгнали. Обикновено, когато сме свършили с работата някои си тръгват преди края на работния ден.

Оглеждам се и не виждам никой друг в офиса. Отивам в тоалетната за да се присъединя към теб и игричките ти. Първо проверявам дали всички кабинки са празни и влизам в най-широката от тях в края на тоалетната. Смъквам панталоните си и се намествам на тоалетната чиния. Майната му и без това няма никой в сградата, за това дори се осмелявам да си вдигна блузката за да мога да галя и зърната си. Зърната ми щръкват почти 2 сантиметра напред, когато съм много възбудена и така като ги гледам нямат търпение да изскочат от сутиена ми или да пробият малки дупки в него. Много е приятно да ги освободя на воля и да ги щипя.

Усещам, че ми се пишка и спирам да си щипя зърната. Тъкмо се канех да заглуша звука на телефона си за да мога да те чувам, но ти да не можеш да ме слушаш как пишкам, когато вратата на кабинката ми се отвори със замах. Помислих си, че е случайно, но новото момиче в офиса стоеше на вратата и ме гледаше.

– Ей!- засмях се аз нервно.- Заето е.

Очаквах да излезе и да затвори, но тя стоеше там и гледаше гърдите ми. Те бяха големи и се опитваха да прелеят от сутиена ми, а зърната стърчаха наперено напред.

– С кого си говориш?- питаш ти.- Който и да е, му кажи да се разкара и да не ни пречи, скъпа.

Винаги ставаш нетърпелив, когато си възбуден и скоро ще се изпразниш. И аз искам тя да си тръгне, защото много ми се пишка, а и съм страшно възбудена. Тя обаче стои и ме гледа втренчено и дори ме оглежда от глава до пети.

– Чух те как говориш по телефона. Много е секси.

Вместо да си тръгне, тя влиза при мен и продължава да ме гледа втренчено. Толкова е голяма, че чак почвам да се притеснявам. С моите 170 сантиметра, голям бюст, голямо кръгло дупе и пълни бедра не съм толкова голяма, колкото нея. Тя е с поне 10 сантиметра по-висока, с огромни гърди и едри бедра. Винаги носи много грим, а днес червилото й е ярко червено.

– Още ли говориш мръсотийки по телефона?- казва тя и се приближава още към мен, полата й надигната, а бедрата й са над мен.

– Аха… Още говоря по телефона. За това те моля да излезеш, пишка ми се.- не мога да повярвам какво се случва. Наистина започвам да се притеснявам как ще се справя с тази амазонка. Няма никой друг, който да ме чуе дори да се развикам за помощ.

– Някоя жена ли влезе при теб?! В тоалетната?- чувам шумоленето на чаршафите и предполагам, че чак си седнал в леглото от изненада.- Какво по дяволите… Защо не й кажеш да се разкара! Хуят ми е толкова напращял. Трябва да се изпразня, бебчо.- разочарованието струи от гласа ти и знам, че си много близо.

– Виж, знам че е много секси и готино, но много ми се пишка. Ще ме оставиш ли на спокойствие сега?

Опитвам се да остана спокойна. Гласът ми остава равен и монотонен, защото не искам нито ти, нито тя да разберете, че започвам да се възбуждам от нея. Дори на себе си не искам да си го призная. Просто искам да се изпишкам и да се махна от тази проклета тоалетна. Пикочният ми мехур е на път да се пръсне.

– Давай. Изпикай се.- казва тя.- Искам да те видя как пишкаш.- тя дори клекна пред мен и започна да разтваря бедрата ми със силните си ръце.

– Какво по дяволите?!- чувам гласът ти в ухото си, но не мога да се концентрирам на думите ти.- Правилно ли чух, че тя иска да те гледа как пишкаш?

Гласът ти звучи истерично, но изобщо не ти обръщам внимание. Мога само да гледам лицето й и колко е съсредоточена в това да гледа слабините ми. Отчаяно се опитвам да затворя краката си, но големите й ръце са прекалено силни за мен. Опитвам се да я отблъсна от себе си, но тя ме бутва с лекота назад. Няма как да се измъкна.

Не мога да се стискам повече. Ужасена съм, когато няколко капки урина потичат, но това не е най-лошото. По-лошото е, че се възбуждам от изражението на лицето й, докато ме гледа.

– Хайде, отпусни се. Знам, че ти се пишка много.- толкова е настоятелна, че чак не мога да повярвам.- И… защо клитора ти е толкова голям?

Когато съм възбудена клиторът ми щръква малко напред и се подава от устничките като мъничка пишка. Усещам върхът му, подут и покрит с мъзга. Не издържам повече. Трябва да се изпишкам.

Когато се отпускам, урината шурва шумно и мощно, а момичето поставя ръката си на корема ми и започва да търка клитора ми с палец.

– Какво става, мамицата му?!- чувам гласът ти в телефона, но не мога да кажа и дума.

Усещането на горещата урина, шуртяща в тоалетната, докато тя ме гали и облизва устни и повече от това, което някога съм усещала. Мога само да пъшкам и държа краката си разтворени, докато се облекчавам, а тя продължава да ме гали. Чувам те как дишаш тежко. Знам, че отново си започнал да се галиш, възбуден от шантавата случка. Разтрепервам се, когато последните капки падат във водата.

– О, Господи… трябва да спре…- не можах да довърша, защото тя се наведе напред и пое подутият ми клитор, покрит с мъзга и урина, в устата си. Цялото ми тяло се разтърсва и едва не падам от седалото, но големите й ръце ме задържат.- О, не! Моля те, спри!

Започвам да плача, толкова е силно усещането. Тя продължава, сякаш нищо не съм казала. Преди да разбера какво става, тя пъхва ръката си под мен и натиква един от дебелите си пръсти в дупето ми.

– О, да! – извиквам аз, а цялото ми тяло пламва от възбуда, а тя продължава да ме ближе и да вкарва пръста си в мен, докато аз щипя зърната на гърдите си през сутиена.

– Давай!- чувам те да пъшкаш в ухото ми.- Нека кучката да е изближе цялата!

Докато пъшкаш в ухото ми, най-големият ми оргазъм наближава. Не мога да повярвам, че ще се изпразня, докато съм в тоалетната. Виковете ми отекват в празната тоалетна, но и не ме интересува дали някой ще ме чуе. Не бих могла да се контролирам, дори и да го исках. Просто се оставям на удоволствията, които тази едра девойка ми дарява така щедро.

Когато започвам да се успокоявам, тя вади пръста си от дупето ми и сяда на пода. Яркото й червило е размазано по устните й. Мъзгата ми е обляла лицето й- брадичката и върхът на носа й. Чувам как дишаш тежко в слушалката и знам, че се опитваш да се успокоиш и да осъзнаеш какво се беше случило. Знам, защото и аз правя същото. Вземем малко тоалетна хартия и започвам да се бърша, но тя ме спира.

– Не! Искам да опитам още едно нещо.

Тя ме изправя на крака и ме извежда от тоалетната и ме отвежда до редицата от мивки. Панталоните ми са се свлекли около глезените ми и едва пазя равновесие. Това е в нейна полза, защото без проблеми ме отвежда до мивките, където ме бутва и ме задържа там почти без усилие. Виждам лицето си в огледалото, големите ми гърди притиснати в студеният порцелан. Погледът ми е влажен, устните ми леко подпухнали и дишам дълбоко, защото съм много възбудена. Тя ме поглежда в огледалото, преди да клекне зад мен и разваря бузите на дупето ми.

Затварям очи и се притискам към огледалото, усещайки езикът й да се плъзга в цепката на дупето ми. Никога преди не са ме близали по дупето, още по-малко пък от жена. Езикът й се стрелка около ануса ми, като от време на време се плъзва вътре, като малък член и усещането е върховно. Пресягам се назад и разтварям сама бузките си за да може тя да проникне по навътре. Докато се притискам към лицето й усещам как вкарва пръстите си във влагалището ми. Достига г-точката ми и започва да я гали и масажира. Пускам бузките на дупето си за да мога да щипя зърната си, които просто плачат за ласки.

– Мамка му… мамка му…- мърморя аз, докато обливам лицето й със соковете си.

Усещам как пулсирам и изстрелвам мъзга, а тя ме ближе лакомо. Тя става без да вади пръстите си от мен. Усещам как гъстият й триъгълник се притиска в дупето ми и как тя вкарва ръката си между нас. Палецът й се плъзва в дупето ми и чувствам как докато ме чука в дупето с палеца си с другите пръсти гали клитора си. Пускам едната си гърда и поставям ръката си на клитора си. Стена и се търкам в нея, кожата ми е настръхнала и едва издържам. Когато започваме да се празним заедно, чувам как и ти започваш да се празниш с нас по телефона. Свличам се на мивката, а от мен руква водопад от горещ сладък сироп. Дори не мога да дишам. Опитвам се да се съвзема.

Поглеждам в огледалото и виждам как тя ми се усмихва и измъква нежно пръстите си от мен. Навежда се през рамото ми и ме целува по бузата.

– Благодаря ти, малката. Страшно си сладка и ми хареса да те ближа по огромния клитор. Това няма да е последния път.- казва тя и излиза от тоалетната.

Не мога да повярвам колко бързо е минало времето. Време е да си тръгвам.

– Хей, скъпи. Там ли си още?- питам аз в телефона, защото чувам колко тежко дишаш и искам да те проверя как приемаш всичко това.

– Веднага се прибирай! Знаеш, че искам да те скъсам от секс, нали? Цяла нощ ще те помпам!- извикваш ти в телефона и знам, че цяла нощ няма да ме оставиш да мигна. Толкова подивял и възбуден звучиш по телефона.

– Ей, сегичка скъпи. След малко съм при теб…

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...