В очакване на

В очакване на…

Повече от месец не съм виждала, не съм докосвала кур! Знаете ли какво е това за мен? Изтезание, светата инквизиция, ряпа да яде! Търпя но…Като си помисля само: станах вече на 60 години, живота ми минава полека лека в третата третина, а аз тъпата курва, вместо да използвам всяка възможност, която ми предоставя моето момче, се чудя какво да измисля, за да отложа този момент. Не си мислете, че не ми се иска, напротив, вечер или сънувам, или си пипам дъртата путка, до като не се изпразна. Представям си как лапам жадно любимия хуй, как го облизвам сладко, сладко, как му се любувам до като го галя по цялата дължина с език и така, до като ме напълни със сперма. Спомените също донякъде помагат, но нищо не може да замени сладостната тръпка, която ме обзема в онзи миризлив бардак, когато чуя да ми заповяда:

– Съблечи се курво, какво чакаш? Напълно, само сутиена ще оставиш, ясно ли е минетчийко? Събличам се със загадъчната си усмивка, отчасти ми става неприятно, че ме обижда така, но възбудата е плъзнала по лицето му и това е нещото, което особено ме радва и вълнува. Всичко останало не е важно, чакам следващите му реплики, които не закъсняват:

– Знаеш ли от кога не си ми смукала кура, проститутко? От кога не съм пълнил минетчийската ти уста със сперма?

Мълчаливо го поглеждам, останала съм само по сутиен, както той иска и с възбудени ръце трескаво започвам да събличам неговите дрехи. Слава богу, дънките му са с цип този път и няма да се мъча да разкопчавам шибаните капчета. Изсулвам нетърпеливо панталоните и невъздържано присягам да докосна още мекия кур. С рязко движение събувам гащите му и ето го и него – обръснат целия, заедно с ташаците. По гъзът му, който облизвам с удоволствие, когато ми заповяда, също няма и косъмче. Още преди да ми е казал, че не заслужавам да го докосвам, аз жадно засмуквам навътре мекия хуй и чувствам как започва да пораства в курвенската ми уста.

-Какво правиш курвенски боклук? Кой ти е позволил да се докосваш до скъпоценния ми Кур? Извади го от нахалната си, курвенска уста! Питала ли си ме? Помолила ли си се, пачавро долна, да ти позволя да го докосваш? Хайде, моли се минетчийко, моли се, да ти позволя да си го надрусаш в минетчийската уста! Почвай! Веднага почвай, преди да съм размислил и да го прибера. Гледам го как се възбужда, до като ми говори и не изпускайки от очи кура, започвам да нареждам:

– Моля те, разреши на курвата си да го погали, да го оближе с език?

– Знаеш как обичам да се молиш, да ти еба майката курвенска! Продължавай, възможно с най груби думи, ясно ли е долна мастийо?

– Искам да ти смуча кура и да се изпразниш в устата ми…

– Много моля, май забрави да се молиш, да ти еба и курвата долна!!!

– Моля те, позволи ми да оближа този кур, да го смуча целия и когато искаш да напълниш курвенската ми уста със сладка сперма, много моля…

Доволен от казаното, ти за общо удоволствие, ми го наблъскваш дълбоко в гърлото и аз, отворила широко уста, гостоприемно посрещам любимия си приятел. Давя се чак, дишам едва едва, когато благоволиш да го извадиш малко, за да си поема въздух и сама се надънвам, колкото мога по навътре, на надървения вече кур. Времето е спряло, нищо няма значение, освен този прекрасен хуй, който изпълва до крайност устата ми. От унеса ме извежда гласът ти: – Искам, да ме помолиш да те напсувам, когато започна да се празня в гърлото ти, ясно ли е курвенски боклук?

Мълча и смуча блаженно, а той надвесен над главата ми повтаря и потретва:

– Кажи го курво, искам да го чуя!!! Чуваш ли, искам!

Всичко ме възбужда, даже и това, че ми говори тези мръсотии. Още малко и ще свърша, ровейки се в набъбналия си клитор.

– Кажи го, да ти еба майката! Веднага!

Усещам, че и той ще свършва и за да не разваля магията, на мига успявам да изрека:

– Моля те прави каквото искаш, говори каквото щеш, или ме псувай, но се изпразни в дъртата ми минетчийска уста. Още не завършила изречението си и усещам как се натиска в мен, как започва да пулсира и как спермата се излива в гърлото ми. Гълтам и муча едновременно, а оргазмът ми не закъснява и двамата се изпразваме почти едновременно. Божествено е, за това си заслужава да се живее и да се изтърпи какво ли не. Той е свършил, но аз не искам още да го вадя. Облизвам жадно пропуснатите микроскопични капчици, изсмуквам здраво, ако нещо е останало по каналите и леко натискам със зъбите по цялото протежение на кура. Точно, няма нищо останало, кура му отново е омекнал, но е толкова приятно да ми е в устата.

– Всичко ли изсмука минетчийко? Да не си забравила нещо? – пита той и го изважда от устата ми. Стиска го силничко с две ръце и в цепката на главичката се появява малка капчица. Втурвам се като луда с език натам, облизвам я внимателно, целувам още веднъж божественния и казвам:

– Благодаря ти, много ти благодаря…Ще очаквам с нетърпение следващия път, пак да ме ощастливиш, благодаря.

asen asenov.

No votes yet.
Please wait...