В помощ на тъщата

Автор: The Novice

Това се случи миналото лято. Тъщата претърпя операция на ръката и беше останала при нас, за да може да ходи на контролни прегледи, а в последствие и на рехабилитация. Ръката й беше напълно обездвижена. Дотолкова, че вечер жена ми влизаше с нея в банята, за да й помага за вечерния тоалет. През този ден, работех от вкъщи. Жена ми трябваше да я заведе на преглед, като излезе на обяд и дойде да я вземе. Около 10:30, чух тъщата да говори по телефона. Малко след това, се засякохме в кухнята. Изглеждаше много угрижена. Сподели ми, че жена ми няма да може да излезе от работа и няма как да я закара на преглед. Веднага я успокоих, че аз ще я закарам. Въпреки това, забелязах че все още е напрегната. Малко след това ми сподели, че искала да вземе душ и жена ми да й помогне да се облече, което сега няма как да стане. Не искала да отиде на преглед без да е минала през банята. Замислих се за миг, след което изстрелях:

-Ами ако мога, да ти помогна аз. 

Видях, че се засрами, но продължих:

-Не се притеснявай, големи хора сме. Щом за теб е важно, аз ще направя каквото мога. Ако искаш, ми кажи, аз отивам в стаята си. 

След малко почука на вратата и отвори. 

-Май нямам друг избор. Тази ръка, все едно не е моя. Сега опитах да се съблека в банята, но не мога да я мръдна. Ако можеш, да ми помогнеш. Аз няма да свалям бельото си, докато си вътре. 

Станах от компютъра и тръгнахме към банята. Усещах, че ще се пръсне от неудобство. Успокоих я, че няма да я гледам, само ще й помогна да се съблече и ще държа слушалката на душа, за да се измие. Влязохме заедно в банята. Тя ме напътстваше, а аз й помагах да се съблече. Бавно свалих тениската й. Стоеше с гръб, беше с бял, памучен сутиен. Клекнах зад нея и започнах да свалям панталона й. Помагаше ми със здравата ръка. Бели, дълбоки памучни бикини. Стоейки зад гърба й, помогнах й да прекрачи ваната и да се качи в нея. Настроих водата и след като я пробва, започнах да я поливам. Водата течеше по тялото й и мокреше бикините. След като се намокриха хубаво, започнаха да прозират. Тъщата все още стоеше с гръб към мен. Взех малко душ-гел в шепата си и го разтрих върху гърба й. Минавайки по тялото й, ръката ми закачи закопчалката на сутиена я раздели. Ластикът веднага раздели двете части и сутиенът увисна само на презрамките. Разбира се, тъщата нямаше как да го закопчае отново, с една ръка. Помоли ме да й сложа душ-гел в шепата, за да се измие отпред.

– Защо се мъчиш? Обърни се, за да ти помогна да се изкъпеш.

Известно време се колебаеше, но накрая се обърна. Сутиенът, все още покриваше гърдите й, макар и мокър и прозиращ. Висеше само на презрамките и неголемите цици на тъщата. Видът му ме подсети да погледна надолу. Мокрото й зряло тяло изглеждаше доста добре за 59-те й години. Погледът ми попадна върху мокрите й гащи. Бяха полепнали към тялото й, без да крият нищо отдолу. Мокрият памук беше станал почти прозрачен. На този бял фон, гъстият и черен триъгълник, контрастираше идеално. Дори през плата се виждаше, че космите бяха гъсти и дълги. Със свободната си ръка посегнах и свалих сутиена. Тя се опита да прикрие гърдите си, със здравата си ръка. После, явно усети че няма смисъл и я отпусна надолу. Циците й не бяха големи, висяха леко, а зърната й бяха насочени почти надолу. Розови кръгове с добре оформени и неголеми зърна, това видях, без да се заглеждам. Казах й:

– Защо не махнеш и бикините? Не се мъчи, а се изкъпи хубаво.  И без това, всичко се вижда през тях.

– Помогни ми да ги събуя.

Оставих слушалката на душа във ваната. Хванах мокрите й бикини и бавно ги смъкнах. Косматата й путка се показа, в пълния си блясък. Не мисля, че оформяше триъгълника си, по-скоро това беше естественото му очертание. Космите на Венериния й хълм бяха много дълги, водата ги беше напоила и висяха надолу, като се събираха на кичур, между краката й. Окосмяването продължаваше и по вътрешната страна на бедрата й, не толкова гъсто, но се забелязваше.

– Много ме е срам.-тихо каза тъщата.

– Не се притеснявай, налага се.

Бях клекнал пред ваната и гледах мократа пичка. Пресегнах се и взех отново слушалката. Насочих струята към косматия триъгълник. Струята разбърка космите и видях браздата, по средата на Венериния хълм-дълбока и изразена. Тъщата спусна ръката си надолу и тихо  каза:

– Остави тук струята, искам да се подмия.

С върховете на пръстите си разтвори косматата си вулва, а аз свалих още малко водната струя, към розовата й вътрешност. Докато движеше пръсти между краката си, тъщата леко приклекна и тогава забелязах големите устни, които се подаваха между дългите косми на сливата. Бяха тъмни, набръчкани и плътни. Явно с годините бяха пигментирали и стояха почти кафяви. Подаваха се между големите й срамни устни и космите, които ги покриваха. Предложих й да вземе интимен душ-гел, и леко натиснах помпичката на шишето, когато подложи ръката си. Продължи да разтрива сливата си със здравата ръка. От гъстите косми се образува плътна пяна. Това рядко се получаваше, при гладко обръснатата сливка на жена ми. Въпреки огромното количество пяна, върховете на тъмните устни се подаваха навън. С върховете на пръстите си, тъщата ги разтвори, за да се измие отвътре. Между тъмните и месести устни, надникна клитора й, с едра главичка. Кожата, която го покриваше, се беше отдръпнала назад. Клиторчето на жена ми беше голямо, колкото малко зърно от боб. Този, който виждах пред мен, по-скоро достигаше размерите на лешник. След като насапуниса хубаво вулвата си, тъщата ме помоли пак да насоча водата натам. Изми се старателно и навеждайки се, започна да мие краката си. Циците й увиснаха и се залюшкаха от движенията й. Забелязах, че може би от хладката вода, зърната й се бяха втвърдили, а ареолите бяха набъбнали и леко набръчкани. Изправи се срещу мен, а аз й помогнах да се облее още веднъж, като насочвах струята от слушалката. Предложих й да се обърне, за да облея и гърба й. Застанала с гръб към мен, отново се наведе, за да вдигне капачката на душ-гела, която беше паднала във ваната. Едрият й задник се отвори точно срещу мен. Окосмяването на интимната й област продължаваше назад. Не съм и очаквал да епилира ануса си, при положение, че путката й не беше бръсната и подстригвана сигурно години. Гъсто черно храстче обикаляше халката й. Космите бяха мокри и полепнали. Под дупето й, щръкна голямата й космата и мокра слива. Намери капачката и се изправи. След като облях и гърба й, подадох й халата на жена ми и й помогнах да се облече и загърне. През плата докоснах едната й цица. Беше мека и отпусната. За последен път се насладих на гледката на зрялата й пичка, когато й помагах да обуе чисти бикини. Окосмяването й беше гъсто, дълго и нежно на допир. Усетих го, когато ръката ми премина през него, докато вдигах гащите й. Не можах да докосна гърдите й, докато й помагах да сложи сутиена. Помогнах й да се облече. След това я закарах на прегледа. Вечерта пръснах бръснато пиче на жена ми. Скъсах я от ебане. През цялото време, докато яростно помпах разлигавеното й, тясно и гладко путе, пред очите ми беше зрялата голяма и космата слива на майка й

Rating: 4.24/5. From 17 votes.
Please wait...