В ХИЖАТА 1

HASAN

Вече минаха двадесет години, голяма част от участниците в тези събития са ги забравили, други пък не искат да си ги спомнят.
Всяка прилика с действителни лица и събития не е случайна.
Казвам се Мариенела, но ми викат Мая, бях завършила филологията и се шляех в София , правих с едни приятел по една екскурзийка до Истанбул, това през 1992год., когато се развиват тези събития беше много вървежно.
Иначе съм на 28 години, слаба, стройна с малки цици, в момента успешно развеждам май бъдещия си съпруг. Един ден Румяна/сладкия минет/ така и викаха в Университета от испанската.филология ми предлага да превеждам на някакви испански бизнесмени на ловна хижа за три дни.
Заплащането и превоза осигурени. Ходиш с тях по пусиите, превеждаш каквото говори надзирателят, правиш компания и нищо друго. Съгласих се и в понеделник в 9 часа ме взе както се бяхме разбрали служебния бус и заминахме към Троян , а оттам и в хижата.След пристигането се настаних и седнахме да вечеряме, бяха общо четирима мъже, между 30-40 години, Хулио, Гомес, Ник и Антъни.
.Готини, весели прекарахме чудесно, разбрахме се, че на другия ден те сами с ловния ще ходят цял ден на излет и аз не им трябвам. Супер, наспах се на чист въздух, разходих се природа, красота обядвах самичка помотах се и реших да се лакирам, поепилирам, абе да си лъсна визията. Пих кафе и някъде към 18 часа реших да взема една сауна и се запътих към приземния етаж на ловната хижа.
Влязох сама в сауната, беше изключително чиста и много хубаво затоплена, след малко вратата се отвори и влезе май Гомес, бях го запомнила от вечерята, че е вечно усмихнат и ми говори по бавно на испански, готов е винаги да ти дообясни. Кимнахме си, той беше по хавлия ,както и аз и се качи най горе, постоях още малко стана ми доста топло и му казах, че излизам, той ми отвърне че и той нямало да прекалява.
Излязох, отидох към женските душове, бяха два, затворих вратата , изкъпах се, поех си въздух, починах и излязох в общото помещение, там имаше кръгла пластмасова маса, сервирана вода, бира и кола и още някакво безалкохолно. Нямаше никой, седнах изпружих си краката, пълен кеф , налях си и чаша вода.
В този момент видях, че Гомес се задава от душовете, оставяше мокра диря след себе си и пръхтеше от удоволствие, дойде до масата, отвори си бира каза наздраве и бързо я пресуши първата „Хайнекен“, отвори втора , запали цигара и застана отстрани на стола на който седях, предложи ми цигара, но аз отказах-още ми беше цигарено от вечерта в устата.
Изведнъж си отпи от бирата, смъкна си хавлията и пред устата ми застана неговия хуй, дори не успях да го огледам когато ми натисна главата и аз го засмукаха.
Не беше лош, мекичък, готин, скимтях леко, драсках го с нокти по слабините и изведнъж о ужас усетих, че той пикае в устата ми, опитах да се дръпна никакъв шанс, започна да излиза пикня от устата ми, а аз гълтам и той продължава да пикае.
В един момент го извади поех си въздух, исках да пищя да го ругая ,но той отново взе да пикае, този път по лицето ми и аз не знам как си отворих сама устата, а след малко вече лапах и духах на пикаещия му хуй. За първи път ми беше, в началото гадни и миризливо, а после взе да ми харесва, прекъсвах му струйката с езиче, засмуквах го, не е лошо.
След като го извади от устата ми просто ме повдигна, изправи ме и взе да ме целува, грубо но страстно, аз се размекнах, подмокрих се и усетих как ръката му вече е вътре в путето ми, той ме обърна подпря ме на стената и изведнъж разбрах, че ще ме чука в дупето. Правила съм го само три-четири пъти и май не много успешно, докато кажа не, моля /забравих и испански и турски и френски/, само усетих как главичката му се промъква в ануса ми и после рязко влезе цялото парче и започна да ме клати-напред-назад. В началото пописках, но после взе да ми става приятно, той ме лашкаше здраво, в един момент го извади натисна ме да клекна и ми пъхна хуя си в устата ми, докато успея да го оближа, вече преглъщах вкусната испанска сперма. В този момент се чуха ръкопляскания и аз видях останалите трима испанци застанали до вратата да гледат как Гомес се изпразва в устата ми като ме е наебал в задника. Сега разбрах приказката на ловния, който каза „ти утре ще ги разбереш…“
Докато се усетя бях на кушетката по гръб с вдигнати крака , Хулио и Антъни ме чукаха в устата, а хуят на Ник влизаше и излизаше от ануса ми с бясна скорост. Изредиха ми се всички.
Ебаха ме само отзад, в един момент имах чувството, че хуят на Хулио/беше много голям/ ще ми пробие корема, но успях да се справя, изгълтах им и на тримата спермата до капка, а Антъни дори го и изчуках с език в дупето, за другите вече нямах сили. Последен в устата ми се изпразни Антъни, повдигна ме и ме заведе при другите трима до масата, те ме заобиколиха и аз бях по средата между тях, Гомес ме погали по путето, прекара си пръсти през новата ми прическа „малка бразилка лентичка“ и естествено си вкара единия пръст в дупето ми, извади го и ми го даде да го оближа и след това ме натисна да клекна в средата, докато се усетя Антъни започна да ме опикава от горе до долу и накрая реши да ми го бутне пикаещ в устата.
Аз естествено вече нямах нищо против.
Следва продължние..

Rating: 3.36/5. From 22 votes.
Please wait...