В ХИЖАТА 3

HASAN

В ХИЖАТА 3

Таман се бях прибрала, изкъпала, успях да сложа прашките, блузката и седнах да изпия едно кафе, запалих цигара но нещата не стояха добре. От една страна трябваше още да остана с испанците поне два дни, от друга страна Осман с неговите снимки и изнудването, абе бях се накиснала до шия.
Както си седях на диванчето с цигара в ръка и недоизпито кафе, чух, че ключът от вътрешната страна се превърта и вратата просто се отвори.
На касата, подпрян и ухилен стоеше „моят нов приятел“ Осман, който само ме сбута и влезе направо в стаята.
„Пийваш си кафенцето, почиваш, май забравяш, че трябва днес да поработиш…щото иначе татенцето ти ще гледа как щерка му, сладката Мариела прави минети я шибат в задника…ще му хареса нали…“
Замълчах, то какво ли можех да кажа ама.., „Искаш ли да ти направя кафе“-предложих на Осман, „Давай Мая, че нямаме много време“. Станах отидох към бокса, за да сложа цедката на кафе машината и се повдигнах на пръсти, да достигна от горния рафт една чаша. В този момент усетих, че Осман е зад мен и се отърква в дупето ми, парчето му напираше през панталона, все едно, че преди два часа не беше ме ебал.
…….“Не, не сега, нали нямаме време, моля те нее.. недей“..
Докато се опитвах напразно да го откопча от себе си, той вече ми беше разкопчал блузката и ми мачкаше циците. Грубо, болезнено. Изскимтях, на него му стана още по готино, съблече ми блузката и както бях по прашки ме натисна да клекна, извади си хуя и ми го набута в устата. Отново смучех парчето му, той го извади от устата ми, изплю се на лицето ми и размаза слюнката с хуя си. “Отвори си устата“, отворих я и отново се изплю вътре в устата ми и по устните……“послушна курва си ти…Мариела ..да….“
Докато ми говореше, ми натисна главата към хуя си, почнах да се давя, действително парчето беше голямо, а пък не беше го и надървил целия.
Усетих само как започва да пишка в устата ми, не можех нищо да направя, освен да гълтам и то не всичко, част от пикнята му се стичаше от устата ми, по гърдите и по пода на теракота, извади си кура и започна да пикае по лицето и по циците ми и след това пък бързо го набута в устата ми, за да го доизпия…., продължих да го смуча, мислех, че ще свърши на езика ми, но той си извади хуя, изправи ме рязко, свали ми прашките и както бях полуизправена ме подпря на вратата и се опита да ми го вкара в дупето.
Не успя, обърна ме и започна грубо да ме целува, хапеше ми устните, езика, но трябва да си призная това започваше да ми харесва, леко се подмокрих, усетих първо един, а после два пръста да влизат в дупето ми, извади ги набута ги директно в устата ми, облизвах и слюнчих, надупи ме пак си вкара пръстите, извади ги и в този момент усетих как главичката му влиза в дупенцето ми, вярно беше ме ебал преди в задника, но и сега ме заболя, не можех да извикам защото пръстите му бяха в устата ми, натисна още по силно, заболя ме извиках но той започна да си движи кура навътре навън, беше ме подпрял на вратата и с ръцете си ме стискаше по гърдите.
Имах чувството, че този хуй няма край и колкото повече го движеше, толкова по хубаво ми ставаше, размекнах се, само скимтях от удоволствие, Осман си извади хуя, клекнах бързо засмуках го, облизах го целия, смучех го надявах се да го изпразня в устата си, но той си извади кура и ме натисна да го лижа по задника, вкарвах и си изкарвах езика от ануса му, целувах го, беше ми вече супер, не бях тук, гънех се от удоволствие щях да направя всичко, ама всичко което поиска от мен, исхах големия му кур вътра в дупето ми, във фризираната ми путка, в устата….исках го.., отново му налапах кура, но той ме изправи обърна ми и пак ми го наби в задника.
Сега вече го поех много по леко, започнах да си въртя и дупето, за да го усетя още по добре, не исках да свършва, беше страхотно анално ебане, такова каквото обичам, силно, властно, болезнено и продължително.
Усетих как започна да се празни в задника ми, исках всичко в устата, извъртях се налапах го бързо и изпих част спермата, беше ми малко ,исках още и още, смучех, облизвах, отново целия кур, но той ме натисна към пода където имаше една жълта локвичка, не исках беше ми гадно , дърпах се в едни момент ме зашлеви по голия задник с ръката си, която направо се отпечата, изпищях от болка и унижение и бързо, бързо излизах с езика си пода.
…“А..не….. знаеш. .а шамари искаш да ядеш, путко смотана..Ще те смачкам .. долно курве..само в тесния гъз ще те ебат..“-съскаше Осман..“Хайде оближи ми кура и го почисти за последно днес и се оправяй до час да си готова, че испанските нерези ще се върнат всеки момент, а ти си им подаръка.. ще правиш всичко какво ти поискат иначе ще ти разчекна гъза..Разбра ли..“
„Да, да..смотолевих и си изтрих размазаното червило и грим.
„Айде до час да си долу…“
Отиде до дивана, обу си слиповете и панталона, взе си фанелката в ръка, дойде до мен стисна ме по цицата изхрачи се точно на лицето ми, бутна ме на дивана и си излезе..
Лежах с размазано червило, грим, гола грубо наебана в задника, опикана и оплюта, в устата си имах вкуса на топлото натурално шампанско и спермата на Осман и не знаех просто какво още ме чака..
Мая-следва продължение

Rating: 2.70/5. From 10 votes.
Please wait...