Гадния съсед

Вашата Мая ще ви разкаже нова история. Това се случи през ваканцията, докато нямах ангажименти с преподаването на пиано.

Един часа през нощта беше, когато тъкмо си лягах и на вратата отново се позвъни. Нямам навика да отварям по това време, но звъненето не спираше. Погледнах през шпионката и какво да видя – съседът отдолу пак е на вратата ми. Отворих и много ядосано го попитах какво пак има. Отговорът му беше, че не могъл да спи от моите стъпки. Цяла нощ ме бил чувал.

– Е извинявай, че са само стъпки. Утре ще слушаш как ме ебе банда озверели цигани – отвърнах аз и блъснах вратата по носа му.

Изненадах се от собствената си смелост, защото съседът бе от истинските мутри оцелели като по чудо. Беше доста страшен и като че ли се заяждаше с мен.  Същия ден беше идвал три пъти за какво ли не.

Преди да си легна проверих във Фейсбук дали майка беше онлайн. Беше активна и аз реших да я помоля за съвет.

– Изчукай го и всички проблеми ще изчезнат.  Аз така правех и никога не сме имали проблеми – мама беше точна и ясна.

– Ужасна си – отвърнах аз, но тайничко се възхитих на мама.

Легнах си. Утре щях да приложа изпитания номер със захарта за кафето.

Сутринта станах и зачаках съпругата и децата на мутрата да тръгнат на работа и на училище и пуснах плана си в действие. Рошава, сънена и по пижама звъннах на вратата. Мутрата се появи по потник и боксерки. Веднага ми направи впечатление, подутината отпред. 

– А ти ли? Тъкмо щях да се качвам да те предупредя. Няма да водиш цигани в блока.

– Свършила съм захарта и идвам за една чаша, че няма с какво кафето си да изпия тази сутрин. Ама вчера много ме уплаши – продължих неловко аз.

– Влизай – покани ме съседа. Не беше точно моя тип. Беше космат и грозен и адски як.  Веднага щом затвори врата грубо ме хвана за гушата. – Какво искаш, курво?

– Искам да си оправим отношенията – едвам каза аз и го хванах за подутината. После се свлякох на колене. После извадих мъжкото му достойнство и то потъна дълбоко в широката ми уста.

– Курво, откога чакам да ми паднеш – изръмжа през зъби и натъпка парчето си докрай.  Явно не си падаше по нежностите, защото започна да ме ръга грубо и с всички сили. Толкова грубо досега никой не ме беше ебал в устата. След десет минути бях така зашеметена, че едва се държах да не падна. За моя изненада се изпразни, но не в гърлото ми, а върху лицето. 

– Това курво е сметаната за кафето ти и ми подаде стъклена чашка, за да събера семето му в нея. – Сега ела да пием кафе – покани ме към кухнята.

Мълчалива се оказа мутрата. Единственото, което каза докато си пиехме кафето бе предупреждение жена му да не разбере. После ме поведе към спалнята, където щяхме да продължим с фитнеса.

Той легна по гръб, а аз го възседнах така че котето ми да бъде на устата му а аз да мога да заоблизвам отново кура и топките на мутрата. Лизането му се отдаваше. Беше адски добър даже. Розичката ми разцъфна и росата потече.  Михаил, така се казваше мутрата , започна да обработва анусчето ми. Бързо и грубо го разшири и ме постави на четири крака. 

– В путката еба само специални за мене жени. Ти си боклука, днес теб ще къртя анално.

Беше истинско животно. Вкара си рязко члена и започна да ме ебе с цялата злоба на света. С кратки почивки аналната ми екзекуция щеше да продължи с часове.  В началото ме болеше адски. Разциврих се като ученичка, но два тежки шамара ме върнаха в реалността.  Бях долна ненаситна курва. След един час ебане бях на края на силите си. Бях като парцал, а Михаил не спираше и не спираше.  До три часа след обяд анусчето ми беше разпъвано във всякакви пози. На три пъти бях изпълвана догоре с лепкавата сметана на бившия рекетьор. Накрая като видя, че дори не мога да вървя сама Михаил прояви човещина и ме занесе у нас. Поръча ми пица и ме предупреди да си мълча. Бях разбита, но путката ми остана необслужена. Дали ако успея да се възстановя, да не изчукам и момчето с пицата….

Rating: 4.33/5. From 9 votes.
Please wait...