Гергана 1 част

Беше вторник следобед, около 3 часа. Гергана чакаше в офиса на Антон – новият шеф на Станислав…

Тя се чудеше защо той беше поискал среща с нея. Знаеше, че Антон и Станислав имат насрочен обяд за петък, където ще обсъдят бъдещето на шоуто, където водещ беше Станислав. Той й се беше обадил лично, да я покани на тази среща, за да обсъдят шоуто.Беше поискал от Гергана да не казва на Станислав и тя го беше спазила. Тя никога не беше срещала Антон и за него знаеше само каквото мъжа й е казвал – че е много преуспял и амбициозен.
Гергана се изчерви когато Антон влезе. Той беше висок около метър и деведесет, едър, силен и красив.
– Здравей, Гери. – каза той и подаде ръката си – Мерси за отделеното време. Седни моля.
Антон дръпна празният стол до бюрото му и го предложи на жената. Докато тя сядаше, той я огледа от глава до пети. Беше привлекателна, както си и мислеше Антон. Той беше виждал снимки на Станислав и Гергана и още тогава му беше направило впечатление.
– Направо почвам по въпроса. Както знаеш в петък аз и Станислав ще се срещнем за да обсъдим бъдещето на шоуто му. В момента то е доста скучно, рейтингът пада и аз нямам причина да не го спра. Въпреки това смятам, че ако повече пари се налеят в предаването, то може да дръпне напред. Това, което искам от теб е причина да инвестирам тези пари в шоуто.
– Не трябва ли Станислав да ви убеди, че си струва да се инвестира в шоуто. – попита Гергана.
– Сигурен съм, че той ще се опита да направи това в петък. Въпреки това, ти ще си решаващият фактор дали шоуто ще продължи или ще бъде спряно. За момента съм решил да спра шоуто. Парите мога да инвестирам в готварското предаване. В момента те са доста по – печеливши. Единствено ти можеш да ме накараш да променя мнението си.
– И как мога да направя това? – попита объркано Гергана.
– Както знаеш аз отскоро живея тук. – отговори Антон. – Затрупан съм с работа и нямам никакво време за социален живот. Имам някои много специфични нужди, които искам да ми бъдат задоволени, но нямам време да намеря подходящ човек за това. Това, което ти предлагам, Гери, е да спасиш работата на мъжа си. Искам да ми станеш любовница. Трябва да бъдеш на мое разположение всеки вторник и четвъртък и да си готова да ми предложиш всичко което пожелая. В замяна на това аз ще инвестирам, колкото пари са необходими, за да направя шоуто успешно. Заплатата на мъжа ти също ще се увеличи много. Решението е твое, Гери, знам че сигурно имаш нужда от малко време да помислиш. Ето адреса ми. Ако решиш, че искаш да спасиш кариерата на мъжа си, бъди там в четвъртък в 12:00 на обяд. Не закъснявай. Трябва да носиш черна мини – пола, черна, дантелена, прозрачна блузка и не носи сутиен или бельо. Носи черни чорапи и бъди готова да задоволиш всяко мое желание. Аз ще покрия всички разходи които направиш заради срещата. Ако не си тук в четвъртък в 12:00 ще инвестирам парите си в готварското шоу. Ще кажа на Станислав за спирането на шоуто му в петък на срещата ни. Аз съм човек който има предвид точно това което казва, не играя игрички, не хабя думите си. Надявам се, че ще се видим в четвъртък в 12.
Гергана стоеше в стола си безмълвна, докато Антон напускаше стаята, без да й даде никаква възможност да отговори. Тя стоя там близо час, докато през нея минаваха гняв, страх и тотално объркване. Накрая се съвзе и се запъти към тях за да приготви вечеря на мъжа си.
Гергана забеляза, че Станислав е замислен по време на вечерята. След това бе тих цяла вечер, дори не отиде в гаража да поработи върху колата си, както правеше обикновено. Когато си легнаха заедно, Гергана пусна ръката си по тялото му докато стигна до пениса, но Станислав я бутна.
– Тази вечер не мога, мило. Съжалявам, но не мога да си избия от главата срещата в петък.
– Нека видя дали не мога да ти помогна. – каза Гергана и свали боксерките му чак до глезените. Тя взе мекият му пенис в устата си и нежно започна да го гали с език. Свирките бяха страстта на Станислав. Той никога не беше твърде изморен или не в настроение за орален секс. С изключение на тази нощ. Независимо колко се опитваше Гергана, тя не успяваше да го възбуди достатъчно.
– Съжалявам, мило, но наистина не мога да се концентрирам тази нощ. Антон направи няколко забележки за предаването днес следобед и си мисля, че наистина ще го спре.
Гергана се отказа и се обърна. Тя знаеше, че няма да може да спи много тази нощ. Станислав щеше да се върти цяла нощ, мислейки за работата си. Тя знаеше, какво значи това шоу за него и какво трябва да се направи.
– Опитай се да заспиш, мило. Сигурна съм, че Антон няма да спре шоуто. Утре трябва да стана рано и да отида на пазар. Лека нощ, мило, обичам те!

Беше четвъртък, към 11:45. Гергана трепереше докато вървеше към входа на Антон. Когато влезе във фоайето, тя усети, че всички погледи са насочени към нея. Дори при положение, че носеше дълго палто върху миниполата, й се струваше, че погледите на хората минават през него и виждат, че тя е без бельо…

Само веднъж преди това, тя беше излизала някъде без бельо. Това беше на петата годишнина от сватбата й със Станислав, когато го изненада на работа. Тази случка остана в спомените им, като може би най – добрият секс в брака им. Днес тя се чувстваше, като евтина курва, която отиваше да види сводника си.
Тя влезе в асансьора и натисна едно копче. Той тръгна нагоре за да я отведе в апартамента на Антон. Гергана не можеше да спре да трепери. Асансьорът спря. Тя още не беше сигурна, че ще може да мине през всичко това, но знаеше, че трябва да го направи за щастието на Станислав. Гергана излезе от кабинката и се опита да се успокои, виждайки вратата на апартамента на Антон само на няколко крачки от нея.
Антон започна да се усмихва още когато чу асансьора да спира. Същите инстинкти, които му помогнаха да бъде толкова преуспял, му помагаха и когато той търсеше сексуалните си пионки. Той знаеше как да изиграе картите си. Нямаше никакъв шанс той да прекрати шоуто заради някакво си тъпо готварско предаване. Той стана и изгаси пурата си, докато чакаше Гергана да позвъни на вратата. Антон знаеше, че тя е отвън и събира кураж за да направи това за което беше дошла. Той щеше да бъде по внимателен с нея днес и да остави по – перверзните неща за другата седмица. В случай, че тя някога би поискала да се откаже от ролята си на любовница, той беше сложил камери в спалнята си и със записите мислеше да я държи под контрол. Когато звънецът звънна, Антон спокойно се приближи до вратата и покани госта си вътре.
– Добър ден, Гери, много се радвам, че все пак реши да дойдеш. Нека да ти взема палтото.
Гергана се затрудняваше с копчетата докато ръцете й трепереха.
– Позволи на мен. – предложи Антон и бързо откопча и останалите копчета. Той й помогна да свали палтото, отстъпи няколко крачки назад и го закачи. Гърдите на Гергана стояха гордо издути под полупрозрачната й блузка. Въпреки, че не беше вече на двайсет, гърдите й бяха хубави и стегнати. Антон кимна одобрително.
– До тук си спазила всичките ми инструкции. Остана да проверя само още едно място. Покажи ми дали носиш бельо.
Гергана повдигна полата си и доказа, че няма никакво бельо.
– Ела и седни. Ще ти налея една чаша вино, ще ти помогне да се отпуснеш малко.
Гергана се настани на най – близкият стол, а Антон отиде да донесе пиене. Тя беше толкова нервна, че краката й трепереха. Той се върна и й подаде голяма чаша вино. Тя я изпи бързо и това поуспокои нервите й. Гергана не беше в състояние да каже и дума откакто влезе в апартамента. Тя усещаше как Антон я събличаше с очи. Зърната й се втвърдиха и тя кръстоса ръце за да не ги забележи Антон.
– По – спокойна ли се чувстваш вече. – попита той и стана от мястото си.
– Да – промърмори тя. – Но не съм сигурна, че ще мога да направя това.
– Не се притеснявай, ще се почувстваш по – добре когато започнем. А вече е време да почваме. Ела с мен.
Гергана го последва до спалнята му. Тя беше голяма и светло боядисана. Антон седна на края на леглото и погледна Гергана, която стоеше права на вратата.
– Влез и затвори вратата.
Гергана го послуша.
– Сега си свали бавно блузата и ми покажи тези хубави гърди.
Тя бавно разкопча едно по едно копчетата на блузката си и показа гърдите си на Антон. За нейно смущение, зърната й бяха твърди като камък. Той се усмихна.
– Свали блузата си и я остави да падне на пода.
Гергана изпълняваше инструкциите. Тя не знаеше, че всяко нейно движение се записва от камерата, която той беше скрил.
– Сега махни полата.
Тя свали полата си и остана облечена само с чорапите и жартиерите.
Антон се изправи и застана до леглото. Той развърза колана на халата си и остана чисто гол. Гергана въздъхна щом видя надървеният му пенис. Тя никога не беше виждала толкова голям. Беше почти двойно по голям от този на Станислав, както на дължина така и на дебелина.
Антон се усмихна мръснишки при вида на учуденото лице на Гергана.
– Ще стане още по – голям когато го целунеш. Хайде ела. Застани на колене пред мен, знаеш какво искам.
Гергана не помръдна. Тя не можеше да откъсне поглед от члена на Антон. В главата й беше само Станислав и колко много го обича. Тя не можеше да му причини това.
– Съжалявам, но не мога. Просто не мога. Обичам го твърде много.
Антон се намръщи. Той се опасяваше, че това може да стане, но винаги знаеше какво точно да каже за да получи това което иска.
– Няма нищо разбирам те. Разбирам колко много обичаш мъжа си, въпреки че той ще загуби работата си, кариерата си, мечтата си, ти винаги ще си до него, независимо колко нещастен ще е той. Нали така? Прав ли съм?
Антон уцели право в десятката. Тя не можеше да допусне мъжът й да пропусне този шанс. Тя трябваше да направи каквото поиска Антон. Тя се приближи до него, като го гледаше в очите без да казва и дума. Той знаеше, че е спечелил. Гергана падна на колене пред него. Тя въздъхна и хвана с две ръце големият член на Антон. След това нежно го докосна до устните си и започна да го гали с език. Той затвори очи и започна да се наслаждава на момента за който беше мечтал от толкова време. Гергана отвори уста колкото широко можеше и налапа главичката на хуя. Опита се да го лапне целият, но побра само първите няколко сантиметра. Размерът му беше огромен. Тя беше експерт по свирките и по принцип можеше да го поеме чак до гърлото, но знаеше, че няма да се справи с чак толкова голям.
Антон се наслаждаваше на топлината и влагата от устата на Гергана, която усещаше на хуя си. Той сега беше достигнал максималният си размер. Тя се отказа да се опитва да го вкара по – навътре. На Антон му се искаше да я хване за косата и да си го вкара до край, но не искаше да я плаши още първия път. А пък и всичко се записваше на камерата и трябваше да изглежда напълно нормално.
Гергана усети, че той ще свърши скоро. Налапа му кура колкото можеше и започна да смуче. Беше решила да погълне всичката сперма, да изтощи Антон до край и може би той щеше да я пусне да си ходи. Той първо изстреля сперма направо в задната страна на гърлото й и това без малко да я задави. Никога не беше се изхвърлял толкова много на един път. Той продължаваше да изхвърля още и още. Беше се запазил за този момент и имаше доста сперма. Антон изпъшка от удоволствие и удовлетворение, докато Гергана се опитваше да погълне всичко. Това обаче беше невъзможно. Той продължаваше да се изхвърля и бялата топла течност потече по брадичката й. Най – накрая хуят му спря да трепери и да изпуска сперма. Гергана изтощена го извади от устата си и погледна Антон в лицето. Той се усмихваше доволно.
– Това беше страхотно, Гери. Една от най – хубавите свирки които са ми правили. Отиди сега в банята и се поизмий.
Тя отиде в банята и си изми лицето. Мислеше си, че той е приключил с нея за днес и беше доволна, че скоро ще си ходи. Само ако знаеше колко греши…

Гергана излезе от банята. През това време Антон беше легнал на леглото и се наслаждаваше на стегнатият и задник. Тя отиде до мястото където беше съблякла дрехите си, взе блузата и започна да я облича.
– Ей, ей, ей, какво правиш? – попита Антон.

– Обличам си дрехите, за да мога да си ходя. Мислех, че сме свършили за днес. – отговори Гергана.
– Виж това. – каза Антон и й показа яко надървеният си кур. – Това да ти прилича на свършено? Бооже, даже не съм си поиграл с това момичешко тяло все още. Събличай тая блузка и идвай при мен в леглото. Имаме да се чукаме още.
Обезсърчена, Гергана пусна блузата си на земята. Тя се качи на леглото и отново се разтрепери, когато се замисли как огромният му пенис ще проникне в нея. Поне се надяваше, че той ще използва някакъв вазелин. Когато легна на леглото, Антон я придърпа към себе си. Той започна да смуче зърната й. Устните му се притискаха в тях и те започнаха да се втвърдяват инстинктивно.
Гергана не искаше, но усещаше как започва да отговаря на ласките му. Вагината й се навлажни и тя се възбуди страшно. Антон усети промяната в дишането й. Той плъзна ръка между краката й и я вкара в отворената й путка. Той опипа със средният си пръст и остана доволен от навлажненият отвор, който като чели само чакаше да проникне в него.
Антон вкара два пръста вътре и започна да я стимулира с тях. С палец напипа клитора й и започна да го гали с въртеливи движения. Той засмука другото й зърно и откри, че и то се е втвърдило и е готово да бъде стимулирано.
Гергана се почувства много виновна, когато усети, че отговаря на този мъж. Тя си затвори очите и си представи, че Станислав прави всичко това с нея. Тя усети ръката на Антон, да я хваща за нейната и да я насочва към пениса му. Тя го обхвана с длан и започна да го масажира нагоре надолу. Устните на Антон оставиха гърдите й и се насочиха надолу, към путката й. Използвайки ръце за да отвори краката на Гергана, той вкара езика си във вагината й. Продължаваше да стимулира и клитора й. Соковете й потекоха като река. Знаейки, че е готова той намести върха на члена си срещу отвора на путката й. Антон първо изчака няколко секунди, за да нарасне очакването в Гергана, след което мощно си го вкара целият. Той продължи с това бързо движение, а големите му топки се удряха в задника й. Тя започна да пъшка за да си поеме въздух. Не се беше чувствала така, от нощта в която загуби девствеността си. Болка и удоволствие я обзеха. Изведнъж Антон спря и остави Гергана да се чувства празна. Той легна по гръб и й даде знак да се качи отгоре. Беше време за няколко хубави кадъра за филмчето. Тя направи, каквото се искаше от нея и възседна големият му член. Тъкмо се спускаше бавно и нежно, когато той я хвана за бедрата и я натисна силно надолу. Гергана разбра какво иска той и започна да го язди. Ръцете му напипаха гърдите и зърната й и той започна да ги масажира. Това донесе невероятно удоволствие на Гергана, която продължаваше да язди кура му.
Антон почувства как спермата се покачва, готова да се изстреля отново. Той я хвана отново за дупето, като този път я свали от себе си. Намести я за кучешка поза и бързо продължи да прониква. Този път успя, дори още по дълбоко, отколкото беше преди. Още няколко тласъка и Антон вече беше готов да се изхвърли. Извади си хуя, и започна да изстрелва сперма на тласъци във задника на Гергана. Когато свърши я обърна и я накара да му го оближе до чистота.
– Сега вече можеш да се облечеш, свършихме за днес. – каза Антон, стана от леглото и облече халата си.
Гергана беше разкъсана между облекчението и разочарованието от факта, че той не й позволи да получи оргазъм. Тихо тя влезе в банята, за да се измие и облече. Антон я чакаше да излезе. Когато това стана, той извади от джоба си пачка пари и подаде четири банкноти по петдесет лева на изненаданата Гергана.
– Задръж си ги. – опита се да откаже парите тя.
– Вземи парите, защото ще трябва да купиш още неща.
Гергана взе парите и ги прибра. Всичко това беше за пред камерата. Ако някога Станислав видеше записа, щеше да е убеден, че тя го прави за пари.
– Утре на обяда, ще спазя моята част от сделката. На Станислав ще бъде предложен дълъг договор, както и всички подробности които бях обещал. В замяна те чакам следващият вторник точно в 11:00.
– Ако направиш всичко което обеща, ще дойда. – отговори Гергана, остави Антон в спалнята и се насочи към вратата.
Щом чу, че вратата се затваря, Антон отново се надърви. Само при мисълта какво щеше да направи с Гергана другата седмица, той се развълнува. Сега, след като имаше този видео запис, той нямаше за какво да се притеснява. Щеше да направи точно това което му харесва следващият път. Но до тогава, той искаше да намери облекчение някъде
другаде. Дали пък да не се обади на Таня?


Следва…

Rating: 3.20/5. From 5 votes.
Please wait...