Гергана 2 част

Гергана тъкмо слагаше вечерята, когато Станислав се прибра с гръм и трясък.
– Гери, Гери, няма да повярваш какво се случи днес. Просто не можеш да познаеш какво стана.

Тя се усмихна. Знаеше, че Антон е спазил неговата част от сделката. Щастливото изражение по лицето на Станислав, я караше да мисли, че всичко през което мина си е струвало.
– Предложиха ми страхотен договор. Не само ще запазя шоуто си, ами и ще го развия.
– Ами това е страхотно. – Тя изтича и го прегърна силно. Сега тя се замисли, колко ли още време ще трябва да бъде секс кукла на Антон. Не мислеше, че ще може да издържи още дълго.
– Още не си чула най – хубавата част. Аз не само ще съм водещ на предаването, ами и сам ще го продуцирам. Това означава пари, пари, пари. Повече пари за нас двамата.
– Изглежда дори твърде хубаво, за да е истина. А ти сигурен ли си, че може да му се вярва на този Антон.
– Адвокатите му, ще изготвят договора следващата седмица. Когато това стане ще имам всичко черно на бяло. Три годишен договор.
Гергана се замисли. Тя нямаше да може да продължава да поддържа връзката си с Антон цели три години. Но ако Станислав получеше железен договор, може би нямаше да й се налага.
– Кога ще ти дадат договора? – попита тя.
– Другата сряда.
“Е ще трябва да се срещна с Антон поне още веднъж,” помисли си Гергана.
– Бъди сигурен, че твоят адвокат добре е огледал договора преди да го подпишеш.
– Така ще направя, мило, така ще направя. А къде са децата?
– Отидоха на кино. Ще се върнат до час.
– Един час, хмм – усмихна се Станислав – би трябвало да ми стигне.
– За какво ще ти стигне? – тя добре познаваше този поглед.
– Помниш ли, че по – рано през седмицата имах проблеми с “инструмента”, но изглежда, че сега вече си работи нормално и нямам търпение да го пробвам.
– Гаража или спалнята? – засмя се Гергана
– Може и двете. – отвърна с готовност Станислав, след което и двамата забързаха нагоре по стълбите.
Щом влязоха в спалнята и двамата бързо се съблякоха. Гергана видя, че проблемът на Станислав е вече отминал и сега “инструментът” му стоеше гордо изправен. Тя винаги е смятала, че членът на мъжа й е с идеалните размери. Особено след като беше изчукана от животински големият орган на Антон.
– Изглежда, че трябва да бъде малко смазан. – каза Гергана.
– Да, той винаги работи по – добре така. – отвърна Станислав и скочи върху леглото, а тя се намести между краката му.
Гергана налапа надървеният му чеп в устата си. След две – три постъпателни движения, беше успяла да го вкара целият. С ръка, нежно си играеше с топките му. Той обожаваше, когато тя прави това и изпъшка от удоволствие. Докато Гергана задоволяваше мъжа си, от главата й не излизаше огромният кур на Антон, който преди ден влизаше в гърлото й. Пенисът на Станислав беше чудесен за свирки, но тя не можеше да забрави чувството от огромният звяр пред лицето й. Обзе я чувство на вина, когато не можа да изгони тези мисли от главата си. За да се реваншира по някакъв начин, тя реши да отдаде специално внимание на Станислав, по начин, който той много обичаше, но тя смяташе за отвратителен.
Гергана извади члена му от устата си и започна да го гали с език. Тя го облиза целия и започна да си играе с топките му. Намести езика си между тях и леко започна да го движи. Всичко това накара Станислав до стене от удоволствие. Тя прокара ръката си и го хвана за задника, като единият пръст намести върху ануса. Преди Станислав я беше молил да го стимулира анално, но Гергана твърдо отказваше. За нея това се беше превърнало в табу. Сега той си мислеше, дали мечтата му най – сетне ще стане реалност. Отговорът не закъсня.
Гергана се намести и започна бавно да ближе ануса му. Палавата й игра с език, докара невиждано удовлетворение на Станислав. Той започна да пъшка звучно. Тя продължаваше да вкарва и изкарва езика си и това направо го влудяваше. Курът му беше твърд като камък и готов да влезе в действие. Гергана усети, че той скоро ще свърши, по все по – честите и силни пъшкания и отново налапа члена му. Тя бръкна в путката си с малкото пръстче, след което го вкара в ануса на Станислав. Това му подейства моментално и той се изпразни мощно. Гергана глътна всяка капка от топлата течност. И двамата легнаха и поспаха, а по – късно правиха любов още по – невероятна и от тази.

Гергана излезе от асансьора и позвъни на звънеца. Беше вторник, 11:30, а тя стоеше пред апартамента на Антон. Той не й беше дал никакви указания как да бъде облечена, за това тя беше в същото облекло, като миналият път. Смяташе, че това ще го задоволи отново…

Антон отвори вратата и тя видя недоволното му изражение. Той я очакваше точно в 11:00 и това закъснение нямаше да бъде толерирано. Покани я да влезе без да казва нищо. След това седна на дивана и се втренчи в Гергана, без да промълви и дума. Тя се почувства некомфортно под погледа му.
– Свали си дрехите. – нареди той.
Гергана се насочи към спалнята, за да изпълни искането.
– Стой! – извика Антон – Сваляй си дрехите тук! Веднага!
Тя почувства гнева му докато си сваляше дрехите. Когато остана само по жартиери и чорапи го погледна въпросително.
– Всичко, всичко! – каза той ядосано.
Когато тя остана чисто гола започна да трепери от страх пред него. Чудеше се какво ще се случи сега. Искаше да попита, защо е толкова сърдит, но я беше страх да говори.
След като се взира около минута в голата Гергана, Антон й каза:
– Ела тук и вземи чорапите със себе си.
Нервна и объркана, тя взе дългите чорапи и се приближи до него.
– Подай ми ги и се обърни.
Гергана изпълни каквото й беше заповядано.
– Сложи ръцете си зад гърба.
Тя изпълни и усети как той сграбчи ръцете й и започна да ги връзва с един от чорапите. Антон ги върза толкова стегнато, че Гергана усети как кръвта й спира. Тя отвори уста да протестира, но беше плесната силно по задника
– Тихо! – каза гневно той. – Просто прави каквото ти казвам и говори само когато те питам.
Обхвана я страх, когато усети, че е с вързани зад гърба ръце. Това беше адски неудобно и тя почувства, че чак гърба я заболява.
Антон я завъртя, така че застанаха лице в лице.
– Коленичи. – изкомандва той
Гергана направи каквото се искаше от нея, като вместо да застане на колене почти падна, защото загуби баланс заради вързаните ръце.
Антон се изправи и свали халата си. Той беше чисто гол отдолу. След това отново седна на дивана с лице към Гергана. Огромният му надървен чеп стоеше на няколко сантиметра пред лицето й. Сълзи потекоха по бузите й.
– В колко часа трябваше да дойдеш днес?
– В единайсет – измрънка Гергана
Изведнъж Антон й удари силен шамар през лицето. Тя започна да хлипа неконтролируемо.
– И в колко часа дойде? – извика ядосано Антон.
– В единайсет и половина, ама
– Няма “ама” – изкрещя Антон. – Ако не изпълняваш точно инструкциите ми, мога веднага да вдигна телефона и да прекратя договора на мъжа ти.
– Моля те недей. Няма да се повтори отново. Моля те.
– Аз не съм мъж, който искаш да ти бъде ядосан. Съвсем скоро ще се убедиш сама в това.
Антон се протегна и сграбчи зърната й. Когато ги хвана добре, между палеца и показалеца, започна да ги стиска все по – силно. Гергана извика от болка. Сълзи се стичаха по брадичката й. Докато се усети, големият му хуй беше вече на половината път до гърлото й. Тя се давеше и плачеше, но се опита да се успокои и да започне да смуче. Антон пусна гърдите й и започна да насочва главата й с ръце. Болката в гърдите започна да отслабва и Гергана продължи да работи върху чепа на Антон. Тя тъкмо си помисли, че той се е поуспокоил. Тогава изведнъж, Антон извади члена си от устата й и се изправи. Той отиде до купчината дрехи на Гергана и се върна после пак до нея. Както беше коленичила, той също застана на колене зад нея. Натисна главата й в земята и задникът й се вдигна във въздуха. Отново я обзе страх. Мислеше си, че сега Антон ще я чука в кучешка поза, а путката й беше напълно суха. Огромният му кур, щеше да проникне без никаква смазка. Изведнъж Антон набута нейните прашки в устата й, като ги върза със колана от халата си, за да не паднат. Тя се опита да протестира, но виковете й не можеха да се чуят. Със вързани ръце и лакти, тя оставаше само на милостта на Антон.
– Тъй като това ти е първата грешка, ще те оставя да си тръгнеш с десет, но следващият път ще те ударя по един път за всяка минута закъснение. – Като каза това, той удари силен шамар по дясната буза на задника й. Последва още един по лявата. С всеки следващ той увеличаваше силата и скоростта им. Антон нанесе десет шамара – по пет на всяка страна. Дупето на Гергана беше огнено червено, но той не беше приключил все още.
Антон облиза ръката си и вкара пръст в задника й, наблюдавайки как тя се опитва да извика от болка. Гергана започна да трепери от страх, знаейки какво ще последва. Тя никога не беше позволявала на никого да я ебе отзад, но сега Антон се канеше да направи точно това.
Той сложи малко плюнка на върха на пениса си и го намести точно на дупката на ануса й. Хвана я за бедрата и бавно започна да си вкарва члена в малката дупчица. Първо само връхчето, а след малко цялата глава беше вътре.
Болката беше съкрушителна. Гергана захапа здраво прашките си и стисна юмруци, подготвяйки се по този начин, за това което знаеше, че я очаква.
– Това става, когато не спазваш указанията ми. – каза Антон и Гергана усети натиск. Той вкара члена си и на нея й причерня от болка. Продължаваше да го движи напред назад и единствената смазка беше кръв от ануса й. Гергана стискаше зъби и понасяше грубата болка. Скоро усети, че Антон ще се изхвърли и наистина след броени секунди, тя беше изпълнена със сперма. Когато той се изправи, тя падна на земята изтощена. Антон влезе в банята да се почисти и когато се върна я развърза и махна прашките от устата й.
– Измий се и пийни нещо, после ще говорим. – Антон вече беше спокоен и укротил гнева си.

Гергана ходеше трудно. Страшно я болеше от аналният секс преди малко. Ясно беше, че Антон не е човек, който може да сдържа гнева си и тя сега беше изплашена до смърт какво ще последва…

Ако днес успееше да си тръгне невредима, беше сигурно, че повече няма да се върне. Когато излезе от банята, чу че той я вика.
– Ела в спалнята, Гери. Ще говорим тук
Тя влезе в спалнята. Беше увила хавлия около себе си след банята.
– Моля те, свали хавлията. Неуместно е просто.
Тя направи каквото се искаше от нея, за да не ядоса отново Антон.
– Легни по корем на леглото.
Гергана легна. Антон извади кутийка с крем от гардероба и започна да маже нежно дупето й. Студеният крем веднага успокои болката й. После той взе малко крем на показалеца си. Внимателно започна да го маже и от вътрешната страна на ануса й. Тя изтръпна щом усети пръста му там, но бързо се успокои. След големият му орган, сега дупката беше достатъчно широка пръста да влиза без проблем. Гергана се отпусна и го остави да намаже раните й за да се успокои болката.
– Както виждаш, не съм особено приятен, когато съм ядосан. Прави ме щастлив и ще бъда и аз добър с теб. Единственото правило, което трябва да спазваш е да изпълняваш всичко, без въпроси. Всяко нарушаване на правилото си има цена и ще трябва да я плащаш. Сега се обърни по гръб и разтвори крака.
Отново Гергана, без да протестира се обърна и разтвори крака. Той се намести между тях и започна бавно да ближе путката й. Напипа клитора и завъртя езика си около него.
Пулсът на Гергана се засили, както и дишането й. Въпреки омразата, която изпитваше до преди малко към него, тя започна да отговаря на ласките му. Когато Станислав я ближеше, той беше като голям космат Сандбернард, докато всяко движение на Антон беше прецизно и точно. Той вкара два пръста в нея и започна да масажира стената. Търсеше онази вълшебна точка, която щеше да изпрати Гергана на седмото небе. Тя започна да отговаря, да губи контрол над действията си и да се отдава на удоволствието. Антон се усмихна, като усети реакцията й. Той винаги успяваше да ги възбуди, независимо колко го ненавиждаха. Когато тя започна да пъшка и да стене, той разбра, че е време за тежката артилерия. Качи се по – нагоре и намести върха на кура си, точно на путката й. Гергана пое дълбоко дъх и очакваше той рязко да го вкара, както беше направил преди. За нейна изненада, той вкара само няколко сантиметра и го извади. Той продължи да вкарва и изкарва тази малка част от члена му, като само увеличаваше темпото. Това направо влуди Гергана от възбуда. Тя го хвана за задника и се опита да го вкара целият, но без успех. Антон се контролираше добре. Той продължи да я чука по този начин и да чака само подходящият момент, в който тя ще му се отдаде напълно. Когато прецени, че тя вече не може да издържи и ще свърши, той вкара целият си чеп вътре. Гергана извика в знак на одобрение. Беше уцелил точният момент. Бавно изкара члена си и отново го вкара целият. Тялото на Гергана се разтрепери от експлозивният оргазъм, който тя получаваше. Антон бавно го издърпа, за да си отдъхне тя и когато усети, че самият той свършва, вкара кура си колкото дълбоко можеше. Гергана го притисна в себе си, докато всичката сперма не беше изхвърлена. След това, той легна до нея и двамата не казаха нито дума докато пулса им не се нормализира.
Гергана не отиде на работа в петък. Тя още се чувстваше некомфортно от начинът по който я беше изчукал Антон в петък. Беше легнала във ваната, като не очакваше никой да дойде у тях по това време. В това време видя усмихнатата физиономия на съпруга си на вратата.
– Какво правиш вкъщи по обяд? И никога ли няма да се научиш да чукаш на вратата?
– Свърши се, Гери. Свърши се. – каза той, без да обръща никакво внимание на въпросите й. – Адвокатите прегледаха договора страница по страница. Всичко е изрядно. Вече съм и продуцент на шоуто. От следващият месец започваме. И виж какво ми дадоха – той бръкна в джоба си и извади някаква хартийка – виж, този чек ми го дадоха като бонус.
Гергана не можа да види точната сума, но забеляза доста нули. Помисли си, че Антон е бил доволен от нея вчера.
– Просто трябваше да се прибера и да споделя щастието си с теб, мило. Иначе не мога да се концентрирам върху работата.
Гергана се усмихна при мисълта, колко много обича този мъж. Щастливото изражение по лицето му, я убедиха, че всичко това си е струвало. Тя не можа да се сдържи и искрено се разсмя.
– Браво бе голямо момче. А някакви идеи как ще празнуваме?
– Имам няколко неща на ум. – каза той, съблече дрехите си и влезе във ваната.
– Аааа не. Предният път, като се опитахме да го направим във ваната, за малко да ме удавиш. – Гергана изкочи от ваната и взе хавлия, за да се подсуши. – Хайде във спалнята, мечо.
Станислав кимна одобрително и я последва. Още щом тя легна на леглото, главата му беше между краката й. Той започна да я ближе. Тя се чудеше дали е влажна от възбуда или просто от лигите му. Гергана се сети за акта й вчера с Антон и професионалният начин по който той я стимулира. Тя затвори очи и се опита да се концентрира върху това, което мъжът й правеше, когато чувството на вина дойде. Обичаше Станислав и той беше единственият мъж, който искаше в живота си. Поне това си повтаряше на ум през това време.

Станислав продължаваше непохватно да я стимулира. Той вкара два пръста във вагината й, където беше останало доста място след вчерашния секс с Антон. Тя се чувстваше леко дискомфортно, но се стараеше това да не личи.

Станислав винаги се е интересувал от аналният секс, но с Гергана това беше забранена тема. Той беше шокиран, когато миналата седмица, тя си игра с неговият задник и се чудеше, какво ще стане, ако сега и той си поиграе с нейният. Дали трябваше да рискува? Помисли си, че ако го направи бързо, тя няма да забележи. Изкара пръстите си от путката й и вкара единият в ануса. Гергана почувства остра болка, заради раните които й бяха останали от вчера. Станислав изкара пръста си и се извини. Тя осъзна, че сама му беше дала зелена светлина с играта онзи ден. Надигна се и погледна съпруга си.
– Нямам нищо против, да експериментираш с аналният секс, мило. Но ако ще го правиш, прави го както трябва.
– Хъх – измънка объркано Станислав.
– Трябва да си нежен и да използваш смазка. Не можеш да запалиш колата си, ако знаеш, че няма масло нали?
– Много ясно. Иначе буталата ще стържат на сухо и ще се повредят. В крайна сметка, защото не съм ползвал смазка, не си ми давала да правим анален секс всичките тези години, така ли?
– Сега вече знаеш глупчо. – отговори Гергана
– Ще отида да взема от гаража.
– Не моторно масло. Говоря ти за нещо което ще се възприеме добре от тялото. Защо не отидеш да видиш в кухнята, дали няма зехтин.
Той изтича в кухнята да го донесе. Гергана знаеше, че ще боли, но също така знаеше, че Станислав го заслужава. Той никога не я беше насилвал да правят каквото и да е. Пък и тя знаеше, че щеше да свърши бързо.
Станислав се върна с шишенце зехтин в ръка. Сложи малко на пръстите си и нежно започна да масажира ануса на жена си. Като не срещна никакво съпротивление от нейна страна, той малко по малко доби смелост и скоро целият му пръст беше вътре. След големият “мускул” на Антон, тя не усещаше дискомфорт.
Станислав продължаваше да движи пръсти навътре – навън. Той събра смелост и най – сетне попита:
– Мило, може ли днес да пробваме да го направим, по начина по който знаеш, че винаги съм желал.
На Гергана й се искаше, всичко това да става поне седмица след грубият секс вчера, за да има време да отпочине малко. Но не искаше да го отблъсква.
– Добре, да го направим. Но моля те, бъди внимателен.
– Ще бъда, ще бъда. – развълнувано каза Станислав.
– И не забравяй да ползваш много зехтин. – добави Гергана.
– Зехтин… Много зехтин. – каза задъхано той и се протегна към шишето. Във вълнението си, беше го забравил съвсем.
Станислав изсипа голямо количество по ръцете си. След това намаза добре, здраво надървеният си хуй и за всеки случай изсипа малко и на ануса на Гергана. После намести члена си, хвана я за бедрата и тласна напред. За изненада и на двамата, влезе изцяло, без съпротивление.
– Тоя зехтин върши чудеса. – извика въодушевен Станислав.
Гергана осъзна, че след огромният чеп на Антон, още не е възвърнала нормалните размери на ануса си. Сега сравнително малкият член на Станислав влизаше безпроблемно. Тя дори се развълнува, когато почувства лек дискомфорт, докато мъжът й се движеше рязко напред назад. Както и очакваше, цялата работа не трая дълго. Той свърши в нея и легна. Целуна я нежно и затвори очи, след което заспа. Гергана извади вибратора си, за да довърши започнатото от него. След всичко, тя се усмихна. Знаеше, че това не е перфектната връзка, за която пише по списанията и т.н., но беше напълно доволна.

Антон се чувстваше доста тъпо, когато дойде на работа в понеделник. Цял уикенд той бе ходил по бизнес срещи, където трябваше да убеждава различни хора, че продължаването на шоуто е добра идея. От четвъртък пък не беше правил секс и това се виждаше. Той носеше куфарчето пред себе си, за да скрива опънатата палатка. Щом влезе в офиса, той звънна на секретарката си.
– Доведи ми Таня. Трябва да я видя веднага.
Той се отпусна, знаейки, че удоволствието е на път. Докато чакаше Таня, се замисли за прекараният ден. Антон почисти бюрото и извади някакви снимки. Това бяха голи снимки на Таня. Имаше нейна снимка, в поза 69 с друга жена. В момента, тя имаше хубава телевизионна кариера и съпруг, но Антон я изнудваше за тези снимки.
Когато Таня влезе в офиса на Антон, заключи вратата след себе си.
– Днес сме много заети, така че не трябва да отсъствам твърде дълго. – каза тя с надеждата бързо да се върне на сигурно място при колегите си. След това започна бързо да сваля дрехите си, защото знаеше, че Антон не обича да чака.
– Няма да трае дълго скъпа. От миналият четвъртък не съм чукал, така че малката ти, мръснишка уста няма да се труди много.
Таня си отдъхна, когато чу че става дума за една свирка. Предният път, когато Антон я чука отзад, тя не можеше да сяда цяла седмица.
Антон се изправи, а Таня се приближи към бюрото, като през това време разкопчаваше сутиена си. Всеки път щом ги видеше, той направо полудяваше. Беше луд по циците на Таня. Не можеше да повярва, че са истински, до момента в който имаше възможността да се убеди сам. Докато той масажираше циците й, Таня разкопча панталоните му и ги остави да паднат на земята. Когато свали и боксерките му, пениса на Антон започна да се надървя. Тя падна на колене и го налапа. Бавно го поемаше целия, чак до топките, защото знаеше, че той точно това обича. Обикновено той пазеше самообладание, но след толкова време без секс се отдаде на емоциите. Докато главата на Таня се движеше нагоре надолу, Антон почувства наближаващият оргазъм. Извади хуя си от устата й и с няколко бързи движения на ръката се изхвърли върху лицето й. Цялото беше покрито със сперма. По очите, челото, носа, устата бузите – навсякъде имаше от топлата лепкава течност. Започна да капе и по гърдите й. Когато Антон спря да изхвърля, тя пое хуя му отново с уста и го изсмука добре, като така почисти всичката семенна течност от него.
– Можеш да се почистиш и да се връщаш на работа. – каза Антон и вдигна панталоните си.
– Благодаря. – отговори Таня, след което взе дрехите си и се насочи към банята.
– Аз ти благодаря, Танче. – каза мръснишки Антон, докато гледаше как дупето й се поклаща на път към банята.
– Някой ден ще ги оправя и двете с Гергана заедно. – помисли си той. – Някой от близките дни ще го направя.

Rating: 3.75/5. From 4 votes.
Please wait...