ГОЛЯМ ШЛЕМ

Ognenov

ГОЛЯМ ШЛЕМ
(разказ за който търпи трилогиите) , защото е продължение на
1. „Хеттрик 2/3”
https://www.storybg.com/%d1%85%d0%b5%d1%82%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%ba-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82-2-3/) и

2. ХЕТТРИК 3 ОТ 3 https://www.storybg.com/%d1%85%d0%b5%d1%82%d1%82%d1%80%d0%b8%d0%ba-3-%d0%be%d1%82-3/

Вера и Габриела, две привлекателни, много естетични същества, освен че бяха братовчедки, бяха близки приятелки, а също и съотборнички във волейболния отбор -девойки на града.
Дни и месеци се изнизваха еднообразно, а понякога напрегнато. Тома, икономист от „провинцията”, галеник на съдбата, се трудеше уморено на попрището на общинската администрация и неуморно на „сексуалната нива”. Точно той беше успял да реализира т.нар. „хеттрик” , което в сексуална перифраза означаваше, че поебваше регулярно „чешката” баба Мартина (о-о-о!,каква „баба” само беше тя, само-о!), дъщеря и, бившата съученичка на Тома- Христина, че и внучка и –Вера (на мама Хриси дъщеричката). За да се окичи с ореола на „ангела-ебач” на женската част от родата, Тома наеба и Габи, другата внучка на Мартина. Сексуалните му алчност и лакомия не биваше да се разрастват повече, защото макар и завидно големи, физическите сили на Том не бяха неизчерпаеми, а голям дял от този ресурс черпеше и миловидната му и апетитна жена Роси.
Тома си обеща да укроти малко сексуалната вихрушка, ама все беше „от другата седмица”. Дойдеше ли тя, всичко продължаваше постарому .
Следва разказ за това, как Тома (чичо Томи) „окърши” всички девойки от един род- хронологично, както следва: отколешната си съученичка Тина, после майка и, Мартина, „чешки внос”, че после и дъщеря и „зрелостничката” (във всеки смисъл на думата), Вера. Връзките до такава степен се усложниха, когато опъна и Габи, братовчедката на Вера, т.е.другата внучка на Мартина, че за читателя ще е полезно да има и схема, тип „родословно дърво на баба Мартина”.
Който е играл бридж знае, че „ГОЛЯМ ШЛЕМ” е да вземеш всички 13 „взятки” в раздаването, а който е информиран в тениса е наясно, че „ГОЛЯМ ШЛЕМ” е направил, който в една година е спечелил и четирите най-големи турнира в профитура.
А как успя Тома да се напъха и в „братовчедката” Габи и да го направи този „ГОЛЯМ ШЛЕМ”, ще разбереш в ето това ПРОДЪЛЖЕНИЕ.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Откакто чичо и Тома „отпуши” сексуалния живот на Вера, само за няколко месеца „малката” се оказа такава сексуална фея, че надмина по умения мама Хриси и баба Марти. Че учителят и беше добър, нямаше никакво съмнение, но и самата „ученичка” не се свенеше да показва всичко, което природно си носеше. Наученото „в час” затвърждаваше в „извънкласни изяви”.
И както след първото им сливане Тома си помисли :
-Да не вземе да се похвали на по-малката си с 2 години братовчедка, че и тя ще ми „цъфне” да ме изнудва „за консултации! Множко ще ми дойде! – така и стана.
Братовчедката Габриела нямаше затруднения с учебния материал. На тоя етап от живота и всичко и беше пълно „6”. Имаше „6-тици” по всичко: в клас, по всички предмети, от природата за красивото и лице и изящно тяло, от треньора по волейбол, хип-хоп хореографката, тенис-инструктора, вокално-инструменталната група в която беше frontgirl.
Съвършенството на Габи, физическо и нравствено ,калокагатия от гръцки,( да научите и нещо по-различно от, …сещате се) будеше едва доловимо раздразнение у по- голямата и братовчедка.
„Да, ама гърдите и са малки и чак пък да е толкова съвършена”, мислеше си Вера, без да подозира, че гърците са заложили дребните цици в идеала си, че така и до днес. Аз пък мога да имам всеки мъж. Тя дълго си мислеше, че да наебе някого, означава „да го има”(понякога и така се оказва).
Дали пък не сгреши, че в съкровен разговор помежду им, Вера акцентира върху единственото свое превъзходство, умението и да постига за себе си и за партньорите си вълшебни незабравими сексуални изживявания. Самата Вера разцъфтя, за месеци стана още по-самоуверена, чувствена и женствена, даже успеха си повиши значително. А сексът и стана страст, фикция някаква. Някак естествено, започна да вмъква във всеки разговор с братовчедка си, как не спира да мисли за мъжете, за вълшебното усещане как им въздейства. С подробности и описваше как набъбва всеки кур с допира на дланите на мъжа по бедрата и, по гърдите и, с целувката по чувствените и устни. Или как, като му го извади от боксерите, едър, топъл, отпуснат, обича да го трие, стиска, усуква и смуче, та в кратката игра с него,курът да заеме формата, която Вера харесва, с твърдостта която обожава. После да последва отплатата: „Няма по-хубаво от това да ти е вътре в тебе някъде”-казваше и.
-Много ми харесва също дори само като му оближа главата, да Го хвана в ръце и да разглеждам рисунъка на вените му.
-Да не им гледаш на вени? –шегуваше се по-малката братовчедка. Такава си беше тя, шегаджийка. При все това, по-голямата и вече много опитна Вера усещаше, че всичко разказано покълва нейде в подсъзнанието на Габриела и от това се вдъхновяваше да я просвещава все повече и повече. Но я жегна:„А ако се отвори и ме остави на резервната скамейка, както в отбора”?
Знаеше ,че когато Габи притисне по-плътно един към друг дългите си крака, присвие очи и поотвори устни, това означаваше, че слабините и са на кълбо, а хименът и се къпе мокър и готов да се откаже от себе си.
Каквото и да си говорим, в нравствено-добродетелен аспект Вера „не беше стока”. Но коя (кой) съм аз, та да я съдя, а пък и ти, щом четеш разкази като този, не си „цвете за мирисане”.
Та на същото това Верче, в резултат на дългото заседяване на TV порно-програми, както и на сексуалната и офанзива през последното полугодие, в мозъка витаеха фантазии, които в зависимост от гледната точка биха могли да минат за твърде греховни. Веднъж, както беше вдигнала крака с колене опрени в раменете, та да улесни Тома да мести на равни интервали от време мощния си кур ту в путката, ту в дупето и, овладяла стенанията си, Вера му каза:
– Обожавам да ме разпъваш така, Томи! Ядосана съм на мама Тина. Искам да държа нейните крака, както са моите сега и да видя как и се спуква гъза! – знаеше , че този вулгарен език допълнително го възбужда.
Тома безответно си помисли „Гъзът хич няма да и се спука, а ще иска още и още”.
Друга една мисъл също много възбуждаше Верчето – хубаво да оближе путката на подрастващата си братовчедка, преди да види как Тома „анулира” девствеността и. Така винаги ще знае и помни, как „кака” я е предразположила за най-хубавото на този свят.
В подготовката за това, обработваше словесно и двамата.
-Томи, вземи да я наебеш тая моя братовчедка! Горделива е, една такава, курът ти така ще я разпори, че да вземе да се приземи малко…
А на Габриела предостави подробен разказ, как чичо Тома и е бил нежният и внимателен ПЪРВИ, как незабравимо я беше наебал и колко е хубаво сега вече, че не се оставя единствено на неговия опит, а непрекъснато надгражда сексуалните си умения с един от волейболистите и с един друг батко студент. В греховността си, беше „паднала” дотам, че фантазираше да приюти трите им кура едновременно. Тази сцена 4matik, невъзможна практически, беше за Вера толкова възбуждаща и притегателна, че настанена в мисълта и я караше да мастурбира в каскада от оргазми, с мощно вибрато върху цялата площ около вечно набъбналия и клитор.
– Какво толкова бе, Габ? Не боли толкова, а после, казвам ти, нищо не може да се сравни с това! А и все някога ще те огрее, ама гледай да е навреме и да е с точния човек.
– А ти, Верче, що така упорито ме навиваш? Казах ти, като съм готова, ще научиш, макар че не е задължително…. отвърна и Габи. Тя вече беше много готова, мечтаеше го тоя чичо Тома, само дето Вера не научи.
И ,да, случи се. В последните дни Габи промени маршрута си за крос да минава край вилата на Тома край града. Надушил девичата кръв, Тома, този сексуален хищник предвкусваше поредната порция удоволствие. Джентълмен по душа, той не разбираше от`де го вадеше Вера този вулгарен изказ. Но да, не се излъга в очакванията си, оказа се голяма порция удоволствие.
Словесната подготовка на братовчедка и Вера подгря нетърпението му, но и без нея не би останал равнодушен към това съвършено създание ,Габриела. Никой не би останал равнодушен.
Дългите и крака носеха сладкото и дупе сякаш не бягаше, а се носеше в полет над земята. Беше в края на лятото и Тома се застояваше на вилата с дейности в подготовка на зимата. Видеше ли отдалеч девойката, той изнасяше заниманията си към оградата край пътя. В един съботен ден Тома заходи с отработен маньовър на самолет прихващач, уж да затегне пътната дървена вратичка. Волейболистката го отрази мигновено- по-голям от баща и (брата на Христина) а готин, един такъв, по бермуди и фланелка посипана с трици. Няма мазно по тялото, няма шкембе и бликащи отвсякъде косми, само загар, силни ръце и бедра и плътен глас- отбеляза девойката. Тя, Габи и сина им много харесваше, ама сега истинският и копнеж стоеше срещу нея.
-Що куцаш, Габи, или само така ми се струва? –попита Тома девойката, приближаваща ходом. Той беше забелязал, че накуцването и е от само последните 30-тина метра.
– Здравей, чичо Томи! Май нещо си усуках коляното. Доста ме боли.
– Съжалявам да го чуя! Влез, ще го превържем. Не бива да го натоварваш. После ще те закарам.
Габи пристъпи през вратичката към вилата с артистично накуцване, сърцето и заби ускорено, а коремът и се сви на топка. Значи Роси, жената на така мечтания мъж не беше тук.
– Може ли да ползвам тоалетната- попита плахо. От напрежение чак и се допишка неудържимо.
„Така и не те обръснах”- помисли си, като изми и подсуши путето си.
Като излезе, момичето забеляза че времето, което потреби да пишка и да хигиенизира слабините си, е било достатъчно на чичо и Тома да смени работните си дрехи с джинси и риза. Онова, което на този етап остана незабелязано за Габриела беше, че домакинът и също хигиенизира едно-друго по себе си.
-А-а-а, тръгна да отича колянцето ти! Ще му направим риванолов компрес- настани я да седне.
-Трябва да има и друг лек –заяви Габи, усещайки че сърцето и се е поуспокоило.
-Да вид-и-и-м. Аз малко доктор си падам- пошегува се Тома, като приклекна срещу предпазливо събраните крака на девойката. „Колко са стройни и дълги!”- помисли си.
Последвалите действия, се сториха на момичето като накъсани кадри от филм.
Тома набра клина и по безкрайната и подбедрица. Прекрасна, изящна, славянска кожа.
Не обърнаха внимание,че „малко докторът” опитва да лекува здравия крак. Вече нямаше никакво значение.
-Дано това помогне- каза лечителят и целуна оголеното коляно.
– Да, отнема от болката, но не е редно, чичо Томи.
Погледна към лицето и- беше поруменяло, с притворени очи и отворени пухкави устни. Красота, изящество, копнеж!
Повече не дискутираха кое е редно. Като я целуна кратко по устните, Тома се изправи, отиде та заключи вратата, върна се при стола с „пациентката” и наведен над нея повдигна и брадичката и опипа със своите, плътните устни на гостенката си. Габи не би забравила тази целувка до края на дните си. Отвърна му активно- с въздишка и с език.
За всяка от роднините и семейната вила на Тома беше познат терен. Ако тези стени, имаха памет, те биха съхранили един вълнуващ многосериен порнофилм. Тази нова гостенка, също от родата, обяснимо беше смутена и плаха. За тези минути престой, всяка от тях –баба Мартина, леля Тина или братовчедка и Вера да му бяха извадили вече втвърдения кур, с нетърпение да го приютят нейде из себе си.
Габриела обаче стоеше очаквателно и не знаеше къде да дене ръцете си.
Тома беше икономист. Бил е и какво ли още не – барабанист, тенисист, производител на вино, , „малко доктор”, но и дарител и консуматор на сексуална наслада и др. и др.
Гостенката му играеше „център” в отбора и на домакинът не оставаше друго, освен да поеме ролята на „разпределител”, демек playmaker, пък ако ще от него да е и„забивката”. А на Габи и през ум не и минаваше „да го хване на блокада”.
Помогна и да се изправи от стола, обви ръцете си зад изящната и талия и усети нейните, обвити около врата му. Тома беще висок мъж, та конфигурацията на двете прегърнати тела се получи така добре. Докато той пъхна длани под ластика на клина и, за да го свлече надолу, Устните им останаха сляти. До пълното му снемане, този ластик трябваше да мине целия дълъг път на безкрайните крака на девицата. За почивка дланите на Тома обхваната дупето и, спортно стегнато и твърдо и пухкаво.
Ескалацията на възбудата не споходи по равно двамата. На Тома курът се беше вече вдървил, озаптен в джинсите, където вече му беше много, много тясно. Габи пък, млада и неопитна потреперваше като лист. Тя знаеше кода за ТВ каналите, които родителите и бяха ограничили (че то всяко дете го знае тоя код 0000 или 1234). Беше се научила, като ги прехвърля без „родителски контрол” да избере някоя сцена, да полегне на дивана и да притисне венериния си хълм. Отдавна беше почнала да изследва как се качва възбудата и. Пъхаше длан в гащичките си и галеше първо пубиса. После путката си (тя даже никога не можа да произнесе тази дума) близваше мокро средния си пръст. Научи се да си доставя оргазъм. Често свършваше с треперене ,в момента, в който мъжът от екрана заливаше партньорката си с топлата бяла течност (Габи и сперма не можеше да прознесе).
В този момент обаче, реалността я обгръщаше без да е наясно какво точно следва и какво се очаква тя да свърши. Беше я срам и куп въпроси се блъскаха в красивата и главица. То се знае, Тома пое контрола и поведе Габи към „дефлорационната”, както си беше така, с клинчето спуснато на средата на дългите и бедра. Там, в спалнята, три важни неща беше предвидил домакина- конвекторът вече беше отоплил, спуснатите завеси бяха приглушили светлината, а на шкафчето сгънат лежеше „девственият покров”-хавлиена кърпа, която да попие девичата кръв.
Увертюрата трябваше да е нито прибързана, нито протяжна. Като прецени, че трябва да и даде малко „преднина”, Тома положи гостенката си на спалнята и остана прав пред нея. Бавно разкопча колана и ципа на джинсите си. Очакваше момичето сама да му смъкне панталона. Това баба и, леля и, братовчедка и да го бяха свършили вече нетърпеливо, но Габи стоеше напрегнато с ръце на ластика на клина си, там където той си стоеше-на средата на бедрата и.
Тома сам бавно смъкна панталона си. Е, изравниха се- всеки с гащи, свлечени до средата на бедрата. Някъде по пътя си дотам, панталонът освободи кура му и той рипна пред девойката като пружина, за да застане даже не хоризонтално, а нагоре. Нямаше изненада, все пак на екран беше виждала такива момичето и по-големи и всякакви цветове,но от излъчващото топлина тяло само на педя от лицето и, едно приятно усещане я споходи и малко отне от сковаността и.
Габриела сама посегна и хвана в длан кура му, някъде точно зад главата. Той и отвърна с потръпване. После нареди и другата си длан върху ствола. Ръцете и хладни, а курът му горещ, в това съчетание страхотна възбуда заля и двамата. Габи натисна с двете си ръце към основата на кура. Главата му, която до момента се беше подала само малко,вече изскочи цялата. Дланите и, по-големи, като на волейболистка, не можеха да се сключат изцяло около възбудения горещ кур, увенчан с голяма глава с релефен ръб отзад и с мокър отвор на върха. „Това няма да може да влезе в мен, че то, дупката му е по-голяма от моята”-помисли си угрижено момичето.
Опасенията и се оказаха напразни. Някак в неочакван за себе си порив, Габи се приведе леко напред и направи нещо, което беше гледала многократно на екран, но не я вдъхновяваше никак –целуна главата, и отвори устни за да я обгърне цялата. Когато я освободи омокрена и пъхна връхчето на езика си в дупчицата, Тома измуча, изненадан от демонстрираното умение и опита да и свали блузката. Разкопча и сне сутиена и, който подвеждащо беше с повече обем от гърдите и. Това негово действие видимо притесни гостенката му и тя да ги покри срамежливо с ръка.
Тома коленичи, нежно отстрани прикриващата ръка. Пред него блеснаха гърдите и, овални, свежи с малки, бледорозови ареоли и щръкнали зърна. Съвършени!
– Мило момиче, гърдите ти са прекрасни, не ги крий! Добре е да знаеш, че освен мен, има голям процент мъже, които харесват малките гърди. Само дето цицоманите са по-гръмогласни и това създава усещане за тотален култ към големите цици. Я да ги вкуся!
Едно дълго ау-у-у-у, се откъсна от Габи, когато Тома подръпна зърната и с пръсти и пое едното с устни. Нова доза възбуда я заля и тя усети- вече ще обича гърдите си, край на сутиените с преоразмерени чашки. Усетил колко и е приятно това, Тома нацелува и двете зърна, „да няма сръдни”- промълви и я положи да легне напречно на спалнята. Дойде ред девицата да покрие с длан „другия си срам”. За да я предразположи още повече, Тома прошепна:
– На криеница ли си играем сега?
Клинът и още бдеше да не се отворят краката и, но Тома му помогна да извърви дългия път на снемането му, за да бъде подхвърлен на най-близкия стол, заедно с чорапките и. Топлите му длани бавно тръгнаха обратно-от пръстите на краката, през глезените, изваяните подбедрици, задържа ги на коленете и повече от вътрешната страна на бедрата – дълъг, красив път.
Тома се приведе и целуна дланта на момичето, която здраво стоеше там, за прикритие на най-съкровеното и. Когато опита нежно да я отстрани, даже срещна противодействие, но леко. И, о-о-оо, Небеса! Пред него се откри картина, която му беше убягнала в полумрака на стаята. Габи естетично, само малко беше подстригала окосмяването наоколо. Тома се изуми, колко е малко путето и. Помисли си „като USB на електронно устройство е”, и погали със средния си пръст малките ръбчета, които едва се подаваха.
-О-о-ох, чичо Томи- простена девойката от първия допир на мъж до путето и. „Чичо” и разнесе капката влага нагоре към клитора, после надолу и за пръв път в живота си се усъмни, че може да извърши дефлорацията. „Нека пък някой с по-малък кур да друг да я прободе, че то моят може да я повреди и после вместо да съм „спасителят”, все ще съм „лошият”! Такъв си беше той, Томи, добър, състрадателен, етичен и нивга нямаше да се промени.
Но след разказите на братовчедката Вера и всичкото изгледано порно, Габриела, както беше изпълнена с решителност да приключи с девствеността си, имаше нужда не от състрадателен и добродетелен, а от решителен и твърд домакин.
„Твърдият” компонент в уравнението вече беше наличен. Масивният кур получи допълнителен импулс, когато Тома вдигна ходилата на момичето на ръба на спалнята и разтвори коленете и. Вече никой не мислеше за измислената болка в уж усуканото и коляно.
Надвеси се над малката путка на Габи и я огледа за миг, с фона и от нежен мъх около нея- съвършена естетика. Когато потопи върха на езика си в малкия мокър кратер, вече можеше да се закълне, че това беше най-вкусния вагинален сок, който някога е опитвал. Под разтворените и крака, сгънати в коленете, провря ръце и ги протегна да помилва отново зърната на гърдите и. Те щръкнаха още повече и надникнаха между пръстите му. Всяко действие на Тома изтръгваше стон на удоволствие у девойката и подсилваше любопитството и за следващото. Хрумна му да пъхне длани под дупето на Габи, да го настиска силно и нежно и после да го повдигне, като подложи под него една от възглавниците. Ходилата на момичето излетяха във висините и тясната и путка и дупето и се взряха еднопосочно в тавана. И малкото останал и срам, я напусна окончателно. Секретът, така изобилно изливан от бартолиновите жлези на девойката, заедно с Томината слюнка, бяха омокрили всичко наоколо- путето, дупето, розовата междина, както и нежния мъх, осеял слабините и. Тома съзря химена и „тука си е, но не за дълго”. Би предпочел да не му се налага точно на него да го отстранява, но…. Обиколи това съвършенство първо с показалец , а след това и с език, като този път пъхна върха му в ануса и. Оргазмът посети Габриела, когато езикът на любовника и, вибриращ натисна клитора. Знаеше какво е това, защото се беше научила сама да си го доставя с пръсти, но този път усети разлика. „Който и да ти каже, че е толкова хубаво, описанието няма да е достатъчно, но дано изпълним главната цел…” –мислеше си Габи боязливо. Но и без гостенката му да го формулира на глас, „чичо Томи” не би забравил „главната цел”, първо защото курът и ташаците му вече бяха преотекли от възбуда и второ, когато му се предостави такава възможност, той си беше такъв „незабравим”. (Радетелите за изящна, достоверна словесност, каквито безсПорно са читателите на storybg.com, биха свъсили критично вежди- а`бе, драскач неумел, човек е „незабравим”, когато не може да бъде забравен, а не,оня който не забравя, …нейсе, героят е и двете).
Колебанията у Тома вече се бяха разсеяли,
-Нека да опитаме- отсече. Габи само поклати глава за „ДА”.
Последен „базов лагер” преди покоряването на върха беше, да приведат кура в мокрото състояние опреди минути, толкова мокро, поне колкото лабията на приемничката му.
-Намокр`и го пак – прикани я той, като я изправи пак да седне на ръба на спалнята. Този път, решена да приложи всичко видяно по ТВ и в сайтовете девойката налапа по-решително ококорената срещу нея глава. Отново опитният ловец на сексуални преживявания предусети, че го очаква нещо изумително.
Нетърпелив да бъде употребен по предназначение, „девственият покров” най-сетне покри частта от чинно опънатия бял чаршаф на спалнята, върху която се очакваше излива.
Габи се извъртя, положи дупето си върху му, разтвори и подгъна краката си. Тома коленичи между тях и прокара набъбналата глава на кура си по клитора, устните, та до ануса и после обратно.От голямата глава на кура опрян на входа, путката и никаква не се виждаше. С длан задържа кура си, с връх, готов да мине оттатък и натисна веднъж леко, но без резултат и после веднага, но рязко. От силната болка момичето изохка и се отдръпна. Мигновено Тома опита пак, но със следващото и отдръпване през красивата и главица, опряна в таблата на спалнята мина мисълта: „Не ми си мисли, че ще си остана цял живот девствена!
Сливането бе трябвало да е просто и лесно действие, извършвано от бозайниците „откак свят светува”. Затруднението пред Тома и Габриела възникна от това,че путката и бе прекалено тясна за голяма глава, опряна на входа и.
Габи събра решителност и смелост, законтри главата си в спалнята, силно стисна онази китка на Тома, която държеше кура му и я сама я дръпна към себе си. Усетил решимостта и Томи също натисна на 1-ва предавка. Сълзи на болка, радост, щастие и успокоение бликнаха от очите на бившата допреди секунди девица. Тома не можеше да повярва, че и го е вкарал, но след миг, нямаше вече съмнение- пръстенът на току що дефлорираната и путка така гальовно, но силно стягаше главата на кура му, а мястото, където главата пребиваваше и ръбът и бяха обагрени в кръв.
-Благодаря ти за разбирането, Томи! Толкова съм щастлива!
– И аз съм щастлив, момичето ми, ти си така прекрасна!- рече Тома и добави натиск.
Днес нямаше да им се удаде да скрият целия му кур в нея, но Габи усети, че след поредния натиск, една по-голяма част от него вече я милва отвътре а не я разкъсва.
Как удържа изпразването си Томи, само той си знае. Путката на девойката беше неописуемо тясна и еластична и като хирургична ръкавица бе стиснала превъзбудения му кур. Болката от проникването се беше поуталожила, но част от нея си беше там, в слабините и.Не биваше да я натиска повече сега, в опит да и го вкара целия.
Остави я да се наслади на усещането, че е станала жена.
Габи отиде да пишка в тоалетната и урината и помогна да се стабилизира прясната рана.
-Трябва да тръгвам, Томи! –каза тя, като се върна като богиня- с хавлия увита около прекрасното и тяло, прищипана около гърдите и.
-Не пропускаш ли нещо? –попита Тома, на когото семенниците бяха под налягане.
– А,да ,това, за което дойдох ти ми го даде. Следва да ти се отблагодаря, как искаш?-рече новата членка на женското съсловие, стиснала в длан горещия твърд кур на благодетеля си.
-Какъв изискан речитатив, за момиче, което допреди 15 минути беше девствено!- отново съвсем гола, домакинът я заведе отново при спалнята. Притисна я в гръб и обгърна с едната си ръка гърдите и а с другата притисна венериния и хълм, с акцент на средния пръст по „малката рошла”.
Изненада се, че Габи показа такава отдаденост, задължителна за равнопоставените любовници- да освободи партньора и да помогне за неговия излив. Тя сама коленичи на спалнята, хвана се с две ръце за таблата и навири дупе, като максимално се огъна в кръста.
Тома коленичи зад момичето в екстаз! Последваха секунди на съзерцание на прекрасно заобленото дупе с двоен център-ануса и на два пръста под него,путето и всичко това в окосмяването на нежен момински мъх. В този миг той получи прозрение по екзистенциалния въпрос, на който до момента не знаеше отговора: въпросът за Сътворението на света и за произхода на Вселената.
Той беше ебал и още ги ебеше в тази позиция нейните баба, леля и братовчедката Верка, понякога толкова интензивно, че мислеше, че ще им се откачат главите и/или гърдите. Как само виеше Мартина и тряскаше дупето си в ташаците му, нареждайки нещо на западно-чешки диалект!
Габриела, застанала сега „на задна”, какво му предлагаше?, путето си, чийто химен бе отстранен преди малко, или ануса?
Томо фриволно реши да и го вкара в гъза и …оооп, грешка-а-а!
– Не там, моля те! Ти сега какво искаш, да ме боли навсякъде? Болят ме и устата и влагалището.
Поправил грешката, Тома натисна вдървената, морава глава в путката и . Не влезна лесно, но не и със зора отпреди час. Този път Габи сама тласна ханша си назад, за да глътне повече от животодаряващото парче.
Даже за Тома, дългите и бедра държаха, путката и много високо. Наложи се да разтвори настрани коленете и да притисне кръста и надолу. Мислите му, бяха заглушени от хлипането и във висока октава: „Не, не е рано, тъкмо навреме си е” –помисли си и бавно продължи да набутва буталото, чак докато момичето започна да се отдръпва. В тази поза продължиха в екстаз. Срамната и кост безсрамно чегърташе кура по цялото му протежение. Хванал двете полукълба на
дупето и, Тома даряваше на малката кура си все по-дълбоко. Габриела не усещаше вече болка, а само райско удоволствие. Тома също беше в Рая, защото виждаше как курът му увличаше моминската материя накъдето и да потегли –навътре, навън и пак навътре. Толкова натясно беше триенето, че можеше да допусне анатомично чудо някакво – при неблагоприятно стечение на обстоятелствата двата отвора да се слеят и да прераснат в един.
И точно, когато се чудеше къде да излее напиращия свой спермен порой, Тома, като долови у девойката симптомите на приближаващия и оргазъм, магически възпря своя собствен.
Торнадото я връхлетя така ударно, че Габи, в подскоците си щеше да изкърти кура му и таблата на спалнята. Ей, бива си ги тия от родата! Братовчедка и, Верчето, постъпи по същия начин на встъпителния си урок, два оргазъма ей тъй, като на шега.
Толкова му трябваше и на него, клетия чичо Тома. Само дето изваждането на кура се оказа не по-лесно от вкарването му. Набъбнала от възбуда малката, прясно проебана путка на ученичката отказваше да го пусне. Допълнително затруднение за изваждането носеха удебелените му вени и законтрящият ръб на главата му. Но да, измъкна го с преднина, части от секундата, за да разлее гъстата топла сперма на дупето на момичето, та до плешките и. Чак когато Тома попи с кърпата капките по гърба и дупето и, Габи се килна настрани и замря в удовлетворение.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Тома и Габриела направиха същото с нестихващи страст и взаимно отдаване още няколко пъти. Това, че запазиха тайната, се оказа много, много положително ,с оглед развитието на събитията случили се по-късно.
Време е тази трилогия ,която четеш, да приключи защото чешката красавица Мартина нямаше повече дъщери и внучки. Три години след описаното самата Мартина получи лек сърдечен удар и трябваше да се кротне в сексуалните си изяви, но не спираше да си мисли колко добри ебачи бяха спасителите по Българското черноморие, а също и Тома , от континентална България.
Четири години след повествованието:
* Христина (Хриси, Тина) получи в дар внучка. Дъщеря и Вера беше почти сигурна от кого е и без колебание го ожени за себе си. Малката беше красавица, но какви ли още гени носеше?
* Самата Вера добила дъщеричка-мечта, се кротна и не можа да осъществи бляна си за 3 в 1(три кура в нея самата), засега.
* Голямото съдбовно объркване поднесе Габриела, вече студентка. При едно от завръщанията си в родния град, поиска среща с Тома на неутрална територия и го извести за нещо, което той вече знаеше за нея и сина му, Радослав:
– Много ми беше хубаво с теб, но ми се иска да не бях те срещала, Тома. Влюбена съм в Радо.
След 6 месеца вдигнаха приказна сватба, а след още 20 се разбра, че репродуктивният проблем на младото семейство се корени в Радо.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
След още някой и друг месец се състоя следния разговор:
-Не мога да повярвам, че искаш да направя това,Роска! Да оплодя снахата, че после да не знам детето внуче ли ми е, син ли…? Разбираш ли какви последствия може да има това!? Че да не сме в латино-сапунка? – попита Тома жена си.
-Погледни го като една проста медицинска манипулация, Томе, но стане ли успешна, това ще спаси брака на сина ни. Само ще станеш донор на сперма, после не е толкова сложно и ако се получи… даже съвпадения на генетичния материал ще има .
Е, по-сложно и объркано не би могло да стане. От месеци Тома беше разредил сексуалните си изяви до нивото на „санитарния минимум”. Случи се нещо в живота му, което съдбата подреди като на филм. И кулминацията беше, дето „спермодонорството” със снахата извършиха не с медицинска манипулация, а с директно впръскване.
. . . . . . .

Автор: Огненов

РS 1.То се знае, че всички лица и събития са измислени и всяко съвпадение е случайно
2.Получи се дълъг разказ замислен като soft, но се заформи чак към повест и стана hard. Като знам, какви „остри пера” и литературни критици има в кръга #storybg.com# , пращам написаното със свито сърце, ама толкова са ми уменията.

Rating: 3.86/5. From 7 votes.
Please wait...