Гореща първа среща

Ти бе разгонена, което си личеше и по погледа ти, и по нервните движения на ръцете като цяло и предварително бе решила да ме провокираш, за да си сигурна че ще те изчукам хубаво, за това си бе облякла една къса до средата на бедрата ти рокля, която свършва като панталонки, със не голямо деколте, хем свободно донякъде за да не е прекалено, но стегнато та да оформя бюста ти, който бе без сутиен, а роклята ти бе светло синя и достатъчно дълга за да скрие слабините ти като ходиш, но не и като седнеш, защото се надига до толкова, че като кръстосаш бедрата и роклята се надига така хубаво за мен, че оголи и излага на показ дупето ти от моята страна, страната на този крак, който си поставила върху другия кръстосвайки ги. Понамествайки се като сядахме и навеждайки се към чантата си, за да си вземеш цигарите се загледах в краката ти и дупето ти, което роклята в този момент така оголи, че видях че си не само без сутиен, а и без гащички.

Бе седнала до мен облечена повече от секси и провокиращо фантазиите ми, разгонена , а знам ли дали не си намазала с вазелин тесните си дупе и путе преди да излезеш от къщи за срещата, ей така за да си не само лесно достъпна в случай, че те пожелая, но и да са хлъзгави за кура ми толкова, че да хлътне в теб от веднъж до дъно, та да засити от раз жадната ти за мен путка, или получилия преди нея по мое предпочитание тесен задник, да бъде готов да ме поеме до топките  както си права облегната на някоя стена във някой отключен вход или дворна стена на тъмна и безлюдна уличка посред нощ.

Пиехме си питиетата, на теб ти бе ясно че те харесвам, както и на мен че съм твой тип. Разговорът вървеше приятно и весело, а близостта до голото ти под роклята тяло внасяше огромна доза еротика на първата ни среща.

Когато седнахме след кратка разходка от мястото, където се бяхме разбрали да се срещнем бе вече около 21ч, но тъй като е лято и слънцето не бе още залязло и избрахме да седнем в едно красиво и приятно заведение в старинния град.

-Имам едно нестандартно предложение Красимира, искаш ли да го чуеш?

-Да – с усмивка ми отговаряш – слушам те!?

-Предлагам двамата да помълчим за пет минути, първо единия, после другият, като през това време всеки от нас да си мисли каквото пожелае за другия. Съгласна ли си?

-Да разбира се –  отговори мис  усмивка ти –  старт на петте минути от този момент.

Масата ни бе на тротоара, и освен от залязващото вече слънце,  се осветяваше и от красива ретро лампа на около метър над масата ни, чиято леко жълтееща светлина придаваше на червилото ти още по еротичен червен оттенък, което ме улесняваше да си представям как  застанала на колене в някоя от пустите посред нощ калдъръмени улички си отваряш красивата уста, с лявата ръка започваш да се галиш по путето изпод роклята ти, с дясната ръка ми разкопчаваш копчетата на дюкяна – надървен е до пръсване, голям, дебел и извит нагоре от средата изскача готов да е на твое разположение, за да го поемеш, хващаш го с дясната си рука, заголваш му голямата глава и приближаваш устата си към него и го поднасяш към устата си,  дебелата глава на члена ми разтваря още устните ти за да може да влезне и червилото ти оставя ярко червени следи по главата на члена ми…

-Мога ли да предположа, за какво си мислиш в момента – откъсваш ме от мислите ми в един момент – че времето вече изтече?

-Да, а след това аз ще предположа какво си си мислила ти нали?

-Да, а след това и двамата ще кажем честно какво сме си мислили за да разберем, дали сме познали.

-Окей, като дама, ти получаваш предимството да предположиш първа  – казах аз запалвайки си цигара

– Представи си нещо мръсно нали? Нещо порочно си представи нали?

-Не отричам, но как разбра- учуден но и впечатлен от прямотата ти отговарям аз.

-Защото много време гледа устата ми, а като знам какви са ми сочни устните, и с това ярко червено червило, което сложих преди да тръгна за срещата ни, не е трудно да предположа за какво си си мислел.

-Така, на прав път си, любопитен съм да чуя точно какво съм си мислел – предизвиках те аз.

-Представи се че ти правя свирка, хубава сочна влажна и дълбока свирка!

-Красимира, аз нямам какво да кажа, отгатнала си точно какво си мислех, само дето не успях да стигна докрай в мисълта си, но точно за това си мислех.

-Хи хи хи – засмя се очарователно – колко хубаво е че сме открити и прями – каза ти –а знаеш ли, че след червилото си нанесох и гланц за устни с вкус на ягоди. Окей, а сега е мой ред да се замисля нали?

-Да, и твоите пет минути започват сега!

(Следва продължение)

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...