Гостенката

Автор: Petrarca

Бях бесен. Пътувах към летището и натисках газта до дупка, за да може скоростта на колата поне малко да уталожи гнева ми. Цяла седмица имахме гости у дома, работата през деня беше натоварена и с жена ми не бяхме имали никакво време да останем поне за малко сами. И днес когато вече предусещах, че вечерта ще е по – различна, милата ми съпруга се обади:

– Скъпи, приятелката ми Силвия пристига от Италия – каца на новия терминал в 20.30 – ще отидеш ли да я посрещнеш, ще остане на гости у дома за няколко дена.

Единственото хубаво нещо беше, че Силвия е интересен събеседник и винаги когато сме се събирали заедно ни е забавлявала със своите разкази за сексуалните приключения, които е имала с един или друг клиент. Тя е красива жена, бивша стриптизьорка и проститутка, но имала късмета да се запознае с един богат италианец и сега щеше да се омъжва за него. Връщаше се в България, за да ни донесе покани за сватбата и да се види с други близки и познати.

Не я бях виждал от поне 2 години и даже не знаех как изглежда в момента. Ето че пътниците започнаха да излизат и сред тълпата се появи и тя. Веднага я познах, за щастие не се беше променила изобщо – дълга руса коса, хубави и стегнати гърди, които напираха да излязат из под тясната блузка, къса пола и задължителните високи токчета. Пътуването до апартамента мина в баналните въпроси за това как е семейния живот, от колко време не сме се виждали, как върви бизнеса и т.н.

Когато пристигнахме жена ми ни посрещна, двете се разцелуваха и веднага седнахме на масата. След дълги разговори и няколко бутилки вино стана време да си лягаме. Силвия заяви, че ще мине през банята след пътуването, а аз излязох да изхвърля боклука. Когато се върнах водата в банята вече шумеше, явно Силвия беше влязла под душа. Запътих се към спалнята в очакване да видя жена си в леглото, но я нямаше. Сигурно беше още в кухнята и зареждаше миялната машина. Отворих вратата, но и там нямаше никой. Изведнъж погледа ми се спря на някаква бележка оставена на плота на кухнята. Разпознах почерка на жена ми и…. не можех да повярвам на очите си – ЧАКАМЕ ТЕ В БАНЯТА. Моментално се съблякох и без да чукам отворих вратата на банята. Съпругата ми и Силвия стояха под душа и се целуваха. Виждах как езиците им се преплитат, гърдите им с щръкнали зърна се докосват една в друга. С едната си ръка жена ми си играеше с клитора на Силвия, а с другата ми направи знак да не се бавя, а да влизам при тях. Нямаше нужда от втора покана. Силвия само погледна надървения ми член, който стоеше в цялата си прелест пред нея, изскимтя одобрително явно доволна от големината му и веднага се наведе, за да го поеме в уста. Облиза главичката, след това си поигра малко с топките и се опита да го лапне целия. Започнах да я чукам в устата леко и внимателно. Усещах как гърлото и се отваря в опит да го поеме целия, докато топките ми се удариха в брадичката и. Жена ми през това време ближеше бръснатата и путчица и всеки път когато езика и минеше през клитора на Силвия, тя потреперваше от удоволствие. След това и вкара 2 пръста и започна да я чука с ръка. Обработвахме Силвия от двете страни, аз я чуках в устата, а жена ми с ръка в путката. Гледката беше невероятна и адски възбуждаща, знаех , че няма да издържа много и затова направих знак на съпругата ми да се разменим. Преместих се отзад и внимателно го вкарах в путката на Силвия. Тя толкова се беше подмокрила от игричките на жена ми, че го пое без никакъв проблем. Чуках я бързо, силно и усещах как путката и се стяга от приближаващия оргазъм. Не можех повече – изстрелях първата порция сперма директно в путката на Силвия, а после и втора и трета. Видях как тя свърши едновременно с мен, вълната на оргазма я разтърси цялата и я накара да се отпусне на пода на банята. Бях доволен и в същото време имах едно странно усещане. Когато Силвия свършваше ми се стори, че изпусна много голямо количество течност, но не бях сигурен, а и може би съм се подлъгал от водата, която течеше от душа може би…..

Rating: 3.58/5. From 12 votes.
Please wait...