Да завършиш гимназия – част 1

Госпожа Кирилова работеше от дълго време като учителка по математика в гимназията. Започна да се занимава с това веднага след като завърши университета и работата наистина ѝ харесваше. От самото начало тя беше от тези учителки, които не просто работят в някое училище, а и са преподавателки по душа. Харесваше ѝ да възпитава някого, понякога ставаше вероятно прекалено строга, но и учениците ѝ я харесваха, особено момчетата, които не откъсваха поглед от нея по време на часовете и в коридорите на училището. И госпожа Кирилова наистина беше много секси, на 36, с дълга русолява коса, средни по размер, клонящи към големи гърди и стегнато с много тренировки във фитнеса дупе, придобило перфектен вид. Въпреки наглед скучния предмет, който преподаваше, госпожа Кирилова умееше да се облича секси и обикновено слагаше пола малко над коляното в комбинация със силиконови чорапи и тесни блузки.

Днес обаче тя стоеше на дивана в дома си намръщена и въпреки че беше почивният ѝ, неделен ден очакваше един от своите ученици за консултация по математика. Въпросният ученик завършваше тази година, но с наредените в дневника куп двойки по математика можеше и да се наложи да повтори 12ти клас. Госпожа Кирилова нямаше против да се опита да му помогне, но той отново се отнасяше безотговорно и закъсняваше. Това изнервяше госпожата, а и тя си имаше други проблеми. С мъжа ѝ се отчуждаваха все повече, отдавна не се отдаваха на интимности, а напоследък и спречкванията зачестяваха. Ето снощи отново се скараха. Не можеше да продължава така, трябваше да променят нещо. Но какво…

В този момент позвъняването на звънеца прекъсна мрачните ѝ мисли. Стана и побърза да отвори. На вратата ухилен стоеше Боби, ученикът, когото чакаше.

– Айде бе Бориславе – посрещна го нервно госпожа Кирилова. – Откога те чакам. Мислиш ли да завършиш тази година!? Не стига, че ти помагам, ами целия почивен ден ми съсипа!

– Спокойно де, госпожо! Цяла седмица работа в сервиза, дето почнах, снощи малко купон, едно-друго, знаете как е – каза все така ухилен Боби, помисляйки си “Ти ли не знаеш, курво, сигурно бая са ти се изреждали по купони, когато си била в гимназията”.

– А, така, купон! Разбираш ли че няма да завършиш, бе момче! А сигурно и алкохол сте пили… – кресна ядосано госпожата.

– Е, стига де, на 18 съм все пак, вече съм възрастен човек, не дете – каза Боби, влизайки в хола.

– Не се държиш като възрастен! Както и да е, да започваме със задачите най-сетне, вади тетрадките.

Двамата седнаха и започнаха да решават задачите съобразени с предстоящите контролни. Госпожа Кирилова обясняваше внимателно първоначално, но пълната апатия и лиготии на ученикът ѝ в комбинация с мрачното ѝ настроение породено от семейните ѝ проблеми я караха да става все по-нервна. Тонът ѝ ставаше все по-рязък, ръкомахаше и кълчеше пръсти. Опитваше се да потисне тази си нервност, но поредната грешка на Боби я накара да избухне.

– Добре де, толкова пъти решавахме такива задачи, обяснявах ти ги толкова много, къде ти е ума? Не можеш ли да се съсредоточиш, всякаш си някъде другаде! Кажи ми как да процедирам с теб?! Как ще си готов за контролното, ако я караш така!?

Все така невъзмутим от думите ѝ, Боби продължаваше да премята химикалката си в ръце и се усмихна:

– Не се впрягайте толкова де, госпожо. Нали Д клас го правиха контролното преди нас… Вижте какво ми дадоха по този повод, добре че имам приятелчета навсякъде – момчето размаха самодоволно лист хартия с отговори и решени задачи.

– Това пищов ли е? Как не те е срам, вместо да учиш ти с измами се занимаваш! Кога ще ти дойде акъла в празната глава?! А уж си вече възрастен човек! – госпожа Кирилова вече крещеше от гняв. Винаги много бе мразила измамите, а и в случая не можеше да приеме нахалството му – тя си губи почивния ден, за да му помогне, а той не стига, че закъснява, не внимава и не влага никакво внимание в това което му говори, ами и пищови приготвил! Пък и на всичкото отгоре най-нагло ѝ споделя намеренията си.

– Еее, стига де! Не е ваша работа да ме съдите, дали ми е дошъл акълът или не! – викна на свой ред Боби, явно вече на свой ред поизнервен от резките ѝ думи и всичките тези четения на морал откакто беше дошъл. Обикновено изслушваше всичко и после бързаше да изчезне, но не и този път.

– Точно това ми е работата, да те съдя! Защото ако те оставя, съвсем ще си провалиш живота! Зарязал си ученето, само купони са ти в главата! Снощи пак си бил на напиване, нали? И сега вместо да учиш и да си признателен, че ти отделям време в почивния си ден, ти ми размахваш пищови и се хилиш самодоволно! Меришеш на алкохол и поне да си беше избърсал червилото от бузите преди да спориш! Ако разкажа на родителите ти, ще видиш, какво ще ти се случи!

Това госпожата не го каза случайно. Боби не се разбираше добре с родителите си, затова му се наложи да почне работа в един автосервиз и винаги реагираше остро на такива неща.

– Точно пък тук не си врете носа! – извика ядосано момчето и стисна юмруци.

– Защо!? – каза госпожа Кирилова с ехиден смях. – Какво ми ги стискаш тия юмруци? Нали те знам, че се боиш от мен! Ще вдигнеш ли ръка срещу учителката си?! – изрече бързо госпожата продължавайки да се хили.

– Ще я вдигна, ако се наложи! И не само ръка мога да вдигна! – викна Боби все по-ядосан от думите и най-вече смеха ѝ.

– Ой-ой-ой! Направо ме изплаши! А и какво друго? Крак ли? Или… ах ти малък перверзнико! Циник! Махай се оттук със заплахите си!

– Крак, крак! Той хуят ми няма да стане на такава като теб! – Боби сам не повярва на думите си. Госпожа Кирилова си беше топ мацка, толкова много пъти беше мастурбирал докато мисли за нея и дори в момента я събличаше с поглед.

– Как не те е срам да ми говориш така?! Свиня! Урод! Махай се оттука! – крещеше госпожа Кирилова и дори опита да му удари шамар, но Боби хвана ръката ѝ. Крясъците ѝ постепенно преминаха във истерия и сумтене. Опитваше се да го изблъска и започна да удря по тялото му с юмруци, но той отново бързо улови ръцете ѝ. Госпожа Кирилова бясно се дърпаше, а ученикът ѝ здраво стискаше ръцете ѝ, опитвайки да я усмири. Започна истинска борба и двамата политнаха към стоящия зад тях диван. Както можеше да се очаква, Боби беше отгоре. Беше здраво момче, все пак почти всеки ден бъхтеше във фитнеса и автосервиза в който работеше. Но учителката имаше твърд характер. Така се извиваше, че щеше да си скъса дрехите. И за неин лош късмет, точно това стана. Няколко от копчетата на ризката и се скъсаха, други разкопчаха, а белият ѝ сутиен се откри. Унесен в боричкането, обаче, Боби не забеляза това. След като разбра, че няма да може да ѝ извие ръцете зад гърба, той я притисна с тежестта си и започна да шари, за да хване ръката ѝ, която току-що беше изпуснал. Изведнъж замря, натъквайки се на едната ѝ гърда, покрита само от мижаво парче плат. Това на госпожата ѝ беше достатъчно, за да успее да се измъкне и да му залепи звънка плесница. Жената изглеждаше бясна – очите ѝ горяха, косите ѝ бяха разрошени, ризката ѝ се беше скъсала, оставяйки я само по сутиен. Но тя видимо се беше превъзбудила по време на борбата и даже не се опитваше да се оправи, а видимо се готвеше за нападение. Замряха един срещу друг, като на двубой. Госпожа Кирилова се хвърли към него, с видимо намерение да му извади очите, но той я хвана и я притисна на дивана. Силата му отново си каза думата и двамата се намериха един върху друг, лице срещу лице. Боби притисна ръцете ѝ. Чак сега забеляза скъсаната ѝ ризка и се възползва от положението, за да огледа поразголената си учителка.

– Кво се пулиш бе? За пръв път ли виждаш жена по сутиен? Пусни ме веднага, че пак ще го отнесеш! – ядосано извика госпожата.

– А ако Ви пусна, ще има ли шамари?

– А ти как мислиш?

– Ами тогава, да полежим….

Опитите на госпожа Кирилова да се освободи, намаляха. Ученикът ѝ щеше да я държи, докато тя се успокои. Само че едва ли един младеж можеше да издържи дълго тази гледка пред себе си. Боби също не успя. Възползвайки се от временно затихналото ѝ поведение, с рязко движение смъкна надолу чашките на сутиена ѝ, откривайки никак не малките ѝ гърди. Бързо се наведе и жадно засмука едното ѝ зърно.

– Какво правиш, копеленце? Да не си забравил, че съм ти учителка?! – вън от себе си извика госпожа Кирилова и започна отново да се дърпа, опитвайки се, да се освободи. От това, гърдите ѝ се затресоха, което явно още повече възбуди ученикът ѝ. Той се наведе отново, хвана зърното й с устни и започна да го смуче.

– Престани, Бориславе, чуваш ли ме! Прекрати това на МОМЕНТА! -Възмущаваше се госпожата, но донякъде и на самата нея ѝ стана приятно и изпита удоволствие от ласките му, още повече че от дълго време не беше получавала такива. Боби се откъсна за малко от заниманието си и рязко изви ръцете й зад гърба.

– Полегнете спокойно! – каза спокойно момчето и се поизправи над нея, заемайки по-удобна позиция. С едната си ръка все така държеше ръцете на госпожа Кирилова зад гърба ѝ, а с другата започна да събува бърка под полата ѝ и да прокарва пръсти по ефирната материя на гащичките ѝ.

– Какво правиш, бе?! Съвсем ли се побърка? Бориславе, престани! Чуваш ли ме, престани! Аз съм ти преподавателка, това е недопустимо, а и мъжът ми скоро ще се върне от вилата Сашо скоро ще се върне от работа! – крещеше истерично жената.

Боби не ѝ обърна внимание. Надигна полата ѝ около кръста и бавно свали белите ѝ бикини, вдишвайки аромата им. Загледа се във вагината ѝ. Госпожа Кирилова имаше акуратно оформено интимно окосмяване, което възбуди момчето още повече. Наведе се и прокара език по клитора ѝ, след което започна да обсипва с целувки вътрешната страна на бедрата ѝ, преди отново да се върне към клитора и срамните и устни. Госпожа Кирилова започна да се извива и леко да стене. Тя видимо вече не се опитваше толкова да се съпротивлява. Правеше го някак си за пред хората. Ако наистина искаше, вероятно щеше вече да се освободи в момента, но… ѝ харесваше. Боби вече бе успял да осмуче гърдите ѝ, а сега езикът му се движеше между краката ѝ.

– Бориславе, престани! За последен път те предупреждавам! Стига! – някак неуверено викна жената, но всъщност дъхът й прекъсваше. Ученикът ѝ пък, явно реши, че между краката ѝ вече е достатъчно мокро, затова започна да разкопчава ципа си.

– Да не си посмял, извратеняк такъв! – каза учителката, а всъщност сама си разтваряше краката! Някак си с вътрешна съпротива, но го правеше. Боби знаеше, че няма какво да се чуди и постави надървения си член на входа на влагалището ѝ. Започна да го вкарва, отначало милиметър по милиметър, а после с рязък тласък, ѝ го наби до дъно.

– Ах ти, задник такъв! Учителката се изви от изненада и издаде дълбок стон.

Боби свали напълно сутиена ѝ. Започна да се движи и да изкарва, и вкарва члена си бавно, наслаждавайки се максимално на тясната ѝ и гореща вагина. Едната му ръка беше около кръста ѝ, а с другата галеше и стискаше гърдите ѝ, пощипвайки от време на време зърната. Госпожа Кирилова изстенваше по-силно, но макар да ѝ харесваше все повече, опитваше да го показва толкова ясно. Момчето изведнъж започна да ѝ го набива с по-бързи темпове и ускоряваше все повече, тялото на учителката се тресеше, а стоновете и ставаха все по-силни. Той се наведе и я целуна, а по страстното преплитане на езиците им и начина по който му отвърна, разбра че на госпожата също ѝ харесва. Продължи да я чука като на всеки няколко по-бързи тласъка, следваше един по-бавен и дълбок или обратно, като всеки път следваше различна последователност и тази неизвестност водеше до екстаз госпожа Кирилова. Скоро стенанията ѝ достигнаха до крясъци от удоволствие, тя се затресе и заизвива, а вълната на оргазма заля тялото ѝ. Не помнеше откога не беше изпитвала подобно нещо. Свиването на вагиналните ѝ мускули, едва не докара до финал и Боби, но той все пак го извади на време. не й трябваше много. С мен обикновено й трябваше по половин час, за да свърши така! Той се излегна до нея, а тя затихна. Продължи да гали гърдите ѝ и да ги целува. “Какви страхотни цици и каква путка само… Как ме обгърна!” си мислеше ученикът.

– Хайде, изчезвай! Какво си се излегнал! – се чу гласът на учителката, след като полежаха малко. – Това не трябваше да става, а и мъжът ми ще се прибере след малко. Госпожа Кирилова звучеше уморена, но удовлетворена. Макар и да се опитваше да изобрази злоба, никак не й се получаваше.

– Почакайте, госпожо! Ще ви се наложи и да ми го осмучете малко! Как така, без да съм свършил?! – каза момчето широко усмихвайки се.

– Абе ти съвсем ли си откачил!? За кого ме имаш? За някое училищно курве?! – отново се развика госпожата.

– Нямам какво да губя. Може и да си го получа от мъжа ви, но вие ще го отнесете много повече! Може и до развод да се стигне, ще ви уволнят от училище и едва ли ще си намерите работа като учител отново.

Госпожа Кирилова притихна за малко. Явно съобразяваше и обмисляше нещата. Копелдакът беше прав в случая. Тя достигна до същите изводи след като помисли и реши да не рискува.

– Мръсно копеленце си, Бориславе! Хайде, дай го насам …

– Успокоихте ли се?

– Да не се бой, няма да го отхапя. Ученик си ми все пак, макар да си такова говедо. Боби, като че ли и сам не очакваше, тя да се съгласи толкова лесно. Надигна се внимателно и като недоверчиво гледаше жената, го постави пред лицето ѝ. След като изчука учителката си и така удачно се договори с нея за продължение, той изглеждаше леко притеснен. Навярно беше започнало да го учудва поведението на госпожа Кирилова. Очакваше борба и яростна съпротива, а изведнъж се получи подозрително спокойствие.

– Охо, какъв ти е здрав! Госпожата приседна до него с ококорени очи. – И е голям… Мога ли да ти го пипна?

Боби преглътна слюнката си и кимна мълчаливо. Наистина ли щеше да му направи свирка? И то без особена принуда, почти по своя воля! Момчето се напрегна. Представих си, какво ли е усещането тази сексапилна жена, за която беше мечтал толкова много да му направи свирка. Хуят му направи подскачаше. Действително беше голям, някъде около 19 сантиметра. Госпожа Кирилова се намести удобно. Пипна внимателно достойнството и го обхвана с шепата си. Той затвори очи от наслада. А госпожа Кирилова се наклони още повече, ноздрите й се раздуха, явно поемаше миризмата на новия мъжки член. С рязко движение целуна главичката му и се отдръпна. Погледна хитро ученика си, а той беше затворил очи блажено. Нямаше търпение да ѝ го вкара в устата, но явно се притесни, да не я изплаши. Тя сви устни и отново се приближи към члена. Започна да го целува нежно, с наслада, внимателно преминавайки от едно място към друго.

Премина още по-надолу, заравяйки нос в топките му. После се върна нагоре и вече беше време да пусне в ход езика си. Тя не закъсня да го направи. Езикът и се показа и лизна излязлата на върха на главичката капчица влага. Замря, после се усмихна, явно й хареса. Време беше, да се премине към по-решителни действия. От устата на Боби се изтръгна стон на удоволствие. Главичката и половината му член изчезна в горещата уста на учителката му. Госпожа Кирилова започна да прави с уста постъпателни движения, устните бяха плътно стиснати, езикът ѝ се движеше през цялото време. Главичката на пулсиращия хуй понякога издуваше бузата ѝ и после отново се устремява към дълбините. Тя пък сумтеше възбудено и ускоряваше движенията си. Момчето обаче, явно успяваше да се сдържи. Госпожата изплю члена му и го погледна.

– Какво става? Да не би да го правя не както трябва, все пак отдавна не съм го правила и…

– Съмнявам се, че някой го може по-добре! – каза момчето и я погали по косата.

– Давай тогава! Защо се спираш? И аз не съм от желязо!

– Почакайте, винаги съм искал да опитам по един друг начин по друг начин… Боби се надигна и положи учителката си надълго на дивана, слагайки главата ѝ върху надигнатия му край, преметна единия си крак над главата ѝ и ѝ поднесе хуя си. Тя с готовност го хвана с две ръце и го насочи към устата си. Боби беше на седмото небе от кеф, гледаше как члена му се движеше в устата на учителката му, достигайки до самото ѝ гърло. Как ли го търпеше това? А май не просто го търпеше, ами и ѝ доставяше удоволствие! С едната си ръка държеше топките му и ги масажираше, с другата си ръка държеше ствола му и не му позволяваше да навлезе целият в гърлото ѝ. Боби всъщност я чукашев устата, все едно беше във влагалището ѝ. Тя се давеше, но този път, беше твърдо решила да го докара до финала. Гледаше го в очите през цялото времеи с ръка галеше топките му. Момчето нямаше как да издържи дълго на това удоволствие. Изведнъж той затвори очи и започна да прави мощни тласъци напред. Ако ръката на госпожа Кирилова не го ограничаваше, навярно щеше да й пробие главата. Неистовото му ръмжене съпроводи завършека му дълбоко в гърлото ѝ. Дали щеше да успее да му изгълта всичката сперма? Не. След като направи няколко глътки, тя се отдръпна леко и членът му хвърли върху нея остатъка от спермата си върху лицето и шията ѝ. Госпожа Кирилова всъщност продължаваше да лъска члена му, изстисквайки го до капка. Най-накрая, Боби се отдръпна от нея и се пльосна на дивана. За някакво време се възцари тишина. Но изведнъж се чу гласът на учителката:

– Боби, искам още!

Очите на момчето светнаха. – Но нали сама казахте, че мъжът ви ще се прибере скоро?!

– Не се бой, той често закъснява. Ако го чуем, ти ще се направиш, че съм ти дала задачи и ги решаваш, а аз ще бягам бързо в банята. Тя застана на четири крака и врътна пред ученика си апетитното си дупе.Беше извила гръбчето си по особено възбуждащ начин. По лицето й блестеше незасъхналата сперма, а в очите й горяха бесни огънчета, тялото й се движеше бавно и притегателно. Боби нямаше как да устои на това. Скочи към нея, започна да гали с език дупето ѝ, постепенно спускайки се към пещеричката ѝ. Там, явно изобщо не беше изсъхвало. После се върна обратно и започна да облизва ануса й! Учителката му веднага нададе стон на удоволствие, трепереща от удоволствие и възбуда когато почуства езика на ученика ѝ да са трие по най-интимното ѝ място. Без да се усети започна сама да надига таза си към него, а стенанията ѝ ставаха все по-силни. Никой досега не я беше близал там и усещането беше невероятно. Боби от своя страна мушна два от пръстите си в отвора между краката ѝ движейки ги в ритъм с езика си. След малко ги извади покрити с женска мъзга и рязко ги вкара в добре навлажнения от слюнката му анус. Учителката му извика от леката болка която усети, но веднага тя бе заместена от надигащата се вълна на удоволствие. Усещаше аналния си отвор горещ и вибриращ, а пръстите в него докосваха точки на наслада за които не бе подозирала! Усукваше тялото си по кожата на стария диван в желанието си да усети по плътно галещите я отвътре пръсти.

– О, дааа дааа страхотно еее! Хайде вкарай ми го пак в путката, изчукай ме!

Без да губи време момчето се намести удобно и бързо проникна в нея. Госпожа Кирилова започна да охка, надигнала нагоре прелестите си. Опря се с една ръка на дивана, другата спусна между краката на учителката си и като взе малко смазка от мястото, където се движеше хуят му, я размаза по клитора ѝ. Госпожата надигна глава, започна да стене от наслада и да се движи по-активно. На Боби много му харесваше да я чука в тази поза и да гледа как членът му влиза в нея, а бедрата му се блъскат в дупето ѝ с пришляпващ звук. Надигна се и отново провря ръка под члена си. Размаза влагата ѝ по дупето, като не забрави да отново да погледне и между полукълбата. Внимателно започна да масажира ануса й. Чукаше я здраво, усилвайки все повече ритъма. Госпожа Кирилова се заизвива и очести движенията си, и тъкмо беше на границата, когато ученикът ѝ рязко излезе от нея.

– Какво правиш, идиот?! На най-хубавото място! Тя се изнерви не на шега, защото бе усетила приближаването на оргазма, а никой не обича, когато го лишават от най-сладкото. Той приближи отново хуя си до нея и започна да го прокарва по срамните й устни, като едва-вдва го вкарваше. Учителката мъи се успокои и омекна. Боби го движеше на по-големи интервали, излизайки от пределите на влагалището й. Хвана я за раменете и я надига към себе си, а тя вдигна ръце, сложи ги зад главата и го прегърна през шията. Промяната на положения и на нея иъ харесваше, но изведнъж усети как пенисът му се опря в ануса ѝ и започна да се дърпа.

– А не! Не си го и помисляй! – извика жената. Боби още по-здраво я хвана за талията.

– Каква е разликата, дали там има пръст или член?

– Голяма! Щом съм казала не, значи не! Или спри веднага или изобщо спираме!

Но ученикът ѝ не можеше просто така да се откаже от занятието си. С рязко движение събори учителката си на дивана и я затисна с тялото си. Като, че ли всичко започна отначало. Госпожата започна злобно да се върти и да се опитва да се измъкне, но не ѝ се отдаваше много. А Боби, усмихвайки се, се опитваше да ѝ го вкара в задния проход.

– Отпуснете се, ще е по-лесно!

– Слез от мен, говедо! Казах ти, че това не ми харесва!!

– Да, но пък на мен ми харесва! Откога в къщи си правя чекии като си представям че оправям това дупе, и сега, когато съм толкова близо да се откажа, да не съм луд? Боби натисна по-силно, добре че беше успял да я разработи с пръсти и да я смаже преди това. Учителката му продължаваше да се върти, но май главичката му вече беше влязла и сега вече движенията ѝ само му помагаха.

– Махни се, глупак такъв, боли ме! Ааааааа,болиииии!! Неееее моля те спри, ще ме разцепиш.

Момчето обаче продължаваше и хуят му, най-накрая влезе до край в тясната дупчица. Той се почувства по-уверен. Сега вече можеше да обърне внимание и на други неща. Хвана ръцете ѝ, разтвори ги и ги притисна с лапите си. След като поседя малко така, давайки на учителката си възможност да привикне поне малко към оръдието в ануса й, той започна плавни движения. Отначало много бавно, а после все по-бързо. Госпожа Кирилова ревеше с пълно гърло, явно наистина я болеше. Но постепенно виковете ѝ ставаха все по-слаби.

– Копеле мръсно, какво правиш!

– Как какво?! Чукам те отзад, не го ли забелязваш? – младежът вече можеше и да се пошегува и да ѝ заговори на ти.

– Знам, да не съм малоумна! Къде са ти ръцете?!

Боби в недоумение забави движенията си. Започна да се досеща, че учителката му явно се беше примирила с положението си и искаше поне да получи някакво удоволствие. Пусна ръцете ѝ, и като продължаваше да я държи за талията, я преобърна отново по гръб. Едната от дланите му бързо намери своето място върху гърдите ѝ, а другата се зае с жадуващият ѝ ласки клитор. Удоволствието отново започна да залива преподавателката, този път още по-силно от предишния.

– А-а-ах, давай още, още! Еби ме в гъза, нали това искаше! Еби учителката си. Давай, по-бързо! След малко жената започна да се тресе и усети първите тръпки на оргазма и последвалия взрив от наслада. – Да! Да! Да! Така! Така! О-о-о-о-о-о-о-о-о!

Боби също не издържа и се присъедини към стоновете ѝ. – Ах ти, еблива курво! Харесва ти, нали! Вземи го тогава! Вземи го!Вкарваше си го все по-силно и по-силно с всеки удар. Госпожа Кирилова вече не викаше, а само беззвучно гълташе въздух с отворена уста, чувствайки как се пълни със сперма с всеки нов тласък. Двамата се отпуснаха обезсилени на дивана…

Rating: 4.50/5. From 16 votes.
Please wait...